Nimellä on väliä

tähtiduunari

..........Erkki, Pertti,...... Hmmm. olisko sitten Markku. Ehkä sittenkin Martta, Terttu,? Ei mutta nuohan ovat vanhoja nimiä.
Ei noin vaan tutkitaankin ehdokkaiden astrologiset kartat. Sieltä löytyy yllättäviä asioita. Sopivia merkkejä olisivat kauris (kunnianhimoinen), härkä (rahantekijä), tai ehkäpä skorpioni(salamyhkäinen). Kieltolistalla kalat(tunteellinen), oinas (äkkipikainen), kaksonen, leijona(elostelija), neitsyt (vain oikea käsi), vaaka(juupas eipäs)....

12

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jousimiesnainenko

      EHottomasti härkä jos ei jousimies kelpaa. Mikä lie on jousimiehen kyky.

      • geriatri

        Jousimies on aina menossa jonnekin, jos ei fyysisesti niin ainakin henkisesti. Poissaoleva, mutta kova työmies.


    • Elämän-helpotusta

      Heh, heh vai sallaisia ollaan. No ei sitä kylläkään töissä passaa olla poissaoleva, muuten menee pasmat sekaisin. Muuten kyllä myönnän, että teen "aikamatkoja".

    • Kentiesunelmaavain

      Ahkeruus ja rahantekotaito ovat tärkeimmät kriteerit, mitä kunnanjohtajalta tulisi "vaatia". Elikkä johtajan pitäisi olla ihminen, jolla on härän ja jousimiehen kyvyt, jotta kunta olisi voimissaan.

      • arigeatri

        Silloin voisi olla, että Aurinko on härän merkissä ja Kuu jousimiehessä. Nouseva merkki olisi hyvä olla leijona, silloin olisi ulospäin suuntautuvaa positiivista energiaa kuten hyvin monilla esiintyjillä mm. Hanna Pakarisella. Magneettinen, puoleensavetävä, optimistinen, tulee aina huomatuksi vaikkei sitä tietoisesti hakisikaan. Liioitteleva. Huomionhakuinen, tai ainakin huomiosta nauttiva.


    • LapinTeneriffa

      Tiedonjanoni kasvaa; Mitä tarkoittaa kun aurinko on härän merkissä ja kuu jousimiehessä ! ?

      • Äitimaa

        Kuu tarkoittaa äitimaata ja naista ja kuten tunnettua Kuun vaihtelu täydestä Kuusta seuraavaan täyteen Kuuhun kestää 28 vrk. Kuu viittaa tsenäiseen mielenlaatuun ja vapaudenhaluun - tieto siitä, kuka on ja mihin on matkalla, on selkeä. Monet aktiviteetit, kuten urheilu ja ulkoilmaelämä ovat tärkeitä tälle avoimelle ja hyväluontoiselle henkilölle, joka osaa taidokkaasti yhdistää työn ja vapaa-ajan.


    • Vesimies-on-erimies

      Miten lie olis vesimiehen laita kunnanjohtajaksi ! Mitä sanois astrologi siihen ? Minulla on hyvä ystävä vesimies ja on kyvykäs joka suhteessa, että joskus tulee miettineeksi miten se on mahollista. Eniten ihmettelen hänen mieletöntä itsekuria ja tapaansa olla murehtimatta asioita, jotka on sattunut itselleen.

    • astraalihahmo

      Tunnetusti vesimies on radikaali luonteeltaan. Sanotaan että Jörn Donner kuvastaa suomalaisista parhaiten vesimiestä. Toisaalta myös hyvin tunnetaan Ilkka "Ike" Kanervan toilailut eräällä saralla. Tosin Iken taustapiruna oli kollektiivinen manalan planeetta Pluto, jonka tehtävänä olikin murtaa valtaapitäviä rakenteita. Vesimies voisi tulla kyseeseen, kun 14 vuotta kestänyt huumeplaneetta Neptunus on siirtynyt kalojen merkkiin. Aika paha tuo aspekti siis kaloille. Ja jos vielä kuvataan vesimiestä isossa kuvassa, niin parhaiten sitä vastaa Venäjä. Ja kansanhan kaikki tuntevat. Toisaalta vesimies johtajana on itsenäinen ja voi olla, että päättäjien vaikutus kunnassa vähenisi.

    • Planeetat-vaikuttaako

      Mielenkiintoista, todella mielenkiintoista. Mikä on se huumeplaneetta Neptunus, minkä vuoksi nimi on huumeplaneetta ? Onko siis se h.p. ollut 14 v. vesimiehen merkissä ja nyt sitten on siirtynyt kalojen vaivaksi ? Tunnen ihmisä, jotka ovat horroskoopiltaan kaloja. Ovat viisaita, tunteellisia ja herkkiä ihmisiä. Jokaisella heistä on joku tai useampikin riippuvuus; peli-, alkoholi-, työriippuvuudet, mutta voi toki olla enemmänkin, nuo vaan olen huomannut. Minusta se on aika paha juttu, jos ja kun joku huumeplaneetta Neptunus pääsee vaikuttamaan kalojen elämään, lisämään vaikeuksia. Vielä se, että jos Venäjä on vesimies, niin mikäköhän mahtaa Suomi olla ?

    • katsontähtiin

      Suomi on jousimies ja niin ovat myös Espanja ja Ruotsi. Meidän rakas matkailumaamme Kreikka taas on oinas, joka vastaa ihmisissä kirkuvaa vastasyntynyttä huutamalla asiansa ilmaisevaa lasta.
      Planeettojen symboliikka liittyy niiden löytämisajankohdan yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Neptunuksen löytämishetkellä 1846 pinnalla olivat mm. spiritualistisuus, hypnotismi ja henkisyys. Mutta silloin alkoi kehittyä myös medikaalinen lääketiede ja huumaavien aineiden käyttö lisääntyi. Muuten kalojen ns. hallitseva planeetta on juuri Neptunus. Oikeastaan tuo Neptunuksen aspekti kaloihin lisää entisestään kalojen ahdistusta ja itkuisuutta. Planeettojen nimistä voisi mainita Pluton. Tätä nimeä ehdotti Pluton löutäjän 5 v. tytär Aku Ankan Pluto-koiran mukaan. Isä hyväksyi nimiehdotuksen.

      • katsontähtiin

        Lisäyksenä edelliseen, että eihän se vaikutus ole kaikkiin kaloihin koko 14 v. ajan vaan esimerkiksi nyt se vaikuttaa maaliskuun alun ehkä 5. päivän kieppeillä oleviin kaloihin. Neptunus kaloissa on vaikuttanut helmikuusta 2012 lähtien joten alkupään kalat ovat hörhöilyistä jo vapaita


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe