Aihealueet

Listaukset

  HK Sininen 55v.

  makukehittyy

  Tulipa kokeiltua pitkästä aikaa HK Blötä uunissa juuston keralla ihan vuosijuhlan kunniaksi....

  Olipa karmeaa ja mautonta, mitäänsanomattoman huonoa syötävää? Taisi se sittenkin olla muistoissa siten että parempi syödä sitä HK blöötä kun ottaa selkkään ja itkeä!

  Eipä meillä kyseistä tuotetta tule olemaan enään koskaan! Jatkossa otan vaikka selkään, mutta en syö moista, koska hyvääkin on olemassa!

  6

  343

   Vastaukset

   • Yhy yhy paskahousu. Syö paskaasi.

    • Kyllä, Wotkinsin Sörkän väärä on todella hyvää ja peittoaa koska tahansa Sinisen.
     Hinta kirpasee. Sininen maksaa jotain 1,50-2,50 euroa ja Sörkän väärä 8-9 euroa.


   • Hk sininen on ehdottamasti paras yleismakkara ja se pitää hyvistä mausteista kuten kurkkusalaatista, ketsupista ja sinapista. Se sopii lapsista vaariin ja onkin yksi paraista raaka-aineista jos on paljon ihmisiä koolla, tarjoaa sen kastikkeena, keittona tai pastakastikkeena.

    Itse herkuttelen usein paistamalla viipaleita voissa VALURAUTA pannulla rapeaksi. Sitten voilla voidellun ruisleivän (limppu) päälle ja lasi täysmaitoa.

    Mitähän sanon näistä herrojen erikoismakkaroista. Jos niitä käyttää juhlayleisölle, kiinni jää. Kaveri kehui vieraille tehneensä kastikkeen juuri erikoislenkeistä. Kukaan ei ottanut lisää.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    257
    11749
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    318
    7206
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    65
    1475
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    82
    1357
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1254