Karjalan pata nakeista

Perinnekokiksi

Miten kannattaa tehdä karjalan pata nakeista? Tuleeko jännittävä säväys jos yhdistää eri valmistajien nakkeja? Ketsuppi uunin vai vasta annokseen? Tavoitteena tehdä ruoka mikä maistuu kaikille. Epämääräiset lihapalat ovat kauhistus lapsille ja vegaaneille.

8

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Grillimamma

      Nyt syntyy herkkuruokaa. Omnommom! Muista keittää nakit ennen uunia niin tulee taatusti mehevää! Kerrankin joku joka ajattelee lapsia.

    • Kotikokki007

      Aivan mahtavaa! Koko ruokajuoman taso on noussut viimeaikoina. Monet taitavat kokit ovat tehneet hyviä ulostuloja.

      Tämän aloittaisin ensin paahtamalla kuumassa uunissa juureksia hunajan kera, kunnolla lämpöä että syntyy makua ja voiöljy seosta. Sitten lihalientä kuutiosta ja vuokaan myös keitetyt nakit, niitä niin paljon että vuoka notkahtaa. Uunia 2 tuntia ja 3. tunnille vuokaan pekonisilppua. Loppusilaus persiljaa.

    • Keittomamma

      Hyvä ihminen! Ajattele pienten lasten suita! Tuossa liikaa voimakkaita makuja. Hyörytä nakit ja keitä pussillinen sekavihanneksia. Yhdistä nämä ja loraus lihalientä. Saat tästä aidon ravintolatasoisen perinneherkun. Ethän unohda alkoholitonta viiniä omaan suuhun! Jotain myös itselle! Juhlat voi alkaa!

      • Kokki-00

        Nyt olemme herkkujen äärellä! Iso peukku, pakko mennää jääkaapille!


      • jerm.u

        Tosi on, ajatus rapsahtavasta mehevästä nakista saa veden kielelle, mentävä on leikkaamaan siivu palvilihaa nakkien puuttessa.
        Sipasen sinaknappia paksulle siivulle,,,,VAIMO PERKELE tuo kaljapullo parvekkeelta!


    • jeh-u

      Ajatuskin rapsahtavasta nakista saa veden kielelle! Nyt on noustava jääkaapista leikkaamaan paksu viipale palvia, sinapilla kruunattu.
      Ai ,,,,VAIMO PERKELE tuo sitä kaljaa partsilta!

    • jeh-u

      Ajatuskin suussa rapsahtavasta mehevästä nakista, saa veden kielelle. Noustava on leikkaamaan jääkaapista paksu viipale palvilihaa, ja sinapit päälle!

      Ai jaa, VAIMO PERKELE tuo pari kaljaa partislta!

    • karjalan_martta

      Mikähän ihme mahtaa olla karjalan pata ?
      Ei me täällä tiedetä kun karjalan paisti ja saat pellen maineen jos teet sen
      nakeista.
      Nakkikastike- siis se lasten ruoka on siis ihan eri asia,
      Ttaidat olla lapsi itsekkin
      tai joku selfie teiniäiti. Yök miten junttimaista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      70
      3540
    2. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      3493
    3. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      46
      3322
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      53
      2769
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      32
      2026
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      30
      1952
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1676
    8. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      40
      1675
    9. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      96
      1625
    10. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1390
    Aihe