Suunnitelmissa olisi chillausta ja grillausta rantakalliolla kera kylmälaukun ja kertakäyttögrillin. Ribbsien hauduttelu kiinnostaisi, mutta mahtaakohan onnistua? Ajatuksena olisi kääriä tehtaalla valmiiksi maustettu ribbsi aluminifolioon, ja hukuttaa se alumiinivuokaan vesihauteeseen. Aikansa kiehuttuaan foliot pois ja väriä pintaan. Onko kukaan kokeillut? Lähinnä mietityttää riittääkö kertakäyttögrillissä paistoaikaa tarpeeksi pitkään?
Onnistuuko ribbsit kertakäyttögrillillä?
3
301
Vastaukset
- Pihakokki
Folio on vaikea saada vesitiiviiksi. Suosittelen uunittamaan tiivissä astiassa tai foliossa esim. rubin kanssa. Astiassa voi olla hieman nestettä alle desi. 150 noin 2 h tai 100 c 5 h. Sitten folioon ja reppuun..kastike mukaan tietty.
- valmiille
Myyvät nykyään myös valmiiksi kypsennettyjä. Ei tartte kuin lämmittää. Tiedä sitten onko mistään kotoisin.
- Gustafssoni
Keitä tai. Paremminkin hauduta ribsejä bbq liemestä ja vedestä sekoitetussa nesteessä. About 3h tai silleen. Nosta ribsit veke ja keitä soosi kasaan, eli paksuksi liejuksi. Mausta kuivat ribsit grillimausteella ja sivele soosi pintaan.
Nyt voit ottaa ne ribsit mukaan ja grillata rapean pinnan kertakäyttögrillillä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745