Jakautunut kristikunta

seulonnan_aikaa

Milloinkaan historiassa ei kristikunta ole ollut yhtä jakautunut, kuin nyt. Milloinkaan historiassa ei painostus ole ollut suurempi koko kristikunnalle hyväksyä ekumeenisuus rauhan ja yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden lipun alla.

Nämä ovat osa paholaisen taistelutaktiikkaa, jossa hän saa Kristuksen morsiamen jakautumaan koskien oppia ja periaatteita. Saatana on sekaannuksen aiheuttaja ja hän on tehnyt sitä ahkerasti viimeiset 2000 vuotta.

Niinpä käyttäen kulttuurisia kiistakysymyksiä, kuten homoliittoa ja aborttia, hän pystyy, ei vain yhdistämään kristinuskon ei-kristillisiin uskontoihin, vaan myös yhdistämään jakautuneet kirkkokunnat ekumenian lipun alle torjumaan yhteiskunnallisia ongelmia.

25

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosjeesus

      Luontaista kehitystä. Ihmiset alkaa viimein tajuta että heitä on vedetty höplästä 2000 vuotta. Vain äpäräkultin kiihkeimmät harkintakyvyttömät funfamentalistit kieltäytyvät uskomasta selvää totuutta ja ovat yhä lahkoissa jäljellä. Ja nehän saa kiistan aikaa jo itsensäkin kanssa.

      • Eienääuskoa

        Kyllä! Jeesuken aika oli ja meni. Tervemenoa! Ei tule ikävä väärää profeettaa! Hahha!!!


      • Pilkkaajille

        Pilkkaajat etsivät viisautta.... TURHAAN!
        Mihin ja kehen pilkkaajat uskovat?

        >>> Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat,<<<


      • JeesusTieTotuusElämä

        Jeesus rukoili, että he yhtä olisi.
        Mutta ei hän tarkoittanut ekumenian, kaikkien uskomusten sulatusuunia=baabelia=Babylon
        vaan että Hänen omansa yhtä olisi.
        Kuka on Hänen omansa, Joh.3:3-->Jeesus puhuu uudestisyntymisessä.
        Eli Jeesus pitää ottaa Herrana (=ylin auktoriteetti, sivumerkitys omistajuudesta) ja Vapahtajanaan (omien syntien sovittajana ja armahtajana) vastaan,
        Siis mikään nimi kirkon tai srkn kirjoissa ei riitä, sillä niitä ei edes ole ollut silloin.
        Nimi tulee löytyä Karitsan (eli on otettu Jeesus vastaan ja Hänen ristin työnsä omien syntien tähden vastaan, ja omat synnit on tunnustettu Jeesukselle) Elämänkirjaan. Ja se kirja avataan viimeisellä tuomiolla. Ja nimi täytyy olla siellä, muuten pääsyä ei ole Taivaaseen.
        Kristitty =Herran Kristuksen oma. Jokaisen omainen elää omiensa keskuudessa.
        Ja jos et eläisin yhteydessä Jeesukseen, niin et ole hänen omansa, sillä Jeesus itse sanoo", Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailmanloppua asti."
        Ja sä et ole, jos et ole uudestisyntynyt.
        Luonnolliseen perheeseen synnyttään, Jlan perheeseen synnyttään uudestisyntymisen kautta.
        Ja et tietenkään voi tuntea Jeesusta henkilökohtaisena Vapahtajanaan, jos et ikinä ole tullut Hänen luo. Voit tunteaHänen palvelijoita, voit tuntea Hänen kirjoituksiaankin, mutta toisen oppii tuntemaan vain yhteydessä
        Häneen. Kertomukset toisesta liikkuu kertojan totuuden mukaiseen ja rehellisyyden mukaan ihan laidasta laitaan. Eli jos kertoja rakastaa totuutta, niin ne on puhtaampaa kertomuksia toisesta, mutta jos on valheellinen nappaa juttuja sieltä tai täältä ja värittää loput, niin kuvasi kohteesta liikkuu näiden kerrottuna juttujen mukaan.
        Esim. Syykkkarin kaivon nainen, kun Hän kohtasi Jeesuksen kaivella, Jeesus paljasti naiselle, kuka Hän on paljasti tuntevansa naisen historian. Naisen piti Jeesuksen kehotuksen mukaan hakea mies jonka kans eli (huom. Jeesus sanoi: ... mies joka sinulla nyt on, ei ole sinun miehesi, Siinä sanoit totuuden)
        Nainen haki koko kaupungin, kertoi rohkeasti oman todistuksessa, "Hän on sanonut kaikki mitä hän oli tehnyt (kaupunki tiesi varmaan naisen 5 miehen tarinan) ja koko kaupunki tuli Jeesuksen luo, ja kun he oli Hänet=Jeesuksen kohdanneet he uskoivat itse, ei enää naisen todistuksen vuoksi vaan aidon kohtaamisen kautta. Löytyy Joh 4.
        HUOM.Jeesus sanoo Joh7:17 "Jos joku tahtoo tehdä hänen tahtonsa , tulee hän tuntemaan, onko tämä oppi Jlasta, vai puhutko minä omiani"
        Ja minä olen tämän Sanan paikan todistaja, Jeesus ei puhunut omiaan, vaan se on totta, luotettavaa ja Elävän Jumalan sanaa. Olen niin monen kohdan jo huomannut, et se pitää paikkansa, tietenkään ei kaikki ole avautuneet, enää voi väittää kaikkea tietäväni, tuntemani, nähneeni tai kokeneena, mutta se mitäijä olen Jeesuksen kans kulkenut, ja kokenut, ei epäilyksiä, omaan vajavuuteen ja muihin ihmisiin kyllä on paljonkin epäilyksiä,


    • Neuvostoliiton aikana sanottiin että hajota ja hallitse. Saatana toimi juuri näin että hallitse. Ja voimme nähdä suomessa mitä nä uudet virrat ja tulet ovat tuoneet puhumatta uudesta viinistä. Mutta onhan ekumeniakin aikamoinen hajottaja.

      • capiche

        Hajottajia on ollut kristikunnassa aina. Jotkut ovat niin erinomaisia, ettei heille mikään seurakunta kelpaa.

        He luokittelevat harhaopiksi kaiken, mikä vähänkin poikkeaa omista mielipiteistä. Myös sellaiset asiat, joita eivät ymmärrä. Tehdään hengellisiä ruumiinavauksia muista uskovista ja tuomitaan heidät usein varsin heppoisin perustein. Ja koska "vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan" niin armoa ei tunneta eikä anneta.

        Hajottajien harhaoppi on täydellisyys, jonka he katsovat oikeudekseen määritellä ja mitata. Täydellisyyttä odotetaan tosin vain muilta. Tässä harhaopissa ovat kristinuskon perusteet unohtuneet kauan sitten. Kuten ihmisen syntisyys ja epätäydellisyys sekä Jumalan armo ja rakkaus.


      • capiche kirjoitti:

        Hajottajia on ollut kristikunnassa aina. Jotkut ovat niin erinomaisia, ettei heille mikään seurakunta kelpaa.

        He luokittelevat harhaopiksi kaiken, mikä vähänkin poikkeaa omista mielipiteistä. Myös sellaiset asiat, joita eivät ymmärrä. Tehdään hengellisiä ruumiinavauksia muista uskovista ja tuomitaan heidät usein varsin heppoisin perustein. Ja koska "vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan" niin armoa ei tunneta eikä anneta.

        Hajottajien harhaoppi on täydellisyys, jonka he katsovat oikeudekseen määritellä ja mitata. Täydellisyyttä odotetaan tosin vain muilta. Tässä harhaopissa ovat kristinuskon perusteet unohtuneet kauan sitten. Kuten ihmisen syntisyys ja epätäydellisyys sekä Jumalan armo ja rakkaus.

        Kuulunet niihin uskonharhaisiin, jotka eivät ole raamattuaan lukeneet tai lukemaansa aivovammastaan johtuen ymmörtäneet.

        Rakkaus ja armo ovat viimeisiä asioita jihsta raamatun satuja voi syyttää. Kansanmurhat, erilaisten mielipiteiden ja elämäntapojen paheksunta lienee ensimmäisiä.

        Suurin hajottaja kristikunnassa on uhmisen kirjoittama sekopäinen mukapyhä raamattusepostus, joka osoittaa kaikille ajattelukykyisille kristinuskon jumalan epäjumalaksi.


    • NiinkuinOnOllut

      Apostoli Pietarin puheesta noin 2 tuhatta vuotta sitten "viimeisistä päivistä" ,on ymmärrettävissä että ne olivat jo silloin menossa .

      Apt.2:17. 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. 18. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat. 19. Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. 20. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. 21. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'..." Väittääkö joku ettei nykyään ilmene em. merkkejä kristittyjen keskuudessa? Niitä on ilmennyt jo noin 2 tuhatta vuotta "näinä viimesinä päivinä"

      2.Tim. 3:1."..Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita,...." Uskosta osaton synttin lankeemuksen jälkeläinenon perustavasti "itserakas", joka vihaa synttiin langennessaan tilassa Jumalaa ( Room.8:7."... lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan..." Mutta joku voi ja "joku" on Jumala Room.8:3.".. Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa,.." )

      2.Tim. 3:1."..Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. 2. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, 3. rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, 4. pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; 5. heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta...."

      Päivät ennen Messiasta, (odotettiin "Jumalan voidelllun" , Messiaan tuloa josta profeetaat olivat ennustaneet ) , ja päivät Messiaan ( Jeesuksen Kristuksen, "voidellun" ) tulon jälkeen eli "Messiaan päivät " ,"viimeiset päivät " ennen Herran päivän tuloa , eli Jeesuksen Kristuksen paluuta (2.Piet.3:10. "..Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat..." )

      2.Piet.3:10. "..Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas.." . Siis yllättäen,ja yllättäen niille jotka eivät ole ottaneet vaarian evankeliumista, ja ojentautuneet sen mukaan, kuten Nooan aikana vedenpaisumus tuli yllätyksenä niille jotka eivät ottaneet vaaria Nooan saarnasta, ja ojentautuneet sen mukaan.
      Jatketaan....

    • NiinkuinOnOllut

      Jatketaan....
      Taitaa olla hyvin ontuvaa selittelyä että nykyisen ajan ilmiöitä irstauksineen verrataan ja sanotaan että nyt on "Nooan päivät"? Ihminen on syntiin langennessaan tilassa aina ollut kapinallinen Jumalan Sanaa kohtaan ja kulkenut omien himojensa ja halujensa mukaan ( Ef.2:1."..Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, 2. joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, 3. joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin.." )

      Jeesus kertoo Ihmisen Pojan tulon yllättävyydestä, kuten Nooan aikana vedenpaisumus tuli yllätyksenä niille jotka eivät ottaneet vaaria Nooan saarnasta, ja ojentautuneet sen mukaan. Turhaa kytätä ajan ilmiöitä "Herran tulemuksen läheisyyden merkkeinä" , vaan se tulee yllätyksenä niille jotka eivät usko sen tulemiseen. Syntiä irstauksineen on ollut syntiin lankeemuksesta lähtien. Uskosta osaton ei ole ollut koskaan yhtään "siistinpi" , vaan median nopea leviämien on tehnyt mahdolliseksi saada laajempi käsitys maailman pahuudesta. Median leviämisen kehitys on saanut sekä hyviä että huonoja seuraamuksia.

      Siis on ymmärrettävissä että kyse Jeesuksen puheessa on yllätyksellisyydestä., eikä Nooan ajan mukaisten ilmiöiden yleistyvyydestä. Syntiin langenneita ihmisiä himoineen ja haluineen oli silloin ja samoin nykypäivänä, siinä ei ole mitään uutta...........( Matt.24:36."...Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan............. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva....".

      ( Matt.24:3.- 25:46.) Matt.24:36.".. Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. 37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. 38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva..."

      • capiche

        Kaikki synnit on tunnettu kautta ihmiskunnan historian. Synti on Jumalan silmissä samanarvoista riippumatta sen nimilapusta.


      • JeesusTieTotuusElämä

        Ei ihan kaikki, kaksi syntiälä on jossa on vakava varoitus,

        Toinen Pyhän Hengen pilkka
        Ja toinen on "joka viettelee yhdenkään näistä pienistä jotka uskovat minuun, sen oli parempi..."
        Ja kolmas on Hebr "joka hylkää Jeesuksen ja ja on saannut maistaa tulevien aikojen voimia..."

        Joten pysytään tiellä ja raittiina sanan mukaisessa opissa, ja opetetaan ja ohjataan siihen muitakin, jotta mahdollisimman. Moni pääsee sisälle taivasten valtakuntaan. Pidetään Jeesuksesta kiinni loppuun asti, vaikka se maksaakin muiden ihmisten hyväksynnän monia kertoja. Mutta ei oo toista taivastietä, joka vie perille.
        Jeesuksella on paljon armoa, mutta Hän on puhunut myös siitä kuinka armo voi jäädä turhaksi,
        FREDRIK Fislöffin kirjasta levähtää vähän lainaus;
        Mikään ei olisi kauheampaa kuin se, että elämän lopulla huomaisin koko elämäni turhaan elwtyksi. Minullahan on vain yksi elämä. Turhaan eletty elämä olisi siis korjaamaton asia.
        Ja kaikkein pahinta olisi, että siinä tapauksessa juuri Jlan armo olisi jäänyt turhaksi. Amolahjat merkitsee mahdollisuuksia ja voimaa. Armo pyyhkii pois mustimmankin menneisyyden; armo nostaasyvimmällekin langenneita ihmisen; armo merkitsee mahdollisuuksia kaikille ja kaikissa olosuhteissa. Ja sitten kaikki kuitenkin olisi turhaa! s242


      • JeesusTieTotuusElämä

        Ei Jeesusta tarvi pelätä, Hänhän on kuollut sinun tähtesi, tuntee läpikotaisin kaiken elämästäsi, loppuun asti, ja Silti Hän rakastaa sinua. Ja minua ja kaikkia niitä ihmisiäkin jotka hyppii, pomppi, tai seisoo ,hermoratojen päällä(= ihmisiä jotka meitä raivostuttaa) l
        Hän on kuollut nimittäin niittenkin syntien tähden jotka on meihin ja meitä vastaan tehty, niinkuin niiden syntien mitkä on ,unta haavoittuneita, ne kaikki on Kristuksen haavoista käsitelty, jotta voisimme saada anteeksi niin Taivaallisen tai Isältä Jeesuksen ristin tähden ja saada ja antaa lähimmäiselleen anteeksi.

        Ja Jeesus on loistopersoona, lueppa evankeliumit läpi mietiskellen.
        Älä kompastu siihen, et jotkut samaan asiaan liittyvät todistukset on erinlaisia,
        Se on sama jos risteyksessä ajaisi kolarin ja jokaisesta suunnasta tulisi todistaja,
        Niin ei ne ihan yhteneviän ole, erisuunnista katsottuna, kuka on huomioidaan ja kertomuksissa painottanut mitäkin, ja kertojan oma persoona vaikuttaa kerrotaan, samoin kohde kelle kerrotaan,

        Lue ja katso, Hän on Kaikkein Paras Persoona maanpäällä Ikinä.
        Jos oot mies, mieti Jeesuksen rohkeutta ja lue sitä silmällä pitäen.
        Tai jos Totuus ja oikeudenmukaisuus on tärkeitä lue siltä kannalta.
        Tai jos kipuilen rakkauden kans, katso miten rakastava hän oli eri tilanteissa
        Joh.19:9-13 kertoo miten löytää ilo Herrassa


    • Jumala.sen.tekee

      Jumala on jo lähettänyt enkelinsä kokoamaan hänen valittunsa. Kokoamistyö on menossa. Ettekö sitä huomaa?
      Oikeat uskossa olevate roavat joukoittain kirkoistaan ja kaipaavat yhteyttä ilman kirkkokuntaa.

      • Herätyys

        No missä ne on, kun ei näy, eikä kuulu, vaikka ovat koko maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi, apostolisia seurakuntiaan / pelastukeksi Krist vaihtoehtoa rakentaviksi kutsutut?!

        Jeesuksen nimessä... heitä muita, Hänen seuraajikseen, Raamatun UT mukaisesti eläviä ja toimivia / vaikuttavia seurakuntia rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja / armoitettuja etsivvä / peräänkuulutteleva.


      • capiche

        "Oikeat uskossa olevat eroavat joukoittain kirkoistaan ja kaipaavat yhteyttä ilman kirkkokuntaa."

        Juuri tässä on lopunajan suurin ja hajottavin harhaoppi - hurskauden naamioon pukeutuneena.


      • markku.lievonen
        capiche kirjoitti:

        "Oikeat uskossa olevat eroavat joukoittain kirkoistaan ja kaipaavat yhteyttä ilman kirkkokuntaa."

        Juuri tässä on lopunajan suurin ja hajottavin harhaoppi - hurskauden naamioon pukeutuneena.

        >>Juuri tässä on lopunajan suurin ja hajottavin harhaoppi - hurskauden naamioon pukeutuneena.<<

        Kirkoista ja eri uskonnollisista puolueista eroneita lie moneen lähtöön ja monin perustein. Itse aikoinaan uskon saatuani erosin Lut.kirkosta ja ymmärtämättömyyteni / kasvamattomuuteni vaikuttamana liitettiin Helluntaipuolueen jäsenyyteen. Molemmissa vesikasteen avulla.

        Niin, todellisuus on kyllä ihmeellisemmistä ihmeellisempi. Itse olen kuullut kymmeniä kertoja mainittuna tuon saman mielikuvan, miten puolueista irtaantuja / kasvaa puolueettomaksi sisareten ja veljiensuhteen on seurakunnan hajoittaja. Niin,- eikö todellisuus ole juuri päinvastainen.
        Apostolien opettama ja Jeesuksen rukouksen vahvistama,- että he yhtä olisivat, niin täytyy juuri puolueettomuudessa ja eläen se todeksi. Tutkippa historiaa, niin jokainen uskonnollinen puolue on hajoittaut todellista JUMALAN seurakuntaa. Siis uskovien keskuuteen on kyhätty ihmisen voimasta jokin nimi "seurakunta" ja siten karsinoittanut uskovat ihmiset ERILLEEN toisistaan. On erittäin yleistä sanonta: "Hän kuuluu minun seurakuntaan" tai "Se ei kuulu minun seurakuntaan",- vaikka asuvat samalla paikkakunnalla.

        Niin, edelleen on voimassa. Repullinen euroja, jos löydät Raamatusta apostolien / Jeesuksen opetuksen, miten jollain paikkakunnalla olisi useampi kuin yksi / 1 kpl seurakuntia.

        Mutta, toivon,- että ymmärrän oikein mitä aat takaa. Se on totta, miten ihminen,- joka näkee jonkun asian erilailla,- niin lihallisuuden siivittämänä erkaantuu muista uskovista ja alkaa perustamaan oman ryhmittymän,- joka kasvaa puolueeksi. Näinhän on syntynyt helluntalaisuus, Babtistit, Luterilaisuus jne........ KAIKKI.

        Voisihan ajatella, mite joku puolueista irtaantunut voisi sokeudessaan kuvitella, miten KAIKKI maassamme puolueista irtaantuneet alkaisimme pitää yhtä ja laajentaa toimintaa. Niin ,- ja muutama vuoden päästä olisi jälleen yksi puolue lisää seurakuntaa / uskovia hajoittava puolue.

        Niin,- tämän enempää en voi olla yhtä uskovien sisarten ja veljien kanssa kun uskon ja kirkkaasti näen,- miten JUMALAN tahto on elää todeksi. Paikalllisseurakunnan muodostaa KAIKKI uudestisyntyneet sisaret ja veljet. Jos tämän uskon näet hajoittavaksi tekijäksi,- niin opeta Raamatun sanoin oikealle tielle.


        PS.
        Taas minulle on yks hailee mihin uskonnolliseen puolueeseen uudestisyntynyt ihminen kuuluu tai on kuulumatta. Elänhän todeksi vain omaa uskonelämää.


    • capiche

      Ekumenian tavoitteena on hajallaan elävän kristikunnan saattaminen ainakin jollain tasolla keskinäiseen yhteyteen.

      Ajatus perustuu Jeesuksen rukoukseen: ”Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Niin tulee heidänkin olla yhtä meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.” (Joh. 17:21)

      Hajottajia ovat ne, joille ei Kristuksen rukoilema yhteys kelpaa.

      • Herätyys

        Niin, siinä antikristillisessä, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden VASTAISESSA = valhekristillisessä hengessä yhdistymiseen. Jossa se pimeyden puolen ruhtinas, kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii.

        Miksiköhöhän eri, ns. krist. kuntalaisille ja krist. kunnille, ei kelpaa se kaikille hyväksi Raamatun UT mukainen, Oikea ja Oikeasti Kristillisyys?? Ne tunnusmerkit ilmentävä ja täyttävä. joista kaikki voisi tunnistaa Kirstuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen.


    • Uskoa.vailla

      Eikö ole sama miten jumalaan uskoo, tuskin jumala erottelee uskovia heidän näkemysten mukaan.
      Jollain buddhalaisella voi olla elämänkatsomus kohdallaan yhtälailla kuin teillä tai jopa syvällisempi.

      • markku.lievonen

        Jos Raamatun kokonaisuutta tarkastelee ajatellen turmeltunutta ihmistä ja JUMALAN aivoittamaa ihmisen pelastamista, niin tässä ajassa on luonnollista ihmiskunnassa olevan mitä moninaisempia tapoja lähestyä JUMALAA tai jumalia.

        Vaikka joka uskonnollisella puolueella on lähes samanlainen Raamattu, niin silti jo JUMALAN lapseksi tulemisesta on repullinen eri versioita.

        Niin, itse en ole "paniiksissa" asian suhteen,- koska tiedän ja uskon, miten kaikkivaltias JUMALA on ohjaava asiat niin,- että tulee toteutumaan se, mitä hän on tapatuva eli koko JUMALAN luomat ihmiset / laji tulee pelastettuna ylistämään ja kiittämään JUMALAA ja sovitusuhria / Karitsaa Jeesusta Kristusta.
        Tottakai tuo päätepiste pitää monta vaihetta sisällään,- ennekuin sen on ihmislaji saavuttanut. Siis uskovan ihmisen tulisi nähdä pidemmälle / lopputuloksen,- ei tässä ajassa olevaa sekamelskaa.
        Niin, todellisuus on, miten on mm YKSI usko eli JUMALAN aivoittama ajattelutapa,- jonka jokainen aikanaan tulee omaamaan.


    • Totean8.7.2018KM

      Mitä voidaan kirjoitusten mukaan ajatella sanasta "jakaantuminen"?

      Lähdetäänkö ajatukseen siemenestä. Sitähän Sana käyttää ja kylväminen.

      Edenissä katson JumalanSanan ja vieraan sanan välisestä suhteesta.

      Adam, häntä neuvottiin ja ohjattiin olemaan Jumalantahdon mukaisessa elämässä.
      Sehän oli hänelle iankaikkisen elämän ehto ja Eden. Eikös vain?

      Tässä on mielenkiintoinen näköala / Adam / vanhan-adam/me siinä mukana, eli mitä siementä syömme, mitä kylvämme, minkä siemenen äärellä ravitsemme itseämme.

      Uusi Adam/ Jeesus / Hänen siemensä / Ylimmäinen Pappi / seurakunnan pää, Johtaja, jota kehotetaan seuraamaan, Hänen sanaansa, eli Sanan siementä.

      xx
      Aadamia evästettiin, halusihan Herra varjella ihmistä pahasta, ja että hän eläisi hyvässä, Jumalantahdon mukaan.
      Syö- syö kaikista muista puista, sitten tuli paratiisin keskellä oleva puu. Siitä älä syö.
      Se oli hyvän ja pahantiedonpuu.
      Puu oli upea, kaunis katsella, houkutteleva, mutta meillä ei ole voimaa ja valtaa käsitellä tuon puun hedelmää, siksi sen hedelmät eivät olleet ihmiselle evääksi, mutta se oli Jumalallinen siinä, että Hänellä on voima ja valta -hyvään ja pahan alueeseen, hallita sitä.

      Adamilla oli Elämänpuu- eli kuulaisuuden hedelmät.
      Ja siksi Jumalanlain päämäärä on rakkaus. Rakkaus varjelee pahasta ja se on elämäksi.

      Mennään sitten Adamin tapaukseen, joka kertomuksena on neuvona ja ohjeena tähän meidän hetkeemmekin, tehdä valintoja.

      Perkele oli käärmeen olemuksessa, [kuvaa yllätyksellisyyttä, sekä tappavuutta] siinä on myrkyn siemen.
      Perkele esitteli siemensä ihmiselle. Eli oli epäilyksen siemen ja se kylvettiin, sekä syötiin.
      Tultiin Jumalankaltaiseksi tiedetään nyt, hyvä ja paha. Mutta voimaa ei ole sen hallintaan, ollaan alastomia.
      *mutta tällä ajatuksella kerron, että tuon siemenen kylvö tapahtui Edenissä vanhan aadamin sydämeen ja se kylvääntyy.

      Tarkastelemmeko me siemenvakkasta, mitä me kylvämme? Siksi olisi pitäydyttävä Sanansiemeneen, koska hyvänpuunin puun hedelmä on kavala, ei hoksaa siitä väärää ja kysyy, onko Jumala sanonut. Sen oppi alkaa muototutua perinneopiksi ja kirkollisiksi käsikirjoiksi ja siksi kumarretaan väärä kylvöä, sekä siemennys onkin tätä aikaa.

      Siemen on alkujaan pahan vakkasesta.

      Tästä voisi kirjoitella, vaikka kuinka, sekä hyvästä siemenestä.
      Mutta, perussyy moneen on siinä, mitä siementä käytämme elämässä.
      Onko kirkollista lustetta, maailmallista lustetta, ateistista lustetta, joka ei ole kuuliainen Jumalan Sanalle. Seuraammeko Jeesusta.
      Se opetus on omallekin sydämelle aina tarkastelun kohde.

      Näin raamatun Sana on jokaiselle aikakaudelle kuvattuna kielelle, joka voi tavoittaa mielemme ja antaa sen siemenen sisimmän Hengellisen ulottuvuuden kautta tehdä valintoja.

      Voidaan asiaa ymmärtää edelleen, että nytkin on olemassa hyvän ja pahantiedon puu, sekä elämänpuu.
      Vapautemme perustuu elämällä Elämänpuun hedelmistä. So. Jeesuksen seuraamista.
      Toinen hedelmäsiemen on sitten tätä hajaannusta, sekä hajaannusta.

      KM

    • totuus_voittaa

      Oliskos tässä ainakin yksi syy jos ei jopa alkusyy?

      Jakautuneella kristikunnalla on kolmeen persoonaan jakautunut (epä-) jumala nimellä "Pyhä Kolminaisuus" jollaista ei ollut Jeesuksella, hänen opetuslapsilla, apostoleilla eikä alkuseurakunnalla.

      Jokainen joka väittää että Jeesuksen Jumala on "Pyhä Kolminaisuus" jokainen sellainen ihminen valehtelee.

      Kolmipersoonainen jumala on yksi ja kolme yhtä aikaa eli kolmipersoonainen jumala ei ole kumpaakaan koska kolme ei ole yhtä kuin yksi eikä yksi ole yhtä kuin kolme.

      Jeesuksen Kristuksen Jumala on yksi ja ainoa, ei "kolmiyhteinen":

      "Ja ikuinen elämä on sitä, että he tuntevat sinut, ainoan todellisen Jumalan, ja hänet, jonka olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen." (Joh 17:3)

      Jeesuksen Kristuksen Jumala on hänen lähettäjänsä jota Jeesus kutsuu Isäksi.

      Jeesuksella ja opetuslapsilla on sama Jumala, Isä. (Joh 20:17)

      Alkuseurakunnan Jumala oli sama: "meillä on vain yksi Jumala, Isä." (1 Kor 8:6)

      "ainoan Jumalan, hänen, joka on pelastanut meidät Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme kautta, hänen on kirkkaus, korkeus, voima ja valta, ennen aikojen alkua, nyt ja ikuisesti. Aamen." (Juud 1:25)

    • harvat

      Raamattu ei puolusta uskontojen yhdistymisliikettä. Siinä kerrotaan, että on yksi tie, kapea, harvat sen löytävät. Matt. 7: 13,14.
      Varoitetaan, ettäväärä oppi saastuttaa. Matt. 16:6
      Käsketään pysyä erossa. 2. Tim. 3:5; 2. Kor. 6:14-17
      Täsmällinen tieto tärkeätä, into ei riitä. Room.10: 2,3.
      Väärät opettajat tuovat tuhon. 2. Piet. 2:1; Matt.12:30; 15:14

    • Vääräusko

      Vääräusko, minusta ei tule ikinä uskovaa enkä tunne minkäänlaista ahdistusta.

    • Kysyn.vaan

      "Jumala on jo lähettänyt enkelinsä kokoamaan hänen valittunsa. Kokoamistyö on menossa. Ettekö sitä huomaa?
      Oikeat uskossa olevat eroavat joukoittain kirkoistaan ja kaipaavat yhteyttä ilman kirkkokuntaa. "

      Tämä oli raamatullisin kommentti.
      Mihin uskontoon alkuseurakunnan kristityt kuuluivat, Efesossa, Korintossa, Kolossassa jne.?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe