Ähl-pizzaa

MehmedÖkybar

Aito pizza hyva tayte, anta raha taka jos ei hyva. Myos karvaton delux pizza ilman lisahinta,

16

1210

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heijotaintasoakiitos

      Olet todella hauska, kirjoittele lisää näitä niin hyviä juttujasi, juntti. Kebu-pizza paikat ovat parasta mitä ihminen voi saada ulkolaiselta mieheltä. Voittaa lanttukukon mennen tullen.

      • Ökybaarinmehmetti

        Et varmaan arvaa että olen akateeminen ja esimies, enkä ole rasisti. Tjaa, miksi kirjoitin tuon, se on parodia.


      • heiihanoikeasti

        Sinä ja sinun akatemiasi, olet alemman keskiluokan edustaja, naimaton ja katkera pienen pilin omaava mies maalta - et mitään muuta. Niin ja käsityksesi huumorista ja hyvinkin vajavainen.


      • mehmetinökybar

        Sorry, maisteri 1997, avovaimo, pieni poika ja kaunis talo. Ystäviä myös. Huomaan, että sinulla on korkea käsitys omasta moraalistasi ja tehtävästäsi tässä maailmassa. Selvin päin on tiukka moraali pöytäkeskusteluissa ja pettää sitä myötä kuin lasit tyhjevät. Unohdinko mainita pelatustuksen, sen oletkin saanut jo kasteen myötä ellei peräti henkilökohtaisen uskoontulemisen kautta. Sinulla ei ole akateemista tutkintoa. Jatkanko vielä?


      • kukaheittikiven

        Onko maisteri ollut aina yhtä tyhmä vai pitikö oikein opetella? Suvaitsevaisuus on kristinopin tärkeimpiä teesejä ja sinä herjaat ulkolaisia pizzanpaistajia, olet makaaberi tyyppi ja huono ihminen, kaukana hartaasta ihmisestä.

        ps en käytä lainkaan alkoholia, ihan oma valinta.


      • Mehmetinökybar
        kukaheittikiven kirjoitti:

        Onko maisteri ollut aina yhtä tyhmä vai pitikö oikein opetella? Suvaitsevaisuus on kristinopin tärkeimpiä teesejä ja sinä herjaat ulkolaisia pizzanpaistajia, olet makaaberi tyyppi ja huono ihminen, kaukana hartaasta ihmisestä.

        ps en käytä lainkaan alkoholia, ihan oma valinta.

        Se ei ole herja. Samaan aikaan voi arvostaa ja nauraa vaikka poliisille.

        Ei ole mitään kristinuskon "tärkeitä teesejä". Koko kristin uskon "ydin" on aikasidonnaista tulkintaa kaikkina aikoina. Lue vaikkapa miten raamatun tutkijat, esim. suomen kv tunnetuimman heikki räisäsen ajatuksia. https://freepathways.wordpress.com/2010/03/25/heikki-raisanen/

        Raamatusta löydät paljon tekstejä missä suvaitsevaisuus on kaukana. Kuuntelin raamattu kannesta kanteen, missä pappi lukee hartaasti kun israelin kuningas tapatti epäjumalan palvelijoita ja palautti uskon. Siitä aasinsilta nykypäivään jossa kirkkoon kuuluvat eivät noudata "oppia" vaan rakentavat omaa tulkintaa, kieltävät helvetin jne... Kerro, mikä, kenen ja miltä ajalta oleva oppi ja ydin pitää palauttaa kun ei alkuseurakunnatkaan olleet yhtenäisiä ensimmäisten vuosisatojen aikana eikä sen jälkeen. Tulkinta jatkuu..

        Toinen suomalainen herätysliikkeen pappi taas tuomitsi ruotsin kirkon opit (ei helvettiä ja jumalasta ei saa käyttää ilmaisua han) ja vertasi heitä natsi saksaan.

        On helppo olla kuvitelmissaan suvaitsevainen kun asuu etutöölössä tai iisalmen omakotitaloalueella kun ei ole ulkomaalaisia lähellä. Joo, ei ole täällä espoossakaan.

        Kerronpa sinulle salaisuuden. Moraali on jotain mitä ihmisten pitää itse keksiä ja sopia yhteisössä. Mitään moraalista väittämää ei voi johtaa siitä miten asiat ovat. Ihan filosofian alkeita. Raamatustakin näitä on yritetty hakea, kas kummaa ja sieltä on löynyt tukea milloin millekin arvovaittämälle.

        Yksi suomen arkkipiipoista yritti lanseerata käsitteet muuttumaton uskon maailma ja muuttuva etiikan maailma. Kumpikaan ei ole muuttumaton.

        Nyt palataan tämän kautta sinun "kristinuskon" ydinajatukseen suvaitsevaisuudesta. Sitä ei ole.

        Minulla on taas maisterin paperit.

        Ihmisenä oleminen on sittenkin vähän vaikeampi asia jos haluaa vähän pohtia omia uskomuksiaan mistä ne tulevat ja miksi ne ovat sellaisia.

        Loukkaako sinua avaruusseikkailu 2001 elokuva missä avaruusaluksesta näkyy avaruudessa leijuva raamattu. Kas kun se parodisoi että raamattu olisi annettu taivaista kansineen ja ihmisellä ei ole siihen osuutta. Suvaitsetko tuota?


      • Keittiömestari62

        Sinulla on omat tulkinnat ja niin on monella muullakin - suvaitsevaisuus on yksi tärkeimmistä asioista jos sitä ei ymmärrä, kannattaa vaihtaa hiippakuntaa.

        En tiedä ulkomaalaisten määrästä tai laadusta kotiseudullasi, mutta Helsingin Taka-Töölössä näkee ulkolaisia ja samassa taloyhtiössäkin asuu myös heitä - minulla se ei ole millään tavalla ongelma. Ongelma on alkoholisituneet nuoret aikuiset jotka aiheuttavat häiriötä muille asukkaille, myös ulkolaisille.

        Ei minua loukka sinun käytös tai elokuvassa raamatun käsittely. Kristinusko on jotain muuta kuin raamattu tai sen tulkinnat - se on elämää isompi asia. Raamattu voi lukea niin monella tavalla ja monesta kohtaa - ymmärtämättä mistä oikeasti on kyse.
        Raamattua voit lukea ja siteerata aivan niin kuin haluat - sillä ei ole minulle mitään merkitystä, onko sinulle?

        Suvaitsemattomuutta en hyväksy, Ei kaikkea tarvitse ymmärtää tai kaikesta olla samaa mieltä, mutta annetaan kaikille vapaus olla mitä mieltä haluavat.

        Yleisesti määritellään: "Suvaitsevaisuuteen kuuluu ihmisarvon kunnioittamisen ja tasavertaisuuden periaatteet, olipa ihmisen uskonto, ihonväri, puhekieli, kulttuuri, seksuaalinen suuntautuneisuus tai kansallisuus mitä tahansa. Jokaisen ihmisarvoa tulee kunnioittaa "

        Pyri tähän, sinä et ole sivistynyt etkä suvaitsevainen. Ja se sinun käsitykseksi huumorista on edelleen hyvinkin makaaberia. Tästäkin huolimatta, voit jatkaa "hauskoja" juttujasi ja nauraa ihan itse niille, muita ne eivät paljon naurata - myötähäpeä lienee monen tuntema asia.

        Minulle riittää tämä keskustelu, ei muuta kuin hyvää kevättä sinullekin, yritä tulla toimeen egosi kanssa ja ei aina kannata mainostaa olevansa maisteri, se on vain ja ainostaan oppiarvo - ei mitään muuta.


      • Mehmetinökybar

        Ok, sinulla leikkaa ja ymmärrät jotenkin miten ihminen elää merkitysten maailmassa, ihmisten antamien merkitysten maailmassa ja jumalan tai sivistyksen käsite on vain yksi näiden joukossa. Ihanko ajattelit päätellä mikä on minun huumori kahden lauseen perusteella. Sopii. Kerrotko vielä minkälainen huumori sellainen mikä ei loukkaa ketään eikä mitään?

        Somessa toki asiat ovat aina siten miten ne luetaan. Et voi mitenkään ohjata tulkintaa ei-verbaalisti. Seuraatko?

        Kerronpa vielä tämän. Viikonloppuna oli käymässä 14 vierasta katsomassa 3kk poikaamme. Tiedäthän, kädet nousee ja vispaa koko ajan. Otin kädestä kiinni ja sanoin: ein reich, ein folk, ein fuhrer. Se oli kaikista hauskaa. Kaikki akateemisia, humanisteja, töissä, lapsia, ei natseja, ei rasisteja, eri maalaisia kollegoita jne. Se oli meistä hauskaa. Olemmeko sivistymättömiä? Huumori on kontekstuaalista ja usein epäsovinnaista, siksi hauskaa. Ymmärtkö lauseen?

        Tein sinusta diagnoosin ja hoitokeinoa ei ole. Suosittelen sinua vaalimaan jatkossakin korkeata käsitystä omasta eettisyydestäsi ja antamaan aktiivisesti palautetta niille jotka eivät noudata sitä.

        Kirjoitukseni on ärsyttävä. Tiedän.

        Lopulta vain sanaleikkiä ja someviihdettä. Kanna roolisi kuin someaikuinen. Suutu vimmatusti?


      • Keittiömestari62

        Ei kirjoituksesi ole häiritsevä, se vain kertoo miten sivistymätön olet - ei mitään muuta. Ymmärrän sivistyssanat ja myös sen milloin ja missä yhteyksissä niitä pitää käyttää.
        Käyttääkö maisteri koko kesän maisterinhattua ja juoksentelee perhoshaavin kanssa niityllä?

        Meillä on eri arvot, mutta sekään ei häiritse minua - suvaitsemattomuutesi häiritsee, mutta en menetä sen takia yöuniani.

        En usko mitään sinun kirjoittamaa - koska olet vain ison egosi varjo.


      • Mehmetinökybar

        Ei ole pakko. Minulla ei ole tarve valehdella tuntemattomille. Onko sinulla? Jos minäkuvasi vaatii että valehtelen, olkoot sitten niin. Hmm, sivistymätön. Jos niin haluat. Pohditko samalla mitä tarkoitat "sivistynyt", osaatko ankkuroida sen johonkin. Osaatko nähdä sen mitä pidät sivistyksenä mistä se tulee, mikä sen määrittää?

        Mielestäni kirjoitukseni ei kerro mistään isosta egosta. Sanon sinulle salaisuuden. Näin voi Kirjoitella loputtomasti kun on opiskellut vähän tai vaikka tutkinnon loppuun. Ei teksti kerro egosta somessa.

        Sinulla on korkea käsitys - täsmennän - se mitä ajattelet eettisesti, pidät sitä jalostuneena. Tiedätkö mikä on pyhimyksen merkitys? Tavallaan niitä ei ole, se on ideaalikuva jota vasten kilvoitellaan. En sano että pidät itseäsi sellaisena. Oletko kenties muuten sitä mieltä että sinunkaltaisuuttasi pitäisi tavoitella? Oletko milloin heittänyt viimeiksi kiven?


      • somesome

        Eli valehtelet vain tutuille? Voit jatkaa höpinääsi vaikka peilin edessä, saat edes yhden kuulijan joka on kanssasi samaa meiltä. Egosi on isompi kuin sinä, jos ymmärrät mitä se tarkoittaa - epäilen, että et ymmärrä.

        Minulla ei ole tarvetta jatkaa, keksin jotain muuta järkevää tekemistä.


      • Mehmetinökybar

        Huomaatko että sivistyneenä ja suvaitsevana olet tuominnut ja haukkunut kyseisen nimimerkin mehmetökybar useampaan kertaan, menettänyt myös malttisi. Hän miettii, jokainen voi oppia toiselta jotain. Hän jää pohtimaan mitähän se voisi olla. Kenties haluat jatkaa keskustelua alla olevan nimimerkin suvaitsevaisuus kanssa? Saatan tuntea hänet, joten uskallan luvata että se vastaa sinulle.


      • oletteperseestä

        Olette perseturpaisia paskarunkkuja molemmat.


    • pizzaenricojuutupe

      Melko huva Pizza Enrico mainosto. Karvaton pissa deluxe on...

    • Suvaitsevaisuus

      Aivan uskomatonta rasismia! Minä suvaitsen erilaisuutta ja katson tarkasti mitä sanon. Tuonlaiset moraalittomat limasäkit pitäisi laittaa vähintäänkin yhdyskuntapalvelukseen vaikkapa vastaanottokeskukseen. Tuleepahan siellä hakatuksi ja ryöstetyksi. Oikein tuollaiselle ihmisvihaajalle!!!!

    • r4weeeeeeeeeeee

      Sanot ihan mitä sanot, mutta todennäköisesti itsekin tilaat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe