HELLETTÄ! HELLETTÄ!

IhanaHelle

Voi että oli äärimmäisen ihanaa lukea uutisista, kuinka helteet tulevat jatkumaan nyt pitkään! Nyt kaikki reippaasti nauttimaan aurinkoisista hellepäivistä! Nautitaan tästä uskomattoman upeasta ja ihanasta säästä, jonka Suomen kesä meille tarjoaa!

57

7751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lämpöä

      Tuli viimein kunnon kesä monen surkean kesän jälkeen.

      • OLLIN_KURJUUS

        Tarkoitat kai kolmen surkean kesän jälkeen?


      • hhgtuigfhkl

        2014 surkea? Millä mittareilla?


      • OLLIN_KURJUUS

        kuka puhunut 2014 kesästä? 2015, 2016, 2017 eikö siinä ole kolme kesää perättäin?


      • hhgtuigfhkl

        Ajatusvirhe. Tarkoitin kesää 2016. Mitä vikaa siinä oli? Lämmin suomalaiskesä. Helsingissä keskilämpö oli 0,3 astetta ja Sodankylässä reilun asteen verran vertailujakson keskiarvoa lämpimämpi. Ja se vertailujakso 1981-2010 on aika lämmin vertailujakso, jos vertaa edellisiin.


      • fibroinen

        Olen hieman eri mieltä tästä kesästä, kuivaa, kuumaa, kuivaa, kuumaa....
        Kasvit ja maa tarvitseisi kipeästi vettä, se viimekesäinen sade ei enää auta.
        Silloin kyllä välillä toivoin aurinkoa ja nyt taas vettä ja viileämpää.

        On todella tukalaa myös meillä ihmisilläkin, kun sisälläkin lämpö on kuin huonsti lämmitetyssä saunassa eli 28-38°. Takapihalla ja terassilla lämpö on keikkunut jo useamman viikon 40-50 välillä ja viimeisinä öinäkin 26° - 29°. Vaikka viimeisinä neljänä päivänä on käyty järvessä vilvoittelemassa, ei se tunne kestä kuin tunnin pari, kun vesikin on noin 24 - 26°, niin keho ei ehdi jäähtyä tarpeeksi


    • hyi.hellettä

      Ei helteessä ole mitään ihanaa, kiva lämmin mukavampaa kuin älytön helle joka nyt on tulossa.

    • en_kaipaa_koleaa_kesää

      Kyllä aviisikin näyttää todistelevan, että ensi viikolla sää PARANEE Etelä-Suomessakin kun täällä päästään 30 asteeseen. Siitäs saitte lämpimän vihaajat! Ihanaa säätä, kerrankin ei tarvi palella.

      • eiwattu

        Miten voit elää täällä, kun yleensä on kylmää? Muuta Afrikkaan.


    • seonnäin

      Ihanaa että syksy jo pian koittaa ja heti perään pitkä talvi. Olkaamme kiitollisia tästä.
      Valittajat voivat muuttaa afrikkaan.

      • heppu58

        Ja Suomen kesän valittajat voi muuttaa Grönlantiin. Suomessa on nämä vuodenajat. Talvi saa olla talvinen vaikka palelenkin silloin. Ääriverenkierron häiriö, vaikka on terveelliset elämäntavat. Mutta kyllä sitten kesänkin pitää olla lämmin! Muuten täällä on sietämätöntä kun aina palelee.


      • eiwattu
        heppu58 kirjoitti:

        Ja Suomen kesän valittajat voi muuttaa Grönlantiin. Suomessa on nämä vuodenajat. Talvi saa olla talvinen vaikka palelenkin silloin. Ääriverenkierron häiriö, vaikka on terveelliset elämäntavat. Mutta kyllä sitten kesänkin pitää olla lämmin! Muuten täällä on sietämätöntä kun aina palelee.

        No mikä pakko täällä on kärsiä muuta Afrikkaan.


      • 987643

        Oli sitten aihe mikä hyvänsä, niin aina löytyy älykääpiöitä idiootteja ja heidän älyttömiä kommenttejaan.... Mutta, jos se auttaa psyyken häiriöihin , niin parempi sekin kuin olla kaduilla häiriköimässä ja pahaa tekemässä... täällä voi nimettömänä laukoa vaikka millaisia mielipiteitä eikä tarvitse vastata sanomisistaan. Ja juuri se vastuun kanto näiltä huruilta puuttuukin. Ja sitten se toinen puoli on alaikäisiä kakaroita.. ☺ Hus hus , nyt lapset tutumaan... Nukkumatti kutsuu! ☺


    • puhallusefekti

      Kumpa Norjan takaa alkaisi puhaltamaan kunnolla, taidan auttaa ja puhaltaa itään.

    • rwtgrg

      Kaikki on rutikuivaa ja läkähdyttävä kuumuus. Ei jaksa sataa.

    • mitendonaldjavladimir

      Nyt on luvassa yli kolmeakymppiä ja trooppisia öitä. Mahtavaa. Kerrankin Suomessa voi elää ja nauttia!!!

      • JumalaAutaHeitä

        Joo tosi ihanaa. Suurimmalla osalla suomalaisia ei ole ilmastointia kotona eikä työpaikoillaan.

        Mieti miten vanhat ihmiset ja pienet lapset kärsivät! Laitoksissa ei ole kuin pöytätuulettimia.
        Monen vointi tulee huononemaan radikaalisti. Huolestuttaa kotonaan olevat huonokuntoiset! Miten heidän käy? Dementikot eivät muista juoda tarpeeksi tai eivät pääse liikkumaan ja hakemaan vettä. Kotihoito on jo muutenkin katastrofaalisessa tilassa ihan ilman hellettäkin.


    • jaksava

      Lämmin on mukavaa, aurinkoista ja raikasta. Helle ei ole, se painostavaa, tukalaa ja pistävää. Minä nautin kesäsätä , jonka päivälämpötila on n. 21-24 celsiusta ja aurinkoista, lievää tuulta. Jaksaa tehdä asioita, eikä väsähdä kuumuuteen, varsinkin kun olen jo vanhus.

    • lämmönhellimä

      Nyt on upea sää Helsingissä. Isojen poikien tapaamisen kunniaksi. Näin kerrottiin juuri parillakin suulla telkkarissa. Joten olkaa te lämpimästä valittajat vaan hiljaa kun ette hyvän päälle ymmärrä.

    • tule.talvi.tule

      Ymmärtääkö helteen ihannoijat, että asunnossani on tällä hetkellä 33 astetta lämmintä? Sen ei pitäisi olla nykymaailmassa mahdollista, mutta näin on. Ulkona on 28 astetta. Aivan helvetillistä. Suomessa asuntoihin tarvitaan jäähdytyskoneet.

      • älä_helkkarissa_tule

        Vain 28 astetta? Vuonna 2010 oli sentään 37 astetta!


      • sdasdfsa

        Varsinkin kerrostalot rakennettu päin vittua kun tuntuvat ne kaikki kuumenevan niin maan vitusti. Maksaa vuokraa, muttei pysty kesäisin asumaan omassa maksetussa vuokra kämpässä kun juurikin lämpenee ihan älyttömästi. Kun asunnon lämmöt huitelee yli 25 puhutaan jo rääkkäyksestä. Ilmaistointi laitetta ei aina PYSTY tai SAA laittaa, kun kateellinen kanssa kärsijä valittaa että vibraa. Kaiken kruunaa paska äänen eristys, joka tuntuu vaivaavan kaikkia vuokraluukkuja. Talvisin kuuntelet naapurien pierujen ääniä ja vittu kesät kuuntelet kun mahdolliset naapurin kakarat vinkuu ja valittaa 24/7 kun on kuuma, itse tosin hiljaa mielessäni koska yritän säästää voimat hengittämiseen ja hengissä pysymiseen.

        Jos nämä kesät menevät tälläisiksi niin kyllä vuokran antajien olisi syytä panostaa edes vittu pikkuisen niihin vitun rotanloukkuihin joista pyytävät vuokraa.


      • Kyllä käy sdasdfsa:aa nyt sääliksi, kun joutuu kuumassa , kälyisessä vuokrakämpässä kitumaan ☺. Mikä hiton pakko se on asua missään vanhassa kerrostalon rottelossa? Onhan niitä ilmastoitujakin taloja. Olen huomannut, että suurimmat valittajat ovat aina pers' aukisia juoppoja, joilla rahat menevät kaikkeen muuhun kuin oman asumisen laatuun sijoittamiseen. Ja nämä sitten valittavat seuraavaksi, että on kylmä ja nurkista vetää ja taas on syy muissa! Kielenkäytöstä jo näkyy, että sdasdfsa - parka on yhteiskunna pohjasakkaa. Nythän on hyvä harjoitella kuoleman jälkeiseen elämään, sillä kuulemma helvetissä on kuumaa ikuisesti. Ota nyt kaikki vain harjoituksena tulevaan, niin on sinullakin edes jotain positiivista ajateltavaa ☺. Luuserit on aina heikoimmassa asemassa ja AINA omaa syytään. Ja vanhuksia säälitään, mutta ainakin minä olen ottanut huomioon, että tulen joskus vanhaksi ja olen järjestänyt elämäni niin, että saan asua kunnollisessa, ilmastoidussa ja turvallisessa asunnossa. Mutta se lienee sdasdfsa: n ulottumattomissa.... Valitan, ei käy kateeksi, mutta toisaalta osaan arvostaa enemmän itseäni, kun saan lukea tällaisia nyyhkyjuttuja! Lämmintä ja heletistä kesää kaikille!


      • vastikeoli400aikanaan

        Eipä se asuntojen (ilmastoinnin) toimivuus katso sitä omistus- tai vuokrasuhdetta. Samoja neukkukuutioitahan kerrostalot kokonaisuudessaan ovat. Huoneiston sijoittelusta ("aurinkoiset" vs. "varjoisat" ilmansuunnat) ja ilmanvaihdostahan se pitkälti on kiinni, millaista asunnossa on. Samassa talossa joku ylimmän kerrokseksen etelä-länsi-nurkan asunto voi olla juuri tuollainen 30jotain-pätsi, samalla kun alemman kerroksen pohjoispuolella ja mahdollisesti vielä puiden varjossa elellään mukavasti päälle 20-lämpötiloissa. Ja kyllä omistajatki saavat maksaa kuutoistakaan reippaan hinnan ja parhaassa tapauksessa muhevat vastikkeetkin.

        Kummallista, että tästäkin pitää jonkun aloittaa juopot sossupummit- valitus. Suomen asuntokanta on mitä on. Normaalituloinen, kasvukeskuksissa työssäkäyvä kun joutuu usein tyytymään sellaiseen vaihtoehtoon, minkä saa käsiinsä. Esim. Helsingin seudulla monien hyvinkin tienaavien puolipakollinen vaihtoehto on vuokrakämppä.


    • hyvää_kesää_kaikille

      On tosi mukavaa, kun on lämmintä ja tarkenee muuallakin, kuin saunassa. On mukavaa siksikin, kun lämpö helpottaa tuskia jotka ovat seuranani 24/7. Jatkuisipa näitä lämpimiä vähintäin seuraavat 6 - 9 kk. Tietenkin voisi sataa välillä, ettei kaikki luonnossa pala karrelle, muttei silti tarvitse viilentyä alta 20 asteeseen yöllä eikä päivällä. Ja mitä helteisiin tulee niin mielestäni ne alkavat vasta 35 lämpöasteesta ylöspäin, alta 30 asteen lukemat ovat vielä kaukana helteistä.

    • Avantouinti

      Pensaat ja perunamaa huutaa vettä. Eikä tämä kuuma ilma oikein ammattiavantouimarillekaan sovi.

      • wanha_wiisaus

        Minun isällä oli tapana sanoa ettei perunamaa tarvi muuta vettä kuin minkä siemenperunoista saa.


    • KesäOnIhanaaAikaaVai

      Helteestä kärsivät vanhukset ja sydänsairaat sekä muut vaivaiset. Onko kivaa, kun auto on kuin sauna, ja kävellessä tulee hiki pienimmästäkin, ja näyttää siltä kun jalkoväli hikoaa, että olisi pissinyt housuun. Ihanaa on tietysti se, että ei tarvitse turnuta itseään vaatteilla, mutta iho on ihan nihkeä jatkuvasti! Moni unohtaa myöskin juoda tarvittavaa 2 litraa, ja menee elektrolyytit sekaisin. Mitään ei oikein myöskään jaksa tai viitsi tehdä. Mutta ei tämä ole vielä maailmanlaajuisesti hellettä pahimmasta päästä.

      • suvilaan

        Tiedä häntä! Suo siellä, vetelä täällä. Tietenkin lämmöllä on omat miinuksensa, mutta nautin siitä kuitenkin. Tuleva talvi saa minut jo valmiiksi takajaloilleni. Aamulla noustava puoltuntia aikasemmin jotta saa auton esille lumen alta ja lämpöpiuhat tolppaan. Kaikilla kun ei ole vebastoa. Mitkä vaatteet riittävät, mitkä kengät? Mahtuuko ratin taakse paksulla toppatakilla ja pystyykö kengillä ajamaan turvallisesti? Osa teistä auraamatta kun isommat tiet hoidetaan ensin. Taiteilu parkkipaikalta metrolle kaatumatta, ei hiekotusta vaan peiikirkas jää alla.
        Vanhuksia ja nuorempiakin istuu ensiavussa kaatumisien takia. Vanhemmalla ihmisellä luut eivät luudu nopeasti josta seuraa viikojen parantuminen.
        Pimeys iskee viikkotolkulla. Samaa hämärää vuorokauden ympäri. Että kyllä kesä , valoisuus ja lämpö sopivat minun kropalle.


    • saunapakkasella

      no kerrotaan nyt sitten oma mielipide ja omasta mielestä on aivan liian kuumaa. ainakin vielä, jos tämmöinen jatkuisi pitkään nin keho rupeaa siihen tottumaan ja nou problem! mutta viikko kaksi hellettä ni äkkiseltään minua ainakin rupeaa vituttamaan. en tykkää kovista pakkasista ja enkä helteistä.

    • EiLämminLuitaRiko

      Kyllä lämmin kiva on mutta kohtuus siinäkin.
      25 astetta on kiva vielä, mutta sen yli menevä ei. Puhumattakaan sitten kun lämmintä on 30- 35 astetta.

    • kärventyy

      Hellerajahan on 25 ja oletteko huomanneet että meteorologit
      enimmäkseen puhuvat "lämmin sää jatkuu" tyyliin.
      Joku vahingossa sitten, että "helle voi olla tukalaa" kun tunteehan sen jokainen.
      Sanotaan että esim parin viikon helteestä kroppa toipuu vasta viikkojen kuluttua.
      Lämmin on mukavaa, itselleni riittäisi 20

    • Mkomla

      Kyllä nautin ! Helteethän alkavat vasta 30 asteesta ylöspäin ! Tänään 17.7 lähtiessäni pyöräretkelle oli 30 astetta mittarissa ainoastaan shortsit päällä mukava viileä viima oli vastassa eikä ollenkaan tuntunut tukalalta vaikka kotiin palatessa oli 33 astetta , juomaa olin varannut reilusti jos sitä ei juo tarpeeksi voi hyvinkin tulla huono olo ! Matkaa kertyi 62 kilometriä ja oli kiva katsella maisemia ja viljelyksiä ! Toivottavasti helteet jatkuvat, ne kun ovat vaan aika harvinaisia Suomessa !

    • BuliUggo

      Kohta itketään ja vetistellään,että ilmastonmuutos on alkanut.
      Sitä seuraa kasvihuoneilmiö,sadekaudet,monsuunisateet.
      Taifuunit,hirmumyrskyt,tulvat.
      Sitten viimeisenä tulee jääkausi.

    • epäilijä

      Kyllä nyt kelpaa ei tarvi etelään lähteä eikä olis varaakaan hyvää kesää kaikille.

    • Niin_nautitaankin

      Kohti huvipuistoon!

    • Napakettu

      Kylläpä nautinkin, kun kyölöttää, pää on kipeä, ei toimi muisti eikä järki, ei saa nukuttua kunnolla eikä ulos voi mennä ilman että tulee kokonaisvaltaisen tukala olo. Tämä siis 28 asteen tai siitä yli helteillä. Ja kyllä on kaikki viilennyskikat kokeiltu, vissyä/vettä juotu niin, että korvista tulee jne. Kroppa ei vaan tykkää kuumasta. Kyllä taas muistuu mieleen, miksi olen tasan kerran ollut aurinkolomalla etelässä ja toiste en. Joku 25 tai 26 astetta olisi parempi, vaikkakin jo vähän hiottava. 19-24 on paras meikäläiselle, ei siitä mihinkään pääse.

    • Realisti

      Kyllä nyt on tullut koettua ja todistettua , että realistinen helleraja on 30 astetta !
      Ikäihmisenä koen jolla on jo huonontunut verenkierto , että keskikesän lämpö jos on alle 20 on kylmää , 20 ---- 25 on viileää , 25 --- 30 on lämmintä niin , että vanhakin tarkenee ja sitten 30 asteesta alkaen voi vasta puhua helteestä ! Lämmin ei luita riko ja sen vanha tuntee jo luissaan !

      • ikämies_päijäthämeestä

        Olen samaa mieltä. Lämpö on miellyttävää, kylmyys epämiellyttävää. Karmii ajtella talvea, pakkaat päällesi monta kerrosta epämiellyttäviä vaatteita jotka puristaa aina jostain. Ja vaikka kuinka puet, kädet ja varpaat palelee, posket on jäässä ym.


      • suomalainen1
        ikämies_päijäthämeestä kirjoitti:

        Olen samaa mieltä. Lämpö on miellyttävää, kylmyys epämiellyttävää. Karmii ajtella talvea, pakkaat päällesi monta kerrosta epämiellyttäviä vaatteita jotka puristaa aina jostain. Ja vaikka kuinka puet, kädet ja varpaat palelee, posket on jäässä ym.

        Valittajien kannattaisi muuttaa esim. Espanjaan. Onneksi täällä on sentään suurin osa vuotta inhimmilliset säät.


    • syksyetsiimua

      Ei tämä ole lämmintä, tämä on KUUMAA. Kämpässä jatkuvasti yli 30 ja ulkona hautuu tietysti yhtä lailla kun sinne menee. Suomessa parasta on syys-lokakuu.

    • kauramoottori

      Joo mikäs tässä, kohta lähden tekemään 40 kilsan pyörälenkin vanhanaikaisella kauramoottorilla, en millään sähköavusteisella. Sen jälkeen tietää jotain tehneensä ja ruoka maistuu.

    • mummi

      En, se on pelkkää kivutusta

    • Muikkuun

      Mielummin kuuma kun kylmä, tykkään, ei auto jää jumiin kun on liukasta :D

    • namuisä

      ihania kesähellemekkoisia hyvävartaloisia naisia, naisellisia...tosi herkullista katsella...

    • syysruska

      liika lämpö on liikaa.varsinkin kun on perussairauksia niin kyllä taas verenpaineet esim ynnä muut pomppaa pilviin.kyllä jo oottelen syksyn kuulaita aamuja ja talveakin.olenkin enempi syksy ja talviihminen kuin kevät ja kesä

    • Ulkonaliikkumiskielto

      Menen nukkumaan aamulla yhdeksältä. Herään niin myöhään kuin mahdollista. Odottelen yötä. Asun korkealla, joten aurinko laskeutuu myöhään. Avaan parvekkeen oven noin 22:15, kun parveke on nyt jo viilennyt alle 28 asteiseksi, eli alemmaksi kuin sisällä 28,8. Lähden ulos, kävelen autolle. Ajelen kattoluukku auki. Käyn kaupassa. Tulen kotiin. Ilma on viilennyt alle 28 asteeseen. Käyn suihkussa. Kello on 1 - 2:00. Katson telkkaria. Ilma alkaa villetä, on 27 astetta. Surffailen netissä. Kello on 5, ilma 26,5. Jumppaan. Käyn kylmässä suihkussa. Olo on ainoan kerran vuorokaudesta todella virkeän piristävän mukava. Kello on 7. Lämpötila 26,2. Katson lisää HBO:ta. Kello on kahdeksan, suljen parvekkeen oven ja makuuhuoneen ikkunan ja menen sänkyyn. Luen tablettia puoli tuntia. Klo 9 lämpötila on ilmavirran pysähdyttyä 27,5. Herään klo 15. Lämpötila on 28,8. Kävin kerran uimassa julkisella uimarannalla. En mahtunut, joten lähdin pois.
      nimim. Ukkosmyrskyjä odotellessa -silloin on muilla suomalaisilla ulkonaliikkumiskielto.

      • ninjamummo

        Sama homma täällä, pari päivää ollut jatkuva 34c lämpötila kopperossa, sairauksien takia ei oikein pääse mihinkään, mm jokapäiväiset aura migreenikohtaukset, lääke ei oikein auta kun tämä kuumuus niitä laukaisee. Nyt vielä yläkerran urpo päätti alkaa porailemaan jotain,pari päivää jo,meinaa itku tulla,jaksaminen ihan tipassa jo muutenkin. Pumppu vetelee viimeisiä astma oireet iskee. Jumatsukka,jos tästä "lämmöstä" selviän en enää ikinä valita viileästä kesästä!
        Kun hitto edes sataisi..edes kerran,miksei sada??


      • evakkoon
        ninjamummo kirjoitti:

        Sama homma täällä, pari päivää ollut jatkuva 34c lämpötila kopperossa, sairauksien takia ei oikein pääse mihinkään, mm jokapäiväiset aura migreenikohtaukset, lääke ei oikein auta kun tämä kuumuus niitä laukaisee. Nyt vielä yläkerran urpo päätti alkaa porailemaan jotain,pari päivää jo,meinaa itku tulla,jaksaminen ihan tipassa jo muutenkin. Pumppu vetelee viimeisiä astma oireet iskee. Jumatsukka,jos tästä "lämmöstä" selviän en enää ikinä valita viileästä kesästä!
        Kun hitto edes sataisi..edes kerran,miksei sada??

        Käykö sinulla kotihoito? Heidän pitäisi järjestää sinulle viileämpi majoitus jos sinulla on sairauksia ja kodin lämpötila yli 32 C. Evakkoon väliaikaisesti, toivon että saat pian apua.


    • Kuin50-luvunkesä

      Kyllä lämmin on parempi, kuin kylmät ja sateet. Yöt ovat jo aika pitkiä ja suht. viileitä, joten parvekeoviin verkot ja auki. Lisäksi jos on maanvarainen betonilattia, se imee kummasti lämpöä. Electric fan on myös hyvä keksintö!

      • ninjamummo

        Kumma kun porukka hokee että "lämmin" ,uutisotsikotkin. Mikä teitä vaivaa,ei tämä ole "lämmin" tämä on KUUMA,HELLE,POLTTO. Kenelläkään ei varmaan ole lämpöä vastaan mitään, ei minullakaan mutta tätä tuhoavaa kuumuutta vastaan kyllä,pirulainen vie hengen kaikelta kohta. Niin,nythän ollaan nähty ympäri eurooppaa miten ihanaa tämä "lämmin" on ollut,phui sateille..Suomi taitaa olla ainut maa missä porukka saa orkkuja kun kaikki palaa ja kuivuu kommenttien perusteella.


      • papanpojanpoika

        Voe mummo tämä EI ole kuuma, helle eikä poltto. Nyt äärimmäisenä saavutettu 32-33 astetta on laajalti maapallollamme normaali kesälämpö. Ne kuumat kelit on kymmenen astetta tai enemmän kuumempia!


      • eriasia
        papanpojanpoika kirjoitti:

        Voe mummo tämä EI ole kuuma, helle eikä poltto. Nyt äärimmäisenä saavutettu 32-33 astetta on laajalti maapallollamme normaali kesälämpö. Ne kuumat kelit on kymmenen astetta tai enemmän kuumempia!

        Joo, mutta kun ne talot on ihan eri lailla rakennettu kuumissa maissa. Meillä ei ole edes ikkunaluukkuja jotka voisi sulkea päiväksi. Kaikki lämpö jää sisälle ja asunnot ovat pätsejä.
        Sitäpaitsi kuumissa maissa köyhilläkin on ilmastoinnit, toisin kuin meillä.


    • Matkoja.viileään

      Olen juuri katsellut matkoja Islantiin ja Shetland-saarille. Siellä on sopivan lämmintä varsinkin yöllä. Sinne!

    • vtv

      minä en ole masokisti enkä tykkää ääriilmiöistä mihinkään vuodenaikaan

    • Summasummarum

      Odotellaan kunnes tippuu tuonne 20C, johan alkaa valitus että onpa kylmää..

    • OnneksiViilenee

      Puista tippunut jo keltaisia lehtiä, että sekö sitten on kivaa, kun kaikki kasvit ym kuolee? Nurmikkokin rutikuivaa...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2102
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      171
      1630
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1312
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1172
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1058
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe