Kokeneemmat! Kaipaisin vähän vinkkejä

Inkku21

Löysin vihdoin itselleni sopivan miehen! Mutta miten saa tuon ujon ja hiljaisen nallekarhun rentoutumaan ja juttelemaan kanssani?

Hän on selkeästi ujo ja puhuu hyvin vähän, ei pidä itsestään meteliä, eikä koreile ulkonäöllään. Hän on ihan suoraan sanoen lihava, parrakas ja pukeutuu huonosti kuluneisiin virttyneisiin vaatteisiin. Jonkun mielestä varmasti oikein luotaantyöntävän näköinen tai sellainen huomaamaton. Minun mielestä hän on komea, hänellä on aivan hurmaava hymy ja sellaiset tuikkivat silmät ja turvallinen, rauhallinen olemus. Kauniit käytöstavat, hyvä huumorintaju...

Olen häntä pyytänyt silloin tällöin ulos ja sainkin hänet houkuteltua. Lähdettiin kuuntelemaan paikallisia underground metallibändejä lähikuppilaan. Meillä oli oikeastaan aika hauskaa, vaikka oltiinkin molemmat hyvin hiljaisia. Välillämme oli ihan selkeästi sellaista jännitettä, pientä kipinää. Ainakin hänessä aistin selvää jännitystä. No mitään ihmeellistä ei sinä iltana tapahtunut.

Kohta taas nähdään onneksi viikoittain opiskeluiden jatkuttua ja tahtoisin niin kovasti aloittaa jotain hänen kanssaan. Rohkenenko olla uudestaan se, joka ehdottaa? En tiedä hänestä oikeastaan yhtään mitään sen enempää kuin vähän harrastuksistaan. Käytöksensä perusteella arvelisin, että hän on varmaan aivan yhtä kokematon ja erakkoluonteinen, kuin minä. Ehkä pelkää vähän kokonsa vuoksi ja ei tunne oloaan kovin itsevarmaksi. Ollessamme kahdestaan tai porukassa, hän aina kohtelee minua kuin menisin rikki, jos hän olisi liian kovakourainen. Se kai tuli jo aiemmin selväksi, että minä puolestani haluaisin viettää enemmänkin aikaa hänen lähellään. Hänen kanssaan minulla on kevyt ja helppo olo, vatsassa räpyttelevistä perhosista huolimatta, ja haluaisin, että hänellä olisi samanlainen olo minun kanssani.



Ensikertaa kukaan mies herättää minussa yhtään mitään tunteita, niin nyt en saa jänistää!

Bändillä, josta tiedän hänen pitävän, on keikka tuossa samassa lähikuppilassa parin viikon päästä. Pyytäisin häntä sinne mukaan , mutta en edes tiedä onko mies sinkku vai ei.

5

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hankaliahan nuo ovat ujot ja hiljaiset miehet :)
      Tuon puhumisenhan voi alottaa juttelemalla niitä näitä tai sanoa että haluat tutustua häneen pikku hiljaa.
      Ei kannata kiirehtiä liikaa..olen itse ainakin erään kanssa aika varovainen.

    • YksMVaan-Vaan

      Itse ujona miehenä voi sanoa että hyvin usein me ujot miehet emme tahdo uskoa että joku nainen olisi meistä kiinnostunut vaikka asian melkein vääntäisi rautalangasta. Meillä on usein niin huono itsetunto että emme vain ole tottuneet olemaan millään tavalla haluttuja.
      Siksi suosittelisin että vältät kaikkea mahdollista kiertelyä ja kaartelua ja tuot kiinnostuksesi mahdollisimman selkeästi esiin. Sinun pitää olla se aloitteellinen osapuoli ja viedä asioita eteenpäin.

      Itse olen vasta jälkikäteen tajunnut että nuorempana useampikin nainen ilmaisi kyllä kiinnostuksensa minua kohtaan mutta en minä sitä tajunnut enkä olisi ainakaan oikein uskaltanut mitään tehdä vaikka olisinkin. Onneksi kerran tuli sitten vastaan nainen joka onnistui näyttämään kiinnostuksensa niin selkeästi etten minäkään sitä voinut olla huomaamatta. Jos olen ihan rehellinen niin päädyttiin heti lakanoiden väliinkin. Vaikka se monista voikin kuullostaa vähän liian nopealta, niin minulle se oli kyllä herätys jonka tarvitsin. Ei ainakaan tarvinnut sen jälkeen miettiä että tykkääkö se minusta. Sen jälkeen muu seurustelu olikin sitten paljon helpompaa kun itsetunto hyppäsi ylös kertaheitolla.
      Enkä nyt tarkoita että sinun tarvitsisi heti sänkyyn hypätä mutta ymmärrät ehkä mitä ajan takaa...

      • fghfghfghfghfgh

        Millä tavalla naiset on tehneet sulle aloitteita?
        Esimerkkejä niistä joita et heti tajunnut verrattuna tuohon selkeään aloitteeseen?

        Komea naama olisi ujon miehen pelastus koska sitten hänelle tekisi naiset aloitteita..


      • YksMVaan-Vaan
        fghfghfghfghfgh kirjoitti:

        Millä tavalla naiset on tehneet sulle aloitteita?
        Esimerkkejä niistä joita et heti tajunnut verrattuna tuohon selkeään aloitteeseen?

        Komea naama olisi ujon miehen pelastus koska sitten hänelle tekisi naiset aloitteita..

        "Esimerkkejä niistä joita et heti tajunnut verrattuna tuohon selkeään aloitteeseen?"

        No jo kouluajoilta muista kun yksi tyttö tuli erikseen pyytämään että tulisinko uimaan hänen kotinsa lähelle kun oli kavereidensa kanssa menossa. Oli niin kaukana että en viitsinyt lähteä enkä ajatellut että siinä oli sen enempää. No pyysi sitten yhtä toista poikaa ja vähän myöhemmin seurustelivat...

        Ja muutaman kerran on ihan tuntematonkin tyttö tullut juttelemaan niin että syy on varsinkin jälkikäteen ajatellen ollut aika "heppoinen". Mutta en siis ole noissa osannut viedä asioista eteenpäin kun nuo tulivat aika lailla äkkiä ja "puskista". Varsinkin yksi joka oli ensin samassa junanvaunussa ja juoksi sitten asemalla minut kiinni ja alkoi juttelemaan on jäänyt mieleen.

        "Komea naama olisi ujon miehen pelastus koska sitten hänelle tekisi naiset aloitteita.."

        No sellaista en kyllä omista, ehkä olen ennemminkin vain sellaisen peruskiltin näköinen ja se ehkä herättää joissain naisissa luottamusta.


    • Inkku21

      Ensviikolla kysäsen, kun ei enää ole liian kauan aikaa keikkaan. Meinaan jänistää jo nyt, kun tässä viikkotolkulla on saanut odottaa tilaisuutta ja mennä asioiden edelle. Fantasioida elämää yhdessä, kun kaikki menee täydellisesti. Voisipa aikaa siirtää vähän eteenpäin, ettei tarvitsisi enää kitua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe