Stephen Hawking salaliittoteoria

Hawkingilla ei tietääkseni ole suomenkielisiä läheisiä, mutta pahoittelut jos on ja tästä mielensä pahoittaa. Kuitenkin RIP sille joka kuoli, milloin nyt kuolikin. Vaikka nyt ihan tietoiskuksi, että sellainenkin salaliittoteoria on olemassa että se Steven Hawking joka tänään kuoli, jos edes kuoli, ei olisi ehkä oikea ja alkuperäinen Stephen Hawking, vaan joku look-a-like, jonka kaikki sanomiset on voitu kirjaimellisesti kirjoittaa hänelle. Ymmärrän jos sellainen käy mielessä kun katsoo hänen vanhoja haastattelujaan, joissa hän ei välttämättä ole ihan läsnä, ja kyllähän kerrotaankin että vastaukset niissä on ihan käytännön syistä valmiiksi kirjoitettuja, niin ruokkiihan se tuota salaliittoteoriaa, jonka suurin syy on kuitenkin siinä ettei ALS taudin kanssa pitäisi pystyä elämään 55 vuotta. Tilastoa Wikipediasta ALS -kuolleisuudesta:

"Tavallinen jäljellä oleva elinikä sairauden toteamisesta on 3–5 vuotta. Viisivuotiseloonjäämisennuste on 20 prosenttia, ja kymmenen vuoden kuluttua diagnosoinnista on elossa vielä noin 10 prosenttia. Hyvin harvoin potilas saattaa elää diagnoosin saamisesta vuosikymmeniä; kuuluisa fyysikko Stephen Hawking sairasti ALS:ia vuodesta 1963 kunnes menehtyi
14.3.2018."

Onko Hawking tässä nyt ainoa syy siihen että Wikipediassa lukee että ALSin kanssa voi joskus harvoin elää vuosikymmeniä? Muistan 2016 sellaisen episodin jossa salaliittoteoreetikko julkaisi videon jossa ensin ihmetteli miksei ALS taudista kertovalla järjestöllä lue sivuillaan Hawkingin nimeä missään, vaikka heillä oli siellä lista kuuluisista ALS-henkilöistä. Se oli hänestä epäilyttävää, koska Hawking olisi taatusti kaikkein kuuluisin ALSia sairastava ihminen, ja antaisi samalla toivoa niihin synkkiin kuolleisuustilastoihin. Oli kun se sivuja ylläpitävä taho ei ehkä itsekään uskoisi Hawkingilla olevan ALSia. Mutta pian tuon videon jälkeen Hawkingin nimi lisättiin sinne listaan, ehkäpä yleisön pyynnöstä.

ALS vaikuttaa myös aivoihin. Joskus se alkaa dementialla ja myös Alzheimer liitetään aiheeseen. Hawking välttyi siis kaikelta sellaiseltakin ja onnistui jopa ratkaisemaan universumin saloja siinä tilassaan jossa varmasti ei ole helppoa tutkia aineistoja, laskea yhtälöitä ja tehdä havaintoja... paitsi ai niin, eihän kosmologia yleensä vaadikaan kovin näyttäviä todisteita. Pelkkä ideointi riittää. Ideat mustista aukoista hän perui muutama vuosi sitten ja julisti: "ei ole mitään mustia aukkoja" Siitä olen samaa mieltä. Sellainen olisikin täysin arkikokemuksen vastaista eli yliluonnollista ja täysin vailla näyttöä käytännön esimerkkien kautta.

En ollut kiinnittänyt tähän salaliittoon paljonkaan huomiota, enkä oikein uskonutkaan siihen. Vasta tämä Hawkingin kuolemaan liittyvä lukujen symboliikka paljastaa että tässä on salaseuroilla näppinsä pelissä. En usko sattumaan siinä että Hawking syntyi päivälleen 300 vuotta Galileo Galilein kuoleman jälkeen, kuoli Einsteinin syntymäpäivänä ja tätä päivää kutsutaan myös piin päiväksi koska nyt on 3.14, ainakin jenkeissä jossa numerot menee noin päin kuten piissä. Mitähän muuta yhteensattumaa vielä ilmenee?

56

1290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NakkiTaasPystyssä

      Heh, ajattelin ohittaa kirjoituksen kunnes huomasin hra Polarizin sen kirjoittaneen. Hän on lukemani mukaisesti täysipäinen.

      Varmasti jokaisen asiaa seuranneen mielestä tuossa kolminkerroin esiintyvässä äijässä oli jotain todella omituista. Ei todellakaan voi olla mahdollista että yksilö tuossa tilassa olisi älyllisesti maailman huippua vuosikymmenestä toiseen.

      Kevyet mullat kuitenkin jos kuolo edes oli todellista. Ehti kuitenkin sanoa ettei mustia aukkoja ihan aikuisten oikeasti edes ole että ähäkutti vaan......D

    • Magiaa_menoa

      Kaikki on käsikirjoitettu sopivan satiirisesti.

    • hähähähhähäääääää

      Ukkeli oli "tähtitieteen" kärkihahmoja ja nauraa haudassaan kuinka kusetuksensa menivät heittämällä läpi.
      Höhlät kumartelivat hänen edessään.

    • Ja ko. salaliiton taka-ajatus tai motiivi olisi?

      • PoliisipäällikköSisu

        Juu, hyvä kysymys joka sai pohtimaan tarkemmin taka- alalla olevia selviä vastauksia.
        "Tähtitietäjillä" on uskottavuusongelmia. Tähän ukkeliin ladattiin oletuksia että suuri massayleisö luulisi että vaikea vamma olisi tuonut mukanaan maagisia ja yliluonnollisia näkijäkykyjä.

        Todellisuus oli tasavarmaan täysin toisenlaista. Jo ulostaminen ja sen jälkeiset vaikeudet veivät taatusti ajatukset maanläheisempiin asioihin.
        Syömisen jälkeisen 5 minuutin ajan ennen uneenvaipumista hän käytti lukemalla Aku Ankkaa?


      • "Ja ko. salaliiton taka-ajatus tai motiivi olisi?"

        Käyttää mahdollisesti ihmismarionettina sellaista jota pidetään yleisesti arvostettuna nerona jonka sanomisia seurataan. Kätevää kun voi kirjoittaa niin kirjoitukset kuin puheetkin samalla tavalla, ja sen kirjoitetun agendan (joka on oma aiheensa) saa kerrottua sopivan koomisella tavalla, täysin niinkuin on tarkoitettu, niin ettei mikään sana unohdu välistä tai ettei näyttelijäsuoritukset ole vaikuttamassa lopputulokseen.


      • Polariz- kirjoitti:

        "Ja ko. salaliiton taka-ajatus tai motiivi olisi?"

        Käyttää mahdollisesti ihmismarionettina sellaista jota pidetään yleisesti arvostettuna nerona jonka sanomisia seurataan. Kätevää kun voi kirjoittaa niin kirjoitukset kuin puheetkin samalla tavalla, ja sen kirjoitetun agendan (joka on oma aiheensa) saa kerrottua sopivan koomisella tavalla, täysin niinkuin on tarkoitettu, niin ettei mikään sana unohdu välistä tai ettei näyttelijäsuoritukset ole vaikuttamassa lopputulokseen.

        En silti näe mitään syytä miksi ja kuka näin tekisi.


      • SelitysAsiaan
        Sillei kirjoitti:

        En silti näe mitään syytä miksi ja kuka näin tekisi.

        Älä huoli, salaliitto-teorioitsijoilla on ihan oma mielenliike jota normaalit ihmiset eivät koskaan ymmärrä.


    • JamesJatkomo

      KyykmanninKyykmanni

      14.3.2018 4:59
      JamesJatkumoKelkka kirjoitti:
      Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys
      Onko ylläpidolle Suomen laissa määrätty mitään sääntöjä mitä viestejä se saa poistaa ja mitä ei.

      Miksi esimerkiksi tällainen viesti täytyy poistaa. Murhasta on kulunut 54 vuotta. Sama kuin kirjoittais että Galugulan tappoi Rotovius pontius vuonna 345. Tämän tässä alla poitivat.

      Jos Oswaldia ammutaan paukkupatruunalla ja hän tekeytyy kuolleeksi, niin hänen on täytynyt olla salajuonessa mukana. Miten hänen loppuelämänsä sitten on sujunut, onkin sitten asia erikseen.
      Ralph Cinque sanoo tai epäilee, että Oswald tapettiin joko ambulanssissa matkalla saitaalaan tai jo poliisilaitoksella (yläkerrassa mihin hänet vietiin ampumisen jälkeenodottamaan ambulansia). Hän on kyllä aika velton näköinen paareilla, kun hänet viedään autotallista pois, mutta verta ei näy misssään, joten oltaisko hänet vain nukutettu.

      Minä olin nähnyt sen kuvan missä Oswald on suu auki kun luoti osuu mahaan tai kylkeen ja nähnyt Jack Rubyä esittävän miehen ase kädessä samassa kuvassa. Olen myös nähnyt toisiakin kuvia Jack Rubystä aikoinaa, mutta en osannut alkaa kiinnittää huomiota hänen takatukkaansa. Toisella pitemmät hiukset ja toisella niska siististi ajettu. Jos vielä joku väittää että ampuja takatukkineen tai ruokkoomattomine niskoineen on yksi ja sama Jack Ruby niin minä hyppään kaivoon. Jos ampuja on FBI agentti James Bookhout ja hän käytti paukkupatruunaa niin koko murha menee uusuksi. Tarkoitan sen tulkinta. Molempien sekä Kennedyn ja Oswaldin.

      Noh, nyt se on siinä. Miksi se täytyi poistaa. Laitan sen loppuosan toiseen viestiin tähän alle niin tiedän kummassa on se asia jota ei saa sanoa. Ottakaa huomioon että asiasta on kulunut 54 vuotta.

      Jokin tässä viestin alaosassa on sellaista mikä ei ylläpitoa miellytä. Olen sensuroinut siitä yhden kohdan mikä saattaisi olla sellainen ettei se ylläpidolle käy. Tämä viesti saa olla muilla palstoilla jopa kokonaisena niin kuin se kuuluisikin, sillä jos asia repäistään irti kontekstistaan niin koko viesti ja pahimmassa tapauksessa koko ketju menee pilalle.

      Jos ampuja on FBI agentti James "potkukelkka" Bookhout ja hän käytti paukkupatruunaa niin koko murha menee uusuksi. Tarkoitan sen tulkinta. Molempien sekä Kennedyn ja Oswaldin.

      https://en.wikipedia.org/wiki/David_Ferrie Tämän voi suomentaa Google kääntäjässä.
      No doubt about it, David Ferrie was odd. Starting with his appearance: He had no hair, so he glued on eyebrows and wore a red wig. Ferrie kaäytti peruukkia. Hän kärsi alopeciasta (karvakato)

      Hänen koodi nimensä on clown face ja gateway man. Ferrie was the getaway man whose job it was "to fly the assassin out" of Texas. He also claimed that Ferrie knew Lee Harvey Oswald from their days in the New Orleans Civil Air Patrol and had given him lessons on how to use a rifle with a telescopic sight.. Laitoin tuon "to fly the assassin out" sitaatteihin.. Tulkinta on minun. Hänen tehtävänsä oli siis "lennättää murhaaja pellolle". "To fly out" on tulkittu likvitoinniksi. Clown face johtuu hänen klownimaisesta ulkomuodostaan vanhemmalla iällä. http://jfkfacts.org/a-pilot-in-training-remembers-david-ferrie/

    • PuuJaHeinä

      Ferrie denied any involvement in a conspiracy and said he never knew Oswald. Decades later, photos emerged establishing that Ferrie had been in the same Civil Air Patrol unit as Oswald in the 1950s, but critics have argued this does not prove that either Ferrie or Oswald was involved in an assassination plot. Ferrie tunsi Oswaldin. Jack Ruby houkuteltiin autotalliin puoltatuntia aiemmin kun jompikumpi (Ferri/Bookhout) leikisti ampui Palmen ja Rubyn ollessa muistikatkoista kärsivä huumeiden käyttäjä niin hänelle sanottiin että tuo oli ampunut Oswaldin ja se meni läpi. Hän uskoi itsekin ampuneensa Oswaldin. Oli niin pilvessä.

      Palmen murhassakin esiintyy huumehörhö joka ei muista kaikkea ja yökerhon pitäjä jonka muka hörhö ampuu vahingossa tai siis luullen tätä Palmeksi. (Pettersson ja Sigge Cedergren) Näitä murhiahan verrataan toisiinsa. Nyt Palme tosin on alennettu Oswaldin rooliin. Tämä on jännä vertaus sillä eihän Palmen murhaa voi verrata Kennedyn murhaan sillä hehän olivat auton kyydissä. Mikse verrata saman tein näitä pariskuntia Ceausescujen pariskuntaan.
      https://www.youtube.com/watch?v=0BDRXGiYRsw
      Kyllä Palmen murha on lähempänä Oswaldin murhaa, sillä ne ovat molemmat bluffeja.
      Voihan se olla että ei noita Ceausescujakaan oikeesti tapeta, vaikka on se Nicola polvillaan siinä kunnossa että aika fakiiri on jos elävänä noin pystyy joogaamaan, Hän ei vuoda verta. Siksi ajattelin että sekin voisi olla false flag huijaus. Elenan päästä valuu veri juova mutta sellainen on helppo lavastaa. Mitä ylläpito siihen.

      Ralph C. Cinque Oswaldin syyttömyys kampanjan vetäjä on sitä mieltä että kohdassa 54:34 tätä videota mies olisi tai hänen mielestään on ehdottomasti James "potkukelkka" Bookhout.
      https://www.youtube.com/watch?v=zUkyLuOXhnA
      Minä puolestani väitän että se on David Ferrie joka kärsi karvakadosta ja siksi käytti peruukkia.

      En ymmärrä miksei se tullut hänelle mieleen kun kulmakarvat ovat samanlaiset Ferriellä siihen kuvaan nähden, mitä hän vertaa Boohoutiin. Myös se jos kuvausotoksia on otettu kaksi niin kuin tässä väitetään, niin Oswaldin on pakko olla näytellyt kuollutta ja vaikka otoksia olisi yksikin niin teatteriahan tuo on. https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc
      Se että Ralph Cinque epäilee Oswaldin tapetun ennen sairaalaan tuloa, jos koskaan edes sinne vietiin, johtuu siitä että hän pitää sairaalahenkilökuntaa moraalisimpana kuin vaikka poliiseja ja siitä etteivät lääkärit olisi voineet sortua moiseen salajuoneen, sillä Cinque on itsekin lääkäri ja hän uskoo lääkäreiden korkeaan moraaliin.
      Ristiriitaista Ralph Cinquen puheissa on se että videon lopussa hän sanoo ettei usko Oswaldin ammutun tuolloin autotallissa kun ei näy edes verta ja aseessa oltaisiin käytetty blankseja (paukkupatruunoita) ei live bullets (aitoja luoteja ja kuitenkin kun hän puhuu aiemmin kuinka Oswaldia ammuttiin niin luoti oli jäänyt Oswaldin mahaan. Siksi hän sanoo että hänet oltaisiin ammuttu muualla(ambulance) ennen kuin vietiin sairaalaan. Hän ei usko että lääkärit voisivat valehdella. Salaliittoon kuuluvat valehtelevat kaikki. Olivat he vaikka presidenttejä. Lue lisää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15200098/syyttaja-palmen-murha-ratkeaa-viela#comment-93149173
      Laitan tämän jatkoksi tuolta poistettuja viestejä sillä luulen että yllä pito haluaisi ne tänne sillä jos ne on salaliitto palstalla niin niissä on varaus että ne ovat vähän niinkö puuta heinää.

    • JäätäNiskaan

      Kitaristi Jason Becker sairastui ALSiin vuonna 1996. Elää vieläkin, säveltää, ym. Kyllä sillä on paljon vaikutusta että on elämänhalua ja mielekästä tekemistä. Itse varmaan ohjaisin rullatuolin jyrkänteeltä alas.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Becker

    • HappyBirdsday

      Tässä vielä viesti tuolta ketjusta jossa pyysin teitä käymään mutta ettehän te siellä jaksa käyrä. Käyrä mikä kayrä.

      MeinKampferttiTippa

      15.3.2018 1:35
      En nyt löydä sitä viestiä missä kirjoitin että julkisuuden henkilöitä tapetaan avaruusaseella koteihinsa. Yleensä he ovat jo vanhoja, muttei niin vanhoja kuin Mein Kampfrad.
      Ingvar Kamprad died in his sleep of pneumonia at his home in Småland, Sweden, on 27 January 2018 at the age of 91.

      En muista mikä se asia oli mistä he saivat idean tappaa juuri Mein Kampfradin, mutta nyt julkaisen mikä toi heille mieleen Stephen Hawkingin ja miksi hänet täytyi tuoda julkisuuteen just nyt, mikä tapahtuu joissain tapauksissa vain heidän kuolemiensa kautta. Kirjoitin vuodesta 1963 aiemmin.
      It was in 1963 that Stephen Hawking’s life changed forever.
      Hawking died at his home in Cambridge, England, early in the morning of 14 March 2018. His family did not reveal the cause of his death, only stating that he "died peacefully"

      He sädettävät nuo kuoliaiksi avaruusaseellaan. Hawking tuli heille varmaan mieleen (alamäki) mäkihaukasta ja siitä kun paraolympialaisten avajaisia katsellessamme kysyin sohvaperuna kaveriltani, että mitä nuo rullatuoliurheilijat urheilee talvella. Ei kai ne mäkeä laske, sanoin.
      Tämä meni salakuunteluun ja se huvitti vakoilijoitani. Sitten muistikuva AlamäkiHaukka viestistä, jonka kirjoitin tänne helmikuussa ja jossa sanoin ettei Suomessa saa laskea leikkiä muurareista ja mäkihypystä. Eddie Edwards vei heidän mielensä Englantiin ja sitten vielä kun kirjoitin, että lapsena katselimme avaruuteen, niin siinä sitten oltiinkin jo Hawkingissa. Sitten kirjoitin yhdessä viestissä, että olen invalidi ja etten pysty poistumaan koneen äärestä niin minulla on kaiket yöt aikaa kirjoitella tänne Suoli 24 foorumiin. Suoli 24 toi heille mieleen mustan aukon, jota Hawking tutki tuloksellisesti. Näin toimii alitajunta vitseissä konnotaatioilla.

      ”Stephen Hawkingin merkitys oli suuri etenkin tieteen popularisoijana. Hän nosti esille ihmisen ja maailmankaikkeuden yhteyden. Hän toi mustat aukot tavallisille kansalaisille”, tähtitieteen professori Esko Valtaoja tiivistää.

      Yritän tiivistää miten nuo saavat inspiraationsa noihin murhiinsa muistelemalla mitä tänne olen kirjoittanut ja assosioimalla eri sanoista ideoita liittäen ne milloin mihinkin asiaan tai henkilöön (yleensä johonkin suureen) ja mitä kotonani ja myös ulkona jollekin milloinkin sanon tuo heille myös ideoita. Yleensä sellaiset sanomiset, mikä herättää naurua eli huvittavat sanomiset niin kuin pyörätuoli mäkihyppy kisat, saa heidät toimimaan.
      Olen kirjoittanut tänne Freudin kirjasta ”Der Witz und Seine Beziehegung zu den Unbewuste” eli Vitsin suhteesta tiedostumattomaan. Minullapa ne tiedostuu nykyään välittömästi sillä minulla ei ole muuta tekemistä kuin maailman menon seuraaminen koneen vieressä kököttäen ja telkkarin katselu sohvaperunana makoillen.

      Minuahan seurataan ja valvotaan ulkomailta käsin kun Suomessa ei siviilitiedustelulakia ole niin he seuraavat minua ulkomailta joko HAARPin tapaisella systeemillä tai jopa sateliiteilla. Jo yli 30 vuotta. Pystyvät jopa näkemään katon läpi mitä milloinkin teen niin kuin nyt kirjoitan tätä viestiä. Tunnin päästä ylläpito poistaa sen kiusallaankin niin kuin se taas tänään on poistanut kaikki viestini. Se ei halua vakoilijoiden jäävän kiinni ja vastuuseen teoistaan mikä ulkomailla tosin on laillista -siviilitiedustelu ja hauskan pitäminen meidän hullujen kustannuksella.
      Hawkingin murha on pahempi kuin Skripalin myrkytys.
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005595169.html
      Niin Skripalithan elää vielä ja Hawking kuoli jo aikoja sitten. Ajoitus 14.3 tai niin kuin Jenkeissä 3/14 on vähän niikä 9/11 mutta 3/14 on Einsteinen syntymäoäivä. Hyvää lintujen päivää. Twit twit titityy (sekoo kohta)

    • Surrursurrur

      Sitten kirjoitin yhdessä viestissä, että olen invalidi ja etten pysty poistumaan koneen äärestä niin minulla on kaiket yöt aikaa kirjoitella tänne Suoli 24 foorumiin. Suoli 24 toi heille mieleen mustan aukon, jota Hawking tutki tuloksellisesti. Näin toimii alitajunta vitseissä konnotaatioilla.

      Konnotaatio (latinan con- 'kanssa, myötä' ja notatio 'merkintä') on sanan perusmerkitykseen liittyvä assosiatiivinen eli 'mielleyhtymällinen' sivumerkitys.

      Ei tuo Suoli 24 ollut ainoa asia mikä tuo konnotatiivisesti mustan aukon heidän mieliin (ei meidän)
      Nyt ei saa ymmärtää väärin, jos sanon että Perus Suoli 24 olisi komnnotoiden perus musta aukko.
      Sillloinhan Perussuomalaiset olisivat varsinaisia musta-aukkolaisia perä-Suomesta.

      Heillä oli ok presidentti ehdokas ja ihan järkevä puheenjohtaja ja sanoisinkin että historia toistaa itseään kun ajatellaan fasismin ja kansallis-sosialismin suhdetta kautta historian toisiinsa.

      Ainoastaan Fransisco Franco ja Vihtori Kosola eivät saaneet huijattua sosialisteja riveihinsä niin kuin Mussolini ja Hitler. Mutta kuka muu maailman historiassa on sen tehnyt. Arvatkaa.
      Se on ulkoministerimme Adolf Soini. Hän sai huijattua ääniä demareihin pettyneiltä työläisiltä ja pääsi siten hallitukseen ja nyt hän puoltaa täysin äärioikeistolaista politiikkaa. jota Orpo ja Sipilä ajaa hallituksessa. Natsi tarkoittaa kansallis-sosialistia. Sosialismi tarkoittaa valtion puuttumista tuotantovälineiden omistamiseen. Hitler eliminoi oman puolueensa opposition pitkien puukkojen yönä ja tappoi ne kaikki ja sitten lavasti eduskunta talon tuhopolton ja syytti siitä kommunisteja ja eliminoi ne yhteiskunnasta. Siinä teille Hitlerismi mikä on eri asia kuin alkuperäinen natsismi.

      https://www.youtube.com/watch?v=I6XIN31FiX4
      https://www.youtube.com/watch?v=BDn_v8Nx90o
      https://www.youtube.com/watch?v=C7pmbaourJw

      ”Stephen Hawkingin merkitys oli suuri etenkin tieteen popularisoijana. Hän nosti esille ihmisen ja maailmankaikkeuden yhteyden. Hän toi mustat aukot tavallisille kansalaisille”, tähtitieteen professori Esko Valtaoja tiivistää.

      Persu on sama kuin Asta Muikko, jolla on tulevainen sininen yö kun Nukku-Matti saapuu surrursur surrur, jolla on sininen auto. Minulta varastettiin auto poliittisista syistä, enkä tiedä kuka se on. Autoni oli sinivalkoinen.

    • KepeätMullatVain
    • VaanKuunnelkaa

      Sanokaa minulle mitä minä voisin näille onnettomille sanoa. Rakkaat kuulijat. Älkää pelätkö vaan kuunnelkaa. Ennen kuin jatkan herjaamistani niin kerron mihin tämä maailma on menossa. Täällä tuhkasen ladon maallisen menon palstalla ja salaliitto palstalla voin kertoa että meillä on määrätty porukka joka haluaa meidät kaikki suurennuslasin alle. Yksi puukotus isku viime vuonna Turussa??

      Maailma on muuttunut – terrorismi on lisääntynyt, kybervaikuttaminen on arkipäivää, valtioihin ja kansalaisiin kohdistuvat uhkat ovat monimuotoistuneet – mutta Suomen tiedustelulait ovat menneiltä vuosikymmeniltä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kommunistilait https://fi.wikipedia.org/wiki/Tasavallan_suojelulaki Yksi puukotus isku viime vuonna Turussa?? AJATELKAAAAAAAAA!!

      MIKSI PORVARI HALUAA TYÖLÄISET valvonnan alle jopa siten että salakuuntelevat puhelimia.
      https://yle.fi/uutiset/3-9967517
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005172135.html

    • Eijumalautanen

      Miksi porvari haluaa taviksille satellitti valvonnan. Tavis pitää rokulipäivän krapuloissaan. Porvari kyttää sitä satelliitilla. Vartiainen nakuilee kotonaan ja vetää käteensä kun saa jonkun ohikulkijan kiinnitttämään huomion itseensä. Eikö häntä muka porvari seuraa satelliitilla.

      Ei saatana mitä kaks naamaisuutta. Vartiainen vetää käteensä, kun joku naapuri katselee kun tuo nakuilee ikkunan edessä. Sitten tuo sanoo ettei hänellä ole mitään piilotettavaa. Kyllä häntä voi ja saa seurata kuka tahansa. Tulee mieleen Jumalan teatteri, Alasti roikuuminen lämpöpatterissa.
      http://www.indiaphoto.org/fun/mix/jumalan_teatteri.jpg

      On tämä maailma mennyt sairaaksi. Nyt porvari ja oikeistodemarit ja vihreät ja peruspaskiaiset haluaa siviilitiedustelulain menevän läpi eduskunnassa, kun joku sekopää marokkolainen puukotti jotain lestadiolaismummoa Turun torilla. EI JUMALAUTA. He eivät ymmärrä että se oli bluffia.

      Marokkolainen oli marokkolainen filmi näyttelijä, jolle luvattiin 300 000 € jos lähtee esittämään Turun puukottajaa, jotta Suomeen saataisiin aikaan siviilitiedustelulaki, joka sallisi kilttien Supo setien tirkistelevän alaikäisten tyttöjen seksuaalista käyttäytymistä, mitä nuo tekevät salaa sänkykamareissaan sänkypeitteiden alla. Hipelöivät itseään. Ja kiltti Supo setä valvoo.

      Älkää vain sanoko etteikö nuo salaseuraajat tee työnsä oheessa sellaista mikä ei kuulu itse seuranttaan. Seurattavalla voi olla jopa perhe ja siten koko perhe joutuu seurannan alle.

      All right ja ok. On seurattava myös rikollisia, mutta kun heidänkin ympäristössä on muitakin ihmisiä niin nuo seuraajat alkavatkin seuraamaan aivan toisia ihmisiä mitä alunpitäen piti, sillä rikolliset tekevät niin harvaan niitä rikoksiaan. Puhumattakaan terroristeista.

      Suomessa on niin vähän rikollisia ettei kannata veromarkkoja tuhlata kalliisiin valvontalaitteisiin joilla nykyään voidaan valvoa jokaista liikettäsi olit sitten missä vain.

    • Uliuliuuuuuh

      Hawking kyllä kirjoitti että mustia aukkoja ei ole, mutta ette tainneet taas lukea muuta kuin otsikot :)

      Hawking ei lumonnut mustiksi aukoiksi nimettyjä ilmiöitä, vaan muutamia niihin liitettyjä käsityksiä. Lue vaikka tuolta ja katso myös linkki artikkeliin.

      Hawking ei myöskään ole läheskään ainoa, joka on elänyt pitkään tuon taudin kanssa.

      Väitteesi siitä että kosmologiassa riittää pelkkä arvailu on täysin absurdi ja paljastaa kuinka vähän tiedät.

      Ongelmasi on ihan perinteinen salkkarien ongelma: kun sinä et vajaavaisilla tiedoillasi ja taidoillasi jotain käsitä, niin se ei voi olla totta. Et selvästi ole läheskään niin älykäs kuin luulet olevasi.

      • Uliuliuuuuuh

      • "Hawking ei lumonnut mustiksi aukoiksi nimettyjä ilmiöitä, vaan muutamia niihin liitettyjä käsityksiä. Lue vaikka tuolta ja katso myös linkki artikkeliin."

        En edes vaivaudu vaan uskon tässä sinua. Olikin aika kummallista miksi Hawkingin mahdolliset "puppet masterit" olisivat kumonneet tuon toitottamansa agendan. Sen sijaan tuolla "taholla" uskotaan olevan tapana väläyttää totuudella, mutta pitäytyä kuitenkin tarinassa. Homman nimi on "Truth in plain sight" ja siitä löytyy paljon esimerkkejä jos salaliittoja seuraa.


    • Luciferian

      "Heh, ajattelin ohittaa kirjoituksen kunnes huomasin hra Polarizin sen kirjoittaneen. Hän on lukemani mukaisesti täysipäinen."

      Siitä minä en tiedä mitään, mutta hyvin oli kirjoitettu ja perusteltu. Numerologia on sangen mielenkiintoinen asia, moni asia voidaan ajatella kuten Markov prosessi: sillä ei ole mitään väliä mitä luvulle on tapahtunut, jos lopputulos on sama. Eli jos lähdette vaikkapa junalla Lappiin, matkan varrella sataa, aurinko paistaa, välillä on pakkasta: lopputulos on kuitenkin että saavutte lappiin.

      • TiätäjäIänikuinen

        Juurikin noin, sillä matematiikka on kivaa.
        Jos halutaan tietty summa niin siihen päästään aivan miten vain.
        Tätä menetelmää käyttävät "tähtitieteilijät".


      • ÄläsNy

        Tuo oli varmaan sarkasmia, olihan? Matematiikassa ei tosiaankaan ole ihan sama miten lopputulokseen päädytään. Yleensä kaava pitää todistaa oikeaksi välivaiheineen. Sama pätee tähtitieteeseen.

        Jos muuta väittää, se paljastaa lähinnä sen ettei edes tiedä, vaan pelkästään luulee.


    • MuistiPettää

      Hyvä juuttu tai juttu

    • asiastatietävä

      Peisti muttaa eli muisti pettää. Minä olen kirjoittanut tänne Palmen murhasta, mutta sehän ei ketään kiinnosta. Sitten tulin tähän viesti ketjuun kun väitän että Stepham Hawking murhattiin. Aika kova väite. Avaruussädepyssyllä ihmisiä on tapettu iät ajat.

    • Ylen uutisjutussa luki myöhemmin kuolinpäivänä vielä näin:

      "Hawking vältteli neurologeja. Hänellä oli Cambridgessä yksi lääkäri, jonka luona hän kävi. Tietenkin moni ALS:ia tutkiva neurologi olisi hänet halunnut tutkia ja hänen DNA:takin analysoida, mutta hän aina kieltäytyi näistä aikeista."

    • LeriKahtola

      Kevyet mullat kuitenkin jos kuolo edes oli todellista. Ehti kuitenkin sanoa ettei mustia aukkoja ihan aikuisten oikeasti edes ole että ähäkutti vaan......D https://fi.wikipedia.org/wiki/Musta_aukko

      Musta aukko on äärimmäisen tiheä aika-avaruuden massakeskittymä. Siellä painovoima on niin voimakas, ettei yksikään hiukkanen tai edes sähkömagneettinen säteily pysty pakenemaan alueelta. Mustien aukkojen teoriaa huomattavasti kehittäneen professori Stephen Hawkingin mukaan musta aukko on eräänlainen reikä aika-avaruudessa.

      John Archibald Wheeler (9. heinäkuuta 1911 Jacksonville, Florida – 13. huhtikuuta 2008 Hightstown, New Jersey) oli yhdysvaltalainen teoreettisen fysiikan professori Princetonin yliopistosta.
      Wheeler käytti ensimmäisenä termejä musta aukko, informaatiofysiikkalähde?, madonreikä, kvanttivaahto ja monimaailma. Musta aukko ei kuitenkaan ole hänen oma keksintönsä, vaan hän nappasi sen yleisöltä avaruusalan kokouksessa 1967. Kirjoitin tuon tuossa alla maailman menoa palstalle nimimerkillä AntiExorcist 13.3.2018 kello 13:33. Nyt elämme aikaa 13.3.2018 ja kello on mitä on ja pullossa on vielä viinaa. Katson televisiosta "heikoin lenkki". Tämä viestin heikoin linkki on tässä. https://keskustelu.suomi24.fi/t/15220852/kokoomus-trollaa-putinin-syyllisyytta-
      Me oleme nyt tässä. Minä yriti todostella teille mistä nuo avaruusase murhaajat saivan idean murhata Hawking onsiinä mitä minä kirjoitan tänne. Vaikka olen alkoholisti niin pääni vielä pelaa.

      Meillä oli tapana poikien kanssa maata vaikka ruohikolla tai lumihangessa ja tuijottaa kohti avaruutta ja pohdiskella ja jopa kinata siitä mihin tämä tai tuo kaikki päättyy. Joku sanoi että seinään, johon heti teräväpäisempänä huomautin, että mihinkäs se seinä sitten päättyy. Paksuneee vain tai sen takaa alkaa toinen tyhjyys.
      Noh, Ruotsissa erään terroristin ajelu päättyi seinään ja useita sivullisia kuoli. Mutta hyvä asia tässä on se, että niin Ruotsissa kuin Suomessakin terrorismi loppui siihen, sillä kukaan ei usko, että ne on tosi tapahtumia. (Mihin loppui terrorismi Suomesta ja Ruotsista?) Vai onko se terrorismia kun Hawkingin tapaisia ihmisiä murhataan avaruusasella. Luukkonen-Kilde oli yksi noista uhreista.
      http://sepporaittila.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/212275-rauni-leena-luukanen-kilde-murhattiin-monien-mielesta

      Tuo avaruusase toimii HAARPin tavoin heijastaen kohteen kaikkia liikkeitä. Säteilylle altistettu osa ionosfääriä voidaan muokata toimimaan virtuaalisena antennina maasta suunnatuille radioaalloille. Näin he saavat kuvan seurattavasta ja voivat tappaa tuon helposti.

      Ei helvetti. Kaikki julkut on heidän listoillaan. Vain idea jostain saa heidät tuomaan jonkun unohdetun julkun takaisen viimeisen kerran julkisuuteen tappamalla tuon. Voidaan kysyä elääkö joku julkku vielä kun hänestä ei olla kuultu pitkään aikaan. Vielökö Kari Lehtola elää.
      Kuka on Kari Lehtola?

    • NankoKohta

      Ne jotka ovat lukeneet näitä mun juttuja täällä Musta-aukko24 ssivustoilla niin eivät ymmärrä että suurin osa tekstistä on työstetty 3 promillen kännissä. Yritin nyt löytää yhden suurimmistä mokistani joka synty karmeassa kanoonissa. Katsotaan löydänkö.

      Either Ferrie or Oswald was involved in an assassination plot. Ferrie tunsi Oswaldin. Jack Ruby houkuteltiin autotalliin puoltatuntia aiemmin kun jompikumpi (Ferri/Bookhout) leikisti ampui Palmen (tässä pitää siis olla Oswald) ja Rubyn ollessa muistikatkoista kärsivä huumeiden käyttäjä niin hänelle sanottiin että tuo oli ampunut Oswaldin ja se meni läpi. Hän uskoi itsekin ampuneensa Oswaldin. Oli niin pilvessä.

      Tuo moka tekatissä on tosi harhaan johtava siinä mielessä, että se kielii kirjoittajan syvästä humalatilasta. Nyt humalatilani ei ole niin syvä. "jompikumpi (Ferri/Bookhout) leikisti ampui Palmen (tässä pitää siis olla Oswald)" Siis jompikumpi Ferrie tai Bookhout ampui leikisti Oswaldin eikä Palmea. Palmen ampui leikisti Pettersson, joka nyt vaihtaakin osan sellaiseksi että hänethän tässä ammutaan. Sigge Sedergren on Jack Ruby. Yökerhon omistaja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Jack_Ruby EIKÖ OLEKIN MIEEEeeeELENKIIIiiiNTOIsTA!
      Jack Ruby, oikealta nimeltään Jacob Leon Rubenstein, (25. maaliskuuta 1911 Chicago, Illinois – 3. tammikuuta 1967 Dallas, Texas) oli Dallasissa asuva juutalainen yökerhojen omistaja.

      https://sv.wikipedia.org/wiki/Sigge_Cedergren
      Sigvard "Sigge" Cedergren, född 24 februari 1931 i Bollnäs, död 5 mars 1996 i Stockholm, var en svensk knarklangare som blev känd för allmänheten i samband med Palmemordet.

      Cedergren var under många år på 1970- och 1980-talen föreståndare för spelklubben Oxen, samt bedrev svarthandel med narkotika, och blev då bekant med Christer Pettersson (de båda hade dessutom sina rötter i Hälsingland). Huommioikaa SPELKLUBBEN Oxen nanko kohta.

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Y2PVXybp6Y#t=1614s

    • PaavoPalkki

      En usko sattumaan siinä että Hawking syntyi päivälleen 300 vuotta Galileo Galilein kuoleman jälkeen, kuoli Einsteinin syntymäpäivänä ja tätä päivää kutsutaan myös piin päiväksi koska nyt on 3.14, ainakin jenkeissä jossa numerot menee noin päin kuten piissä. Mitähän muuta yhteensattumaa vielä ilmenee?

      Tässäpä kynysys. Mitä uuta yhteen sattumaa littyy mihinkin,
      https://en.wikipedia.org/wiki/Serendipity https://fi.wikipedia.org/wiki/Serendipisyys
      Tutkikaa noita. Miksi inä liitän asioita yhtee,

    • Luciferian

      "Juurikin noin, sillä matematiikka on kivaa.
      Jos halutaan tietty summa niin siihen päästään aivan miten vain.
      Tätä menetelmää käyttävät "tähtitieteilijät". "

      Voisiko sitten olla niin, että tähtitiede perustuu Markov prosessiin?

    • NatoonNatoon

      Andrei Andrejevitš Markov oli venäläinen matemaatikko, jonka stokastistisia prosesseja koskevat tutkimukset olivat merkittäviä. Hänen tutkimuksistaan tunnetaan erityisesti Markovin ketjut ja Markovin prosessi. Hänen mukaansa on nimetty myös Markovin epäyhtälö todennäköisyys laskennassa.
      Markovin ketju (nimetty Andrei Andrejevitš Markovin mukaan) on stokastinen prosessi, jossa uusi tila riippuu vain edellisestä tilasta. Esimerkki Markovin ketjusta on satunnaiskulku. Jos A .
      A on tilasiirtomatriisi ja B. B on alkutilavektori, niin n. n askeleen jälkeen eri tilojen todennäköisyys saadaan vektorista B ⋅ A n .
      Te ette ymmärtäneet tousta hölkkäsen pöläystäkään niin kuin en minäkään. mutta juttu on se että kun uusi sattuma tulee niin funtsikaapahan vähän. Onko sillä yhteyksiä aiempaan. Palmen murhaan tuli mukaan Sigge Sedrgren. Täytyi tulla kun Ruby piti yökerhoa. Ruoysalaiset haluavat murhalle kansainvälistä näyttävyyttä. Missä se nyt on se kansaibvälisyys. Hevo perseessä. Liitytään Natoon

      • Vinkkisinulle

        Oletat liikaa. Katsos kun jotkut ovat opiskelleet vähän pidemmälle kuin sinä ja ymmärtävät hyvin mitä tuossa tarkoitetaan. Sinunkin kannattaisi joskus kokeilla opiskelua.


    • PalmoLive

      Markovin ketju (nimetty Andrei Andrejevitš Markovin mukaan) on stokastinen prosessi, jossa uusi tila riippuu vain edellisestä tilasta. Esimerkki Markovin ketjusta on satunnaiskulku. Jos A niin A on tilasiirtomatriisi silloin B.
      B on alkutilavektori, niin "n" on 'n' askeleen jälkeen eri tilojen todennäköisyydetaadaan vektorista B ⋅ A potenssiin 'n' Ymmärrättekö?

      Minä en ymmärrä "made in Vinlantiasta" (mademadiikka) hevon beeetä mutta jotain toki tajuan sattumasta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Synkronisiteetti

      Synkronisiteetti on psykiatri C. G. Jungin luoma käsite, joka tarkoittaa merkitsevää yhteensattumaa. Se viittaa tilanteisiin, joissa kaksi tai useampi toisiinsa näennäisesti liittymätön asia tapahtuu rinnakkain. Tapahtumilla ei ole kausaalista yhteyttä, mutta niitä yhdistää symbolinen merkitys https://fi.wikipedia.org/wiki/Serendipisyys Symbolikka Kennnedy vs. Palme ???????

      Serendipisyys eli serendipiteetti tarkoittaa kykyä tehdä sattuman ohjaamia, odottamattomia löytöjä, yleensä sellaisesta aihepiiristä, josta löydön tekijällä on laaja tietämys. Nyt minulle tuli Ferrie ja Ferry-boat. Ferryboat ja The Free Enterprise ja Estonia. Hey c'mooooooooooooooon!

      Minä olin niin onnellinen tuosta löydostä että Ruby ei ampunut ketään mutta jos ketään ei ammuttu niin silloinhan he elävät. Palmekin elää ellei ole jo kuollut. Ja Elvi ja Jeesus. Palme pakaa vielä.

    • kyrppis

      Tässä tää nähdään känniläisen teksti. Hoh, täytyy ottaa itselle jotain kunnioitusta ja sanoa että kaks puklloa Kossua on mennyt. Me suomalaiset kunnioitamme ihmisiä jotka juovat itsesö hengiltä. Minulla tosin henki vielä pihisee. Mutta viinaa on vielä. Kirjoitan tohon töppäykseni. Se töppäys on toi kirjoitusvirhe että Palme pakaa vielä. Piti kai sano että palaa. Ei tasan palaa. Ei sosialidemokratia palaa enään. Sosialidemokratia ei enää palaa. Se ei palaa niin itä-Eurooppaan kuin ei muuallekaan. Minä en ole mikään fasisti tai muukaan rasisti, mutta sosiaaldemokratian päivät ovat lueteut.

      "Minä olin niin onnellinen tuosta löydostä että Ruby ei ampunut ketään, mutta jos ketään ei ammuttu niin silloinhan he elävät. Palmekin elää ellei ole jo kuollut. Ja Elvi ja Jeesus. Palme pakaa vielä. Palme pakaa oli minun kirjoitus virhe. Palme ei pakaaaaaaaaa. Ymmärtäkää se. Teidän täytyy keksiä uusia tapoja kansan kusettamiseksi. Denarius ei enää myy. Eikä UallaaaAhokaan Jotain uutta tarttis kansalaisia kusettavat poliitikot kehsiä, Ajatekĺkaa itse- Ketä aiot äänestää seuraavaksi.

    • SateliteHoax
    • HeaÖÖÖÖÖÖÖÖ

      Ne jotka ovat lukeneet näitä mun juttuja täällä Musta-aukko24 ssivustoilla niin eivät ymmärrä että suurin osa tekstistä on työstetty 3 promillen kännissä. Yritin nyt löytää yhden suurimmistä mokistani joka synty karmeassa kanoonissa. Katsotaan löydänkö.
      En löytänyt Hyvää yötä!

    • UhuhuUhuhu

      If you say that something happened by happenstance, you mean that it happened because of certain circumstances, although it was not planned by anyone.

      Occurrence is the general word for anything that happens or takes place [an unforeseen occurrence]; an event is an occurrence of relative significance, especially one growing out of earlier happenings or conditions [the events that followed the surrender]; an incident is an occurrence of relatively minor significance, often one connected with a more important event [the award was just another incident in his career]; an episode is a distinct event that is complete in itself but forms part of a larger event or is one of a series of events [an episode of his childhood]; a circumstance is an event that is either incidental to, or a determining factor of, another event [the circumstances surrounding my decision] Ymmärtääkö Heikki kaiken mitä englantilainen yrittää sanoa. Meillä on vain pakkoruotsi luojan kiitos, mutta mitä jos meillä olisi pakko englanti tai venäjä.

      Nyt yrirän selvittää mikä ero on happenstancen ja occurrencen välillä ja sitten sinne hyökköö vielä sanahirviö incident. Kaikki on tapahtumia. Meillehän tapahtuu päivittäin kaikenlaisia tapahtumia koko ajan. Mikä tapahtuma sitten on ennalta määrätty ja kuka siitä on vastuusssa. Jumala vai Jesse. Jemala vai Jusse. Jumala vai Jesse. Funtsikaa sitä sitte.

      Miksi ihan oikeesti normaalit ihmiset lavastaa kauheella vaivalla kaikenlaisia terroritekoja ja kuoluammuskeluja, jotta he saisivat aikaan lain että määrättty porukka saisi valvoa toista määrättyä porukkaa sellaisilla laitteilla, missä vain mielikuvitus on rajana.
      Olla koko ajan suurennuslasin alla ja ajatella koko ajan kuka sua valvoo ja miksi. Eikö maailma ole mennyt sairaaksi.
      Kirkko opettaa että Jumala valvoo sinua koko ajan, mutta kun siihen liitetään Supo tai vaikkapa Säpo tai Kapo ja KGB ja CIA niin miten sinä voit elää normaalia elämää.
      Noh. ok olishan se kivaa jos joku kiinnittäisi huomiota meikäläiseen tavikseeen ja tekis vaikka ohjelman "Meikä Taviksen Tavallinen Päivä". Mutta mitä tavis sitten sanois kun se ei o saanu pillua moneen päivään ja menee vetää käteensä jossain vessan nurkassa niin Supo on menny arkistoimaan sen arkistoihinsa,(ja vielä videona) niin arvakkaa etteikö tavista hövetä. Miksi tollainen siviilitiedustelulaki täytyy Suomeen saada, kun vain vuoden sisään vain yksi muslimi sekosi ja puukotti paria mummoa Turun torilla,, Miksi ja vielä kerran MIKSI.
      Minua on valvottu 24/7 jo yli 30 vuotta joten olen siihen tottunut. Minä olen kertonut teille mikä oli motiivi Palmen murhan lavastukseen mikä tisiaankin johtuu tästä minun valvonnasta, mutta ketä se kiinnostaa.
      Minä olen häkki eläin. UhUhUhUhUhUhUh uhuhuuu huh uhuhhu uhhuh Olen apina ja saatte katsella kun olen oppinut kirjoittamaan kuinka hallitsen näppäimistöä. Enkö olekkin älykäs.

    • bluuuuuuff

      Miksi tollainen siviilitiedustelulaki täytyy Suomeen saada, kun vain vuoden sisään vain yksi muslim sekosi ja puukotti paria mummoa Turun torilla,, Miksi ja vielä kerran MIKSI. Kommunismia vastaan.

      Minua on valvottu 24/7 jo yli 30 vuotta joten olen siihen tottunut. Minä olen kertonut teille mikä oli motiivi Palmen murhan lavastukseen mikä tosiaankin johtuu tästä minun valvonnasta, mutta ketä se kiinnostaa. Laitan vielä kerran tuon elokuvan tähän joka on siis Olof Palmen murha-bluffin ideomotoori vai moottori.
      Ideomoottori on hieno sana. Mistä nuo kaiken maailman terroristi lavastajat saavat ideansa moisiin tekoihinsa.
      Montako terrorismi-iskua on lavastettu ja onko niistä yksikään aito ainakaan täällä länsimaissa. Olof Palmen murha oli bluff. Estonia oli bluff. Lasermies oli bluff. Anna Lindh oli bluff, Mikkelin panttivanki draama oli bluff. Pasilan poliisitakon pommi-isku oli bluff Beivik oli bluff. Ei saa ymmärtää väärin etteikö kaikkea romutusta olisi tapahtunut mutta kaikki muu sen ympärillä pn BLUFF.

    • Luciferian

      "Markovin ketju (nimetty Andrei Andrejevitš Markovin mukaan) on stokastinen prosessi, jossa uusi tila riippuu vain edellisestä tilasta.Markovin ketju (nimetty Andrei Andrejevitš Markovin mukaan) on stokastinen prosessi, jossa uusi tila riippuu vain edellisestä tilasta."

      Jos oikein ymmärsin, niin Markovin ketju toimii päin vastoin kuin Markov Prosessi. Markov Prosessissa sillä taasen ei ole mitään väliä mitä luvulle on tapahtunut ennen, vain nykyarvo ratkaisee.

      "Te ette ymmärtäneet tousta hölkkäsen pöläystäkään niin kuin en minäkään. mutta juttu on se että kun uusi sattuma tulee niin funtsikaapahan vähän. Onko sillä yhteyksiä aiempaan. Palmen murhaan tuli mukaan Sigge Sedrgren. Täytyi tulla kun Ruby piti yökerhoa. Ruoysalaiset haluavat murhalle kansainvälistä näyttävyyttä. Missä se nyt on se kansaibvälisyys. "

      Niin voisihan tuota Markovin ketjua soveltaa vaikkapa noin. Tarkemin ajatellen Markov prosessi ja Markovin ketju ovat hyviä selityksiä moniin mieltä askarruttaviin asioihin.

    • Eijumalautanen

      https://www.youtube.com/watch?v=iSQTIRppR5I&feature=player_detailpage#t=1
      Tässä on kaksi murha kanditaattia. Kumpi teille sopii paremmin. Juoppo vai ei juoppo.
      https://www.youtube.com/watch?v=3b9fyyIQJhE

      Eikö tollaseen murhaan saada jo piste. Kummallakaan ei ole järkevää motiivia ja kumpaakaan ei olla todistettavasti nähty murhapaikala. Onko ketään nähty murhapaikalla. https://www.youtube.com/watch?v=NRnP5YNRn_Y Hän näki murhan, mutta valehteleekö hän. Tätyisikö kaikkien ketkä olivat paikalla kirjoittaa kirja. Mikähän se homo joka antoi Palmelle tekohengitystä mahtaa olla.

      Ei jumalauta. Eisaatanan saatana. Joku alkaa pussamaan jotain verta suusta vuotavaa vanhaa äijjää ja toinen muka antaa sydänhierontaa. Miksei heitä kuultu kun murhaajan kuvaa tehtiin. Kyllähän ihminen takaakin päin voidaan tunnistaa. Palmen akka sanoi vain että miehellä oli vain vaaleä ylähuuli. Ei jumalauta. Ei saatanan saatana. Vaalea ylähuuli. Silläkö me nyt murhaajaa etsitään. Maailmassa on miljardeja murhaajia joilla on vaalea ylähuuli. Haistakaa vittu. Otan viimeisen paukun nyt vodka pullostani ja menen pehkuihin. Hyvää yötä.

      http://svenanerpalmemordet.blogspot.fi/2013/03/na-na-vi-har-san-uppbackning-sa-ni.html#.Wq6Oe9a-k4c
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oi_yaf9ThhA#t=28s
      Hänet sitten suomalais akat tunnistivat. Eikö mene hassummaksi koko ajan
      http://www.youtube.com/watch?v=iSQTIRppR5I&feature=player_detailpage#t=1

    • Hohhoijjaaaa

      Kun valhe on tarpeeksi suuri että sen uskomiseen pitää olla hullu, on valhe kaikken tehokkain.
      Det finns här i landet en ofantlig samling påståenden, myter, hypoteser, spekulationer kring Palmedramat den 28 februari 1986. Jag skriver dramat - helst inte mordet - ty det var vad jag kommit fram till inte något vanligt mord, inte förhastat, men det var sedan en tid planerat. Det var inget internationellt storpolitiskt mord fastän arrangörerna först ville det skulle likna ett sådant. Det var ingen säkerhetsagent från fiendehåll som var anlitad som skytt, ingen terrorist eller ”ensamgalning,” ingen kurd eller sydafrikan. Om man kunde ställa upp alla gissningsvis utpekade ”mördare” i en rad skulle de säkert fylla en bra bit in i Tunnelgatan i Stockholm och uppför trapporna till Malmskillnadsgatan: Där skulle först Victor Gunnarsson (33-åringen)finnas, sedan Christer Pettersson,därefter den s..k Guld- Sigge, kurderna-(en hel koloni), Skandiamannen, Dekorimamannen, Stig Bergling ”på bröllopsbestyr” med Säpofölje, poliserna - flera stycken, AGAG-gruppen med följe från nedre Norrlands militärområde, nazisternas olika grupper, sydafrikanska dödskommandot Koevoet = COIN och Craig Williamson, svenska poliser från IPA på Wallingatan 34, WACL, Stay Behind, kroatiska USTASJA, amerikanska CIA, sovjetiska KGB och URG, svenska EAP, stalinister och maoister och svenska borgerliga.
      Tuo on suomennettuna eli jos kaikki murha kanditaatit laitettaisiin riviin niin rivi ulottuisi murha paikalta rappujen yläpäähän jonne on matkaa ainakin 100 metriä.

      • siksjuur

        Kun valhe laitetaan tieteen sanomaksi hullukin sen uskoo.


    • Eijumalautanen

      Kuinka salakuuntelemalla terroristeja voidaan ennustaa heidän seuraava iskunsa. Vai luuletteko että nuo iskut ovat loppuneet vaikka Isis onkin nyt kukiatettu. Nuo iskut jatkuvat yksittäisen tai yksinäisen hullun iskuina. Miten niitä estät. Tuo hullu voi tehdä mitä vain.
      Tutkittaessa todellisuuden ilmiöitä törmätään tilanteisiin, joissa ilmiön kehityksen ennustaminen tarkasti ei ole mahdollista.

      Nyt on kuitenkin autolla ajo iskut loppuneet ja puukotuksiakin on ollut vähenemään päin, mutta minä pelkään, että nuo hullut (en enää sano yksittäinen hullu vaan heitä on monta ja he saavat ideansa aivan älyttömistä asioista) Heillä on nuo tuollaiset valvontalaitteet hallussaan ja he kyttäävät jotain määrättyä ihmistä tehdäkseen tuosta hullun. Vähän niinkö samanlaisen mitä itse ovat. Vai onko heidän touhuissa jotain järkeä.

      Nuo false flag operaatiot on heidän tekosiaan. He vain tuovat julkisuuteen jonkun henkilön ja sitten muka menevät tuon huosuihin ja alkavat kirjoittamaan, mitä tuo muka ajatteli tehdessään jonkun aivan järjen vastaisen teon. Jenkeistä tämä villitys on tullut ja siellähän tapahtuu kaikenlaista. Kouluammuskelut, kirkkoammuskelut ja kuka muistaa vaikka tämän viimeisen ison jutun Vegasissa. https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Paddock

      Vanha äijä ammuskeli nuorisoa ikkunasta jollain automaatti aseella. Jos vastaavia juttuja aiotaan estää niin sitten tarttis päästä seuraamaan noita jotka laittomasti salakatselevat/kuuntelevat Matti Meikäläisiä, mistä sitten ammentavat ideansa noihin älyttömyyksiinsä.
      https://www.youtube.com/watch?v=S2Gu2bDyPno
      https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=24319&start=120&mobile=on

      Minä olen nyt tuon ikäinen. Saivatko nuo saatanan idiootit minusta idean tehdä tollasen älyttömyyden ja jos sanon että koko homma on lavastettu niin minuthan tässä sitten lyntätään kasaan ja sanotaan että olen hullu väittäessäni tuollaista.
      EI EI ei; EN VÄITÄ. Ampuihan Stephen Paddock nuo ihmiset tuonne kadule vai mille torille se nyt olikaan. Minä uskon kaiken mitä valtamedia kirjoittaa ja sanoo ja näyttää. KAIKEN. Uskon kaiken. Uskon että Rubyn takatukkakin näytti tuollaiselta miltä se nyt kuvissa näyttikin. En kinastele enää mistään. Minä uskon kaiken.

      Stokastisilla prosesseilla tarkoitetaan ajassa sattumanvaraisesti eteneviä todellisuuden prosesseja kuvaavia matemaattisia prosesseja. Usein kyseessä on pisteen satunnaisen liikkeen tutkiminen jossakin sopivassa koordinaatistossa.

      Tutkittaessa todellisuuden ilmiöitä törmätään tilanteisiin, joissa ilmiön kehityksen ennustaminen tarkasti ei ole mahdollista. Lentokoneen ennakoimattomat keinahtelut ilmassa, lintulajin kannanvaihtelut tietyssä biotoopissa, lämpötilan satunnaiset heilahtelut sääasemalla, geenin yleistyminen eliöpopulaatiossa tai yksittäisen molekyylin liike kaasusäiliössä muodostavat tällaisia prosesseja, joissa on enemmän tai vähemmän myös aivan sattumasta johtuvia tapahtumia. Mainitun tyyppisen ilmiön etenemistä ajan funktiona sanotaan stokastiseksi prosessiksi. Koska prosessin kulkuun liittyy satunnaisuutta, sitä tutkittaessa tarvitaan todennäköisyyslaskentaa.

    • petterssonni
    • PalmenMurehtija

      siksjuur

      19.3.2018 14:22
      "Kun valhe laitetaan tieteen sanomaksi hullukin sen uskoo."

      (Kertokaa mihin te uskotte olematta hulluja. Tiede ei kylläkään ole sanonut mitään Isisistä eikä kouluammuskeluista eikä Palmen bluffi murhasta. Vaikka onhan noille teoille yritetty löytää motiiveja tekijöiden psyykestä ja siten liipataan tiedettä jos psykologia lasketan tieteiden piiriin. Ei ainakaan empiristen tieteiden kuten fysiikka tai maantiede ja kemia))


      satueläin

      29.9.2017 12:50
      Nyt te ymmärrätte mitä tarkoittaa rautalanka. Ei musiikki vaan sellainen värkki mistä väännetään malli jotta tuhmempikin tajuaa missä mennään. Tämä kuva Palmen murhaajasta herätti vihaa tummatukkaisiin ulkomaalaisiin Ruotsissa. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
      Sitten eräs chileläinen meni kertomaan poliisille että oli nähnyt päivää ennen murhaa erään miehen seuranneen Palmea ja antoi miehen tuntomerkit tahallaan vääristellen niitä siten että mies saatiin näyttämään enemmän skandinaavilta. http://palmemordet.eu/christer-pettersson/
      Paljolti tuo kuva johti Petterssonin pidätykseen vaikkei se muistuta tuota lain.

      Sitten vuosien päästä tuo kertoi huijanneensa poliisia siirtolaispoliittisista syistä, kun tuo ensimmäinen kuva aiheutti sen, että murhaajaksi epäiltiin etelämaalaista miestä. Nyt poliisi myöntää että tuokin kuva on, jos ei huijausta, niin se ei ainakaan ole murhaajan kuva. (En tiedä mitä Ruotsin poliisi sanoo ja ajattelee todellisesti tuosta kuvasta sillä se suojelee naista joka sen teki)

      Näette varmaan tämänkin viestiketjun (linkki alla) kommenteista millainen viha tummempia ulkomaalaisia kohtaan kohdistuu. Mies puhui hyvää englantia. Jospa se olikin jenkki ja kerjäsi vain turpaansa. (Kirjoitin tuon päivää ennen ammuskelua)

      Kommentoi https://keskustelu.suomi24.fi/t/15017071/kerjaaja-raiskasi
      1
      Ilmianna >Jospa nuo sanat "Jospa se olikin jenkki ja kerjäsi vain turpaansa." aiheutti tai laukaisi noiden reaktion (lavastaa tuollainen Vegas ammuskelu) - Tarkoitan noilla noita jotka tekevät näitä operaatioita. En tiedä onko nuo operaatiot jotain false flageja vai pellkiä drillejä ja hoaxeja. Katso Googlesta drill ja hoax. Ja samalla false flag.
      Jaa
      1 VASTAUS: Tässä viestiketjussa (t/15017071/kerjaaja-raiskasi) oli se arka asia ettei Palmen murhasta oltu puhuttu enää mitään ja minä otin asian esille, vaikka toisaalta Turun puukotuksessa on elemenntejä ainakin Anna Lindhin kanssa. Puukotus ja karkaaminen paikalta. Man huntttia eli miten ton nyt kääsntäs Mies jahtia. yhtä mies jahtiahan nämä vuodet Palmen murhan jälkeen on ollut ja toinen linja on se että ampujat/puukottajat poliisi eliminoi paikan päälle. Se mikä sopii siihen mitä tuolla ketjussa sanoin oli se, että Palmen murhaaja olisi nyt yli 65 tai jotain.

      huulivalkio

      2.10.2017 16:03
      CIA kosti kun täällä pilkataan jenkkejä. Se kosti tuollaisella false flag iskulla, jotta muut Supot, Säpot ja Kapot voivat assosioida teon motiivit ja CIA-. siat nauravat rikollisiin partoihinsa. (Ei se välttämättä ole CIA joka tekee noita järjen vastaisia operaatioita.) Lisäys minun.
      http://www.mirror.co.uk/news/world-news/first-picture-gunman-stephen-paddock-11274144
      Pukki mikä pukki valkoylähuuliparta harmaatukka. Käyppä tänne emme pelkää. Kohta Suomessa saadaan siviilitiedustelulaki läpi kun joku alkaa leikisti ampumaan. (ei saatu lakia läpi)

      Selityksiä miksi joku pitää ampumista lavastettuna huijauksena tässä alla. Suomenna itse please.
      https://www.kialo.com/the-las-vegas-attack-was-a-false-flag-3913/3913.0=3913.1/=3913.1

      Minä lisään, jos niin kuin arvelen idean tulleen Suomi 24 foorumista, niin lisään että Paddock tarkoittaa lammaslaidunta ja kun Turussa oli lampaat torilla (lampaat siinä mielessä että kaikki valhe menee läpi) niin vanha vitsi "Kyl määkii Turuus > määää en ala". Oliko puukotuskin valhetta? http://www.vermontindependent.org/was-the-1012017-las-vegas-shooting-another-false-flag-incident-cui-bono/

      Yrsa Stenius (Aftonbladetin päätoimittaja tuolloin Palmen bluffimurhan aikoihin) on kirjoittanut kirjan Totuudesta ja valheesta (Kirjapaja, 2005) joka kertoo valheesta ja sen eri muodoista. Tämä on tuttu teema Steniukselle, joka jo Speer-teoksessaan käsitteli Hitlerin luotetun suhtautumista totuuteen ja elämään suurena valheena. Hitlerhän on muka sanonut: "Mitä suuremoi valhe; sitä uskottavampi se on." Sanon 'muka' sanonut, sillä en usko että hän (Aatu) olisi ollut niin viisas.

      Usko on ihmisen vakaumus Jumalan tai muun yli-inhimillisen mahdin olemassaolosta ja tähän turvautuminen tai
      Se on luottamus jonkin asian hyvyyteen tai positiiviseen kehitykseen, luottamus kuten usko tulevaisuuteen tai usko pörssikurssien nousuun.
      Tai usko voi olla tietoon perustumatonta käsitystä jostakin, luulo, uskomus
      Uskomukset ja luulo eivät todellakaan perustu tietoon.

      Tiedon pohjana pitäsi pitää objektiivista todellisuutta (ulkomaailmaa). Mutta valhekin on tietoa jos tajuaa sen että se on valhetta.

    • HuvudSpåret

      Pettersson hukkasi täyden ymmärryksensä. Hän tarttui bajonettiin ja jahtasi miestä porttikongiin. Pettersson tappoi hänet, minkä jälkeen Pettersson pakeni paniikin vallassa. Ensin kulmauksen ympäri ja pohjoiseen Sveavägenin suuntaan. Sitten kohti itään Tunnelgatanille ja suoraan Brunkebergin jalankulkutunneliin.
      Pettersson tuomittiin sitten kuolemantuottamuksesta.
      Onko tämän ja Palmen muhan välillä muita yhtäläisyyksiä - paitsi että tekopaikat olivat lähellä toisiaan?
      Ei, Pettersson sekosi täysin (gick amok) kun joululahjat kierivät jalkakäytävällä. Hän tappoi villinä raivosta. http://palmemordet.eu/christer-pettersson/ Tuo teksti on tuosta artikkelista.
      Snottiin että Skugganin kuva johti Petterssonin pidätykseen vaikkei se muistuta tuota lain tai ainakaan niin paljon että olisi voinut johtaa pidätykseen. https://www.youtube.com/watch?v=AeSix-05BwI&feature=player_detailpage

      Oliko hän noin hyvä näytttelijä, että osaa näytellä tollasta välillä hullua ja känniläistä vai mikä on jutun todellinen luonne. Hän sai rahaa kun lähti moiseen mukaan. Hän oli mukana juonessa.

      Ja juoni on mikä lie. Minulle kerrottiin että olen noiden kiusaajien seurannassa. Onko se se juoni. Minun kiusaaminen. Minulta on varastettu 3 autoa ja kotoani viety kaikenlaista ja pahiman rikoksen säästän vielä teiltä etten kerro sitä. He eivät sitä tehneet mutta ovat puolustamassa niitä jonka sen teki. Sen rikoksen.

    • Lässynblässyn

      Vittu mikä ketju. Yksi päävikainen juoppo horisee tyhmiä päivästä toiseen ja luulee että on tajunnut jotain suuria totuuksia :D

      Mene ensin katkolle ja sitten päälääkäriin niin alkaa tilanne parantua.

    • MatalinValheSaum

      KorkeinTotuusAum

      23.3.2018 14:59 Uusi https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000005577839.html Volvon ja MI&:n yhteis projekti.
      Ei kukaan ole muuten epäillyt MI6:tta Palmen murhasta. Pian murhan jälkeen oli lavastettu Lockerbyn lento onnettomuus, josta vihje tuli Helsingistä ja suomalainen nainen tietämättään salakuljetti pommin lentokoneeseen.
      MI6 on saanut elää ihan rauhassa kun aina on syytetty vain CIA:ta ja KGB:tä. James Bondilla on pyhimyksen sädekehä päänsa päällä kun Roger Moore esitti kumpaakin hahmoa.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15030488/olaf-palmen-murhan-takana-cia
      Tuossa ketjussa kun luet sen niin on epäilty myös Putinia henkilökohtaisesti ampuneen Palmen. Olihan hän silloin kentällä agenttina DDR:ssä. Nyt on tullut julki Salisburyn motiivi. Suojeleeko Venäjä Yulian sulhasen äitiä joka on korkeassa asemassa FSB:ssä.
      https://www.thesun.co.uk/news/5812917/russia-attack-daughter-yulia-real-victim-niece-claims/
      The mum, who has not been identified, is said to have been furious that her son was marrying into the family of a man who betrayed 300 Russian agents.

      Myös toinen venäläinen kuristettiin kuoliaaksi vähän aikaa sitten, mutta siitä ei nouse häly kun sitä ei tehnyt Hermo Asiamies Tulokas (The Nerve Agent Novitshok) Novitshok on terroristijärjestö Korkein Totuus Aumin leivissä. Korkein Totuus on ainoa järjestö joka on tehnyt kaasuhyökkäyksen.
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005602751.html Entinen lentoyhtiö Aeroflotin varajohtaja Nikolai Glushkov, 68, löydettiin maanantaina kuolleena kotoaan Lontoossa. Hänen rikoksensa oli vain että hän kavalsi miljoonia firmansa tileiltä. Mutta sehän on hyväksyttävää Sipilänkin mielestä. Noh hyvät ystävät! Kertokaas nyt minulle mikä on korkein totuus Palmen murhasta. Löytyykö se tuosta ketjusta? https://keskustelu.suomi24.fi/t/8782266/kuuballa-ja-venezuelalla#comment-93248430

    • Rockenrolli

      NenäMakeinen

      23.3.2018 19:27
      Jacka eller rock
      http://palmemordet.eu/christer-pettersson/gert-fylking-en-dares-fabuleringar/

      Från Regeringsgatan tog mördaren sig norrut av Regeringsgatan. När han sprang runt hörnan in på Regeringsgatan gick två personer fram för honom och den ena ramlade, när mördaren sprang in i henne. Hon blev arg och ropade elaka ord efter honom. Han svarade inte, men fortsatta med at springa. Kvinnan, han sprang in i, säger, att han var iklädd en mörk rock.

      Jack and Rock > minä sinä hän me te he hehhehehhehehehehehehehehhehehhehehhehhehHE
      En jacka – som t.ex. denna – är kort, medan en rock är lång. Det vet Fylking tydligen heller inte.

      Hennes kompis, som icke ramlade, kunde berätta, att han var ”kraftig” och iklädd en ”mörk, mellanlång rock, där rockens söm formade kvadrat”. Vännens åsikt var, att mannen var 35-40 år och 178-180 cm hög.

      Bemärk rocken: Nästan samtliga vittnen på mordplatsen talar också om att mördaren hade en rock som gick till knäna – eller nästan därtill. Likeså berättade Yvonne N. och hennes kompis oberoende av varandra. Christer Pettersson hade ingen rock. Han gick konsekvent med jacka.

      Annars slutar spåret med 100 procents säkerhet 150 meter längre framme, där gatan slår ett knäck till vänster. Då kunde paren icke se honom längre.

      Hänen ystävänsä, jota ei tönäisty, voi sanoa että mies oli "lihaksikas" ja pukeutunut "tummaan, keskipitkän takkiin (google käänsi rockin kallioksi), jossa kallion (takin) saumat olivat neliön muotoisia". Miehen mielipide oli, että pakoon juokseva mies oli 35-40 vuotias ja 178-180 cm pitkä.

      Huomaa rock (Bemärk rock): Lähes kaikki todistajat murhapaikalta puhuvat, että tappajalla oli kallio (rock eli takki), joka meni polvilleen (ulottui polviin saakka) (google sekoilee) - tai melkein siihen. Samoin puhuivat Yvonne N (Nieminen). ja hänen ystävänsä puhuivat toisistaan riippumatta. Christer Petterssonilla ei ollut kalliota (rock eli takkia). Hän kulki aina puseron kanssa. ELI PETTERSSONNI EI OSANNUT ROCKATA.

      Muuten jäljet päättyy 100 prosentinvarmuudella 150 metrin päähän, kun kadulla on käännös vasemmalle. Sitten pari ei voinut nähdä häntä enää.

      Tämä todistaja pari on nyt uutta minulle, joka olen tutkinut ja kirjoitellut tänne Palmen murhasta. Rock rock rock. Minä sinä hän me te he tämä tuo se nämä nuo ne. Ronomini rock. Rock rock rock. Palmeen murhaajan rock. Mitä mieltä olette. Murhaajasta tehty kuva oli Smala Grändiltä tehty ja se on yhtä kortteeria aikaisemmin. Murhaaja ei siis kääntynyt sinne (koko murha on huijausta)

      Minä kirjoitin että Palme huijaus on ottanut mallinsa tuosta flmistä missä takki (rock) myös näyttelee suurta osaa. https://www.youtube.com/watch?v=dGa5NSVVjec Katso kohta 23:11 ja kohta 59:55 Niissä takki (rock) tulee esiin. Rock rock rock rock. Palmen murhaajan rock.

      • AikasJännää

        Tuo on jotenkin huono versio tästä eokuvasta. https://www.youtube.com/watch?v=dGa5NSVVjec tämä on paljon parempi. https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc# Siinä on paljon yhtäläisyyksiä Palmen murhan kanssa. Katsokaa nyt vihdoinkin se jumalauta. Meikäläinen näin kännipäiten alkaa kohta riahumaan.

        Te ette varmaan ymmärrä miksi tämä elokuva liittyy Palmen lavasteuun murhaan. Se ei ole ainoa juttu, vaan siihen on liityy myös Lee Harvey Oswaldin murha. Sehän oli lavastettu niin kuin Palmenkin murha. Oswald murhattiin kello 11.21 aamulla ja Palme illalla 11.21. Siinä on koodi. Haluttiin liittää Palmen murha jotenkin Kennedyn murhaan. Miten joku käyttää aikaa kylmässä helmikuun säässä 21 minuuttia ilman mitään syytä. Se aika kului pariskunnan saapumiseen murhapaikalle ja matkaa oli vain 430 askelta. Mitatkaa itse kauanko tuollaisen matkan kävelemissen kuluu. On sanottu että he viettivät aikaa poikansa ja hänen morsiammensa kanssa elokuva teatterin ulko puolella ja Lisbet Palme pysähtyi katselemaan jotain näyteikkunaa matkan varrella. Mutta 21 minuuttia on pitkä aika. Oswaldin lavastettu murhaaja oli se klowni. Palmen murhaajaakin esitetään perukki päässä.
        https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
        Kuorikaa tuolta perukki pois niin näette muraajan, joka onkin syytön mies.


      • OomiituistenKerho

    • AntiMedianMies

      http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201803312200849690_vd.shtml
      Eikö tuo kuollut jo aikoja sitten mutta kun se ei sopinut medialle niin ne järjestettiin vasta nyt ne hautajaiset. Osaman bin Ladenkin kuoli milloin kuoli mutta silloin kun se sopi medialle niin sen kuolema tehtiin silloin kun se tehtiin. Media hallitsee maailmaa.

    • JosKollektiivinen

      Jos 13 000 (satakolmekymmentätuhatta) ihmistä arkistoitiin ja kuulusteltiin vain saman näköisyyden vuoksi niin miksei Uwe Barchelia voida rekisteröidä saman tein vain samannäköisyyden vuoksi samaan syssyyn. Saman näköisyydestähän tässä oli ainakin aikoinaan kyse koko Palme tutkimuksissa, mutta nyt uuden tutkimusjohtajan mukaan miehellä ole MITÄÄN tekemistä murhan kanssa.
      Aikas jännää vai mitä. Eikö kuvan levittämisellä mediassa ole mitään tekemistä murhan kanssa. Murhan joka oli lavastettu eli ketään ei tapettu. Teille yksinkertaisille ääliöille on vaikea sanoa vaikka että joulupukki on vanhempien keksintö kertoa lapsille, että on joku Jumalaan verrattavissa oleva henkilö, joka pitää teistä huolen jos isi ja äiskä saataaisi kuolla vaikka auto-nnettomuudessa, niin sinä et jää yksin. Sama Jumalan kanssa. Stalin ja Hitlerkin pitävät sinusta huolen jos äiskä jättää.
      https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
      Katso peiliin. Oletko saman näköinen ja muista mieshän on syytön, mikä sinun on vaikea ymmärtää koska pääsi on tehty niin ohuesta kuoresta että tyhmyys paistaa läpi. Sori oon vähän maistanut niin haukun sinua suotta. Mutta lapsukaiset. Minä pidän teistä huolen jos aika jättää. Olen seurannut fasistien touhuja jo yli kolmekymmentä vuotta. Heillä on tuollainen valvonta laitteisto millä voivat kytätä teitä mutta olkaa rauhassa. Vehlala vietiin pöpilään kun kirjoitti NWO:sta. minä en sano että se on WNO vaan joku muu. Minutkin vietiin kerran pöpilään ja arvatkaa mikä homma oli puhua itsensä pois sieltä. Nyt multa oli yöllä siirretty auto toisen auton eteen ja toisen perään. Mitä minä poliisille sanon. Kukaan ei minua ole syyttänyt se ajamisesta, mutta haluan saada selvyyden miksi auto omia aikoinaan liikkuu itekseen. Kysyy mies Vehkalalta: Onk sul mitään aiempia merkintöjä psyykkisistä ongelmista. Ulkona voi liikkua vain 3 tuntia päivässä. Minä saan liikkua missä haluan mutta minua seurataan. Suomes tapahtuu tämmöstä. Miten mä ite koen tän sananvapaus rikkomuksen. Nyt korkki kiinni ja selviämään.
      https://www.youtube.com/watch?v=jpYhZ3H3dew

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hupsista, toivottavasti suomessa on yksinkertaisempaa-

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1645
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1509
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1419
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      38
      1373
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1248
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe