Jungle Juice Bar työpaikkana?

Haluantietää

Millainen Jungle Juice Bar on työpaikkana? Tuntipalkka? Tauot? Työvaatetus? Kuinka pitkiä työpäivät on? Onko viihtyisä työpaikka?
Erityisesti palkkaus kiinnostaa, sitä kun ei mainita missään!

14 kommenttia

Vastaukset

 • En suosittele missään nimessä työpaikkana! Johto on tosi korruptoitunut ja puhuu susta pahaa seläntakana. Myös työntekijöitä on erotettu koeajalla sen takia, koska on ollut sairaana ja he ovat huom omanneet lääkärin painotan vielä lääkärintodistuksen. Työpaikka koostuu nuorista työntekijöistä ja tämän takia heidän on helppo käyttäytyä kaikkia lakeja ja ehtoja vastaisesti. Taukoja saa tuskin pitää vaikka ne kuuluvatkin ihan työpäivään. Löydät paremman työpaikan kyllä muualta!

  • Kiitos vastauksesta! En hakenut paikkaa. Tuntuu että nykypäivänä missään työpaikalla ei ole hyvät työolosuhteet. Puuttuu tauot tai aina on joku pielessä.


 • Moikka! Oon ite jungle juice barissa töissä ja oon tykännyt tosi paljon! Työilmapiiri on mukava ja päälliköt kuuntelevat toiveita vapaista ja vuorotoiveista. Ketään meiltä ei ole erotettu vaikka saikkuja valitettavasti tullut tapaturmien takia! Ei kannata aivan kaikkea uskoa mitä kuulee😉

  • Mikä on tuntipalkka aloittelijoille?


 • Mäkin oon JJBllä töissä ja tosi kiva työpaikka! Kivat työkaverit, asiakkaat ja johto. Todella rento ja hauska ilmapiiri. Palkkaus menee MaRa tessin mukaan. Päälliköt tosiaan kuuntelee vuorotoiveita ja työajat ovat kohtuulliset. Paikkoja on kiireellisiä ja vähän rauhallisempia ja itse saa yleensä vaikuttaa, millaisessa paikassa haluaa työskennellä. :) Kannattaa ehdottomasti aina hakea ja yrittää!

 • Tauot yli 6 tunnin päiviin on 30min ja sen alle taukoja ei ole. Työvaatetus on JJB työpaita ja huivi ja omat housut, yleensä trikoot tai muut mukavat ja siistit. Työajat riippuu täysin pisteestä, mutta yleensä 5-8h. Itse saa siihenkin vaikuttaa, montako vuoroa haluaa tehdä viikossa. JJBllä on myös hyvät työsuhde-edut!

  • Junglebar , JuiceLife ja Junglessatöissä

   Kolmannessa mielipiteessä on hieman uskottavampi nimimerkki, mutta teksti vesittyi "hyvät työsuhde-edut" - väitteellä.

   Nuo kolme yltiöpositiivista mielipidettä on aivan selkeästi työnantajan tai työjohdon mielipiteitä, sillä palkka on surkea ja työkavereiden epäoikeudenmukainen kohtelu luo työpaikalle uhkaavan työskentelyilmapiirin.


  • En tule enään käymään tuossa paikassa


 • Hah nyt kun on selvinnyt median kautta työntekijöiden aiheettomat irtisanomiset, yrittävät firman vastaavat nostaa tunnelmaa..

 • Harvemmin ollu sama myyjä jjb:eessä ku ostarilla tullu pyörähdettyy. Jambo juice on kaikin puolin parempi asiakkaan kannalta katottuna

 • https://www.vaakapartners.fi/vaaka-partners-tukemaan-jungle-juice-barin-kansainvalista-kasvua/

  ”Jungle Juice Barin menestyksen ovat huomanneet muutkin. Vuonna 2016 Jungle Juice Bar voitti Nordic Council of Shopping Centersin Suomen paras retailer -palkinnon. Kauppakeskusten omistajat arvostavat yhtiötä vuokralaisena, koska se pystyy toimimaan joustavasti erilaisissa tiloissa, kuten kauppakeskusten liukuportaiden alla ja käytäväpaikoilla.”

  Työntekijän kannalta tietenkin tuollaiset työskentelyolosuhteet eivät välttämättä ole edulliset, mutta kuten tulikin ilmi, niin tauot eivät kuulu työaikaan edes silloin kun työnjohto on itse käskenyt ottamaan yhteyttä.

 • "edulliset,"

  siis työnantajan kannalta tilat ovat edullisemmat ilman liikehuoneistoon yleensä kuuluvia sosiaalitiloja, mutta työntekijän edun mukaista tuollainen liukuportaiden alla toimiminen ei ole...

 • Viimeaikaisten kirjoitusten johdosta ei kannata pitkällä lipputangollakaan koskea ko paikkaan tahi käyttää palveluja. Riistofirma.

 • Vaatiiko työnantaja tuon vaatetuksen kun kaikilla naisilla on siellä suuret kauniit peput ja tiukat trikoot. Kiva käydä juomassa mehua ja jutella kivojen naisten kanssa.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.