Parisuhde ja peppuseksi

Ihmettelijä

Olen pohtinut tässä parisuhdettaankaan ja asioita viime aikoina... minulle nimittäin selvisi, että etäinen tuttuni on pitänyt miehelleni luentoa, kuinka peppuseksi on niin mahtavaa ja kuinka miehet jäävät paljosta paitsi jos eivät sitä kokeile jne... tämä nainen joka on muuten psykologi ammatiltaan vaan harrastaa peppuseksiä ja on luonut jonkinlaisen erikoisen suhteen nyt mieheeni näillä jutuilla... tunnen itseni vanhaksi ja jotenkin tylsäksi... seksielämämme on ihan vilkas mutta itse en ole kiinnostunut peppuaiheesta. Onko kellään mitään tällaisia kokemuksia? Lisäksi jotenkin tuntemattoman ihmisen sekaantuminen seksielämäämme tuntuu todella pahalta...

19

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä laske ukkovas ennää tuon psykon anallyyssiin.
      Ei, mutta todenteolla. Onko miehes jo ehdottanu sitä peppuseksiä? Ai, nii ilmeisesti on, ku oot jo niistä peppu-Freudin luennoista. Teidän on ehkä vaan mentävä molempien yhteisillä ehdoilla. Voitha sä ehottaa miehelles jotai mitä hän ei luultavasti halua vaikka että laitetaan sille joku tappi peppuun :D, ni ainakii tajuaa sun näkökannan. Tai ehkä tykkääkkii tiiä häntä ja ootko säkää sitte ikinä itseasiassa kokkeillu sitä peppupenetraatiota?

    • hhgg

      Peräaukkoani sattuu pelkkä ajatus peppuseksistä. Lisäksi saan virtsatietulehduksia tarpeeksi normiseksistäkin. Aina ne peräsuolibakteerit hyökkäävät virtsaputkeen. Peräseksi ei ole minun juttu. Onneksi kukaan mies ei sitä ehdottanutkaan, olisin oitis näyttänyt tietä eteenpäin.

      • hhhhfghf

        Ei se satu sen jälkeen kun lämmittelee ja käyttää liukkaria.
        Meinaatko että antaisit miehelle pakit ihan vain koska haluaa kokeilla peppuseksiä?


    • Huh

      Jösses... eli psykologi on tarjonnut peppuaan äijällesi....

    • eisovikaikille

      Mieskin voi pettyä peppuseksiin, ei pelkästään nainen. Minäkin halusin kokeilla ja panna muijaa peppuun, kun muija lupasi sitten suostua hekumoin jo ennen h hetkeä. Ei siitä paljoa muisteltavaa jäänyt, muija vähän valitteli tiukkuutta vaikka liukkaria olikin, taisi vähän sattua ja minä sitten päästin satsin sisään, siitäkin tuli sanomista jälkikäteen kun valui tietty ulos. Eka ja vika kerta näin sanoi muija ja se siitä.

    • Omanarvontunto

      Ei tarvii suostua peppuseksiin vain koska joku ääliö sitä hehkuttaakin. Just kuulin yhdeltäkin mieheltä että kokeili sitä naisensa kanssa eikä ollut kummoinen kokemus. Kyllä se reikä on vaan tarkotettu paskantamiseen.

      • eieroamunmielestä

        Suukin tarkoitettu syömiseen ja puhumiseen, silti naiset imevät penistä ja jotkut naiset ottavat jopa spermat suuhun asti ja miehet nuolevat tussua. Olkootkin että persuksista tulee kakkaa, silti voi harrastaa anaalia jos molemmat haluaa.


    • ehkätiukkaolentässä

      Kyllä minunkin oli sanottava että en suostu antakoon sille kakkoselleen peppuseksiä kuten tähänkin asti. Kerta näkyy nauttivan varatun höyläämisestä noinkin paljon. Sanoi mulle kun en suostunut moiseen "älä sitten valita siitä kakkoseta! En toki hoidelkoot toisensa peput. Kunhan huolehtii ettei lasten korviin mene ne peppuleikit niillä. Nauttii kuulemma kovasti. Minua haukkui tiukkapipoiseksi tylsäksi vaimoksi joka ei suostu. Sanoin että on onnekas kun löysi kakkosen joka haarojaan sille aikoo ja kumartuu peppua antamaan.

    • Kassiinä

      Ihmettelen koko peppuintoilua. Amerikan pornobisneksen tuote, itse olen kerran kokeillut suoleen työntymistä enkä innostunut, sillä perinteisen pimpin kanssa askartelu kivempaa. Tosin pidän suihiotosta , vaan sitä ei naiseni halua antaa.

    • u78

      Mielipiteensä kullakin, olen pannut vaimoa peppuun joitakin kertoja. Tiukka reikä ja erilainen tunne mitä pimperoa pannessa se selvää. En tunne kuitenkaan jääneeni mitään vaille vaikka vaimo ei enää halunnutkaan niiden muutamien kertojen jälkeen. En ihmettele jos naiset eivät halua peppuseksiä, mitä vaimooni tulee ei sanonut että sattuu tai ei kehdannut sanoa. Vaimollani on ollut tapana olla hiljaa jos seksissä ei jokin miellytä tai tee hyvää, sekin huono asenne.

    • Vaimovain

      Olen naisena sitä mieltä että mieheni saa lykkiä takapuoleen heti kun työntää itselleen ensin jonkin normikokoisen lelun sinne omaansa. Sen verran paljon se sattuu ja tuntuu epämiellyttävältä vaikka kuinka lämmittelisi ja käyttäisi liukkareita. No thanks!

      • toinenvaimo

        Ei satu mutta tunne vain jotenkin epämiellyttävä. Kun mieheni sitä niin halusi ja ajattelin että jos nyt yksi kerta.


    • AsianVierestä

      Nii, mieshän voi kuolla ilman paksusuoleen työntymistä:)
      Helvetin homot!

    • Mielipiteitä.monia

      Minä ainakin miehenä nautin peppuseksistä sen verran paljon, että harmittaisi jos tulevassa parisuhteessa nainen ei siihen ikinä suostuisi.

      • Jokerranvastannut

        Edelleen...työnnä normikokoinen lelu omaan b- porttiin niin tiedät kuinka "miellyttävää" se on...tosin tämä vain minun kokemukseni. Ehkä olen vain liian tiukka tapaus.


      • Mielipiteitä.monia
        Jokerranvastannut kirjoitti:

        Edelleen...työnnä normikokoinen lelu omaan b- porttiin niin tiedät kuinka "miellyttävää" se on...tosin tämä vain minun kokemukseni. Ehkä olen vain liian tiukka tapaus.

        Nyt kommentoit täysin väärälle ihmiselle :)
        Mulla on itse asiassa jo dildo olemassa ja sen lisäksi vielä Lelo Loki anaalivibra.
        Kyseisen vibran mitat:
        "Lelo Loki has a total length of 7.7-inches, with insertable length at 3.9-inches. The circumference at the bulge is about 4.7-inches"

        Helposti menee sisään ja on miellyttävää.


    • Aloittaja varmaan huomaa yllä olevista postauksista, että peppuseksi on yliarvostettu. Joku trollaaja siinä välissä hehkuttaa, mutta hänellä tuskin on seksielämää ollenkaan.
      Kertakokeiluun tuo useimmilla jää, ellei pervous jää päälle.

      Typerää vouhotusta tuo on. Omalle kumppanille ei tulisi mieleenkään edes kokeilla, kun se oikea reikäkin on jopa kivuliaan tiukka.

      Ota miehen kanssa asia puheeksi ja sano selvät sävelet, että se ei käy. Tekisi mieli sanoa, että pane sitä psykologia mihin tykkäät jos normiseksi ei käy. Parisuhdetta ei kuitenkaan kannata päättää liian rankoilla lausunnoilla. Ehkä tämä asia selviää keskustelemalla.

    • Kukasitätietää

      Peppuseksi ei ole lissääntymistä varten, siksi luonnotonta. No joo, tohtori mainitsi, että voi tuntua epämiellyttävältltä tuo etu rauhasen kopelointi; sanoin, että kua mistäkin tykkää.

    • Yhdessäain

      Kummankin sitä pitää haluta, se on selvä. Minun nainen pitää siitä ja se on kummastakin sellainen erikoisjuttu, mikä tulee tietynlaisen seksin jälkimainingissa kummallekin mieleen.
      Itse olen sanonutkin, että ei se fyysinen tunne, vaan se henkinen yhteys, koska itsekin pidän peppua jotenkin erikoisen henkilökohtaisena alueena. Se on kuin erään apinarodun tapa nuoleskella/antaa nuoleskella toisen silmää. Luottamuksenosoitus ja taas turvallisuuden tarjoamista toiselle.

      Mutta ei väkisin, eikä vain toisen mieliksi. Yhdessä, niinkuin parisuhteesssa kaikki seksiin liittyvä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe