Inarin ehdokkaat

Ekakertaäänestää

Ketä Inarista kansanedustaja ehdokkaita ?

32

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persjalka

      Tottakait entinen edustaja kakko märnä. Nyt se työtön makkaa kotona ja muka kirjoittaa kirjaa. Sais hävetä ja kovasti, nuorehko, oletettavasti terve mies jää "eläkkeelle" eikä hae työtä vaikka on itse ollut sorvaamassa työttömän alistamismallia. Minua niin suututtaa, että tuo keskenkasvuinen porsas jää eläkkeelle ja minun elätettäväksi kolmen kansanedustaja vuoden jälkeen ja saa eläkettä yli 2000 € ja minä sentään tein erittäin raskasta työtä 43 vuotta. Siis minä olin jo tienaamassa veromarkkoja ennen kuin tuo broileri oli edes syntynyt ja saan rupisen tonnin eläkettä. Olen erittäin vihainen, katkera ja köyhä!

      • mokomakinääliö

        Mokomakin broileri! Totta tosiaan! Työttömiä mollaa ja itte nauttii joutenolosta. Aktiivimalli pois tai kärnä painukoon hevon kuuseen!


      • Kottariope

        Porsas on keskenkasvuinen sika.
        Broileri on syöttökana, joka ei saa elää koskaan oikea elämää ja muut ruokkii, ei tarvi itse evästään hommata. Mutta ei koko lyhyen elämänsä aikana tiedä oikeasta elämästä mitään!


    • Viisuri

      Työtön on työtön jos ei työtä tee. Somessa häslääminen ja matkustelu yhteiskunnan varoilla
      sekä kotona makaaminen muka eläkkeellä on työn vieroksumista. Ei semmosta kannata äänestää.
      Äänestän reipasta työtä tekevää ehdokasta, en pelleä.

    • Voihyvänenaika

      Siellä se nyt Kataloniassa kuulema lomailee veronmaksajien rahoilla ja kehuu pitävänsä luennolta Kataloniassa. Tuommoisia ei meidän Lappi tarvitse. Hyväksikäyttäjä elätti.
      Häoeäisi edes mutta ei röyhkeydeltään sitäkään narsisti osaa .Ensimmäisin noin röyhkeä kansanedustaja Suomessa joka vajaan yhden kauden oli kansanedustaja. Kuinkahan sillä kusi nousisi päähän jos pääsis toisen kerran eduskuntaan Tuskin ego riittäisi muuta kun hullujen huolelle köysiin.

    • Kljyhryk

      Täys sekopää se kakko märnä Hyppää vaikka 15 kerroksen kerrostalon parvekkeelta jos hän sillä saa julkisuutta

    • O55555

      Kusettaa katalonialaisia nyt täysillä. Siellä ihmiset kuvittelee että on joku vaikuttaja Suomesta. Työtön kaveri huiputtaa ihmisiä. Raukkamaista ihmisten pettämistä ja hyväksikäyttöä narsistin oman julkisuuden hakijalta.

    • Järkiintynyt

      Millä ihmeen konstilla tuo saadaan oikeisiin töihin. Parhaassa työiässä oleva riekkuu meidän kustantamana eläkkeellä. Kyllä muille työttömille tulee ruoskaa ja alistamista, mutta to pörrö ei edes hae töitä. Eikö se ole työtön, kun ei kerran ole töissä????

      Me muut olemme tehneet hyvin pitkän työuran, veromme maksaneet ja haluamme oikeutta. Oikeutta pakottaa yhteiskunnan kalliisti kouluttaman töihin ja tienaamaan ....ei meille muille tipahtanut eläke taivaasta 3 v tekemisten perusteella. Nyt tuo työtä vieroksuva pelle saa yli 2000 € ja me pitkät työhistoriat omaavat rehelliset kansalaiset saamme vain puolet tuosta ja joudumme elättämään sen pienistä eläkkeistämme. Sotii oikeustajua ja moraalia vastaan.

      • työttömilleoikeus

        Totta puhut! Monet tehneet 12h työtä ja olleet kesät talvet töissä ja tuo vaan ilveilee! Mokomakin housut nilkoissa pyörivä seksihullu ja laiska!


      • onkominuthuomattu

        Torille pelleä esittämään.
        Antaa nimmareita 0.20 centistä.
        Makko Pärmä julkisuuden kipeä p-kasa


    • Kottariope

      Onko se vihapuhetta jos ilmoittaa, että ei hyväksy alle nelikymppisen eläkkeelle jäämistä?????

      Muille aktiivimallia ja kikyä päättämässä eduskunnassa, itselle eläke nuorena. Eikös se ole työtön, kun ei työtä tee? Ei muuta kun aktiivimallia tällekin pellelle ja Tet-toimistoon osoittamaan aktiivisuutensa työnhaussa niin kuin muutkin työttömät! Minä en halua elättää työtä vieroksuvaa, laiskaa kollia.

    • Helppi

      Sujuvaa itsensä kanssa keskustelua

    • Katatonia

      Kärnä voi muuttaa sinne Kataloniaan, koska häntä kiinnosti eduskunta-aikana lähinnä sen maakunnan asiat. Paljonko Kärnä käytti työajastaan Katalonian tilanteen hoitamiseen vs Lapin asiat? Ei tuolla pelillä mitään asiaa enää Arkadianmäelle.

    • Viisuri

      Kyllä näin, kun vain muistaisitte asian sitten siellä äänestyskopissa!

      • eikivaamallia

        Housut kintuissa yleisellä paikalla siivoojaa moittinut!


    • esimerkkinämuille

      Kansanedustajan pitää ja kuuluu olla mallina kansalleen.

      • Ttttrrupsluros

        Housut kintuissa. Menee ohi Hakkaraisrn Teuvon ja Teuvo poikamies mutta Pärnä Kakko perheellinen. Todella halpamaista. Eikä ainoa pano Lyyli.


      • pippelikakko

        Yleinen nimi kun juttelama Pärnä Kakosta , se on kyllä pillu-Kärnä.


    • eikettään

      Missään ei kettään lähekkö baariin tämä kylä onkuin autiosaari

    • Helppi

      Kärnä on huippuluokan politikko. Lapin asioiden tuntija ja etujen ajaja. Tulee varmasti valituksi eduskuntaan. Ei siinä muutaman persureppanan nilitys auta.

      • Omakehuhaisee

        Talat elää peikkometsässä kännissä .Olen keskustalainen itse mutta en ääntä sentään pellelle anna . Mitä Kärnä on tehnyt Lapin hyväksi muuta kun somessa kehunut itseänsä .Tyhjät tynnyrit kolisee eniten Kärnälle tuo sanonta pätee kun nappi otsaan. Jos ei parempaa ehdokasta Keskustalta tule , vaihdan puoluetta 24 vuoden jälkeen.


      • sairashitler

        Kärnä on vittumaisen ilkeä ihminen.
        Haukkuu somessa ihmisiä mitä ikävämmillä sanoilla jos on erimieltä kaikkitietävän Kärnän kanssa.
        Ne joita hän ei ole aivopessyt ovat hänelle paskaa mutta ne raukat jotka on aivopessyt eivät uskalla muuta kun nuolla hullun Kärnän persettä. Kärnä on elukka jolta ihmisyys ja ihmisen arvostaminen on hävinnyt jos hänellä koskaan on edes sellaisia ollut.
        Narsistilla ei yleensä ole.


      • Suurisuu

        Pärnä siellä kehuu itseänsä. Kukaan niin tomppeli että kehuisi paskanjauhajaa joka ei tee muuta kun riitelee kaikkien kanssa ja hajottaa ihmisten välejä. Tuollaista ei SUOMI tarvitse. Nähty on mikä tuhooja ja täys narsisti.


    • Yhteiskunnanelätti

      Kakko Märnä aloittanut vaali kampanjansa. Samat asiat kun 3 v sitten ja taas lupailee samaa. Yhtäkään ei ole täyttänyt edellisten vaalien lupauksista. Kova on hinku nauttimaan helppoa tapaa tienata rahaa Menis edes kerran kunnon töihin luuseri. Nyt veronmaksajien varoin makaa kotona ja kirjottaa someen. Elätti.

    • Särkisilmä

      Saapi se muutaman äänen peltovuoman kylästä poron lihalla lahjojilta jos jonku pikku viran järjestää kunnassamme Se on sitä korruptiota virkamiehen lahjonta. Etua molemmille.

      • Järkiintynyt

        Sille pitääkin lahjoittaa ruokaa, kun niin pieni eläke. Vaikka on saanutkin hyvää palkkaa hetken aikaa, ei ole ehtinyt kertyä, kun on niin nuori ja vähän työhistoriaa. Reilut 2000 € vain saa raukka ja me yli 40 vuotta duunissa olleet tulemme toimeen tonnilla, kun on pakko.


      • yyyyyyyyuulll222

        Sika koko luuseri joka suhteessa.


    • ojajaakko

      Voipiiko joku mullekki tyhmälle selittää mitä tämä Märnä Kikko on saanut aikaan muuta kun itsensä esille tuomisen . Kokoomuskin hoitaa enempi lapin asioita kun tämä itseään kutsuva Lapinpuolustaja.
      Riitelimisen taidon ja ihmisten keskinäisiä välejä kyllä osaa rikkoa mutta ei sillä lappia rakenneta. Suuruuden hullu omasta itsestään .

      • Somenarsisti

        Kehunut itseään ! Asuu sonessa enemmän kun perheensä kanssa.


    • valiontaspian

      Älkä haukuko Miko. Voitaja ollis sanu parema muta Miko sapi hauku. Valita valita joku mu ketä osa asia parempin kuin Miko muta etä huta on huonosti. Änestetän nainen, on parempin tietä.

      • Pikkuhitleri

        Opettele kirjottamaan että saa edes jotakin selvää .Latva laho ja melkein palo koko Mikko ja ympäristö.


    • Kurvari

      Viikon sisällä Euroopassa on kymmeniä ihmisiä kuollut metsäpaloissa. Yksi sytyttelee nuotioita metsävaroitusaikana. Jos on ollut nettiä millä laittaa kuva siitä hienosta nuotiosta Twitteriin niin on täytynyt nähdä uutisetkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe