Haluatko syödä kakkaa?

JosEtLueTämä

Haluatko syödä (heinäsirkkojen / kotisirkkojen) kakkaa?

Lainaus: "Paitsi että ötökät ovat normaalille ihmiselle sinänsä jo iljetys käytettäväksi, niitä ei myöskään perata, vaan suolensisältö kaikkien muiden puistattavuuksien lisäksi on myös mukana.

Teurastamoteollisuudessa ruoansulatuskanavan sisältö ja lanta luokitellaan 2. luokan sivutuotteeksi, joka pitää hävittää säännösten mukaisesti. Mihin kummaan tämä vaatimus nyt sitten katoaa, kun kyse on hyönteisistä?"

Jos et, kannattaa käydä sähköisesti allekirjoittamassa tämä:

https://www.adressit.com/hyonteisruoka_kielto

Kun luonnottomuuksia harrastetaan, niistä seuraa aina jotakin.
Hyvänä esimerkkinä tästä on hullun lehmän tauti, joka puhkesi, kun lehmille syötettiin teurasjätejauhoa.

Olisitko valmis syömään mitään kokonaisena suolineen kaikkineen jauhettua eläintä? Jos et, etkä halua myöskään esim. lasten tai vanhusten tietämättään joutuvan osalliseksi vastaavanlaisesta kuvotuksesta esim. laitoskeittiöiden kautta, allekirjoita otsikon mukainen vaatimus.

Sopii miettiä, minkä tahon / keiden agendasta nyt on kyse, kun hyönteisruoka on kaikessa hiljaisuudessa sallittu.

En usko, että hyönteisten uloste ja sen sisältämät bakteerit / virukset on yhtään sen harmittomampaa kuin ihmisenkään uloste, miksi olisi ?

Ehkä tänne suomi24:llekin ilmaantuu pian jo olemassa olevien "Liharuoka" ja "Luomuruoka" -osastojen seuraksi myös hyönteisruoka.

Vähintään pitäisi olla määräys siitä, että riittävän isolla kirjasinkoolla ja sellaisilla väreillä, että tekstin väri eroaa riittävästi taustaväristä, hyönteisiä tai niiden osia sisältävät ruokatuotteet tulee olla selkeästi merkitty, ja nimenomaan pakkauksen etusivulla, eli samassa paikassa, missä lukee tuotteen nimi ja tuotemerkki.

Varoittavana esimerkkinä: teleoperaattorit edellyttävät, että maksullisten puhelinnumerojen mainonnassa (kuten 0700 -xxxxx) on aina selkeästi ilmoitettava puhelun hintatiedot.

Erään kerran sitten kuponkiuutisissa oli mainos, jossa hinta oli ilmoitettu mustalla tekstillä tummanvioletilla taustalla. Tämän hinnan huomaaminen edellytti ilmoituksen katsomista kirkkaassa valossa. Normaalissa huonevalaistuksessa mustaa tekstiä ei ollut mahdollista nähdä tummanviolettia taustaa vasten.

Liian pienestä fonttikoosta ja/tai teksti-ja taustavärin valitsemisesta niin, että sen lukeminen käy vaikeaksi tai mahdottomaksi, pitäisi seurata markkinoivalle yritykselle vähintään
10 miljoonan euron yhteisösakko, toistuvissa tapauksissa lisäksi ehdoton vankeusrangaistus yrityksen toimitusjohtajalle ja muille sellaisille henkilöille yrityksessä, jotka ovat tietoisesti rikkoneet valtiovallan asettamia vaatimuksia tuotteen pakkausmerkinnöistä.

6

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr_Ötökkä

      Kotisirkkoja ainakin paastotetaan pari päivää vesidieetillä ennen niiden teurastamista horrokseen vaivuttamalla. Tämä tehdään siksi, että kotisirkkojen suoli tyhjenee.

      Kotisirkkoja ei syödä raakana, minkä lisäksi nuo kasvatetut ja kasvisruokaa syövät hyönteiset ovat sukupolvia popsineet puhdasta ruokaa kasvattamoissa. Raaka kotisirkkakaan tuskin kenessäkään vatsatautia aiheuttaa.

      Ravut sen sijaan ovat järvienpohjilla eleleviä raatojen ja mätänevän jätteen syöjiä. Rapuja ei välttämättä paastoteta ollenkaan, joten niiden suolikin on usein täynnä, kun ravun pyrstön aukaiseen. Silti rapuja pidetään suurena herkkuna.

      Sinun kannattaisi ottaa asioista paremmin selvää, jottet nolaisi itseäsi julkisesti tietämättömyydelläsi.

    • KakkaaPitääSyödä

      En ole innostunut hyönteisten syönnistä, koska niitä tarvitaan pölyttämiseen ja lintujen ruoaksi.

      Kakan syöminen on itselläni lähellä sydäntä. Kakan syöminen edesauttaa suoliston bakteerikannan hyvinvointia. Oman kakan syömisen lisäksi pitäisi nauttia myös muiden kakoista. Yleisissä vessoissa käydessäni nuolaisen aina wc-kopin kahvaa. Bakteereja ei tarvitse saada kilogrammoissa paljoa, vaan tärkeintä on niiden monipuolisuus.

      Älkää koskaan peskö käsiänne vessassa käynnin jälkeen. Teette vain hallaa terveydellenne.

    • Wake_up

      Ennen pitkää me kaikki joudumme syömään hyönteisiä ja merilevää kun kehitysmaiden väestönkasvua ei yritetäkään saada kuriin. Epistä. Maapallo ei kestä näin suurta väestökuormitusta, väestön määrä on kolminkertaistunut elinaikanani. Ja enin osa on ihmisiä äärimmäisessä köyhyydessä, orjatöissä. Milloin ihmiset tajuavat oman arvonsa: vähemmän on enemmän?

    • Wake_up
    • Anonyymi

      Itse asiassa esimerkiksi mustasotilaskärpänen tuottaa kilosta ylijäämäruokaa 700 grammaa kärpäsentoukkia, joita voidaan käyttää eläinten ja ihmisten rehuksi. Ylijäämäruoka voidaan syöttää hyönteisille ja saada tällä tavoin uutta ruokaa. Muillakin hyönteisillä tehokkuus ruuan muuttamisessa hyönteisproteiiniksi on aivan eri tehokkuusluokkaa kuin punaisen lihan tuotannossa.

    • Anonyymi

      Näköjään tuolla adressissa väitettiin jotain hyönteisten paistamisesta elävältä.

      Hyönteiset edellytetään teurastettavan aiheuttamatta hyönteisille turhaa kipua. Tästä syystä hyönteiset teurastetaan vaivuttamalla ne horrokseen. Lämmönvaihtelu vaihtolämpöisille on aivan luonnollista, eikä ne siitä kärsi. Kun lämpötila laskee tarpeeksi alas, hyönteiset kuolevat kivuttomasti.

      Tämän ketjun aloittaja ei tunnu tietävän hyönteisruoasta vaan roiskii tietämättömänä mielipiteitään aivan puskista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe