Mitä neuvoja antaisit uudelle nettideittaajalle?

wilmanstrand

Ettei enää yhdenkään naisen tarvitsisi kärsiä valehtelevista sarjadeittimiehistä. Vai onko ainoa keino pysyä poissa koko nettitreffeiltä?

26

867

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaankiusaatketään

      Älä mene nettideiteille. Kuulostat sellaiselta ikuiselta vanhaltapiialta, joka ei kaipaa enää seksiäkään. Mene vaikka Marttakerhoon.

    • Noviis

      Miten vältän sudenkuopat? Neuvoista olisin kiitollinen. Tämä onkin armotonta peliä!

    • murjami

      Ota selvää miehen taustoista. Nettideiteillä on paljon elämässä syrjäytyneitä tavalla tai toisella. Luota vaistoosi, tapaa julkisella paikalla. Älä odota mitään.

      • UVsäde

        Minullapa onkin oma HaniPuppeli Ankkalassani. Joten enpä deittaile muita.


    • 42vmies-

      Ihan absurdi ajatus. Naiset on kautta aikain ihastuneet pettäviin pelimiehiin jotka tapailee muitakin naisia. Uskollinen yhden naisen mies ei ole koskaan naisille kelvannut edes treffi seuraksi. Nainen valitsee aina sen komeimman miehen koska sillä on kysyntää ja siksi nainen tulee petetyksi.

    • woodoochile

      Valitse hyvinkoulutettu, varakas, autot ja asunnot omistava mies. Pyydä kuva ja valitse heistä se joka näyttää eniten unelmien poikamieheltä. Valmistaudu hyvin treffeille varmistettuasi miehen tulot. Treiffeillä miehen hurmaa lannefarkut, sieltä näkyvät vaaleanpunaiset stringit, kannuja esiintuova toppi, runsaas hajuvesi, ja kimaltavat korkokengät. Ja tietenkin kookas käsilaukku joka heiluu iloisesti kävellessä. Tällaisen vaatetuksen löydät lähimmältä kirppikseltä, sieltä mistä muutkin puumat hakee vaatteensa.
      Tämän jälkeen miehen koukutus on helppoo kuin mamun illallinen.

    • helpponeuvokuuroillekorv

      Sen että siellä on myös niitäkin tavis miehiä, jotka eivät ole niitä kaikista suosituimpia. Heistäkin voi löytyä helmiä. Mutta turhaahan tuo on neuvoa, kun kaikki naiset menevät vain niiden samojen komeiden miesten perässä joilla sitten onkin valinnanvaraa sarjadeittailla haareminsa naisia. Annoitkin näinollen jo itse itsellesi vastauksen.

      • Kuuntelevatkorvat

        Timanttiset helmet eivät tarvitse valkoista takkia tai muuta ilmentymää todistukseksi älykkyydestään.


    • Valitset täysin arvalla kenelle laitat viestiä. Kaikki harkinta mitä pyrit käyttämään luultavasti lisää todennäköisyyttä osua sarjadeittailijaan. Tsemppiä!

    • Massoittain

      Sarjadeittailijoilta ei voi välttyä, hoikka nainen ainakaan, he ovat ensimmäisenä lähettämässä massaviestejään. Viesti on harkittu ja hauska, siinä tiedustellaan aina myös ulkonäköä, jos naisella kuvaton profiili. Viestiin sisältyy tietysti kuvapyyntö sähköpostiin jne. Sarjadeittailija on tyypillisesti lähes viisikymppinen mies, joka ei välitä naisten ikätoiveista, vaan lähettää viestejänsä huomattavasti itseään nuoremmille. Yääh....

    • Pakkovalehdella

      Miehet joutuvat valehtelemaan, koska se on ainoa keino saada pillua.
      Jos lopetat pihtaamisen, niin miehetkin lopettavat valehtelemisen.

      • HeiNäin

        Ei vaan toisinpäin.


      • saatmitätilaat

        Hyvässä parisuhteessa saa aina ja sama nainen kiinnostaa vuodesta toiseen, jo 20v. Onko joku ylpeä naisten lukumäärästä? Jos pysyy uskollisena yhdelle, niin voi ainakin katsoa itseään peilistä rehellisenä. Kyse on rakkaudesta ja tuollainen valehtelu rakkauden(kin) puutteesta.


    • kutosen-mies

      Eikö naiset olekkaan fiksuja ja tunnistavat sarjapettäjät pelkästä ulkonäöstä. Kutosen naiset kun eivät kelpuuta samantasoisia miehiä vaan niitä kympin sarjapettäjä miehiä.

      • TahdontietääN

        Määrittele sarjapettäjän ulkonäkö.


      • Seiskamies
        TahdontietääN kirjoitti:

        Määrittele sarjapettäjän ulkonäkö.

        Pettäjä on taitava puhuja ja kirjoittaja, osaa esittäytyä naisia miellyttvällä tavalla. Eri asia ovatko tiedot täysin totta. Jos valokuva, siitä paljastuu itseluottamus, koska on onnistunut yrityksissään ennenkin. Saattaa olla menestyjä myös työelämässä, sielläkin pärjää ylipuhumalla työkavereita.

        Kannattaisi painottaa valintansa vähemmän ulkoisiin tekijöihin, kuten koulutukseen ja harrastuksiin.

        Jotkut naiset ovat toisia suositumpia. Ei siis pidä kaikkia epäillä sarjadeittaajiksi, jos saa paljon viestejä. Varsinkin jos kirjoittajilla ja naisella on samoja ominaisuuksia ja toiveita. Mutta liian hyvältä tuntuvaa on syytä aina epäillä.


      • PettynytaMiehiinTaasen
        Seiskamies kirjoitti:

        Pettäjä on taitava puhuja ja kirjoittaja, osaa esittäytyä naisia miellyttvällä tavalla. Eri asia ovatko tiedot täysin totta. Jos valokuva, siitä paljastuu itseluottamus, koska on onnistunut yrityksissään ennenkin. Saattaa olla menestyjä myös työelämässä, sielläkin pärjää ylipuhumalla työkavereita.

        Kannattaisi painottaa valintansa vähemmän ulkoisiin tekijöihin, kuten koulutukseen ja harrastuksiin.

        Jotkut naiset ovat toisia suositumpia. Ei siis pidä kaikkia epäillä sarjadeittaajiksi, jos saa paljon viestejä. Varsinkin jos kirjoittajilla ja naisella on samoja ominaisuuksia ja toiveita. Mutta liian hyvältä tuntuvaa on syytä aina epäillä.

        Kokemusta on sarjapettäjästä, joka ei ole komea eikä rikas, ei omista edes autoa !


    • Olet itse aloitteellinen.

    • hjkkjhhjj

      Olen sinkku ja en pidä profiilia missään deittisovelluksessa. Minua on pyydetty treffeille tänäkin vuonna puolituttujen miesten taholta harrastuspiireistä. Ilmeisesti en nyt ole riittävän kiinnostunut miehistä, kun jätän kutsut väliin. Aika ei ehkä ole oikea tai mies kiinnostava.
      Viihdyn hyvin yksinkin pitkän suhteen loputtua reilut 2v sitten.
      En ymmärrä yhtään tuollaisia miehiä, jotka ovat valmiita valehtelemaan saadakseen seksiä. Jalkovälikö ohjaa elämäänne? Toisaalta, vain onneton ihminen noin tekee ja maksaa ajastaan itse seuraukset tavalla tai toisella.

    • kjghkjhgfkjhgk

      Älä lähesty miehiä, joilla ei ole kuvaa / tekstiä profiilissa. Unohda, jos mies ei viitsi kirjoitella yli viikkoa -hän ei viitsi mitään muutakaan. Älä tapaa puhumatta puhelimessa.

      • tybyuj7ut

        Ainoastaan tuo keskimmäinen lause on merkityksellinen epärehellisiä vältellessä. Ensimmäinen ja viimeinen tehokkaita aivopesuun, jos siihen pyritään.


    • Pompompompom

      Muna vie miestä, niin kuin pässiä narussa. Ei sille mitään voi. Uskon, tai haluan uskoa että osa porukasta on niitä, joissa mies vie munaa ja päättää suunnan.

    • hstkpsk

      Tässä paras vihje kaikille naisille, jotka etsivät miestä netistä; OLKAA AKTIIVISIA!

      Suurin syy, miksi nettideittailu ei Suomessa toimi tai toimii huonosti, on naisten passiivisuus. Naisilla on aivan vääränlainen asenne koko touhuun. Tekevät puolihuolimattomasti jonkinlaisen profiilin ja sitten vain odottavat, että se sopiva mies ottaa yhteyttä. Voi jumalauta, ei se niin toimi.

      Ensinnäkin, laittakaa profiiliin itsestänne kuvia. Sekä kasvokuva että kokovartalokuva. Olkaa kuvissa luonnollisia. Nykyään suurin osa profiilikuvista on pelkkiä kasvokuvia, selfieitä. Joillakin näkyy esim ,pelkkä silmä kuvassa....välitön skippaus. Voin olla väärässä, mutta ulkonäkö kertoo ihmisestä todella paljon.

      Toisekseen, täyttäkää ne profiilitiedot huolellisesti ja kertokaa jotain persoonallista itsestänne! Ei voi olla liikaa pyydetty. Kirjoittakaa arjesta sekä vapaapäivistä, miten ne kulutatte. Ihan vain siksi, jotta miehet saavat jonkinlaisen käsityksen, millainen tyyppi oot.

      Kolmanneksi, tehkää aloitteita!!! Etsikää oma-aloitteisesti miesten profiileja ja lähettäkää viestiä jos tuntuu hyvältä tyypiltä. Nyt eletään vuotta 2018 ja naiset saavat tehdä aloitteita!

      Tän enempää en jaksa avautua. Vituttaa koko touhu niin paljon, että taidan poistaa profiilini.

    • Iso_R

      Näin kokemuksen äänellä on pakko sanoo näistä nettideitti sivustoista, että suomalaiset taitaa uskoa jopa omiin valheisiin. Kuvattomia ei edes lueta läpi( itse olen myös syyllistynyt ). Mies olen. Vaatimukset ovat aivan epärealistisia. Totta helvetissä suomalainen juo ja jos muuta väittää niin todennäköisesti valehtelee. Vähissä on tässä maassa ne absolutistit. Suurin osa on suurkuluttajia alkoholin suhteen ja loput niitä alkoholisteja. Kohtuu käyttäjää et tästä maasta edes löydä. Katso vaikka poliisit sarjaa jos et muuten usko, mutta mulla tää on jo elämän kokemusta. Tupakkaa polttaa suurin osa ihmisistä jo ylä-asteella ja sama jatkuu ammattikoulussa. Sitten nää ulkoiset vaatimukset. Pitää olla lihaksia, joita saa vain laittomilla keinoilla ja huijaamalla. Itse ollaan kuitenkin sohvaperunoita ja läskejä, jotka tätä vaatii. Molemmat miehet ja naiset. Olematon otus on ollut se positiivinen suomalainen, josta paljon puhutaan. Melankolia kuuluu lauluista ja näkyy elokuvissa. Elämä ei ole jatkuvaa huumorintajua. Jos on vaikeuksia niin tuskin jatkuvasti naurattaa. Jos niin tekee niin ehkä kannattaa varata aikaa päälääkärille. Liian pinnallinen on jo nyky maailma. Isot lihakset, se ja rahaa. Hyvät tissit ja perse... Jos käy salilla niin voi ehkä vaatii tiukkaa muijaa. Muuten kannattaa tyytyy vähempään. Elämän kokemusta ei saa ilman virheitä ja päätä seinään hakkaamatta. Vastaus on: et menetä mitään vaikka jäät pois niiltä sivuilta. Niin tein myös minä. Kävelee vastaan jos niin tekee. Se pystyssä en jaksa enää metsästää kun on jo huonoja kokemuksia. Joskus pitää vaan elää yksin. Mielellään niin kuin huonossa suhteessa. Elämä jatkuu...

      • glhhhooj

        Onko poliisit sarjassa koko Suomen väestö näytillä kun sen perusteella mielestäsi kaikki juo aivan sikana?
        Minä voin juoda muutaman lonkeron vuodessa ja juon enemmänkin tilanteen mukaan. That´s it.


    • neuvoni

      Kiusallista se on kun niitä sarjadeittaajia pyörii netissä. Eihän sitä naisen mieli voi käsittää kun niin paljon joutuu hän kärsimään. Mieluusti nainen tietenkin selviäisi täysin naarmuitta ja ilman minkäänlaista vaivaa.

      Ei ole mitään keinoa estää mitään pahaa tapahtumasta. Kaikki ihmiset voi olla huijareita, sarjadeittaajia, ghostaajia, epäihmisiä.
      Jos me haluamme nähdä heidät niin. ja mitä sitten jos ovatkin sitä. Tutustuminen on tarkoitettu juuri siksi että nähdään keitä he ovat. Suurin osa paljastuu ensimmäisen kolmenkuukauden aikana.

      Kaikki haluaisi että kaikki mulle ja heti. Jos se niin helppoa olisi ei sinkkuja edes olisi.
      Parin löytäminen on ennenkaikkea työtä ilman ennakkoluuloja mutta silmät auki. Sitoutumista sen mukaan miten kukin on sen ansainnut.
      Jos koko ajan mietit onko joku huijari vai ei ja miten välttyä siltä, niin parempi kun unohdat koko jutun et ole valmis mihinkään suhteeseen.
      Jos ihastut se on pahinta mitä sinulle voi sattua. silloin silmäsi ovat auki mutta ne eivät näe mitään ei edes päivänselviä asioita.
      Pidä suhde asiallisena mahdollisimman pitkään alkuun kolme kuukautta.
      Tavatkaa vaikka kerran viikossa ja ei seksiä. Pelkästään tiedonhakua varten tapaamiset.
      Jos ette ole kiinnostunut älkää tavatko, turhuuden turhuus on johtaa harhaan toista.

      Jos ette käytä tätä tapaa ei voi koskaan tietää kenen kanssa on oikeasti tekemisissä.
      Turhat tapaukset karsiutuu ja oikeasti kiinnostuneet jää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe