Television häiriöt

Surkeadigita

Onko muilla ollut ongelmia tv:n näkyvyyden kanssa keminmaassa? Meillä ei löydä signaalia vaikka Ruotsin kanavat näkyy hyvin vaikka antenni ei ole sinne päinkään.

40

3375

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antidigita

      Ehkäpä voisi esittää kysymuksen onko ketään jolla ei ole ongelmia antenniverkon kanavilla?

    • Yleveromaksetaan

      Sakari Laukkanen kerää facebokissa ryhmää joka laittaa tv näkyvyys häiriöistä reklamaation viranomaisille. Muuten,yleinen vaaratilannehälytys tulee myös telkkarista. Kun tv lähetys ja siten myös hälytys ei näy pikselöitymisen takia niin viranomainen on vastuussa?

    • peruskemiläinen

      Digita on luultavasti tullut siihen tulokseen että Meri-Lapissa asuu niin yksinkertaista väkeä ettei niitä saa sivistymmään edes television avulla. Yleveroa ovat kuitenkin ahkeria maksamaan. Se riittänee ja riittääkin Digitalle.

    • Töpseli

      Laittakaa töppeli seinään.

    • peruskemiläinen

      Näyttääpi olevan taas hätätiedote Lapissa. No,asiahan ratkeaa sillä kun kävelee muutaman kymmenen kilometriä ettimään sellaista paikkaa josta yhteydet pelittää ,jos tulee hätä. Yksinkertaista.......eikö vain?

      • Anonyymi

        Otatko television mukaan illalla ja lähdet katsomaan, entäs talvella


    • Maailma.muuttuu

      Kaapeli TV
      Ei anteeniverkkoon kannate sijoittaa enää tänä päivänä. Muinaisjäännös koko harava.
      Tulevaisuudessa TV:n katselu tapahtuu täysin Internetin kautta.

      • Sateliittikö

        Eipä kannata ok-taloon kaapelia noilla hinnoilla laittaa. Saa 15 sateliittilautasta kaikkine satoine kanavineen samaan , eikä kiinteää vuosimaksuakaan joka nousee joka vuosi.
        Autappa armias jos kaapelissa tökkii ja teet ilmoituksen viasta, niin heti syytetään liittymän omistajan laitteita, tai muuta vastaavaa. Jos haluaa tutkituttaa vian, niin saa varautua satasten lisämaksuun jo ennakkoon näin asian aina ilmoittavat jos haluat viankorjaajan paikalle. Toki yleensä vika löytyy kuitenkin kaapelista eikä asiakkaan laitteista, joten laskua ei tule.
        On muuten harvinaisen kallista tv:n katselua ton kaapelis kautta?


    • vituksmenneemaailma

      Kaikki asiat hoidetaan internetin kautta ja siksi ei nykyään pelitä enää mikään. Venäläiset kuulemma äänestivät Trumpinkin pressaksi internetin kautta. Takapajulaksi väittävät Venäjää mutta ossaavat kuiteski äänestää Maailman polliisille Resitentin.

    • Nimmari

      Suomi käyttää eri lähetystekniikkaa mitä Ruotsi käyttää. Suomessa on halpa paska käytössä. Väittävät radiokeleiksi muka. Ruotsin kanavat näkyy sivu heijastuksina jopa. Ainoa keino näkyvyyteen on lautasantenni, maksua kertyy yle vero lautasantenni. Artisti maksaa...

      • hommahanskassa

        Maksoin muistaakseni reilut 30 euroa lisälaitteesta, eikä ole minläänlaisia häiriöitä enää. Normaali tv-antennijärjestelmä vanhemmassa omakotitalossa. Ei vaadi paljoa tsekata eri vaihtoehtoja netistä. Sieltä löytyy apua. Naapurit kävi ihmettelemässä ja nyt heilläkin on sama laite ja hyvin pelaa.


      • antennimies123123

        Eli luultavasti vahvistimen olet laittanut paikalleen. Toinen vaihtoehtohan on hommata joku osaava katsomaan antennirasioiden liitoksien jatkuvuus ja mahdollisesti vaihtamaan vähemmän vaimentavat antennijakajat ja rasiat tilalle.


    • antidigita

      Mitä tuota jaakaa ja jaakaa! 4G-verkko kuormittaa vahvistimia niin paljon ettei teho riitä televisiolähetyksiin kaikilla ratiokeleillä. Pitäs laittaa uudet vahvistimet mutta nehän maksaa. Ei näin kauniilla ilimoilla kannata etes töllöä katella. Katellaan kun sattaa vettä niin silloin on parempi ratiokelikin. Digitallea löytyy ratiokelille vesikelin voiteet.

    • Elokuvat

      Häiriöitä ollut vuosia ja mikään ei auta

    • tapppi

      Kyllä tuollainen lata singaalin katkaisee

    • Mitennelöytäs

      Kemissäkin on paljon antennitalouksia joissa ei ole nettiä. Tai eivät ole facebookissa. Eivätkä tiedä koko valitusadressista.

    • iloinenveronmaksaja

      Eipä noita uusintoja etes viitti kattoa kesällä. Aivan sama näkkyykö tai ei. Pääasia että saa kuiteski maksaa Yleveroa.

    • Anttelainen

      Nuo LTE-¤G suodatin toimii omakotitalouksissa hyvin, kun on oma antenni eikä kaapelia. Jos on yhteisantennitalous niin isännöitsijä vois vaikka laittaa sen suodattimen.

    • Kemiläinen86

      Antenni talouksissa meri-lapin alueella on ollut vuosia jo vaikeuksia. Varsinkin Simossa, jos on hyvä sää ns.radiokeli ei näy mitään. Jos on ukkosta ja kaikenmaailman huonoin keli niin tv-ruutu näkyy hienosti. Talvella toimii yleensä hyvin. Nyt ku ollut pirun hyvä sää, niin telkkua ei voi enään katsoa yleensä 22 jälkeen, kun ei näy mitään.

    • 101949

      Ei näy ykkösen uutisia,eikä kakkosenkaa keminmaalla joen itäpuolella.Eli nippu mihin ko kanavat kuuluu ei näy ollenkaa.Toisen nipun kanavat näkyy suht hyvin.Testeri sanoo,ei singnaalia.Kun vielä hommat hoiti yle,ei ollut ongelmia.Silloin ,yli 50 v. sitten katseltiin mustavalkeata ja pelitti hyvin.Nyt 2018 ei näy ollenkaan. Kehitystä on tapahtunut mielestäni vika suuntaan. Pimeä laite on kyllä tosi töllötin. Soitin huoltoon ja joku vastasi että laitteisanne vika,kukaan muu ei ole valittanut.Voi,voi.

      • meillänäkyyainakin

        jaa ei meillä ole mitään vikaa olu asutaan laurtiosaaressa


      • Anonyymi
        meillänäkyyainakin kirjoitti:

        jaa ei meillä ole mitään vikaa olu asutaan laurtiosaaressa

        Sama juttu mitä ne kitisee ostakaa suodatin niin loppuu häikät. Ei kelitkään vaikuta. Pitääkö oottaa että muut korjaa.


    • Ande53

      Sen kaapeli-TV:n hintaa muuten kannattaa kysyä, jos se n. 170€ vuosimaksu ei ole ongelma. Itse otin kaapelin vuosi sitten. Liittymismaksu oli 0€, rakentamiskulut 0€ (aikoinaan vedetty kaapeli sisälle asti), mutta 139€ joutui maksamaan jonkun kytkentämaksun. Ilmaiskanavista kaikki paitsi FOX ja Nat Geo näkyvät HD:na. Nettiyhteydenkin sai sitten nopeamman. Ei ole kaduttanut.

    • Anonyymi

      Nyt se saatana taas alkanut,pari vuotta meni hyvin nyt ei kannata avata koko laatikkoa.
      Tosiaan Ruotsin kanavat näkyy,mikä täällä takapajulassa tökkii nykyaikana vielä tällaista.

      • Anonyymi

        Huonot ratiokelit Digitan heikkotehoisille lähettimille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huonot ratiokelit Digitan heikkotehoisille lähettimille.

        Ettei vaan teillä oo silimissä ne pikselit jotka väläkkyy?


    • Anonyymi

      Hyvä vaan jos kuva näy. Tv-kanavien sisältö on kelvottomasta rivoon.. Kaikkea ei ole pakko näyttää edes aikuisille.

      • Anonyymi

        Nussuohjelmia ko tarkotat rivoilla?


      • Anonyymi

        Ansa Ikonen ja Tauno Palo temmeltävät ladossa ja kuvassa näytetään sinitaivasta. Piiroisen pässi yrittää väkisin päästä naapurin navettaan. Onhan siinä rivoutta ihan kattomiseen asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ansa Ikonen ja Tauno Palo temmeltävät ladossa ja kuvassa näytetään sinitaivasta. Piiroisen pässi yrittää väkisin päästä naapurin navettaan. Onhan siinä rivoutta ihan kattomiseen asti.

        Antennitalouksissa näkyy muutakin. Ei jää epäselvyyttä temmellyksen lajista kun on kanavan viritänyt ja aukaissut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ansa Ikonen ja Tauno Palo temmeltävät ladossa ja kuvassa näytetään sinitaivasta. Piiroisen pässi yrittää väkisin päästä naapurin navettaan. Onhan siinä rivoutta ihan kattomiseen asti.

        Totta turiset! Onhan siinä paljon rivoutta Piiroisen pässi elokuvassa kun ne havittellee itelleen sitä perintöä. Onhan se kyllä niin jännä että siinä unohtuu rivous. Pässin syytähän se on kaikki mutta ei aleta syyttämään viatonta elukkaa.


    • Anonyymi

      Telen verkossa on häiriöitä. Ei taida olla kunnossa muu kuin laskutus

    • Anonyymi

      jos ei toimi niin saattaa myös olla antenni söko tai liian vanha telvisio meillä mokillä loppunäkymästä kun antenni meni sökös kun hankittiin uus näkyy taas jaos telkarikin on tosi vanha niin kantii kokeilla jollakin uudellammalla telkulla ettei on telkussa vika tai kokeilla jotain tikipoksia

    • Anonyymi

      Eipä taija jakeluverkon nykyiset omistajajat veroparaatiisisaarilla suuremmin välittää näkyykö Meri-Lapissa televisio.

    • Anonyymi

      Sehä kävi nyt Pasi Viheraho laittamassa täällä antenneja kuntoon? Moniko laitatti ja onnistuko?

      • Anonyymi

        Mitä se auttaa jos lähettimien teho ei kertakaikkiaan riitä huonolla ratiokelillä. Nämä 4G ja 5G verkot vievät tehot. Ruotsin kanavat näkyvät ilman anteeniakin mutta niistä ei vastaakkaan joku kansainvälinen sijoitusyhtiö jostain veroparatiisisaarelta.


    • Anonyymi

      Vain köyhät yrittää katsella antenilla kun ei ole varaa kunnon kaapeli liittymän maksuun.

    • Anonyymi

      moi nyt ei toimi kaapeli tv eli einäy mitään kyllikinraitti 15 onko muilla sama vika ei näy olohuonessa eikä maku huoneessakaan ei ole tv ja seinän välisessä piuhassa vikaa koska ostin uudenki onko tietoa onko lähistöllä jotain remotteja mikä vois asiaan vaikuttaa

      • Anonyymi

        tarkotin kemi kyllikinraitti 15


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe