Jungle Juice Bar työpaikkana?

Haluantietää

Millainen Jungle Juice Bar on työpaikkana? Tuntipalkka? Tauot? Työvaatetus? Kuinka pitkiä työpäivät on? Onko viihtyisä työpaikka?
Erityisesti palkkaus kiinnostaa, sitä kun ei mainita missään!

27

30480

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jungleofhell

      En suosittele missään nimessä työpaikkana! Johto on tosi korruptoitunut ja puhuu susta pahaa seläntakana. Myös työntekijöitä on erotettu koeajalla sen takia, koska on ollut sairaana ja he ovat huom omanneet lääkärin painotan vielä lääkärintodistuksen. Työpaikka koostuu nuorista työntekijöistä ja tämän takia heidän on helppo käyttäytyä kaikkia lakeja ja ehtoja vastaisesti. Taukoja saa tuskin pitää vaikka ne kuuluvatkin ihan työpäivään. Löydät paremman työpaikan kyllä muualta!

      • Haluantietää

        Kiitos vastauksesta! En hakenut paikkaa. Tuntuu että nykypäivänä missään työpaikalla ei ole hyvät työolosuhteet. Puuttuu tauot tai aina on joku pielessä.


      • Anonyymi

        En tosiaankaan suosittele sitä kenellekään riisto porvari firma kiertäkää tosi kaukaa


    • Junglebar

      Moikka! Oon ite jungle juice barissa töissä ja oon tykännyt tosi paljon! Työilmapiiri on mukava ja päälliköt kuuntelevat toiveita vapaista ja vuorotoiveista. Ketään meiltä ei ole erotettu vaikka saikkuja valitettavasti tullut tapaturmien takia! Ei kannata aivan kaikkea uskoa mitä kuulee😉

      • Hera

        Mikä on tuntipalkka aloittelijoille?


    • JuiceLife

      Mäkin oon JJBllä töissä ja tosi kiva työpaikka! Kivat työkaverit, asiakkaat ja johto. Todella rento ja hauska ilmapiiri. Palkkaus menee MaRa tessin mukaan. Päälliköt tosiaan kuuntelee vuorotoiveita ja työajat ovat kohtuulliset. Paikkoja on kiireellisiä ja vähän rauhallisempia ja itse saa yleensä vaikuttaa, millaisessa paikassa haluaa työskennellä. :) Kannattaa ehdottomasti aina hakea ja yrittää!

    • Junglessatöissä

      Tauot yli 6 tunnin päiviin on 30min ja sen alle taukoja ei ole. Työvaatetus on JJB työpaita ja huivi ja omat housut, yleensä trikoot tai muut mukavat ja siistit. Työajat riippuu täysin pisteestä, mutta yleensä 5-8h. Itse saa siihenkin vaikuttaa, montako vuoroa haluaa tehdä viikossa. JJBllä on myös hyvät työsuhde-edut!

      • karmakostakoot

        Junglebar , JuiceLife ja Junglessatöissä

        Kolmannessa mielipiteessä on hieman uskottavampi nimimerkki, mutta teksti vesittyi "hyvät työsuhde-edut" - väitteellä.

        Nuo kolme yltiöpositiivista mielipidettä on aivan selkeästi työnantajan tai työjohdon mielipiteitä, sillä palkka on surkea ja työkavereiden epäoikeudenmukainen kohtelu luo työpaikalle uhkaavan työskentelyilmapiirin.


      • Ihminenonihminen

        En tule enään käymään tuossa paikassa


      • Anonyymi
        karmakostakoot kirjoitti:

        Junglebar , JuiceLife ja Junglessatöissä

        Kolmannessa mielipiteessä on hieman uskottavampi nimimerkki, mutta teksti vesittyi "hyvät työsuhde-edut" - väitteellä.

        Nuo kolme yltiöpositiivista mielipidettä on aivan selkeästi työnantajan tai työjohdon mielipiteitä, sillä palkka on surkea ja työkavereiden epäoikeudenmukainen kohtelu luo työpaikalle uhkaavan työskentelyilmapiirin.

        Näin. Melko varmasti bluffia, sen näkee kirjoituksen tyylistä.


    • Mehukasta

      Hah nyt kun on selvinnyt median kautta työntekijöiden aiheettomat irtisanomiset, yrittävät firman vastaavat nostaa tunnelmaa..

    • Erjor67

      Harvemmin ollu sama myyjä jjb:eessä ku ostarilla tullu pyörähdettyy. Jambo juice on kaikin puolin parempi asiakkaan kannalta katottuna

    • Eikiinnosta

      https://www.vaakapartners.fi/vaaka-partners-tukemaan-jungle-juice-barin-kansainvalista-kasvua/

      ”Jungle Juice Barin menestyksen ovat huomanneet muutkin. Vuonna 2016 Jungle Juice Bar voitti Nordic Council of Shopping Centersin Suomen paras retailer -palkinnon. Kauppakeskusten omistajat arvostavat yhtiötä vuokralaisena, koska se pystyy toimimaan joustavasti erilaisissa tiloissa, kuten kauppakeskusten liukuportaiden alla ja käytäväpaikoilla.”

      Työntekijän kannalta tietenkin tuollaiset työskentelyolosuhteet eivät välttämättä ole edulliset, mutta kuten tulikin ilmi, niin tauot eivät kuulu työaikaan edes silloin kun työnjohto on itse käskenyt ottamaan yhteyttä.

    • Eikiinnosta

      "edulliset,"

      siis työnantajan kannalta tilat ovat edullisemmat ilman liikehuoneistoon yleensä kuuluvia sosiaalitiloja, mutta työntekijän edun mukaista tuollainen liukuportaiden alla toimiminen ei ole...

    • jjbonriistäjä

      Viimeaikaisten kirjoitusten johdosta ei kannata pitkällä lipputangollakaan koskea ko paikkaan tahi käyttää palveluja. Riistofirma.

    • Anonyymi

      Vaatiiko työnantaja tuon vaatetuksen kun kaikilla naisilla on siellä suuret kauniit peput ja tiukat trikoot. Kiva käydä juomassa mehua ja jutella kivojen naisten kanssa.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä pakko kommentoida, kun aiemmat kommentit luin. Itse olen ollut Jungle Juice Barissa töissä vajaan vuoden, ja todella tyytyväinen työpaikkaani. Tauot saa pitää, työvaatteet ovat normaalit, eikä paljastavat. Työporukka on paras asia työpaikassa, johto ja päälliköt mukaanlukien. Seksismistä, syrjimisestä yms. muusta ylhäällä komentoidusta ei tietoakaan.

      Työskentelen opiskelun ohessa, mikä on ollut ihanaa. Päälliköt ymmärtävät myös koulustressin ja varmistavat aina, että jaksan myös käydä koulussa ja tehdä kouluhommat, jos haluan lisää työvuoroja ottaa. Palkkakin sen ravintola-alan TES:in mukainen, eli peruspalkka. Ei valittamista ollenkaan, varsinkaan opiskelijana!

      Näistä puhutuista työpisteistä sen verran, että joo se on totta että on hiukan huono juttu olla kauppakeskuksen käytävällä eikä erillisessä liiketilassa (esim. varkauksien takia kun paikkoja ei suojaa turvaovet), mutta se on kuitenkin myös suuri rikkaus kun pääsee työskentelemään ihmisten keskellä ja jatkuvassa vilkkeessä, ja ihmisiin saa myös näin paremmin kontaktin :)

      En vaihtais työpaikkaa vaikka olisi parempi palkka, vaan ennemmin haluan kehittyä ja nousta tässä firmassa ylempiin tehtäviin.

    • Anonyymi

      Siinä, että työntekijät ovat kauniita ja muodoiltaan naisellisia ei ole mitään seksismiä eikä kukaan ole ylhäällä seksismistä puhunutkaan.

      • Anonyymi

        Tuohan kertoo vain siitä, että jos kaikki työntekijät on nuoria ja kauniita, niin vanhemman on turha vaivautua hakemaan työtä, ei pääse. Tuohan on selvää syrjintää ja pomolla pelko, että se vanhempi on jo vaara hänelle itselleen, koska tuntevat paremmin lainsäädännön. Nuori pomo haluaa vielä nuoremmat työntekijät, jotta voi päteä ja pompottaa.


    • Anonyymi

      töihin meille

    • Anonyymi

      minkä ikäisiä työntekijöitä sinne otetaan

      • Anonyymi

        16 vuodesta ylöspäin


    • Anonyymi

      Kkkk

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      RIistävät nuoria saadakseen halpatyövoimaa,

    • Anonyymi

      Ja viesti satatuhatta. Se palkkaus?

    • Anonyymi

      Otetaanko sinne lainkaan miesoletettuja töihin? Tajusin juuri etten ole täällä pk-seudulla nähnyt kuin tyttöjä/naisia.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2052
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1115
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      131
      1027
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      847
    Aihe