KITTILÄ OLI HYVÄ PAIKKA AIKAISEMMIN !!!

Siten kuntaan tuli mäkelä ja sen jälkeen ei ole muita kuin ongelmia.

Mitä opimme tästä ?

Kommunisti mäkelä on sama kuin ongelma !

Voi perkeleen perkele !
Ilmianna
Jaa

71 Vastausta


Niinhän Italiassakin mafian porukalla oli hyvä oleskella, kunnes tuli poliisi ja sotki kaikki syysteemit. "voihan p....leen, p....le".
Siellä samanlainen tilanne kuin Kittilässä, eli missä viranomaiset (poliisi) valvoo lakia, siellä ongelma.
Näin ajattelevat Kittilän päättäjät ja mafian pomot.
On se niin väärin vai mitä "HISTORIA-KERTOO-TOTUUDEN"
Ilmianna
Jaa
Teidän pitää lopettaa se kommunismimalli Kittilästä. Nyt touhutaan kuten Putinlandiassa. Kuntaa johdetaan kuten diktatuuria johdetaan. Päättäjät tekevät päätöksiä kuin lammas lauma. Typerien päätösten takia ajaudutaan yhä syvemmälle suohon.

Selvitysryhmän neuvot olisi olleet tosi helpot toteuttaa. Kunnan itsehallinto olisi jatkunut ja uudet vaalit ovat kohta "ovella". Niissä voi valita luottamustoimiin haluamansa rehdit, jämäkät ja älykkäät. Kunta olisi tervehtynyt hyvin nopeasti. Valitsemallanne toimintatavalla pääsette VM:n valvontaan.

Selvitysryhmän neuvoja noudattamalla sutkit olisivat voineet rauhassa valmistautua vuosikausien oikeuskampailuun. Tekemättä enää uusia tyhmyyksiä. Näissä vanhoissakin on riittävästi päänsärkyä.

Kittilän typeryydelle on hyvin kuvaavaa erään naisluoton käsitys potkujen antamisesta. Hän vain äänesti ja teki poliittisen päätöksen. Henkilöstöasiat ovat aina henkilöstöasioita, ei politiikkaa. Työväinpuolueen edustajavassarin, jos jonkun, pitää asia oivaltaa.

Mutta oikeus kyllä voittaa, mitään ette sille voi!!! Luopukaa kommunistisestä mafiamallisesta, ylhäältä johdetusta, toiminastatavastanne. Mitä pikemmin, sen parempi.
Ilmianna
Jaa
Jos Kittilässä ei tapahtu muutosta niin pakkoliitos tulee.
Muonio, Kolari ja Kittilä yhdistetään uudeksi Tunturi Lapin kunnaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
ei.....en halua olla maksamassa tuota käräjäsotkua verorahoilla,sillä sen Kittiläläiset tulevat tekemään.Uudet vaalit ehkä tulevat,ja samat ehdokkaat,jotka nyt päättävät.....ei näytä hyvältä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toivottavasti kirjoitti:
ei.....en halua olla maksamassa tuota käräjäsotkua verorahoilla,sillä sen Kittiläläiset tulevat tekemään.Uudet vaalit ehkä tulevat,ja samat ehdokkaat,jotka nyt päättävät.....ei näytä hyvältä
Äänestäjät päättäjät kuka tulee valituksi. Älkää antako ehdolla olevien pelotella itseänne. Teillä on oikeus vapaisiin vaaleihin ilman könkään rouvan pelottelua. Kaatakaa se mafia sieltä kunnastanne viimeinkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Omahyväiset tyhjäpäät pilanneet kunnan maineen.
Ilmianna
Jaa
Siinä on jo urheilijuhlantuntua kun älykunnan valopäät, marssivat peräkanaa
leivättömänpöydän ääreen, salamat välähtelevät kun jopa venäjän ja kiinankin
lehdistö on paikalla.... ja takapirutkin hekottelevat....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hekottelua aiheuttaa sekin kun leinmuruilla saivat porukkaa leivättömän pöydän ääreen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Saatto olla jotaki tekemistä silläki että kun mäkelä tuli, vaihtovat inkeri ja timo paikkoja. Ei se muute mutta timo ei osaa valmistella asioita eikä inkeri ole kaikkein neuvottelukykysin. Se käytti ennen hyvin kun timo valtuuston puheenjohtajana oli kiva ja ystävällinen kaikille ja kuunteli kaikkia ja oli niinkö edustustehtävissä joka paikassa. Inkeri taasen kunnahallituksen puheenjohtajana valmisteli kaikki pilkulleen tarkasti ja pykälät oli varmasti kunnossa, joten sitte oli kunnahallituksen esitykset valtuuston päätettäväksi aina lainmukasia ja hyvin valmisteltuja.

Nytkö sitten inkeri oli valtuuston puheenjohtaja ja timo kunnanhallituksen puheenjohtajana, ei ne kumpikaan osannu uuteen rooliin asettua. Inkerin olis pitäny enemmän olla mielinkielin kaikille ja timon oikeasti lukea ja ymmärtää papereita hallintojohtajan kanssa. Eihän timo tätä kestäny eikä oikein osannu. Eikä inkeri osannu puhua valtuuston porukalle semmosella kivalla sävyllä eikä hällä oikein käyttäny semmonen jatkuva jutustelu kaikkien kanssa.

Nythän sen näkkee taas.. Valtuuston puheenjohtajana aki on semmonen pökkelö eikä sen esiintymisiä ja lausumia häpiämättä kestä kattoa eikä se oikein ole ossaa kaikkien valtuutettujen kanssa jutustella niinkö pitäs. Kunnanhallituksen puheenjohtajana petrus ei taas oikein ymmärrä kuntalakia eikä se oikein ossaa eikä jaksa lukea nyt tietenkin melkosen valtavia paperiläjiä kun on näitä monimutkasia asioita. Aki ja petrus siis pois.

Mie kyllä vilpittömästi ehotan, että inkeri takasin kunnahallituksen puheenjohtajaksi ja joku joviaalin ystävällinen ihminen valtuuston puheenjohtajaksi. On varmasti joku näistä uusista valtuutetuista semmonen, joka ei ole alkanu sotkeutumhan suhmurointiin ja jonka kanssa kaikki tulis naamatusten toimhen. Jos kerran inkeri edustais naisjohtajaa kunnanhallituksessa, oisko sitte kunnanvaltuuston miesjohtajaksi sopeva vaikka kepun yrjötapio tai sitten vaikka persujen toni?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Nimimerkin OiskoSyyTässä kirjoitus pitäisi toimittaa kunnanvaltuustolle kansalaisaloitteena. Kirjoituksessa on pätevä perustelu puheenjohtajavaihdolle ja esitys uusista puheenjohtajista. Kannattaisi edes keskustella tästä vaihtoehdosta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eikö se mennyt niin että kepulaiset sen Mäkelän valitsivat!
Kommunismilla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa!
Tietämättömän paskapuhetta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juurikkin näin, Kittilä oli hyvä paikka ennen syytettä, aloittajankin
temmeltää, ja nyt syytteet painostaa ja ottaa pattiin, niin että kohta
menevät puurot ja vellitkin jo sekaisin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
paikallinen kim jong un, jota kommunisti yritys jälesti kuin opetettu koira...

Näinhän kommunistit tekevät aina pyrkiessään diktatuuriin.
Kommunismin käyttövoima on valhe, valhe ja valhe, kuten näemme nytkin
maailmanpolitiikasta.

Onneksi kansa kantaa paskan aina tunkiolle, kuten olemme nähneet kommunismin historiasta.

Kansa on aina oikeassa !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Ja edelleen on kommunismi ja sosialismi sekaisin kuin kenosen eväät!
Ei kannata kirjoittaa asioista joita ei ymmärrä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KenLee kirjoitti:
Ja edelleen on kommunismi ja sosialismi sekaisin kuin kenosen eväät!
Ei kannata kirjoittaa asioista joita ei ymmärrä.
Ja nyt lopetat veroilla elämisen ja menet oikeaan työhön jos jotakin osaat.
Tai ala edes verkonpainoksi jos et muuta osaa, perkeleen paskaloinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
KenLee kirjoitti:
Ja edelleen on kommunismi ja sosialismi sekaisin kuin kenosen eväät!
Ei kannata kirjoittaa asioista joita ei ymmärrä.
Kansa kantaa kommunistipaskat tunkiolle.

Elämä todistaa, vaikka sinä et sitä uskokkaan, hyi mikä kakka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kittiläkö hyvä paikka aikaisemmin? Entinen Kittilän kunnanjohtaja kirjoitti muistelmissaan kriisistä jos toisestakin. Ei se niin auvoista ollut ennenkään.

Nyt on syyllisiä kommunistit ja Mäkelä, jota on laajasti syytelty koko Kittilä sotkun käynnistämisestä. Vihervassari, telaketjufeministi, huonot johtamistaidot, jne.... erotetaan!

Mäkelä lähti Kittilän kunnanjohtajan paikalta marraskuussa 2014. Onko Mäkelän syytä, että Kittilän sutkipäättäjät, ihan omin päin ja estelyistä huolimatta valitsivat seuraavat kunnanjohtajat?

1. Tohtori Tornberg --> sekoili asiassa jos toisessa, syytteessä asiakirjojen salaamisesta.
2. Maisteri Kurula --> sekoili asiassa jos toisessa, syytteessä petoksen yrityksestä jne....
3. Varatuomari Ylinampa --> sekoilee tasaisesti asiassa jos toisessa, poliisitutkinnassa, saanee syytteet aikanaan.
Jokaiselle johtamistaidoista 4-.

Onko Mäkelän syytä, että Kittilän sutkipäättäjät irtisanoivat hänet laittomasti ja ovat sen jälkeen peitelleet laitonta päätöstään tekemällä uusia laittomia päätöksiä? Kunnanjohtaja valinnat menee jatkuvasti ns. reisille, kun yritetään syrjäyttää hallintojohtaja, tai valita pätevästä hakijajoukosta "sopiva".

Mäkelä ei ole saanut minkäänlaisia virallisia syytteitä Kittilän kunnanjohtajana toimimisestaan, ainoastaan nyt jo syytteessä olevat Kittilän sutkivaltuutetut ovat tyytymättömiä Mäkelän tekemisiin.

Kittilän jo yli neljä vuotta kestäneen sekoiluprosessin käynnistäjänä ja ylläpitäjänä on toiminut, puoluekantaan katsomatta, joukko luottamustehtävissä toimineita kittiläläisiä kuntapäättäjiä. Taitamattomina ja asiaansa osaamattomina he ovat, saamistaan lukuisista ohjeista ja oikaisuyrityksistä huolimatta, onnistuneet ajamaan itsensä pysyvästi umpikujaan.

Mäkelän syyttäminen Kittilän ongelmista on älyllistä epärehellisyyttä.
Ilmianna
Jaa
Aloittajan olisi jo hyvä laittaa kilju-pänikän korkki kiinni .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kommunismi tuhoaa ihmisen aivot samalla tavalla kiljukin.
Kiitos muistuttamisesta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kittilän kepulandiassa kaikki hyvin. Kepulit on syösseet itsensä tuhoon, samoin käy koko suomessa. Kittilän kepu on omaneduntavoittelun suomen mestari, joka johtaa vakaviin tuomioihin ja korvausvelvollisuuksiin ryöstettyä kuntalaista kohtaan. 250 000€ mennyt mäkelä sotkujen asianaja neuvoihin . Kattoa maksettavan määrästä ei ole näköpiirissä. Olisikohan sillä rahalla saanut vähän tulva suojaa? Olette todellisia id###tteja
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
oikein kunnolla kun Kittilästä ei saatu uutta pkoreaa, eikö totta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
rehellistä kommunistia?
Rehellisen ja kommunistin välillä on antagonistinen ristriita, kertoo marxismi-leninismi.
Ilmianna
Jaa
Tuossa tuli yksi hyvä kirjoitus näköjään ihan sisäpiiristä, eli Inkerin ja Timon luonteista ja miksi asiat ennen rullasivat. Paluuta entiseen ei ole, pääpirut kyllä ovat jo jälkensä siivonneet, valtuutetut saavat muutaman satasen sakot kukin ja homma on virallisesti sillä selvä.

Haluan viedä lukijan ajatusmaailmaa syvempiin vesiin eli ota hyvä asento ja lue seuraava pohdintani rauhassa, lause kerrallaan. Tässä nimittäin tuli mieleen että monikohan täällä suutaan aukovista oikeasti ymmärtää paikallispolitiikkaa...

Politiikka kuntatasolla ei ole juuri aatteellista, ainakin puolueaatetta tärkeämpää on löytää sopivat/tekevät ihmiset oikeisiin paikkoihin. Asioista pitää osata neuvotella ja käydä kauppaa. Tämän mahdollistaa vain tieto, eli neuvottelijat tietävät asioiden taustat ja vaikutukset sekä miten asioiden pitää mennä jotta ne ovat virallisia.

Pienessä kunnassa päätökset usein henkilöityvät, joko virkamieheen tai poliitikkoon. Jos esim sinun kotitiessäsi on iso kuoppa, varmasti sinulla on ajatus kenelle soittaisit tai kävisit juttelemassa jotta asia korjaantuisi. Tietyt sosiaalisesti lahjakkaat ja tekevät ihmiset ovat näitä avainhenkilöitä, heille kertyy tietoa ja taustoja asioihin. He myös laittavat asiat eteenpäin.

Usein asioista neuvotellaan esim saunassa, hirviporukassa nuotiolla, rauhanyhdistyksen rukousillassa, ravintolassa tai vaikka urheiluseuran tapahtumissa. Kullakin virkamiehellä ja poliitikolla on omat kanavansa joissa hän saa tietoa ja taustaa sille miten joku asia tulisi olla. Tämä on normaalia ja luonnollista.

Nämä asiat tulisi kuitenkin laittaa paperille ainakin päätöksiä tehtäessä, perusteluineen. Suulliset sopimukset kahden henkilön välillä johtavat kriiseihin taustaorganisaatiossa, kun muut organisaation jäsenet eivät tiedä taustaa päätöksille.

Jokaisessa kunnassa on näitä tyyppejä jotka joskus vain ajautuvat tilanteeseen jossa kaikki tieto ja suhteet ovat yhden henkilön takana. Heitä aletaan nimittämään muutamassa vuodessa itsevaltaisiksi, valtaahamuaviksi kusipäiksi, se vain on niin.

Henkilöiden välinen sopiminen on periaatteessa hyvä asia, mutta se sotii demokratiaa vastaan. Toisaalta jos valtuusto ja osa hallitustakin on vain joojoo-lampaita, vallan keskittyminen harvojen käsiin on luonnollista. Oma lukunsa ovat virkamiehet, jos he unohtavat työantajan edun ja pelaavat esim rahat omalle lähipiirille, joutavat kyllä joutua syytteeseen asian tultua ilmi.

Tämmöistä tuli mieleen kun tuossa portailla istuskelin ja liehuvaa lippua katselin. Asioista saa ja pitääkin olla eri mieltä, silloin keskustelu on hedelmällistä ja eteenpäin menevää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Toivossa on hyvä elää. Mutta ette te pelkillä sakoilla selviä. Sutkilla on sutkin luonne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Verotus kannattaa lopettaa ja siirtyä oikeaan, avoimeen demokraattiseen yhteiskuntaan. Silloin yhteiskunnan perusta ja lait ovat demokraattisia !!!

Veroilla elätetyt virkaloiset ovat muisto diktatoorisesta keskiajasta, jonkalaista tapaa vielä esim. diktatoorisessa PKoreassa, jossa ihmisillä ei ole mitään vapautta ja ihmisenä olemisen oikeuksia. Ainoa paikka on kommunistidiktaattoreiden vankina ja orjana oleminen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Tämä tyyppi on täysi pelle. Fiksua argumentointia arvostaa jokanen, tällä tyypillä ei ole lainkaan sellaista. Kukaan ei tiedä miten pkorea ja kommunistit liittyvät mihinkään, Kittilässä tai muutoin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eiotaselvää kirjoitti:
Tämä tyyppi on täysi pelle. Fiksua argumentointia arvostaa jokanen, tällä tyypillä ei ole lainkaan sellaista. Kukaan ei tiedä miten pkorea ja kommunistit liittyvät mihinkään, Kittilässä tai muutoin.
Et osaa muuta kuin valehdella.
Onneksi kaltaisesi kannetaan paskatunkiolle, niinkuin on käynyt aina.
Eikä totta ?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
huutavat persesuoli tuuman ulkona kun ei ne muuta osaa...

ja loisia....

sama porukka hävisi myös euroviisuissa... huudettiin..huudettiin..huudettiin..huudettiin.. ja huudettiin..
ja lopputulos oli se mikä oli.

hahahahahhhhhhhhhhhhhhhhh

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :)
Ilmianna
Jaa
Luittekohan edes lapsoset tuota joentakasen kirjoitusta? Jos ette, tavatkaapa se läpi, siinä on asiaa, puoluekannasta riippumatta. Taidan arvata kuka hän on. Jos olen oikeassa, on näkemystä kyllä, ei tosin enää Kittilässä asu.
Ilmianna
Jaa
Ei se ole Mäkelän syytä, että siellä ollaan aivan pihalla kunnan asioiden hoidossa.
Oottakaahan kun laskut alkavat rapsahdella... tuomioita... rahaa... häpeää, jos osaatte hävetä.. ja ikuinen kiirastuli ...
Ilmianna
Jaa
Kittilä on myös tulevaisuudessa hyvä paikka elää sen jälkeen kun paskaloiset on roudattu Siperiaan tai PKoreaan, minne ne kuuluvat.
Ilmianna
Jaa
Kaikki yhteiskunnat missä paskaloiset ovat eläneet ovat tuhoutuneet.

Se on elämän laki, sille ei mahda mitään.

Paskaloisten loisimista pitää varoa loppuun asti, koska paskaloiset
tuhoavat aina asuinsijansa.

Ei tartte paljoa älliä kun tuon ymmärtää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
On menny totaalisen törkeiksi nämä keskustelut! Näyttää vahvasti siltä että yksi häiriintynyt henkilö jauhaa ”paskaloisista ja kommunisteista” eri nimimerkeillä! Oliskohan syytä mennä vaikka töihin aamulla jos sinusta on siihen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Äititietää kirjoitti:
On menny totaalisen törkeiksi nämä keskustelut! Näyttää vahvasti siltä että yksi häiriintynyt henkilö jauhaa ”paskaloisista ja kommunisteista” eri nimimerkeillä! Oliskohan syytä mennä vaikka töihin aamulla jos sinusta on siihen.
kansa kantaa sinutkin paskatunkiolle,.
Vaikka sinä et siitä tykkäisikään..
Ei tykännyt ceausescukaan mutta niin vaan kansa kantoi
paskatunkiolle karpaattien neronkin...

Eikö ollekkin jännä juttu, kansa on aina oikeassa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Myös nautitun kiljun ja mömmöjen määrää olisi hyvä säännöstellä, muutoin
ulosanti on juurikin ylläolevaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"Äititietää" on ihan oikeassa. Yksi häiriintynyt henkilö jauhaa ”paskaloisista ja kommunisteista” eri nimimerkeillä, näkee niitä joka puolella. Liturginen mantra on juuttunut päälle. Taitaa tulla räntää vintille, elikkä kytkin luistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olin iloinen uutisesta, että Kittilässä evakuoidaan, mutta sitten petyin. Kyse olikin tulvien vuoksi evakuoitavista. Ehdin jo ilahtua, että näitä epäpäteviä kuntapäättäjiä ollaan evakuoimassa jollekin autiolle saarelle. Eikös se Solovetskin luostarisaari olisi ihan helikopterin kantaman päässä Kittilästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tämä hyvä. Nauroin ääneen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
viherkommunistit menettävät kaikki vaikutusmahdollisuudet Kittilässä.
Porukka kannetaan tunkiolle, de e kiva de.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tää tyyppi varmaan tyytyy itseensä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kittilän ongelma on se, että siellä ei ole koskaan arvostettu koulutusta. Ja kun virkamiehet yleensä valitettavasti on puolet koulutetumpia kuin paikalliset, niin niitä kohtaan suhtaudutaan epäilevästi ja änkyröiden. Vähän niin kuin pikkulapset kiukuttelee paremmilleen.
Ikävä kyllä koulutus tuo tietämystä ja ymmärrystä asioista. Sellaista mitä ei tavallinen pikku yrittäjä ei tajua. Yrittäjä on ehkä hyvällä tuurilla onnistunut pärjäämään ja luomaan omaisuutta mutta todellisuudessa jos oikeasti laitettaisiin samalle viivalle muiden kanssa, ei pärjäisi parjaamiansa paskaloisia paremmin.
Muistakaa, että kenestä teistä tahansa voi tulla paskaloinen ja ennemmin tai myöhemmin tuleekin. Voitte sitten siellä vanhainkodissa haukkua paskaloisia kommareita kun itse samalla tavoin kulutatte yhteiskunnan varjoa tekemättä mitään. Tai vähintäänkin teidän lapset tai lapsenlapset käyttää ilmaista suomalaista koulutusjärjestelmää mikä on yksi loistava esimerkki siitä, miten demokratia, paskaloiset ja ennen kaikkea sosiaalidemokratia toimii meidän kaikkien hyväksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
jovain, taitaapi jo Rinnettä pukata takasin Levillekinpäin, olis se vain lysti jos
ministerismieski patsastelis rintheellä, taas pitkästä aikaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hukuu vai kelluuko paska?
Ilmianna
Jaa
että viherkommaripaskat roudataan Siperiaan uudelleenkoulutukseen omien oppiensa mukaisesti !
Ilmianna
Jaa
Ei Kittilästä tarvitse ketään mihinkään roudata. Siellähän on toimittu viime vuosina kuin NL, Koreassa ja Kuubassa. Pieni eliitti on touhunnut mitä haluaa ja tehnyt miten lystää. Mutta muutos on ovella. VM ottaa kunnan hallintaan ja roudarit jatkaa muutamia vuosia asioiden selvittelyä eri oikeusistuimissa. Toivottavasti maksavat myös aiheuttamansa kulut. Laskun, joka tulee olemaan todella iso, kun tulette sen aikanaan näkemään.

Mutta ollos huoleton, oikeus voittaa ja roudarit roudataan suohon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
viherkommarit roudataan paskatunkiolle tai Siperiaan.

Vapaus voittaa aina ja diktatuurit häviävät !

Historia kertoo, esimerkkejä mm; nl, ddr, kuuba, kambodza, romania, bulgaria, ukraina, unkari, puola, pkorea, albania. Noitahan yhdistää vasemmistolainen diktatuuri ja kaikki ko. diktatuurit ovat hävinneet maailmankartalta. ne tuhoaa itse itsensä ja kansa antaa viime iskun kuten aina...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Olet-oikeassa kirjoitti:
viherkommarit roudataan paskatunkiolle tai Siperiaan.

Vapaus voittaa aina ja diktatuurit häviävät !

Historia kertoo, esimerkkejä mm; nl, ddr, kuuba, kambodza, romania, bulgaria, ukraina, unkari, puola, pkorea, albania. Noitahan yhdistää vasemmistolainen diktatuuri ja kaikki ko. diktatuurit ovat hävinneet maailmankartalta. ne tuhoaa itse itsensä ja kansa antaa viime iskun kuten aina...
Ja miten nämä roudaukset liittyvät Kittilään????😁
Niin, tuli mieleen että määrittele ”viherkommari”????😁😁😁🤪
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tällä yhdellä kaverilla on jäänyt sama levy päälle. Parempi olla kommentoimatta hänen "julistuksiaan". Antaa hänen avautua edes täällä. Harmiton reppana...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toivottavasti ei ole näitä kuntapäättäjiä. Vaikka sekin ihan mahdollista kyllä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tämä samainen kirjoittelija purki aiemmin mieltänsä ylläpitämällä pieruketju kirjoittelua. Nyt pieruketjut on kokonaan unohtuneet, kun on päässyt paskan kanssa läträämään uusille palstoille. Tämän kirjoittelijan kestokyvylle on tullut jo ihan tarpeeksi viherkommaripaskaa, diktatuuria ja ulkopolitiikkaa.
Parempi tosiaan olla kommentoimatta hänen kirjoituksiaan, ettei hän agitoidu liikaa. Annetaan hänen rauhoittua ja palata pieruketju palstoille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
itsekin jo myöntävät olevansa turhaa paskakamaa...

hyi mitä .......
Ilmianna
Jaa
Ei ole koskaan ollut hyvä paikka
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ongelmiisi, kiitos.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
KITTILÄ OLI HYVÄ PAIKKA AIKAISEMMIN !!!
Siten kuntaan tuli mäkelä ja sen jälkeen ei ole muita kuin ongelmia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
”Siten ” kuntaan tuli ”mäkelä”....... 😂
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tulevaisuudessa Kittilä on taas hyvä paikka elää kun saamme roudattua tuon psakin Siperiaan tai vastaavasti. Sitten rauha palautuu Kittilään. Veikkaan että sitten taas tanssitaan kovasti.
Ilmianna
Jaa
Mitään ongelmia ei ole, jos valtuutetut varaavat paljon louvvoa, elikä lännentuohta
sillä siitä selviää, ainakin seuraavaan kertaan asti, Toivottavasti myös muistavat
etteivät enään paina väärää nappia, tai nosta kättä väärällä hetkellä !
Ilmianna
Jaa
MÄKELÄ tuli ja huomasi ETTÄ KITTILÄSSÄ elethän ko siat vatukossa...
Ilmianna
Jaa
Olen pitkään ollut sitä mieltä että ei voi elämäntapa intiaanien ja lestojen jälkeläisistä kovin penaali terävämpi kyniä tulla. Sisäsiittoisuus eläinpopulassakin kaventaa geeniperimää. Tämä ilmiö on tullut nyt kittilässäkin näkyviin.

1900 luvun alussa jotkut poppamiehet, suvun vanhimmat ja muut lauma johtajat vetivät seuraajlaumaa. Tämä lauma seuraa kun jotain kulttikohtajaa vaikka heikoille jäille.

Tämä sama kultti ilmiö on Kittilässä kun siellä on joku ihmeen Kuningatar!!!! Alamaiset tietysti polvet ruvella palvovat tätä kulttijohtajaa. Se kulttiin osallistujia helpottaa kun heillä on ylempi. Kuningatar jolta kysyä neuvoa ja henkilöpalvoa kultin johtajaa. Aivan kuin shamaanin jolta haetaan ennusmerkkejä.

Yleensä viime vuosisadalla nämä kultit loppuivat 10 v sisällä omaan mahdottomuuteensa ja siihen että viranomaiset niistä tekevät lopun. Osa kultin piirissä olleista menetti rahansa ja järkensä. Tavalliset ihmiset seuraavat näitä kultteja aluksi uteliaana ja naureskellen. Sitten tajuavat että ei helvetti tästä touhusta on tehtävä loppu. Samaan aikaan viranomaiset huomaavat että jotain hämärää näissä hurlumhei kulteissa on vialla.

Sen jälkeen kultin jäsenistä joku tai jotkut irtaantuvat kultista ja tulevat julkisuuteen kun huomaavat tulleensa huijatuksi ja höynäytetyksi mukaan johonkin päättämään.Siitä yleensä alkaa kultin alamäki.

Näin on historiassa käynyt ja näin tulee käymään kittilässäkin. Ja mitään ette sille voi näin on historia opettanut. Yhteiskunta panee kuriin linnaan ja hoitolaitoksiin yleensä näihin hihhuli porukoihin osallistuneita joilla on mennyt överiksi asiat.

Lukekaa historiaa sieltä oppii jotain.
Ilmianna
Jaa
Kun pahantekijät saadaan pois Kittilästä, elämä palautuu normaaliksi ja hyvinvointi lisääntyy.
Kommunistidiktaattorit tietysti vastustavat sitä, mutta eivät voi estää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
10 VASTAUSTA:
Kukas on se pahis ja kenelle kuuluu kruunu päähän? Voi olla niin ettei kumpaakaan pysty nimeämään, kuitenkin jotain pitää alkaa tapahtumaan eihän näinkään voi mennä'.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
lapinKukko kirjoitti:
Kukas on se pahis ja kenelle kuuluu kruunu päähän? Voi olla niin ettei kumpaakaan pysty nimeämään, kuitenkin jotain pitää alkaa tapahtumaan eihän näinkään voi mennä'.
Viherkommunistit tuhoavat kaiken minkä pystyvät.

Historia kertoo asian.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"Kun pahantekijät saadaan pois Kittilästä"

Tuo olisi tietenkin parasta Kittilälle, mutta ei ole ehkä realistista odottaa, että Kittilän nykyiset kuntapäättäjät lähtisivät poist Kittilästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kattila kirjoitti:
"Kun pahantekijät saadaan pois Kittilästä"

Tuo olisi tietenkin parasta Kittilälle, mutta ei ole ehkä realistista odottaa, että Kittilän nykyiset kuntapäättäjät lähtisivät poist Kittilästä.
Mutta äänestäjät päättää keitä valitaan päättäjiksi. Ulkopuolisten on paha alkaa huuteleen sivummalta, vaikka kuinka olisi PP n juoksupoika?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Äänestäjät kyllä päättävät, mutta ketkä valitsevat puolueen ehdokaslistoille pääsevät henkilöt? Keskustan osalta valinnan tehnevät mm. P. Rajala ja kumppanit.
Mikään ei tule Kittilässä muuttumaan ellei tule uutta isoa voittajaa esim. OMK tai joku muu. Jos keskusta saadaan jäämään oppositioon, niin sitten ehkä...
Siinä sitten Rajala kavereineen jättää takuuvarmasti joka asiaan eriävän mielipiteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Julkishallinnosta kirjoitti:
Äänestäjät kyllä päättävät, mutta ketkä valitsevat puolueen ehdokaslistoille pääsevät henkilöt? Keskustan osalta valinnan tehnevät mm. P. Rajala ja kumppanit.
Mikään ei tule Kittilässä muuttumaan ellei tule uutta isoa voittajaa esim. OMK tai joku muu. Jos keskusta saadaan jäämään oppositioon, niin sitten ehkä...
Siinä sitten Rajala kavereineen jättää takuuvarmasti joka asiaan eriävän mielipiteen.
Kuntanne päättäjäporukka kokee ison muutoksen, riippumatta siitä keitä P R onnistuu haalimaan ehdokkaikseen. Kepun diktatuuri saa nolon lopun Kittilässä. Eivät pysty pelottelemalla pysymään enää vallassa. Olkoon takapiruna kuka tahansa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näinhän sen pitäisi olla, mutta niin kauan kun Kittilän luottikset ovat millään tavalla riippuvaisia "takapiruista", niin muutosta ei tapahdu. Jos luottamushenkilöt itse tai heidän lähipiirinsä ovat riippuvuussuhteessa tai kiitollisuudenvelassa isoon taustatoimijaan, niin se voi ohjata päätöksentekoa.
Kittilässä pitäisi ison liudan pyyhkiä monella eri tasolla ja ehkä sitten luottamus demokratiaan palautuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Julkishallinnosta kirjoitti:
Äänestäjät kyllä päättävät, mutta ketkä valitsevat puolueen ehdokaslistoille pääsevät henkilöt? Keskustan osalta valinnan tehnevät mm. P. Rajala ja kumppanit.
Mikään ei tule Kittilässä muuttumaan ellei tule uutta isoa voittajaa esim. OMK tai joku muu. Jos keskusta saadaan jäämään oppositioon, niin sitten ehkä...
Siinä sitten Rajala kavereineen jättää takuuvarmasti joka asiaan eriävän mielipiteen.
PR ei ymmärrä mistään mitään! Kaikki mitä sen suusta tulee on muiden tahojen viestejä. PR tosin höpisee nekin ihan miten sattuu. Lauseista tulee älyttömän kuuloisia repliikkejä joita kansa nauraa !😂
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kittilän "kulttijohtajalla" on lähes uskonnollisen palvonnan lisäksi välitöntä ja välillistä taloudellista valtaa. Monen perheen elanto on kiinni siitä, että osaako olla hiljaa oikeassa paikassa ja avata suunsa oikeassa paikassa. Onhan näitä uhkauksia teiden auraamatta jättämisestä, lasten koulunkäynnistä, jne... liikkeellä jo ihan tarpeeksi.

Eräässä testissä viisi apinaa laitettiin samaan häkkiin. Kattoon laitettiin banaani roikkumaan niin, etteivät apinat yltäneet siihen. Aika pian yksi apinoista oivalsi siirtää pöytää niin, että yltäisi banaaniin. Tästä seurasi kylmävesisuihku kaikkien apinoiden päälle. Kun tämä oli toistettu muutamia kertoja, niin apinat alkoivat itse kurittaa pöytään koskevaa apinaa. Kylmävesisuihkut loppuivat ja yksi kerrallaan apinat vaihdettiin niin, ettei häkissä ollut enää yhtään kylmävesisuihkun saanutta apinaa. Kuitenkin apinat kurittivat säälimättömästi pöytään koskevaa apinaa.
Kittiläläiset eivät välttämättä edes muista miksi "kulttijohtajaa" on sokeasti tuettava. He ovat asettaneet tämän niin korkealle jalustalle, ettei edes terveeseen maalaisjärkeen perustuva erimielisyys tule kysymykseenkään. Toimivatko Kittiläläiset kuin joukko ehdollistettuja apinoita?

Nyt Kittilän kunnan asukas toivoo parasta ja pelkää pahinta.

ps. Seuraavissa vaaleissa P.R taitaa olla syytettyjen penkillä, mutta voihan hän asettua ehdokkaaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toivottavasti Kittilästä löytyy järkeviä, tolkkuja ihmisiä pudottamaan tuollaisen "kulttijohtajan" alas palliltaan. Ei mahda olla häävit työpaikat, jos johtaja on tuollainen. Onhan niitä muitakin työnantajia siellä. Ei pidä päästää tuollaista mesomaan. "Kulttijohtaja" on tainnnut jäädä jollekin menneelle vuosikymmenelle, kun luuli, että asiat hoidetaan noin. Vanhanaikaista ja aikansa elänyt tyyli.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Onko Kitilässä ollut "komukoita"?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

KITTILÄ OLI HYVÄ PAIKKA AIKAISEMMIN !!!

Siten kuntaan tuli mäkelä ja sen jälkeen ei ole muita kuin ongelmia.

Mitä opimme tästä ?

Kommunisti mäkelä on sama kuin ongelma !

Voi perkeleen perkele !

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta