Karjalan pata nakeista

Perinnekokiksi

Miten kannattaa tehdä karjalan pata nakeista? Tuleeko jännittävä säväys jos yhdistää eri valmistajien nakkeja? Ketsuppi uunin vai vasta annokseen? Tavoitteena tehdä ruoka mikä maistuu kaikille. Epämääräiset lihapalat ovat kauhistus lapsille ja vegaaneille.

8 kommenttia

Vastaukset

 • Nyt syntyy herkkuruokaa. Omnommom! Muista keittää nakit ennen uunia niin tulee taatusti mehevää! Kerrankin joku joka ajattelee lapsia.

 • Aivan mahtavaa! Koko ruokajuoman taso on noussut viimeaikoina. Monet taitavat kokit ovat tehneet hyviä ulostuloja.

  Tämän aloittaisin ensin paahtamalla kuumassa uunissa juureksia hunajan kera, kunnolla lämpöä että syntyy makua ja voiöljy seosta. Sitten lihalientä kuutiosta ja vuokaan myös keitetyt nakit, niitä niin paljon että vuoka notkahtaa. Uunia 2 tuntia ja 3. tunnille vuokaan pekonisilppua. Loppusilaus persiljaa.

 • Hyvä ihminen! Ajattele pienten lasten suita! Tuossa liikaa voimakkaita makuja. Hyörytä nakit ja keitä pussillinen sekavihanneksia. Yhdistä nämä ja loraus lihalientä. Saat tästä aidon ravintolatasoisen perinneherkun. Ethän unohda alkoholitonta viiniä omaan suuhun! Jotain myös itselle! Juhlat voi alkaa!

  • Nyt olemme herkkujen äärellä! Iso peukku, pakko mennää jääkaapille!


  • Tosi on, ajatus rapsahtavasta mehevästä nakista saa veden kielelle, mentävä on leikkaamaan siivu palvilihaa nakkien puuttessa.
   Sipasen sinaknappia paksulle siivulle,,,,VAIMO PERKELE tuo kaljapullo parvekkeelta!


 • Ajatuskin rapsahtavasta nakista saa veden kielelle! Nyt on noustava jääkaapista leikkaamaan paksu viipale palvia, sinapilla kruunattu.
  Ai ,,,,VAIMO PERKELE tuo sitä kaljaa partsilta!

 • Ajatuskin suussa rapsahtavasta mehevästä nakista, saa veden kielelle. Noustava on leikkaamaan jääkaapista paksu viipale palvilihaa, ja sinapit päälle!

  Ai jaa, VAIMO PERKELE tuo pari kaljaa partislta!

 • Mikähän ihme mahtaa olla karjalan pata ?
  Ei me täällä tiedetä kun karjalan paisti ja saat pellen maineen jos teet sen
  nakeista.
  Nakkikastike- siis se lasten ruoka on siis ihan eri asia,
  Ttaidat olla lapsi itsekkin
  tai joku selfie teiniäiti. Yök miten junttimaista.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.