Aihe

HK Sininen 55v.

makukehittyy

Tulipa kokeiltua pitkästä aikaa HK Blötä uunissa juuston keralla ihan vuosijuhlan kunniaksi....

Olipa karmeaa ja mautonta, mitäänsanomattoman huonoa syötävää? Taisi se sittenkin olla muistoissa siten että parempi syödä sitä HK blöötä kun ottaa selkkään ja itkeä!

Eipä meillä kyseistä tuotetta tule olemaan enään koskaan! Jatkossa otan vaikka selkään, mutta en syö moista, koska hyvääkin on olemassa!

6

344

  Vastaukset

  • Yhy yhy paskahousu. Syö paskaasi.

   • Kyllä, Wotkinsin Sörkän väärä on todella hyvää ja peittoaa koska tahansa Sinisen.
    Hinta kirpasee. Sininen maksaa jotain 1,50-2,50 euroa ja Sörkän väärä 8-9 euroa.


  • Hk sininen on ehdottamasti paras yleismakkara ja se pitää hyvistä mausteista kuten kurkkusalaatista, ketsupista ja sinapista. Se sopii lapsista vaariin ja onkin yksi paraista raaka-aineista jos on paljon ihmisiä koolla, tarjoaa sen kastikkeena, keittona tai pastakastikkeena.

   Itse herkuttelen usein paistamalla viipaleita voissa VALURAUTA pannulla rapeaksi. Sitten voilla voidellun ruisleivän (limppu) päälle ja lasi täysmaitoa.

   Mitähän sanon näistä herrojen erikoismakkaroista. Jos niitä käyttää juhlayleisölle, kiinni jää. Kaveri kehui vieraille tehneensä kastikkeen juuri erikoislenkeistä. Kukaan ei ottanut lisää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   81
   7007
  2. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   6813
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   267
   4135
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   84
   3008