Nyt riittää bbq touhu

Kotikokkaaja

Menimme suurin odotuksin viettämään juhannusta ystävien luokse. Nälkään oltaisin kuoltu ilman tuliaismakkaraa. Isäntä tarjoilee tuntikausia savustettua lihaa ja verisiä pihviä. Lapset eivät yhtään enkä minä pitäneet savukitkerästä lihasta saati siitä verilammikossa vellovasta pihvistä. Onneksi saatiin ihanan rapsakkaa grilleriä. Miksi grillikastikkeen pitää olla munkkihillon makuista? Sitten vielä kuvia laitettiin faceen. Tajusi sentään rajata pois kuvista kiukkusten lasten kasvot. Olipa herkkua.

12

915

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tästäbq:sta nyt on vain tehty ehdoton pakko.
      Se on kertakaikkiaan must, kaikkien suomalaisten on ehdottomasti grillattava koko kesän ajan, olkoon sitten kalenterikesä tai muuten vain lumeton kausi.
      Yök, jos tätä aihetta ei ole tuputettu tuputtamasta päästyäkin joka tuutista, niin sitten ei mitään, mutta onhan kansa pakko saada johonkin yhteiseen ruotuun.

    • Kotikokki3

      Suomalaiset ovat maailman parasta grillikansaa. Suomi on täynnä kokkeja jotka tekevät hitaasti taitaten ribsejä. Ensin maustellaan, sitten keitellään mausteliemessä hitaasti ja tämä herkku viimeistellään grillissä - aitoa bbq ruokaa mitä voi ylpeästi esitellä.

    • Kotikokki66

      Ajatelkaa hyvät ihmiset lapsia! Herkkiin suihin sopii höyrytetty nakki ja ketsuppi. Nämä maistuvat aikuisillekin, joten yhteiset herkkujuhlat ovat taattu. Jos on pakko nakkeja voi käyttää kaasugrillissä höyryttämisen jälkeen.

    • friholm

      Kaikki lapset pitäisi hakata, nirsot paskat jotka eivät ymmärrä hyvän päälle. Jos joku harvahampainen hörökorvainen kakara irvistelisi minun kokkauksilleni niin työntäisin sen huoranpenikan naama edellä grilliin.

      • Kotikokki27

        Herra friholm, lupaathan valita vain kaikista rumimmat kakarat ja varmistele itse myös että äidissä on huorahtavaa aineista. Tässä onkin jo perusteet kasassa. Muistathan palkita ne lapset jotka söivät ruokaasi hymyssä suin höyrytetyillä nakeilla niin tulevat uudestaan.


    • Maijakokki

      Hyvät ihmiset! Ajatelkaa lapsia grillijuhlissa. Nykyään jokapaikassa on savuista ja kitkerää lihaa tai sitten raakaa! Monesti jo kehuttu höyrytetty nakki onkin turvallisin vaihtoehto, mikä maistuu kaikille. Aikuisille alkoholitonta viiniä niin siitä juhlat alkaa.

      Jos itselleni laitan keittelen vaikka kyljyksiä mausteiden kera pehmeäksi ja sitten kastikkeen kanssa grilliin. Aijai että on hyvää!

    • Gustafssoni

      Naudan paistista kun leikkaa kahden tuuman pihvejä. Nopeasti kaasukrillillä väriä pintaan ja eikun. ..
      Palanpainikkeeksi ehdottomasti alkoholiton punaviini.
      Jos haluaa oikein fine dininkiä niin kokkihan kaataa reippaasti balsamikoetikkaa ja ripottelee mahdollisimman karkeaa suolaa pintaan. Viinin bukee pääsee esille.

    • OmaApu

      Tekee itse sapuskansa, niin saa mitä haluaa, vaikka sitä bbqta.

      • ApuOma

        Tai sopii isännän kanssa etukäteen mikä sapuska on ok...
        Emäntä osaisi varmaan kysyä itse neuvomatta.


    • ws23v8

      Koko grillaus on perseestä, sitkeitä lihoja, raakoja pihvejä. Kanna kaikki tarvikkeet jonnekin pihalle tuulen riepoteltavaksi. Kokeiltu ja saatu paskasta tarpeeks.

      • remppagrillaaja

        Keittiörempan aikaan ruuanlaittovehkeet oli mikro ja 2 pallogrilliä, joten grillattiin satoi tai paistoi. Kun pihvit esikypsentää mikrossa miedolla teholla kuvun alla ja grillaa sitten ja antaa vielä vetäytyä foliossa niin tulee ihan hyviä, samoin kana.
        Kanaan kannattaa tehdä pekonikääreet ettei tule liika kuivaa.
        Makkaraan kyllästyy nopeasti sellaisenaan.
        Mutta kun tuunaa ne laittamalla sisälle viillon, pohjalle sinappia, päälle suikalekasviksia ja aurajuustoa, kypsentää foliokääreissä- a vot on hyvää.
        Kasvikset on haaste ja yksi tyttö päätti just sinä kesänä syödä pelkästään niitä
        Vartaita tai nyyttejä. Moni kasvis kannattaa esikypsentää. Pakastekukkakaali mikroon, paprika samoin. Kypsyy yhtä aikaa herkkusienien , kesäkurpitsan kanssa sitten grillissä.
        Hedelmiä voi myös grillata vartaissa ja väliin vaikka halloumia.
        Vaihtoehtoja on.

        Mutta totuuden nimissä pakko myöntää että kun sai hellan käyttöön, se ensimmäinen makaroonilaatikko oli taivaallista. Ja uunituore pulla !


      • MasterTseeeef

        Hahahahah! Ei saatana, mikrossa esikypsentää pihvit ja kanat. Oikein ammattikokki asialla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      146
      2444
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      175
      1681
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1578
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      865
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      851
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      815
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      745
    Aihe