Aineen rakenne by OSP!

MrPressure138999999

Nyt teillä on ainutlaatuinen tilaisuus lukea, mistä aine ihan oikeasti muodostuu!

Atomit koostuvat ziljoonista laajentuvista kvarkeista. Yksittäinen atomi itse asiassa muodostaa oman laajentuvan maailmankaikkeuden.

Kvarkit muodostuvat ziljoonista laajentuvista alitihentymistä, jotka itse asiassa ovat galakseja atomin eli maailmankaikkeuden sisällä.

Alitihentymät muodostuvat ziljoonista laajenevista alitihentymien alitihentymistä, jotka ovat aurinkoja alitihentymien eli galaksien sisällä.

Näitä ziljoonia laajenevia alitihentymien alitihentymien alitihentymiä jatkuu miltei loputtomiin, eli ne muodostavat laajentuvia planeettoja ja kuita. Kun mennään tarpeeksi pitkälle loputtomiin alitihentymiin, saattaa löytyä planeettoja, joilla asuu pieniä olioita, jotka saattavat olla kopioita esimerkiksi maa-planeetan elämästä.

Nyt kun olen selvittänyt aineen rakenteen, alan kehittää lääkkeitä esimerkiksi syöpään.
Kehittäisin itse toimivia hoitomuotoja ja / tai lääkkeitä.
Yrittäisin saada muut ymmärtämään millaisista tihentymistä aine oikeasti koostuu, jolloin olisi tuhansia ihmisiä pohtimassa syöpää eri näkökulmasta. No, eipähän kukaan syöpään ennen aikojaan kuoleva pääse kysymään miksi en yrittänyt kertoa millaisista tihentymistä aine oikeasti koostuu.


.

11

464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PöljyysPois
      • MrPressure138999999

        Pitäsi kehittää lääke jonka avulla pöljät erottaisivat feikit ja feikin feikit originellista eli minusta.

        Tai sitten vaan lääke näille trolleille jotka haluavat olla tai kenties luulevat olevansa Savorinen.

        .


      • MrPressure138999999
        MrPressure138999999 kirjoitti:

        Pitäsi kehittää lääke jonka avulla pöljät erottaisivat feikit ja feikin feikit originellista eli minusta.

        Tai sitten vaan lääke näille trolleille jotka haluavat olla tai kenties luulevat olevansa Savorinen.

        .

        <<Pitäsi kehittää lääke jonka avulla pöljät erottaisivat feikit ja feikin feikit originellista eli minusta.>>

        Tarkoitat tietysti kyläoriginellia = kylähullu.
        OK, ymmärrän!


        .


    • jfajföföjfa

      Aloitukseen voi kommentoida vain, että mun mummoni muni mun mammami ja mun mammani muni mut. Siis tuliko muna ennen kanaa, vai kana ennen munaa? Kananmunassa tulee ainakin olla molemmat.

      Miten on?

    • MrPressure138999999

      Minähän päätin noin 20 vuotta sitten olevani nero. Ja nythän olen maailmankuulu!!!
      Tuohan päätökseni löytyy linkistä:
      https://www.tiede.fi/comment/1765582#comment-1765582

      Tehkää perässä, jos osaatte!

      • maailmatäynnäneroja

        Ääliöstä ei pelkällä päätöksellä neroa tule.


      • MrPressure138999999

        Ei maailmankaikkeuden toimintatavan selvittämiseen neroutta tarvittu.

        .


      • eipidämitälupaa

    • kesäkskuntoon

      Talon maalaus – vinkit puutalon maalaamiseen


      Talon maalaus tulee väistämättä eteen puisessa omakotitalossa asuvalle. Talon maalauksen voi tietysti teettää rakennus/remonttifirmalla, mutta maalaus on suhteellisen helppoa tehdä myös itse. Jos mahdollista talon maalaus kannattaa ajoittaa alkukesään, jolloin voimakkaat helteet eivät ole haittaamassa maalaustyötä (maali kuivuu turhan nopeasti helteellä, ja maalaustyö muuttuu helteellä melko tukalaksi).

      Talon maalaus – pohjatyöt

      Ennen varsinaisiin pohjatöihin ryhtymistä kannattaa luoda yleissilmäys vanhan maalipinnan kuntoon, sekä myös laudoituksen kuntoon. Mikäli näet yksittäisiä lautoja, jotka tulisi vaihtaa kannattaa tämä työ tehdä ennen talon maalausta (ja jos vain mahdollista tulisi myös selvittää minkä tyyppisellä maalilla talon maalaus on alun perin tehty).

      Varsinaiset pohjatyöt liittyvät pölyn, lian ja vanhan maalin poistoon. Mikäli pohjatöitä ei tehdä huolellisesti, ei talon maalaus yksinkertaisesti onnistu – sillä maali ei tartu kunnolla likaiseen pintaan. Seinän peseminen tavallisella painepesurilla on yleensä helpoin tapa päästä eroon liasta ja irtoilevasta maalista. Painepesurin käytössä kannattaa kuitenkin olla tarkka, jos seinään on päässyt muodostumaan hapertumia (lauta mennyt huonoon kuntoon), saattaa painepesuri rikkoa hapertuneen kohdan, jolloin vettä voi päästä laudoituksen sisään. Vastaavasti vettä ei saisi päästä sisään laudoituksessa olevista ilmastointikanavista. Jos huomaat että seinässä kosteuden/homeen jälkiä, kannattaa seinä pestä homeenpoistoaineella (käsipelillä).

      Kun seinä on kuivunut kaavitaan vanha maalipinta pois kaapimen avulla. Kaapimisen yhteydessä voit halutessasi käsitellä laudoituksessa olevat oksankohdat oksalakalla (pihkavalumat saa pois mineraalitärpätillä). Mikäli kyseessä on rimoituksen kanssa toteutettu ns. pystylaudoitus, kannattaa rimoitus poistaa maalaamisen ajaksi. Rimoituksen poisto aiheuttaa tietysti lisätyötä, mutta helpottaa varsinaista maalaustyötä. Rimoitus voidaan poistaa esimerkiksi vain siltä alueelta jossa telineet sattuvat olemaan, tai alueelta joka on suunniteltu maalattavaksi kyseisen päivän aikana.

      Talon maalaus ja apuvälineet
      Monesti talon maalauksessa suositellaan käytettäväksi telineitä tikkaiden sijasta. Telineet nopeuttavat talon maalausta ja ovat nojatikkaita huomattavasti turvallisemmat. Telineet vaativat kuitenkin tukevan ja tasaisen alustan, eli jos talon seinustalla on istutuksia (tai pieniä puita/pensaita) ei telineiden käyttö välttämättä onnistu. Suoritatpa talon maalauksen telineitä tai tikkaita käyttäen, kiinnitä aina huomiota työturvallisuuteen sillä putoamisen vaara on aina olemassa.

      Henkilönostimia on myös mahdollista käyttää apuna talon maalauksessa. Etenkin kaukosäädöllä varustetut henkilönostimet (maalari voi itse liikuttaa koria), nopeuttavat maalaustyötä. Henkilönostimen avulla säästetään aikaa, joka kuluisi esimerkiksi telineiden rakentamisessa ja siirtämisessä. Vuokrattavan henkilönostimen käyttö kannattaa suunnitella niin ettei nostinta seisoteta tyhjänpanttina vaan vuokra-ajasta otetaan "kaikki irti".

      Vinkkejä talon maalaamiseen

      Jos omat maalaustaidot ovat päässeet ruostumaan, kannattaa maalaaminen aloittaa talon takaa – tai alueelta jossa voit harjoitella maalaamista ilman, että lopputulos näkyy kaikille. Mikäli et ajatellut maalata talon sokkelia, suojaa se maaliroiskeilta (laudoituksen alle vaakatasoon asetettava leveä lauta suojaa sokkelia roiskeilta). Jos maalaat sokkelin laudoituksen jälkeen ei roiskesuojausta tarvita. Myös peltikaton maalaus kannattaa ajoittaa samaan yhteyteen muun talon maalauksen kanssa, näin talon julkisivu pysyy yhtenäisen siistinä.

    • MrVacuum

      Työntävää voimaa ei ole. Kaikki koostuu supistuvasta vetävästä voimasta! Supistuva harventuma pitää aineen koossa ja selittöä jopa painovoiman täydellisesti, mitä OSP ei pysty selittämään.

      Kun painon ripustaa roikkumaan katosta narulla, niin narun vetävä voima kumoaa painovoiman vetävän voiman. Näin helppoa se on! Koitappa selittää tämä OSO:n avulla. Ei onnistu!

    • fysiikkaalukenut

      Hmm. En voi todistaa arvauksiasi vääriksi, mutta pelkkiä arvauksia ne ovat. Vai mitä todisteita Sinulla on näkemyksesi puolesta? Edes CERN:issä ei kuvittelemistasi kvarkin sisäistä galakseista ole havaittu mitään merkkiä.
      Sikäli kuin tiedetään, jokaisessa protonissa ja neutronissa on vain kolme kvarkkia. Ja suurimmissakin atomiytimissä on enintään satakunta protonia ja parisataa neutronia, siis kaikkiaan vajaa tuhat kvarkkia. Onko "tsijloona" siis pienempi luku kuin 1000?
      Ja vaikka käsityksesi atomiytimen rakenteesta yllättäen osoittautuisikin oikeaksi, mitä tekemistä sillä on mahdollisten syöpälääkkeiden kanssa?
      On kyllä totta, että syövän hoitoon on käytetty keinotekoisia radioaktiivisia aineitakin, joten niiden kehittelyyn saatetaan tarvita, paitsi kemian, myös ydinfysiikan tietoja. Mutta niitä on käytettävä taitavasti, sillä vaikka ne kohdistettuna suoraan syöpäkasvaimeen saattavatkin tuhota sen, tunnetustihan radioaktiivinen säteily (terveeseen kudokseen osuessaan) voi myös aiheuttaa syöpää.
      Mutta niidenkään kehittämisessä on tuskin edes tarvittu sitä tietoa, että protonit ja neutronit koostuvat kvarkeista: riittää tieto, että kussakin ytimessä on niin ja niin monta protonia ja neutronia. Ja kemiassa tuskin tarvitaan edes sitä tietoa, vaikka se alan oppikirjoissa mainitaankin; pitkälti riittää tieto siitä, että kunkin alkuaineen atomiytimellä on niin ja niin suuri massa ja varaus (ja että se yleensä on vakaa, paitsi radioaktiivisten aineiden tapauksessa). Sen sijaan atomin elektroniverholla on kemian kannalta aivan oleellinen merkitys.
      Niin että teoriallasi tuskin olisi syövän hoidon kannalta suurta merkitystä siinäkään hyvin epätodennäköisessä tapauksessa, että se osoittautuisi oikeaksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe