Keittolihojen grillaus

keittogrilli

Onnistuukohan jos ensin keittää? Lähikaupassa oli -30 lapulla. Voisi illalla käydä tupla-alennuksella. Keittelisi yömyöhällä ja aamulla sitten grilliin. Ylikypsäksi ja sitten nyhtäisi burgerisämpylän väliin. Miltä kuulostaisi?

12

598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Grillimamma

      Aijai että tulee keittämällä hyvää ja sitten grillaa! Kyllä suomalaiset tekevät maailman parasta grilliruokaa. Grillin tarkoitus on antaa loppusilaus, sehän on muuten armoton lihan kuivattaja. Selaa kaikkien huippukokkien ohjeita, he keittävät ensin paitsi ihan ohkaset pihvit.

      • suussa.sulavat

        Etenkin lapset tykkäävät keitetyistä nyhtöpurilaisista.


      • Grillimamma
        suussa.sulavat kirjoitti:

        Etenkin lapset tykkäävät keitetyistä nyhtöpurilaisista.

        Aijai että tulee maailman parasta nyhtöpossua kun keittää lihan ihanassa mausteliemessä. Vinkki! Voit kuutioida tai siivuttaa lihan ensin keittämistä niin herkku valmistuu hetkessä. Ravintolatason herkkua!


      • Nopeetäti
        Grillimamma kirjoitti:

        Aijai että tulee maailman parasta nyhtöpossua kun keittää lihan ihanassa mausteliemessä. Vinkki! Voit kuutioida tai siivuttaa lihan ensin keittämistä niin herkku valmistuu hetkessä. Ravintolatason herkkua!

        Kiitos! Vielä hätäisemmät aidit voivat tehdä suoraan nyhtöpossun porsaan jauhelihasta. Näin tulee yhtä hyvää ja pienten herkkusuiden mielestä parempaa kun on ketsuppia. Namskis!


      • slowfood

        ANTEEKS MITÄ ?
        On tainneet pikamammalta jäädä reseptit katsomatta tai vähintään termit hukassa.
        Possun jauhelihasta ei toudellakaan tule muuta kun jauheliamössöä ja survot sitten siihenkin vielä ketsuppia kakaroille
        Muutenkaan sitä ei käytetä kun sotekttuna nautaan tai hirveen, kuka hullu tekee ruokaa pelkästä possunjauhelihasta.
        Aaai nii- nopee äiti ja kutsuu sitä nyhtöpossuksi... voi voi voi...pikanyhtöjauhelihapossu ??


    • keittogrilli

      Kaikkea voi keittää ja grillata päälle. Siis kasviksia ja lihoja.
      Mutta jos siihen laittaa jamaikalaismausteita ja yrittää nimetä jerk-ruoaksi voi saada aikaan kauhean haloon, kuten on käynyt Jamielle nyt.
      Täytyy vaan pysyä kotimaisissa nimityksissä ruuissa, vaikka maustaisi miten vaan.
      Kyllä on hullu maailma, ensin kouhotetaan että pitää oppia maistelemaan ja tekemään ruokia ympäri maailmaa. Sitten kun niin toimii, aletaan huutaa kulttuurin omimisesta.

    • Ryntäät

      Turha sitä inttämään, kaikki suomen huippukokit ensin keittää ja sitten grillaa.

    • MasterTseeeef

      Miksi kukaan haluaa keittää lihoista maun pois? Ei tarvitse esikeittää mitään, kaiken avain on riittävän matala lämpö ja riittävän pitkä aika. 110-120 astetta on hyvä lähtökohta. Juju piilee siinä, että lihan sidekudokset, kollageenit, sulavat ja muuttuvat gelatiiniksi ja pitävät lihan todella mehukkaana, maukkaana ja mureana. Grillimamma voi ottaa nimimerkistään tuon grillin pois jos täällä jotain keitto-ohjeita tarjoilee. Jokainen "huippukokki", joka keittää grillattavan lihan, ei ole huippukokki.

    • Keittomamma

      Aijai että vielä pitäisi jaksaa odottaa perjantaihin. Luottokattila hohtaa puhtauttaan ja mausteet odottavat kaapissa, laajerinlehti ja maustepippuri. Sitten perjantaina kotiin, rimpsuluut pakkasesta kattilaan ja bbq soosi kiehumaan hiljaa. Lasiin alkoholitonta punaviinia. (seuraava viikko on normaali työviikko ja sunnuntaina tulee lapsen lapset, muuten ottaisin pienen lasillisen oikeaa). Siitä juhla alkaa! Taidanpa selailla mitä huippukokit laittavat liemeen, valkosipulia? Pitäisikö ihan hullutella?

      • No.huh.huh

        Lapsia tulossa ja alat valkosipulin kanssa riehumaan! Eikö se olisi sama juottaa lapsille sitten viinaakin, jos on tarkoitus tuhota heidän makuaistinsa?


      • Keittomamma
        No.huh.huh kirjoitti:

        Lapsia tulossa ja alat valkosipulin kanssa riehumaan! Eikö se olisi sama juottaa lapsille sitten viinaakin, jos on tarkoitus tuhota heidän makuaistinsa?

        Totta puhut, olipa lähellä! Ei tietenkään valkosipulia! Katselin niitä huippukokkien ohjeita. Oikein rinnassa jytkähti! Kaiken maailman chiliä ja muuta lapsen suuta murhaavaa pitäisi laittaa!


    • TolkkuaKiitos

      Parempi vain jos keskityt lappapuuron tekemiseen ja syömiseen. Ei popaa eikä närästä,
      Tyhmä saa olla, mutta pitääkö sitä kaikille julistaa, ei pidä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      146
      2444
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      175
      1681
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1578
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      865
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      851
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      815
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      745
    Aihe