DNA:n geenit ovat kuolleet

Evolutionistien tilaama ENCODE -projekti aloitti lähtölaskennan evoluutioteorian lopulle. Se nimittäin paljasti niin monta evoluutioteorian perusprinsiippiä höpöhöpöksi (esim. roska-dna-teoria). Surkuhupaisaa vaan on, että ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, mikä on DNA:n merkitys solussa. Tässä tärkeimmät havainnot:

- Yhdestä jaksosta DNA:ta solu voi valmistaa sekä proteiinien valmistamiseen käytettäviä mRNA-transkriptioita että koodaamattomia RNA-molekyylejä.
- Koodaamattoman RNA-molekyylin transkription lukeminen voi alkaa eri kohdasta kuin proteiinia varten rakennettavan pre-mRNA:n lukeminen, mutta NÄMÄ VOIVAT LIMITTYÄ KESKENÄÄN.
- Solu voi käyttää samaa DNA-jaksoa moniin eri toiminnallisiin tarkoituksiin, eli erityyppisten RNA-tuotteiden valmistukseen.
- Solu voi rakentaa RNA-molekyylejä vastakkaisista DNA-juosteista (sekä 3' että 5'). Nämä voivat limittyä, olla sisäkkäin tai solu voi lukea niitä eri paikoista genomia, jopa ERI KROMOSOMEISTA.
- 90% proteiinien koodaamiseen käytettävästä DNA:sta on sellaista, jota solu ei lue pelkästään yhdestä DNA-jaksosta, vaan useasta eri paikasta.

Tutkijat siis ymmärtävät, että DNA on passiivista informaatiovarastoa solulle ja tarkoitettu RNA-tuotteiden rakentamiseen. Siksi tutkijat toteavat, että 'Geeni on kuollut' - 'Kauan eläköön RNA'. Ja siksi tutkijat haluavat vaihtaa koko geeni-käsitteen RNA:n puolelle. Tätähän on harrastanut palstan eksyttäjä solon, joka on esitellyt RNA-molekyylejä geeneinä, mutta samalla pitänyt yllä valheellista harhaoppia, että DNA kontrolloisi solun tapahtumia. Nyt pyydänkin solonilta rehellisyyttä tässä asiassa. Olisiko aika myöntää tieteelliset faktat?

Todennäköisesti hän ei sitä tule koskaan tekemään, koska tosiasioiden myöntäminen johtaisi seuraavien tieteellisten faktojen ymmärrykseen:

- DNA ei ole kohtalosi.
- DNA ei sanele eliön ominaisuuksia.
- Geneettinen determinismi on harhaoppi.
- DNA ei kontrolloi solun tapahtumia.
- Mutaatiot eivät koskaan johda evoluutioon, koska solu kykenee valitsemaan toimivat DNA-jaksot.
- DNA-testin ostaminen on rahan tuhlausta. Geneettiset eroavaisuudet johtuvat epigeneettisten mekanismien jättämistä markkereista tai jäänteistä sekä geneettisistä virheistä.
- Evoluutiolle ei ole mekanismia, koska kaikki eliöissä tapahtuvat muutokset johtuvat olemassaolevan biologisen informaation epigeneettisestä säätelystä TAI informaation vähittäisestä mutta väistämättömästä korruptoitumisesta.

Linkit ketjussa. Tutkimus on evoluutiobiologien tekemä ja sisältää mainintoja evoluutiosta. Nämä viittaavat etupäässä koodaamattomien RNA-molekyylien kuviteltuun nopeaan evoluutioon. Mutta kuten tiedämme, tälle olettamukselle ei löydy ainuttakaan todistetta.

15

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Jälkimmäinen linkkisi ei tietenkään ole mikään tieteellinen artikkeli vaan väärinymmärrystesi ja uskonnollisten näkemystesi sekamelskaa.


    • HarhaoppistaKarta

      Miksi massapostaat? Eivätkö säännöt koske uskovia?
      No osaan minäkin.

      "- DNA ei ole kohtalosi.
      - DNA ei sanele eliön ominaisuuksia.
      - Geneettinen determinismi on harhaoppi.
      - DNA ei kontrolloi solun tapahtumia."

      Aivan kuin evoluution oppikirjasta, kun jättää uskonnollisen "harhaoppi" sanan pois.
      Kukaan evoluutiobiologi ei kiitsä eikä kai ole ikinä kiistänyt ympäristön vaikutusta genomin ohessa.

      "Mutaatiot eivät koskaan johda evoluutioon, koska solu kykenee valitsemaan toimivat DNA-jaksot."

      Aivan päin vastoin. Juuri se on yksi avain evoluutioon. Useat geeneistä ovat duplikaatteja. Kun duplikaatin toinen puoli mutatoituu, muutos ei vaikuta alkuperäisen geenin funktioon. Ajatteletko lainkaan, mitä kirjoitat?

      "DNA-testin ostaminen on rahan tuhlausta. Geneettiset eroavaisuudet johtuvat epigeneettisten mekanismien jättämistä markkereista tai jäänteistä sekä geneettisistä virheistä."

      Roskaa. Kun geenisekvenssi luetaan, luetaan nimen omaan DNA. Epigeneesi vaikuttaa vain geenien ilmaantumiseen. Genomi on se, joka määrittää ne rajat, jolla epigenetiikka voi ohjata eliön fenotyyppiä. Epigenetiikka mahdollistaa nopean adaptaation valintapaineen muuttuessa ja tukee näin evoluutiota. Varsinainen evoluutio (jolle on tieteellisesti todennetu mekanismi) perustuu geenien muuntumiseen.

      Kun sinulla ei näytä olevan perusteetkaan hallussa, niin miksi ihmeessä saarnaat tiedepalstalla? Uskosi Nooan tulvaan ja siinä syntyneeseen fossiiliaineistoon, Maan luomiseen 6000 vuotta sitten ja Bileamin puhuvaan aasiin on kyllä abusrdiudessaan mielenkiintoinen. Jos ja kun se kuitenkin saa sinut hylkäämään tieteen tulokset, on se pelkkä säälittävä "harhaoppi"

      https://www.google.fi/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjClcn-soTaAhWDDSwKHTcVCjEQjRx6BAgAEAU&url=http://knowyourmeme.com/photos/1099075&psig=AOvVaw2ZErfe__1tefVKaNShurAs&ust=1521961612039995

      • Solu kykenee valitsemaan DNA:sta jaksot, joita se RNA-tuotteiden valmistamiseen tarvitsee. Niinpä voit heittää DNA:han kuinka paljon duplikaatteja tahansa, eikä se saa aikaan evoluutiota. Äly, jonka perusteella solu valintansa tekee, on peräisin lisääntymisen fysiologiasta. Äly ei tupsahda itsestään, vaan on peräisin luoduista eliöistä. Elämää syntyy vain elävästä. Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja ELÄMÄ.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Solu kykenee valitsemaan DNA:sta jaksot, joita se RNA-tuotteiden valmistamiseen tarvitsee. Niinpä voit heittää DNA:han kuinka paljon duplikaatteja tahansa, eikä se saa aikaan evoluutiota. Äly, jonka perusteella solu valintansa tekee, on peräisin lisääntymisen fysiologiasta. Äly ei tupsahda itsestään, vaan on peräisin luoduista eliöistä. Elämää syntyy vain elävästä. Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja ELÄMÄ.

        >>Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja ELÄMÄ. <<

        Ja tuon kun kirjoitit taisit ruveta puhumaan kielillä...


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Solu kykenee valitsemaan DNA:sta jaksot, joita se RNA-tuotteiden valmistamiseen tarvitsee. Niinpä voit heittää DNA:han kuinka paljon duplikaatteja tahansa, eikä se saa aikaan evoluutiota. Äly, jonka perusteella solu valintansa tekee, on peräisin lisääntymisen fysiologiasta. Äly ei tupsahda itsestään, vaan on peräisin luoduista eliöistä. Elämää syntyy vain elävästä. Jeesus Kristus on Tie, Totuus ja ELÄMÄ.

        "Niinpä voit heittää DNA:han kuinka paljon duplikaatteja tahansa, eikä se saa aikaan evoluutiota."

        Kuten jo toisessa ketjussa totesin, tämä on asia, joka sinun pitäisi kaiken järjen mukaan tietää. Mielestäni vaihtoehtoja on vain kaksi. Joko et ymmärrä edes alkeita evoluutiosta, jota vastaan saarnaat tai sitten valehtelet aivan tahallasi. Kumpikaan ei mairittele.

        Kun toinen puoli duplikaatista kokee mutaation, toinen puoli kykenee suorittamaan saman toiminnallisen funktion, eli informaatiota ei häviä. Päin vastoin duplikaatin mutantoitunut osa edustaa uutta informaatiota.
        Tässä tuli samalla osoitetuksi (taas kerran), etteivät väitteet siitä, että informaatio voi vain vähentyä, pidä paikkaansa. Yli 10 % genommista on muinaisia retrovitusten pätkiä. Kiistatta lisääntynyttä informaatiota.


      • Järkisyitä

        ”Evolutionistien....”

        Protestoin termiä ”evolutionisti”. Kyseessä on vallitseva tieteellinen teoria eikä mikään ideologia. Ei ole evolutionistejä sen enempää kuin sähköistejä, painovoimaisteja tai atoministejä.


      • RaamattuOnSatua
        Järkisyitä kirjoitti:

        ”Evolutionistien....”

        Protestoin termiä ”evolutionisti”. Kyseessä on vallitseva tieteellinen teoria eikä mikään ideologia. Ei ole evolutionistejä sen enempää kuin sähköistejä, painovoimaisteja tai atoministejä.

        Uskovaiset yrittävät mollata muita haukkumalla heitä uskovaisiksi.
        Se kertoo paljon uskovaisten logiikasta... tai pikemminkin sen puutteesta.


      • Kyllä RNA on edelleen RNA:ta ja sellaisena pysyy, ja DNA pysyy DNA:na.


      • Ei tule. Artikkeli tarkoittaa sitä, että DNA:n tutkimisesta siirytään yhä enemmän RNA:n tutkimiseen. Se ei mitenkään vaikuta DNA:sta saatuihin tuloksiin. DNA:n informaatiovarasto asettaa fenotyypin rajat ja on yhä edelleen perusta kaikella. Juuri siinä informaatiovarastossa tapahtuvat mutaatiot lisäävät genomiin uutta informaatiota ja mahdollistavat kestävän evoluution.


      • Evoluutioteorian kannalta asialla, eli ajatellaanko DNA:ta passiivisena informaatiovarastona vai aktiivisena toimijana, ei ole tietenkään mitään merkitystä.


    • lamarckismiävajakeille

      Heiluttelin käsiäni, koska raamatun mukaan muutun enkeliksi.
      Trisomia on uskovaisten tie taivaaseen.

    • >>Se nimittäin paljasti niin monta evoluutioteorian perusprinsiippiä höpöhöpöksi (esim. roska-dna-teoria).<<

      Tämä nyt on vain yksi väärinymmärryksistäsi. "Roska-DNA" ei ole evoluutioteorian perusprinsiippejä, vaan yksinkertaisesti kansankielinen nimitys sille osalle DNA:ta joka ei näyttäisi tekevän yhtikäs mitään.

      • Nykyään sitä kutsutaan tilke-DNA:ksi, eikä sellaisen olemassaoloa ole kumottu, vaikka osa toimimatomaksi luullusta ohjaakin prosesseja.

        Esimerkiksi suomalaisella metsäkuusen DNA on kuusikertainen ihmiseen verrattuna. Suurin osa on toimimatonta. Hiiren perimästä on poistettu miljoonia emäspareja ilman mitään vaikutusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe