yksipuolisesti yhteydessä

galluppiaaamuun

Kannattaako vai ei? Mitä kertoo kiinnostuksen tasosta?

9

592

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helpottikummasti

      itse olen huomannut että pitemmän päälle ei kannata satsata yksipuoliseen yhteydenpitoon...…."ystävä" otti itse yhteyttä vain silloin harvoin (3-4 krt vuodessa) kun oli kapakkaseuraa vailla ja silloinkin kun minä soitin hänelle se aika meni useimmiten siihen kun hän selitti ummet ja lammet omia juttujaan ja kuka teki ja sanoi mitäkin, siis mulle tuntemattomien juttuja selosti...…..jos yritin omaa asiaani tuoda esille oli pakko puhua päälle, muuten ei saanut suunvuoroa.....
      tätä jatkui pari vuotta ja nyt jos mulla on asiaa laitan vain tekstarin, en soita...….jos en laita edes sitä tekstaria niin menee kuukausia ennen kuin hänestä kuulen mitään...….
      nyt kun harvensin itse yhteydenpitoa huomasin kuinka vapauttavaa on......ei ole pelkästään minun velvollisuus pitää yhteyttä...….

    • Kakspiippunenjuttu

      Itselläni ei ole vara valita ystäviä, joten tyydyn niihin mitä on tarjolla ja jos en itse pitäisi heihin yhteyttä niin olisin vailla ystäviä.

    • ystäväkö

      Kertoo, ettei se toinen halua olla kovin läheinen ystävä, vaan ehkä tuttava vain tai sitten ettei ollenkaan haluais pitää yhteyttä...

    • pettynytystävyyteen

      Itselläni ystävä joka harvensi vähitellen yhteydenpitoaan minuun. Viimeksi laittoi viestiä puolen vuoden hiljaisuuden jälkeen. Tapasimme ja hän oli kuin mitään ei olisi ollut. Laitteli sitten viestejä siinä pari kuukautta suht ahkeraan ja halusi tavata. Nyt on taas mennyt kuukausia ettei olla nähty. Olen itse laittanut viestiä yli kuukausi sitten ja ehdottanut tapaamista, vastauksena oli kiire ja katsellaan...No ollaan tätä katseltu nyt taas sen pari kuukautta ja eipä näköjään aika minulle riitä. Tämä samainen "ystävä" on tehnyt aiemminkin näin. Silloin hiljaisuus kesti reilusti yli vuoden päivät. Olemme kuitenkin olleet aikanaan tosi hyvät ystävät ja tuon ensimmäisen yhteydenpidon lopettamisen jälkeen kun tapasimme niin luulin että kaikki olisi ok kun puhuimme asiasta. Menikin yli vuosi että olimme taas kuin ennen eli olimme yhteydessä viikottain. suoraan sanottuna v..tuttaa että olen ollut niin hölmö, että olen uskonut ystävyyteemme, vaikka toinen selvästi käyttää minua vain silloin kun hänelle itselleen sopii.

      • elämineen

        Hyvät ystävät säilyy, vaikka menisi vuosiakin välissä, että nähdään. Ihmiset muuttuu...


      • lfduyd

        Minulla on samantapainen ystävyys erään tutun kanssa. Pari kertaa vuodessa tulee viesti, Vastaukseen minulle menee puolivuotta. Jos kysyn tapaamista aina on joku este, jopa rahan puute. Päätin etten kerro asioitani, kuin vain kasvotusten. Jos ei kiinnosta tavata, niin miksi pitää yhteyttä pari kertaa vuodessa. Kiinnostaa tietää onko se vain uteliaisuus. Tätä tuttavuutta kestänyt yli kymmenen vuotta.
        Entä mitä mieltä te muut olette, mitä kaikkea ystävästä pitäisi tietää? Onko ystävä, jos ei tiedä ystävän asuinpaikkaa, osoitetta.


    • Wertyw

      Riippuu ihmisestä,
      Puhu suoraan rehellisesti ihmiselle itselleen, kysy,puhu, kuuntele ja keskustele.
      Silloin saat selville sen mitä se tarkoittaa tapauksessasi.

      Ilmaan heitettyjä ajatuksia, toiveita, kysymyksiä, odotuksia, niistä on tosi vaikee ottaa koppia ja kommentoida.
      Tiedän kokemuksesta, kyllä et jotkut ei vaan välitä.
      Ja jos joku on saannut tarpeeks montakertaa nokilleen tai näpeilleen voi tulla turhautuminen /väsyminen. Ja myös se voi tehdä sen ettei jaksa panostaa enää.
      Eli keskustele ihmisen itsensä kanssa, älä kuvittele mitä hän on vaan puhu ja kysy suoraan häneltä ja kerro omat toiveesi ja näkemyksesi. Ja kato sitten mikä on lopputulema teidän kohdalla.
      Täällä palstalla asiat voi kääntyä kumpaankin suuntaan aivan päälaelleen,
      Joten ole rohkea ja ota yhteyttä ja keskustele perusteellisesti.

    • ystävättunnetaan

      Kyllä se pitää ymmärtää mitä ystävyys on ja mitä toiselle kerrotaan. Kuinka pitkä ystävyys on ollut ja miten on kohdellut ystävää. Aito ystävä ymmärtää että elämässä tulee hetkiä jolloin ystävä jää taka alalle. Kun perustetaan perhettä jne. Keskittyy oman läheisten suhteisiin. Ystävä jää silloin huomiotta. Tätä en käsitä miten jotkut roikkuvat "ystävinä ja suuttuvat kun eivät saa huomiota. Jos alunperinkään et ymmärrä että elämässäni on muita kohteita joita hoitelemaan ilman sinun "ohjausta ja neuvoja" suututtaa se kyllä. Minä ymmärrän ystävieni syyt kun tulee taukoja tai yhteydenpito on mitä on. Elämässä on oltava tärkeys järjestys. Ensin omat läheiset hoidellaan ja kun aikaa jää kysellään ystävien kuulumisia. Ei siinä auta suuttua jäätelö huomiotta ja miksi. Aito ystävä ymmärtää. Sinä olet ystävä toki johon pidän yhteyttä ja tavataan kun ehdin. Ne syyt miksi näin teen on minun syyni. Et voi ystävänä vaatia liikoja ethän? Muista se millä syyllä olemme ystäviä ja kuinka kauan tunnettu on kertova sinulle kuinka usein tai mitä kerron sinulle. On myös ystävä jota pitää varoa. On sen elämä todella ollut kaaosta. Enkä kerro sille omasta elämästäni sitä mitä utelee. Tiedän sen jopa manipuloivan minua. En voi sitäkään syyttää enkä tuomita. Mutta hänellekin kerron jotain muuta mitä ei ole olemassa. Mutta pidän sen ystävänä kuitenkin tietyssä roolissa. Turha siinä on kiukutella tai vaatia huomiota. Ystävä olen monelle eri tavalla.

    • ykköseltäkakkoselle

      Kuule sitä minäkin tässä miettinyt samaa sinusta. Kannattaako todella varattuun pitää yhteyttä josta tiedät sen kiinni jääneen. Kiinnostunut se sinusta toki kun tietäen leikkiin ryhdyit sen kanssa. Se kuinka kauan se kerkesi luonasi kulkea en tiedä. Mutta sen piti sulle kertoa totuus. Et ole sen ystävä mitenkään. Kun viimein sain tietoon kuka se kertoja oli on se sinun ex. Mutta ei tainnut sitäkään kertoa sinulle? Jos tiedät ettei ole erottu vuoksesi mutta "salaa yhteyttä pidät siihen niin etkö käsitä ettei sitä eroa voi ottaa nyt sievästi mitenkään. Itse sanoo kiinni jäädessään kun viestiä sulle laittoi että vastaa vain siksi että suojelee minua sinulta. Olet sairas roikkuja? Ole huoleti emme itke sen rahan perään jotka sait. Pidämme peukkuja että saat sen ex kanssa asiat kuntoon. Pidä hyvänä ne rahat ja yritä selvitä. Mutta lopeta varatun kiusaaminen jos siitä kyse. Kun kerroin että tunnemme toisemme ihan eri tavalla kuin tiesi. Sinä et ollut sitäkään kertonut sille miksi? Koita jo jättää meidät rauhaan viimein. Sairasta teiltä jos vielä toisianne kiusaatte. Ohi sen piti olla jo aikaa sitten mutta tarina eikö muuttuu ajanmyötä. Kysy sit siltä edes mitä tuumaisin jos tietäisin yhteydenotosta jne? Voit myös huoletta kertoa että käyn salaa lukemassa sen vistittelee ym. Puhelimista. Aina vaan löytyy sinuun yhteyttä ottaneen. Jonka kylläkin kieltää kysyttäessä. Kun sanot sille ja tulee kysymään asiaa minulta kerron kyllä mistä tiesin vistittelyt. Jos eron ottaa ettei voi enään minuun luottaa niin onpahan molemminpuolista silloin syyt. Mutta älä viitsi antaa varatun jatkaa kanssasi kuten epäilen ja näen. Koska jos ero tulee ei sinua voi ottaa yhden jutun takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1851
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1779
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      116
      1745
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1425
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    8. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1108
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1102
    Aihe