Kauppatorin Asukastupa

Poispussittuolilt

Voisitteko päivittää sääntöjänne.?? Onko kenellekään tarpeellista varata tuoleja itselleen tai kaverille?Kovan huudon saa, jos vahingossa sattuu istahtamaan jonkun tuoliin, vaikka siinä ei ketään näy istuvan. Aina samat naamat leventää takapuoltaan samalla kun hitaammat ja pienempää ääntä pitävät ihmiset joutuu seisomaan. Kertokaa, että tuolit on tarkoitettu kaikille eläville ihmisille eikä repuille ja kasseille. Jos ulkopuolelle menee, siellä taas pössyttelijät ja sauhuttelijat puhaltelee juuri oviaukolla, ettei sielläkään voi hengittää. Antakaa selkeät säännöt, että oven lähistöltä kauemmaksi polttamaan! Meitä on astmaatikoita ja allergisia, eikä kukaan muukaan halua siä kauheaa tupakan hajua ja sähkötupakan kamalaa savua niellä. Myös asiakaspalvelua pitäisi hieman tarkistaa.

77

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itseminäj

      Pysy poissa sieltä. Miksi menet, kun et sopedu joukkoon. Siellä varaan tuolin. Se ei ole sulta poissa. Ja savuttelen omaa tupakkaa.

    • hävetkäää

      Kyllä on kumma kun ne saa tupakoida oven edustalla eikä kukaan huomauta. eikä niillä itellä ole järkeä puhaltaa muualle kun ihmisten kasvoille.

    • Nälkäjaakko

      Kyllä sielläkin pitäis olla joku järjestys. Onko se sellanen tupa jossa jaetaan ilmasta ruokaa varattomille. Sinne ei varmaan kaikki osaa mennä vaan kärsivät nälkää.

    • puhistaispelin

      Sinne pitäis lähettää Torvis Matti joka pippuroisi sinne pesiytyneitä heittiöitä kaasusumuttimella että oppivat.

      • Kummm

        Ohoh. Vai oikein kaasusumuttimella. Ei tarvitse. Siellä sumuaa ja savuaa itsestään.


    • toiuy

      Jolla vara polttaa ei ruoka apua tarvi. Paskan teeskentelijöitä..

    • gop

      Joka pvä samat haisevat höyryveturit kerjää armoleipyä...säälittävää kyllä kerrassaan...miksi annatte ruokaa ilmaiseksi näille juopoille?? Näillä ole muuta mielessä kun toisten hyväksikäyttö...olisi joskus kiva käydä ns.normaalien ihmisten kera ruokaa hakemassa..en polta, en juuri juo silti rahat vähissä menojen jälkeen..minkälaista sakkia siellä työskentelee kun asiat on tällä tolalla???

    • lollooo

      Asukastuvalla on todella huono ilmapiiri. Ne samat, jotka vuosikausia hallinnoineet penkkejä, huutaa siellä täyttä kurkkua, ettei omia ajatuksiaan kuule. Hän joka oikeasti tarvitsisi ruokaa, EI HALUA sinne tulla, koska sieltä ei saa kuin vihaisia katseita ja tiuskimista jopa henkilökunnalta. Jos tämä on kaupungin ylläpitämä pulju, MIKSI kaupunki ei käy tarkistamassa vaikka valeasussa, mitä tapahtuu. Menkää ruuhkapäivinä, monesti, niin ehkä huomaatte jotakin.

    • jäänpoissieltäovelta

      Mieki kävisin sielä kerjuula , mutta eihän sinne sisäle pääse. Kauhea tungos ja haju jo pihala. Näyttää epämieluiselta paikalta. Voisko sitä leipää saaha siistimin. Tieten jos leipois itte.

    • ihhme

      Kyllä olis hyvä paikka oikeasti köyhälle jolla ei raha riitä syömiseen. Kuulemma siellä rahoilla kehuskellaan ja hienoilla autoilla tullaan kurjan näköisinä viemään leipää niiltä, joille tällainen jakelu kuuluisi. Eikö kukaan puutu tähän mitenkään.

      • Tyytyväinen

        Onpa ikävä lukea tuommosta tekstiä, se on teidän omasta asenteesta kiinni,olen eläkeläinen ja saanut aina hyvää kohtelua,asukastuvalle on mukava hymyiljen mennä,vaikka levyraatiin tai bingoon tai leipää hakemaan hävetkää ikuisetvalittajat ja olkaa tyytyväisiä kun on tällainen paikka , me ihmisethän teemme siitä paikasta sen mikä se on, henkilökunta on mukavaa, oisko se niin että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan


    • pööööljäää

      Joko ootta parantaneet tapanne. Saako siellä istumapaikan.

    • P...ras

      Ei saa- ei. Sama meno jatkuu vaan. Joukkoon en tuu mahtumaan, enkä toki haluakaan.

    • mummeli53

      Niin, ei siihen sisäpiiriin ole kellään muilla asiaa, kyllä se naaman ilmeillä ja hiljaisuudella annetaan ymmärrettäväksi. Mutta kyllä sinne muuten sopii, ei muuta kuin hakemaan juttukavereita muista pöydistä, niihin pääsee juttelemaan

    • aasee

      MATUJA HAKEE LEIPÄÄ PUSSI TOLKULLA....!! Saatanan..............

      • liina-polle

        Sieltä haetaan kuulemma hevoillekin vähän puraisemista, ko olis muuten heitetty pois.


      • Toineniskä
        liina-polle kirjoitti:

        Sieltä haetaan kuulemma hevoillekin vähän puraisemista, ko olis muuten heitetty pois.

        Kumpi parempi lopuille, jotka eivät ole kelvanneet. Pannaanko roskiin vai annetaanko hevosille


    • Toineniskä

      Ne leivät ovat kaikkien haettavissa. Hyvä kun hakee, sama onko matu vai lappalainen, aivan yhtä hyvä. Kestäis hakea enemmänkin, ettei menisi hukkaan.

      • sorretun-voimaa

        Hapanleivät on evullisinta laittaa isoon saaviin johon lisätään 10 ämpärillistä vettä
        niin ne alkaa heittään siinä kuperkeikkaa.


    • Tyytyväinen

      Oiksiskaa tosiaan omia asenteitanne kun tällainen ihana paikka kuiten on

    • Tyytyväinen

      Voi voi tuota valitusten virttä,edelleen mielelläni käyn asukastuvalla,ja henkilökunta on mukavaa,teillä jotka vain valitatte,kattokaa peiliin,asukastuvalla on miellyttääkö käydä

    • Turhaaa

      Joo. Onhan se mukavaa. Minne joutuu ne ruuat, joita aina samat hakijat jonottaa, Luulis, ettei joka päivä tarttis siellä kerjätä. Sisälle ei pääse, kun niin paljon väkeä. Kamala haju ja lemu sitten, jos sisälle viimein tirkistää.

      • Enokoteit

        No joo...

        Ensimmäiseen kysymykseen on helppo vastatata: ihmiset syövät ne. Monilla vanhuksilla on valittavana joko ruoka tai lääkkeet, eläke on niin pieni, siksi Asukastupa on heille "herran lahja". Jos kerran sellainen, joka ei ruoka-apua tarvitse, saa leivän ja vanhentumassa olevaa jauhelihaa, on se toki parempi kuin jättää yksikään apua tarvitseva ilman.

        Asukastuvan tilat ovat rajoitetut, laissa on määritelty paljonko ihmisiä minkin kokoiseen tilaa saa ottaa. Seiniä ei voi siirtää. Ja suuri väkimäärä = suuri avun tarve. Helsingissä Hurstin leipäjono kiertää korttelin ympäri ja jonotusnumero yli 600 ei ole harvinainen.

        Jokainen, joka on koulua joskus käynyt, tietää, että mikäli pienessä tilassa on paljon ihmisiä, ilma muuttuu "sakeaksi" ts hiilidioksidin määrä ilmassa kasvaa. Toki Tuvalla tuuletetaan mutta ei ilmanvaihtopysty ihmeisiin, tilaa kun ei ole alunperin suunniteltu tällaiseen käyttöön. Ja hajuhan voi tulla sieltä oman pompan kainaloista, ja mmuut voivat kokea valittajan itse lemuavan, ihminen tulee immuuniksi omalle hajulleen (kuten ennen Oulussa ja Kemissä, paikkakuntalaiset eivät tunteneet sellunkeiton hajuja koska olivat tottuneet siihen)

        Jos on varaa tirkistää ovelta, voi myös astua sisään. Tai palata myöhemmin ottamaan osaa Tuvalla järjestettäviin tapahtumiin, kuten Kunnan poikien konsertti, pääsiäismunien maalaus jne. jne. eli monipuolista tarjontaa on tarjolla, lämmi kiitos koko henkilökunnalle.


    • Anonyymi

      No eiköhän tosiaan ne joka aina narisevat kaikesta,ole ite niitä ilman ja ilmapiirin pilaajia,ite olen kokenu asukastuvan miellyttävänä paikkana,olen harrastanut siellä paljon,toivottavasti narisijat alkavat myös ajattelemaan positiivisesti

    • Anonyymi

      On siellä tainnu tulla jotai muutaki, ilmapiiri on mennyt ihmeelliseksi, en tiedä. eikä kiinnosta.No pianhan se menee kiinni.

    • Anonyymi

      Milloin muuttaa ja minne ????

      • Anonyymi

        Koko tori muuttaa keskustaan , mikä on hyvä asia .


    • Anonyymi

      Joko on muutettu? Saako sieltä vielä ruokaa, kuten ennen.? On hyvä, ettei hyviä elintarvikkeita heitetä pois. Sama nyt kuka ne saa, kunhan syö ne ruuat, eikä jätä pilaantumaan.

    • Anonyymi

      Se yksi isopäinen apinan näköinen tyyppi kuvittelee olevansa asukastuvan päällikkö. Pyydän anteeksi apinalta loukkaustani. Samat tyypit kantaa ruokaa sieltä joka päivä, se on sitä perisuomalaista ahneutta. Heitetään sitten vaikka roskiin kun pakastimeen ei mahdu, pääasia ettei muut saa. Ja se joka siellä kehui että piti ostaa toinen pakastin kun on niin paljon ruokaa hakenut sieltä, tarviiko tuollainen istua siellä joka päivä?

    • Anonyymi

      Vuositolkulla ne samat tyypit siellä istui. Oikein vakiopaikolla. Ei sellaisia ruokamääriä mitä ne kuskas sieltä, kukaan jaksa syyä, Eikä ne pakasteessa paremmaks tule, juuri pilaantumassa olevat ruuat. Ja kun lisäks jonottaa kaikki soppatykit ja ruokajakelut, kaikki ilmaiset. Luulis,ettei kuole nälkään. Ja rahaa riittää tupakkiin ja muihin nautintoaineisiin.

      • Anonyymi

        Ahneimmilla on mahat pingoitettu kuin rummunkalvot
        ja jatkuva ähky päällä.


    • Anonyymi

      Hyvä kun loppuu välillä, taitaa tupaisäntäkin olla jo väsynyt, kun ärähtelee ja möykkää. Hyvää lomaa ja kesää vain kaikille.

    • Anonyymi

      Joo. Kyllä viinakauppa kuulema on kuiten sitt lähempänä. saavat enemmän rahaa säästöön, kun ei ruokaa tarvi ostella. Viinaa ja tupakkia, päälle nuuskaa ja muuta huumaavaa. Hyvin ne pärjää. Ne jotka oikeasti on vähärahasia ei varmaan sinne juokaleitten sekaan kehtaa mennäkään. Mieluummin kärsii nälkääki.

      • Anonyymi

        Tässä esimerkkiä, millasta oli entisellä asukastuvalla torin laidalla. Vertaileppa onko meno muuttunut parempaan päin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä esimerkkiä, millasta oli entisellä asukastuvalla torin laidalla. Vertaileppa onko meno muuttunut parempaan päin.

        Taitavat vain ne vakioasukkaat vierailla uudessakin paikassa. Samat naamat.


    • Anonyymi

      Tiistaina kai sinne taas pääsee jonottamaan ruokaa. Menkää nyt sinne muutkin kuin ne ainaisistujat.

      • Anonyymi

        Juu. Mennään vaan. Onkin tarkoitus käydä syynäämässä paikka. tullaan isommalla porukalla.


    • Anonyymi

      Onko mitään kauppatorin asukastupaa edes olemassa? Rovakadulle tietääkseni on siirtynyt kauppojen ylijäämäruuan jakelu.

    • Anonyymi

      Tämä kaupoilta saatu viimeisen myyntipäivän ylittänyt elintarvike kuuluu sitten kaikille jotka kokevat sen tarvitsevansa piste olipa sitten audi, bemari tai mersu perseen alla ja jälleen piste.

      • Anonyymi

        no johan on tarkkaa


      • Anonyymi

        Luulis ettei pohatat tulis kerjuulle. Köyhäriepu ei uskalla tulla kun näkee niitä mersuja oven eessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulis ettei pohatat tulis kerjuulle. Köyhäriepu ei uskalla tulla kun näkee niitä mersuja oven eessä.

        Eine mittää häpeä. Uskaltavat näytellä köyhää .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eine mittää häpeä. Uskaltavat näytellä köyhää .

        monen ei tarvi näytellä köyhää,joskus haluttais näyttää rikkaammalta, mutta kyllä se köyhyys jostakin paljastuu.


    • Anonyymi

      Niinkuin on sanottu nämä kauppojen ylijäänä elintarvikkeet, kuuluvat kaikille jotka kokevat sen tarvitsevansa ns. varakaskin voi tarvita apua jotta selviäisi seuraavasta asuntolainan maksuerästä.tai sen mersun osamaksuerästä piste. jos tämän seikan ymmärtäminen on vaikeaa niin silloin puhutaan pelkästä kateudesta kanssaihmistä kohtaan. mikään laki ei kiellä ihmistä maksamasta omistuskotinsa velkaa, se on vain merkki siitä että yksilö haluaa turvata tulevaisuuttaan perheelleen piste.

      • Anonyymi

        Suurin-osa leipäjonolaisista on jo siirtynyt kannattamaan persuja.


    • Anonyymi

      Kannatitpa ketä tahansa niin, toisinaan ilmainen "lisäleipä " on tarpeen kenelle tahansa.

    • Anonyymi

      Kannatitpa ketä tahansa niin, toisinaan ilmainen "lisäleipä " on tarpeen kenelle tahansa.

      • Anonyymi

        Ehtiikö siellä edes leipää saamaan, kun jono on eteiseen ja uloskin.


    • Anonyymi

      Nälkä ei katso ulkomuotoa. Ja ulkokultaus se vasta kaunista on.

      • Anonyymi

        kävelin aamulla asukastuvan ohi. kyllä oli runsas joukko rynnimässä sisälle. kamala kaaos


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kävelin aamulla asukastuvan ohi. kyllä oli runsas joukko rynnimässä sisälle. kamala kaaos

        Varmasti nälkäsiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmasti nälkäsiä.

        Ei ne nälkäsilta näyttäny.


    • Anonyymi

      Mistäs sitä päälle näkee kuka on nälkäinen.

      Varmaan kiva kirjoitella puskista, ja mennä kotiin runsaan pöydän ääreen

      • Anonyymi

        Luulis noilla alvariinsa ruokaa hakevilla olevan notkuvat pöydät. mihin mahaan ne syö, kun joka päivä siellä ryntäilee kuin nälkäkurjet. On mennyt hullun hommaks aina syöttää samoja mahoja. pääseekö sinne ruuan hakuun sellainen, joka todell tarvitsee nälkäänsä. Ei pääse. Pankaa sääntö ettei sellainen joka tänään on laukkunsa täyttänyt sais tulla kolmeen päivään. Kirjanpito.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulis noilla alvariinsa ruokaa hakevilla olevan notkuvat pöydät. mihin mahaan ne syö, kun joka päivä siellä ryntäilee kuin nälkäkurjet. On mennyt hullun hommaks aina syöttää samoja mahoja. pääseekö sinne ruuan hakuun sellainen, joka todell tarvitsee nälkäänsä. Ei pääse. Pankaa sääntö ettei sellainen joka tänään on laukkunsa täyttänyt sais tulla kolmeen päivään. Kirjanpito.

        Sepä oli hyvä ehdotus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulis noilla alvariinsa ruokaa hakevilla olevan notkuvat pöydät. mihin mahaan ne syö, kun joka päivä siellä ryntäilee kuin nälkäkurjet. On mennyt hullun hommaks aina syöttää samoja mahoja. pääseekö sinne ruuan hakuun sellainen, joka todell tarvitsee nälkäänsä. Ei pääse. Pankaa sääntö ettei sellainen joka tänään on laukkunsa täyttänyt sais tulla kolmeen päivään. Kirjanpito.

        Kaiiki uudet kasvot ovat tervetulleita, tässä päivänä eräänä Jenna, tietänette hänet, oli taas ystävällisenä opastamassa uutta kävijää.

        Ja jos saa banaanin ja jugurtin, ei ne takaa selviämistä moneksi päiväksi.

        Jos taas jää jakamatta kasvispihvejä, ne eivät tahdo kelvata kenellekään, ellei se mummolauma (joka laskee bensakulut parkkimaksu vastaan rohmuttu ruoka) vie tuhkaakin pesästä. Siihen ei tavallinen kuolevainen uskalla mennä väliin. Tulee muuten mummon kyynärpäätä kylkiluisen väliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiiki uudet kasvot ovat tervetulleita, tässä päivänä eräänä Jenna, tietänette hänet, oli taas ystävällisenä opastamassa uutta kävijää.

        Ja jos saa banaanin ja jugurtin, ei ne takaa selviämistä moneksi päiväksi.

        Jos taas jää jakamatta kasvispihvejä, ne eivät tahdo kelvata kenellekään, ellei se mummolauma (joka laskee bensakulut parkkimaksu vastaan rohmuttu ruoka) vie tuhkaakin pesästä. Siihen ei tavallinen kuolevainen uskalla mennä väliin. Tulee muuten mummon kyynärpäätä kylkiluisen väliin.

        Eikö siellä ole se kouluruuan jakelukin. Jos sen saa päivittäin, auttaahan sekin. Mutta kun kuulemma on jotkut ahneet sielläkin aamusta jo tulleet etuilemaan.


    • Anonyymi

      Niin, siinähän voisiki olla, että vaikka kaksi kertaa viikossa saisi sama hakea, niin jonotkin väheneisivät, kerralla saisi vähän reilummin ja kotona ei tarvitsisi kantaa roskiin niitä ruokia, kun ehtisi syömään niitä.

      • Anonyymi

        juu. Sitä tässä ollaan ihmetelty, mihin ne ruuat menee joita ei ehi syyä jos liikaa rahtaa kottiin. Jokkaiselle kävijälle vaan kortti johon saa leiman jossa päivämäärä. Eikä sais joka päivä jotta kaikille riittäis.Kun ne jotkut vaan istuu aamusta iltaan että ekana ehtii saalistamaan parhaat palat. On ne tosi törkeitä muutamat. Ottakaa nyt vihjeestä vaari.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juu. Sitä tässä ollaan ihmetelty, mihin ne ruuat menee joita ei ehi syyä jos liikaa rahtaa kottiin. Jokkaiselle kävijälle vaan kortti johon saa leiman jossa päivämäärä. Eikä sais joka päivä jotta kaikille riittäis.Kun ne jotkut vaan istuu aamusta iltaan että ekana ehtii saalistamaan parhaat palat. On ne tosi törkeitä muutamat. Ottakaa nyt vihjeestä vaari.

        No eräs ihminen säilöi lihat kotonaan kaappeihin ja sängyn alle, eräs muistisairas mies kerää kaappeihin leipää ja homeesta huolimatta syö suurella ruokahalulla.

        Ei parhaita paloja saa ne jotka tulevat ajoissa tai siis aikaisemmin, koska ruoka jaetaan arvottuja lippuja vastaan, se montako tuotetta on jaossa riippuu tietenkin siitä, paljonko ruokaa on tullut lahjoituksena. Jos hakijoita on 130 ja yli jää kolme tavaraa, voi sanoa että tasan meni. Tästä kiitos itse Isännälle Pasille, ja hänen opastamilleen työntekijöille.

        Ja pitää muistaa että ahneimmat valittavat eniten, köyhät ovat kiitollisia siitä mitä he saavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eräs ihminen säilöi lihat kotonaan kaappeihin ja sängyn alle, eräs muistisairas mies kerää kaappeihin leipää ja homeesta huolimatta syö suurella ruokahalulla.

        Ei parhaita paloja saa ne jotka tulevat ajoissa tai siis aikaisemmin, koska ruoka jaetaan arvottuja lippuja vastaan, se montako tuotetta on jaossa riippuu tietenkin siitä, paljonko ruokaa on tullut lahjoituksena. Jos hakijoita on 130 ja yli jää kolme tavaraa, voi sanoa että tasan meni. Tästä kiitos itse Isännälle Pasille, ja hänen opastamilleen työntekijöille.

        Ja pitää muistaa että ahneimmat valittavat eniten, köyhät ovat kiitollisia siitä mitä he saavat.

        Niitä ahneita tuntuu olevan paljon enemmän kuin oikeasti köyhiä. Antakaa yksinhuoltajille, joilla saattaa olla monta lasta. He tarvitsee paljon ennemmin kuin eläkeläiset, joilla voi olla sukanvarressa täytettä. Eri asia on, jos eläkeläinen on yksin ja pieni eläke. Hän kyllä tarvitsee. Kuitenkin yksinhuoltajan kasvavat lapset pitäis olla etusijalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eräs ihminen säilöi lihat kotonaan kaappeihin ja sängyn alle, eräs muistisairas mies kerää kaappeihin leipää ja homeesta huolimatta syö suurella ruokahalulla.

        Ei parhaita paloja saa ne jotka tulevat ajoissa tai siis aikaisemmin, koska ruoka jaetaan arvottuja lippuja vastaan, se montako tuotetta on jaossa riippuu tietenkin siitä, paljonko ruokaa on tullut lahjoituksena. Jos hakijoita on 130 ja yli jää kolme tavaraa, voi sanoa että tasan meni. Tästä kiitos itse Isännälle Pasille, ja hänen opastamilleen työntekijöille.

        Ja pitää muistaa että ahneimmat valittavat eniten, köyhät ovat kiitollisia siitä mitä he saavat.

        eikö kukaan valistanut häntä ettei homeleipä ole syötävää. jos joku tietää tällaisista muistisairaiden tapauksista, pitäis ehkä tehä muuta kuin naureskella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eikö kukaan valistanut häntä ettei homeleipä ole syötävää. jos joku tietää tällaisista muistisairaiden tapauksista, pitäis ehkä tehä muuta kuin naureskella.

        Oletko koittanut auttaa muistisairasta körilästä neuvomalla? Tulee nenu kipeäksi. Tätäkin on neuvottu moneen kertaa, kukaan ei ole hymyillyt vakavalle asialle. Sanoo vain että lauluääni aranee ja jo pienenä sitä ei ollut varaa muuhun kuin homeiseen leipään (voisi säästöillään ostaa pitkän pätkän rivitaloa)

        Pitäisikö sitten tehdä sosiaalipuolelle ilmoitus? Pakolla laitokseen? Vai antaa elää kotonaan ne viimeiset aikansa, vaikka sitä leipäänsä mutustaen.

        Palvelus se on karhunpalveluskin, sano.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko koittanut auttaa muistisairasta körilästä neuvomalla? Tulee nenu kipeäksi. Tätäkin on neuvottu moneen kertaa, kukaan ei ole hymyillyt vakavalle asialle. Sanoo vain että lauluääni aranee ja jo pienenä sitä ei ollut varaa muuhun kuin homeiseen leipään (voisi säästöillään ostaa pitkän pätkän rivitaloa)

        Pitäisikö sitten tehdä sosiaalipuolelle ilmoitus? Pakolla laitokseen? Vai antaa elää kotonaan ne viimeiset aikansa, vaikka sitä leipäänsä mutustaen.

        Palvelus se on karhunpalveluskin, sano.

        Hyvä jos hällä on kuiten ihmisiä jotka kattoo perrään ettei tartte yksin toheloija kämpässään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juu. Sitä tässä ollaan ihmetelty, mihin ne ruuat menee joita ei ehi syyä jos liikaa rahtaa kottiin. Jokkaiselle kävijälle vaan kortti johon saa leiman jossa päivämäärä. Eikä sais joka päivä jotta kaikille riittäis.Kun ne jotkut vaan istuu aamusta iltaan että ekana ehtii saalistamaan parhaat palat. On ne tosi törkeitä muutamat. Ottakaa nyt vihjeestä vaari.

        Laittakaa nyt heti ne leimakortit jakoon. Ne vakioistujat sais vähä lomaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laittakaa nyt heti ne leimakortit jakoon. Ne vakioistujat sais vähä lomaa.

        Antaa heiän istua rauhassa. Kuolisivat ikävään jos ei sais tulla jonoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antaa heiän istua rauhassa. Kuolisivat ikävään jos ei sais tulla jonoon.

        Voiko sinne tulla jonottamaan kuka vaan.onko se keneltäkään kielletty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voiko sinne tulla jonottamaan kuka vaan.onko se keneltäkään kielletty.

        Mene vain. Kaikki saa tulla ikään, ihonväriin ja painoon katsomatta.


    • Anonyymi

      Rovaniemellä joillain (varakkaillakin) mennyt toiminta ahneeksi.
      Haetaan ruokaa ortodoksikirkosta, Ounasrinteen kappelilta, helluntaiseurakunnan tiloista, asukastuvalta, päiväkeskuksesta, soppatykiltä.
      Sama porukka pyörii ja kerää syötäviä.
      Ja kehtaapa joku eläkkeellä oleva virkaihminen vielä kehuakin, että katso kuinka paljon sain mukaan päiväkeskukselta. Ja silti pitää vielä ahnehtia samana päivänä muistakin ilmaispaikoista ruokaa haalimaan.
      Jotain rotia ruuanjakoon voisi järjestää!

      • Anonyymi

        Joillakin on pohojaton maha. Niillä on ainainen nälkä. Ehkä lapamato tai joku muu loinen, joka kalvaa niin, että on pakko syyä tai hamstrata pahan päivän varale. Toisaalla sitten saattaa olla näkymätön ihminen oikeassa nälässä, kun ei uskalla mennä kerjuulle, kun luulee, että ne ruokajakelut on tarkoitettu vielä köyhemmille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin on pohojaton maha. Niillä on ainainen nälkä. Ehkä lapamato tai joku muu loinen, joka kalvaa niin, että on pakko syyä tai hamstrata pahan päivän varale. Toisaalla sitten saattaa olla näkymätön ihminen oikeassa nälässä, kun ei uskalla mennä kerjuulle, kun luulee, että ne ruokajakelut on tarkoitettu vielä köyhemmille.

        Täällä on kaikki entiset tosiköyhät vaihtaneet majaa. Nykyään ei ole muita kuin juomisellaan kehuskelevia toimeentulotuki työttömiä. Yksinhuoltaja ei ehdi tulla hakemaan ilmaista ruokaa, kun pitää yrittää hakea lapsilleen leipää alipalkatusta työstä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin on pohojaton maha. Niillä on ainainen nälkä. Ehkä lapamato tai joku muu loinen, joka kalvaa niin, että on pakko syyä tai hamstrata pahan päivän varale. Toisaalla sitten saattaa olla näkymätön ihminen oikeassa nälässä, kun ei uskalla mennä kerjuulle, kun luulee, että ne ruokajakelut on tarkoitettu vielä köyhemmille.

        Jotku ahneet on ennenvanhaan saaneet sellasen syömistauin että niillä oli koko ajan hirrveä nälkä, joka ei syömisellä parantunu. Niillä saatto olla joku loinen mahassa. Ja tositapaukset.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe