Ajakaa töissäkäyvien asiaa!

PieniPiruVasempaan

Töissäkäyvien verotus on maailman korkeinta. AY-liikkeen pitäisi tehdä kaikkensa verotuksen keventämiseksi eikä paskantaa omaan pesäänsä.

Eikä pidä paikkaansa, että kuka tahansa voi joutua työttömäksi. Terve töissäkäyä ihminen voi kokea lyhyitä työttömyysjaksija, mutta suurin osa ei ikinä ole pitkää aikaa työttlmänä.
On paljon tärkeämpää. että töissäkäynnistä saa rahaa kuin että työttömänä ei saisi edes yhtä hakemusta tehdä viikon aikana.

Yksi hakemus ei oikeaa aitoa työntekijää haittaa milään tavalla.
Älkää aina ajako kaikein vastuutomimpien lusmujen asiaa. Me työssäkävijät maksamme kuitenkin teidänkin liksat.

13

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joutaakadota

      Nuo ay turhakkeet mitään muuta aja kuin aktiiviensa omaa takalistoa työpaikoilla näissä hemmetin lautakunta leikeissään.

      Muilla ei ole väliä ja itsellä pohjaton viha munattomuudesta näitä kohtaan.

      Kova möykkä mitään ei tapahdu sopii näiden kuvainnoksi.

    • TyhmäSinä

      Älä ajattele sitä bruttoa vaan nettoa, niin helpottaa.

    • realiteettiä

      Teidän SAK:oon oma edustaja Antti on luvannut reilumpaa avustusten lisäämistä ja jakamista päästessään pääministerin jakkaralle . Näinollen verotus ei millään osaalueella voi laskea . Duunarin on maksettava oman Anttinsa rahankäyttö .

    • VähänUskottavuutta

      Minä äänestän heti Anttia, kun hän tyytyy itse 520 € kk-tuloon.

    • Ehän

      se ole ay-änkyröiden edun mukaista, että kaikille olisi töitä ja valtakunnassa asiat työtä tekevien mieleisessä järjestyksessä. Noiltahan sulaisi hillotolpat alta jos näin "kavalasti" kävisi.
      Ketä kiinnostaa muiden murheet malliin Riku Aalto, entinen metalli-änkyrä, jos pöytään nuijitaan 131:n % palkankorotus. Hyvinhän ne asioitaan hoitaa :)

    • palkat.ylös.perkele

      AY-liike on ampunut itseään jalkaan kun on antanut palkkojen ostovoiman laskea. Työnantajat jne. yrittävät hämätä ihmisiä väittämällä korkeaa verotusta syyksi ettei palkasta jää mitään käteen mutta se on vain osatotuus. Pääsyyllinen on se että Suomessa ei makseta tarpeeksi korkeaa palkkaa työstä vaan omistajille kyllä maksellaan ennätysosinkoja ja pörssiin tuhlataan kaikki raha eikä jää sitten investointeihin eikä palkkoihin mitään.
      Todella lyhytnäköistä ja idioottimaista rahastusta ja palkkojen sekä työntekijöiden oikeuksien polkemista!!

      Vaihdoin itse YTK:n jo vuonna 2012. Ansiosidonnaisen saa siellä halvemmalla kuin ammattiliitosta.

    • VerojaLisää

      Suomessa on nykyään aika lievä ansiotuloverotus. Sitä on laskettu jo 20 vuotta putkeen. Sitä voitaisiin ruveta jo nostamaan pikku hiljaa ylöspäin.

      • verot.alas

        idiootti.


      • huono_yhtälö

        Älä pelkää kyllä se nousee, varsinkin kun veronmaksajien määrä laskee ja eläkkeen,ym.avustusten saajien määrä nousee koko ajan.


    • valittajathoi

      Taitaa nyt olla aloittajalla pikkasen väärät käsitykset ja odotukset liittojen toiminnasta , suuri osa maksaisi enempi mielellään veroja jos ne kohdistuisi oikeamielisesti sinne heikompiosaisille. Toki näitä heti mulle kaikki ja nyt porukkaakin riittää näissä jotka haluavat vaan etuja mutteivat haluaisi ottaa osaa kustannuksiin . mikä estää lähtemästä paikkoihin missä ei verot rasita....

    • Entinen71

      Juu kyllä itse erosin liitosta kuutisen vuotta sitten ei ole kaduttanut pätkääkään vaikka on ollut sen jälkeen parit yt neuvottelut työpaikalla, laittanut heti. Työpaikkahakemuksia menemään jos sattuu omalle kohdalle työt loppumaan. Suurinta meteliä pitää ne jotka ovat olleet samassa työpaikassa monia vuosia joille työnhaku ei ole tuttua puuhaa. Itse vaihdan työpaikkaa viimeistään 4-5 vuoden välein niin kauan kuin huolitaan.
      Liitosta eroaminen lähti ihan siitä kun työpaikallani poljettiin työsopimuksia ei saanut urakkalisiä ja lomapäivät pekkaset oli aina vaikea irroittaa. Paikallinen luottamusmies ei pystynyt mitään eikä liiton ihmiset jotka tulivat luottamusmiehen tueksi monien pyyntöjen jälkeen. Vaihdoin työpaikkaa niin moni muukin, sen jälkeen olen seurannut miten entinen liitto on näkynyt mediassa ja tehnyt asioita työntekijöiden ja heidän oravanpyörän maksamiseen. Juu näkyy eduskuntatalon edessä heiluttamassa työttömien puolesta lippuja, jakaa messuilla valmiiksi rikkinäistä mainiskamaa, on pridekulkuetta, ulkomaan yhteistyö projektia, on sitä ja tätä hoppaloota, mutta se tärkein puuttuu ja unohtuu niiden jäsenmaksujen maksajien työsopimusten turvaamista ja työolojen ja ehtojen parantamista. Kaikkeen muuhun riittää kapasiteetti. Ei puhuta enään ammattiliitosta vaan jolloin tasolla puolueesta jolla on oma yhteiskunnallinen asema ja mielipiteet sekä halu vaikuttaa joka asiaan. Sitä mä en halua rahoittaa joka kuukausi.

    • Luotsikka2

      Enpä usko että tänä päivänä se tärkein syy liittoon kuulumiselle eli luottamusmiesten apu on sen maksun väärttejä, jos noita työehtosopimuksia poljetaan tai palkkaa eiköhän moni vaihda työpaikkaa ja firma jää ilman työntekijöitä. Maine huonosta työntekijöiden kohtelusta kantautuu nopeasti somen kautta ja porukka lähtee sekä asiakkaat firmalta. Firman kaataa nopeasti huono pikkupomo / ”nokka” jolla ei ole taitoja tietämystä henkilöstöstään. Se yksi muija tai äijä on helppo vaihtaa mutta ei koko henkilöstöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe