Miten pakastetun hiivan voi sulattaa että se
ei mene pilalle ,vaan toimii?
Mikrossa vai vesi hauteessa?vai kuin?
tiedosta kiitollinen
tuorehiiva
3
538
Vastaukset
- hiivasieni
Hiiva kuolee tietääkseni 40 asteessa ja sitä korkeammassa. Sulata huoneenlämmössä tai liota kädenlämpöiseen nesteeseen.
- meillä
No ei ainakaan meillä ole koskaan kuollut vaikka tuo neste on melkeinpä aina yli 40 asteista pakastetun tuorehiivan ollessa kyseessä. Kädenlämpöinen kun on vain hetken kädenlämpöistä jos siihen liottaa ison palan jäässä olevaa hiivaa. Tiedä sitten auttaisiko tuo hetki vai onko vesi liian kylmää hiivan toiminnalle liottamisen jälkeen. Mutta meillä siis on toimittu joka tapauksessa niin että vasta liottamisen jälkeen vesi on ollut kädenlämpöistä ja hieman (yli 40 astetta ainakin) lämpimämpää sitä ennen.
- mie
Huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Ei ainakaan mikrossa. Hiiva palaa herkästi kun ylitetään se "kädenlämpö". Ennemmin sit käyttäisin kuivahiivaa kun pakastaisin tuoretta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista857545- 1005463
- 2664708
- 484632
- 653342
- 502748
- 552405
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222398Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292362- 412234