Jäinen hirvipaisti löysi tiensä pakkasesta suoraan uuniin. Kalvothan siinä oli päällä, kuinkas muuten.
Poistaisitko kalvot heti paistamisen jälkeen, ja upottaisit paistin vasta sitten marinadi/suolaliemeen, vai antaisitko muhia liemessä ensin ja leikkaisit kalvot pois vasta kun paisti on valmis syötäväksi?
Tekisi mieli siivota heti, mutta mahtaako valuttaa nesteitä ulos turhan runsaasti jos hyökkää tuon kimppuun veitsen kanssa heti kun se tulee uunista..
Kalvot pois paistamisen vai marinoinnin jälkeen
Suolaliemi
1
1656
Vastaukset
- kaikkeakanssa
Kalvot pois ennen valmistusta - siis marinointia tai paistamista. Ei ne mausteet siihen lihaan uppoa, jos kalvot on päällä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663452Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463282Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1473275- 532729
- 311993
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271900- 481666
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä881589Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401585- 391370