Palosaarten tarpeet

Syyttäjän mukaan Palosaarten sisarusten yritystoiminnan tarpeet ovat alkaneet ohjata Kittilän kunnallista päätöksentekoa. Aika ytimekkäästi sanottu.
1
Ilmoita


39 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Ja eikö muuten pidä paikkaansakin. Senhän näkee noista kunnan pöytäkirjoista.
Ilmoita
Kenelle tuo nyt tuli yllätyksenä?
Palosaarten tarina alkaa olla loppusuoralla ja hyvä niin.
1 VASTAUS:
Niinhän se loppusuora on alkamassa mutta aika komea suoritus, että saa Suomessa lain läpi eduskunnassa vaikkei ole kansanedustaja eikä edes tehnyt kansalaisaloitetta (pitää olla 50.000 allekirjoittajaa).
+Lisää kommentti
Ei. Ei todellakaan ole näin. Palosaaret on yhtä kuin Levi. Rakentaneet sen omilla voimillaan ja ponnisteluilla. Tehneet mahdolliseksi työtä ja yrittämistä olevan ilmapiirin hyvällä hyvyydellään.

Katsokaa vain mikä loppulausuma tulee olemaan.

Kavahtakaa vääräuskoiset!!
2 VASTAUSTA:
No niinhän se meni! Palosaaret kaivovat Ounasjoen uoman ja läjittivät maat niin , että paikkaa ruvethin kuttumhan Leviksi.
Olipa hyvä että edes joku ehti lukea Palosaarten ylistyskommenttini, ennenkuin se poistatettiin.
Ne jotka ehtivät lukea varmaan polvistuvat edelleen Könkään suuntaan, sillä sieltähän se pelastus ja autuus tulee meille lapin asukkaille.
+Lisää kommentti
Vai on bisneksen teko PP:llä hyvän tekemistä ? Hän on osannut syöttää ja juottaa ministereitä ja julkkiksia niin että hänen yritystuet on olleet jopa 70 % hankkeesta. Hyvä bisnes vaisto. Paikkakuntalaisia työntekijöitä töissä vähän. JP taas on palkkatyöntekijä.
Kumpikaan ei ole rakentanut Leviä nykyiseen kokoonsa vaan täälä on ollut muita yrittäjiä jotka on pistäneet rahansa ja monesti koko elämänsä Leville. Ilman useita ohjelmapalvelu yrittäjiä tänne ei tulisi juuri ketään. Levi on liian pieni kukkula vetääkseen ulkomaalaisia ym. tänne. Ihmiset haluaa elämyksiä kuten poro-,koira-, moottorikelkkasafareita, pilkkimistä, lumikengäilyä, joulupukin taikaa katsomaan ja tietty revontulia halutaan nähdä. tekemistä löytyy kaiken ikäisille.
Valitettavasti nykyinen meno Palosaarilla vahingoittaa Levin alueen matkailua.
Sitä ei ole käsittäneet Palosaaren sisarukset eikä heidän tukijansa.
Ilmoita
Hyvä huomio tämä Palosaarten ylistys on kuin jotain Jumalan palvontaa. Täysin yhteiskunnan tuella ja muilla rakennettua henkilökulttia. Odotellaan Ristamäen juttuja iltapäivälehtiin. Maasutus ja erilaisilla pikku eduilla suhmurointi on niin mennyttä aikaa aivan kuin Kekkosen aika. Kuningatar pah. Oman edun tavoittelija ennen kaikkea.
1 VASTAUS:
Toiminta ollut kuin eräällä valmentajalla. Hyvä-veli verkostoituneita.

https://www.is.fi/jaakiekko/art-2000005825269.html
+Lisää kommentti
"Juuri yksityishenkilön suosiminen yleisen edun perusteella on syyttäjän mukaan merkki rakenteellisesta korruptiosta. Lisäksi rakenteellisesta korruptiosta kertoo syyttäjän mukaan se, että päätöksiä on tehty liian vähäisillä tiedoilla, prosessi on ollut lainvastainen ja tosiasiallinen ratkaisu asioista on tehty jo toisaalla ennen varsinaista päätöksentekoa."
Ilmoita
Se ainakin on varmaa, että asianajajat tekevät hyvän tilin tämän jutun
tiimoilta, valtuutetut saanevat mojovan laskun jo jouluksi.
Ja sitten sama rumba uusiksi Hovissa.
2 VASTAUSTA:
Kenen etuja Palosaaren asianajaja ajaa?
Miksi Uoti? Kukaan muu ei suostunut?

Sääliksi käy valtuutettuja kun ovat sätkynukkeja ja asianajajan vedättevänä.
Juristien tuntiveloitus näyttää pyörivän siinä 200 - 400€ /h välillä.
Asianajokustannusten lisäksi tulevat muut mahdolliset kulut ja korvaukset,
niinpä pienet "muotovirheet" voivat olla sangen arvokkaita.
+Lisää kommentti
Kittilän kunnanjohtajan on nautittava Jounin ja Päivikin luottamusta.
Ilmoita
No niin nyt alkaa näyttämään todella pahalta päättäjien kesken. Tuskin Holc omasta päästään noita juttuja kertoilee ja keksii. Tuomiot tulevat kyllä olemaan melkoiset tälle rikollisliigalle. Pikkuisen alkaa jo mafia touhuja muistuttaa tuo päättäjien ohjailu ja komentelu sekä salaiset kokoukset. Varsinainen klaani tämä rötöstelyporukka. Ja Uoti höpisee omiaan poliittinen päätös. Heh heh
Ilmoita
Tuo Holckin kertomus vahvistaa sen, mitä tässä on jo uumoiltu. Nämä syytetyt on valmennettu puhumaan samalla tavoin, heidät on aivopesty uskomaan, että mitään rikosta ei ole tapahtunut. Eikä kukaan heistä ymmärtänyt, että nämä salaiset istunnot Levillä tai muualla vain lisäävät sitä rikostaakkaa. Holck on ollut ainoa, joka on ymmärtänyt, mistä on kysymys.
4 VASTAUSTA:
Kuntalaiset saavat olla ja tulevat olemaan kiitollisia siitä että yksi MIES laittaa kunnan oikeille raiteille. Aikaa se vie mutta se kannattaa.
Palosaaret ovat tehneet pitkän ja merkittävän työn Levin kehittämisessä. Tätä taustaa arvioitaessa on myös ymmärrettävä, että olosuhteet ja käytännöt vaikkapa 1990-luvulla olivat huomattavan erilaiset kuin nyt sekä yleensä Suomessa että Levillä.

Tuolloin asiat sovittiin Levillä pienessä porukassa ja hyvässä hengessä. Silloin muodostunutta hyvin toimivaa ja lähipiiriä hyödyttävää sulle-mulle -käytäntöä lienee jatkettu noista ajoista lähtien periaatteella 'Anna minulle halvalla hissilippuja niin pääset ilmaiseksi minun tanssiravintoloihin'. Ehkä ei aina huomattu, että arvonlisäverot ja voiton verot jäivät tässä menossa yhteiskunnalta saamatta. Mutta hauskaa oli ja rahaa tuli.
"Anna minulle halvalla hissilippuja..." Hissilipun kyselijä ei tainnut muistaa, että hissiyhtiö on kunnan pääomistama yhtiö. Kun hissilippuja on jaeltu tuolla periaatteella niin kaikilla Kittilän kuntalaisilla pitää olla ilmainen sisäänpääsy kyselijän omistamiin tanssiravintoloihin.
Taisivat unohtaa, että hissiyhtiön tj. Jouni Palosaari on hissiyhtiön työntekijä, eikä omistaja.
Positiivista, että Kittilälehtikin pn tyhdistäytynyt. Uskaltaa uutisoida asioista. Toivotaan, että on pysyvä linjanmuutos.
+Lisää kommentti
Voi olla että joillakin tulee vielä itku, vaikka hurula naureskeleekin? Oikeuden henkilökohtaisessa osiossa kun on sormet raamatulla laittaa naaman totiseksi. Ei ehkä muistakkaan mitä "valmentaja" käski kertoa. Kysymykset voi olla eriä mitä on harjoiteltu? Jokainen päätös on kuitenkin henkilökohtainen ei pääse kenenkään seläntaakse!! Siis virkarikos jokaisen osalla
Ilmoita
On niitä "kaitsemistilaisuuksia" pidetty myös Kittilä-hotellissa. Mukana keskustan keski-pohjanmaalainen poliitikko neuvonantajana. Sattumoisin omistaa palan maata ja torpan ainakin läheltä Leviä.
1 VASTAUS:
juu niin tais olla ja käskettiin ulos kun neuvoi porukkaa vielä yrittämään neuvotteluratkaisua annan kanssa.
+Lisää kommentti
Ihmetyttää, että jos kaikki on tehty kuten kunnallisessa itsehallinnossa saa tehdä, miksi on ongelmia Eilavaaran laskun kanssa, miksi pidetty "ohjauskokouksia", joita ainakin tuo Holck on vierastanut eikä ole osallistunut. Ei kai tuota Eilavaaran palvelua olisi tarvinnut yrittää salaa ostaa, jos kaikki muu oli kerta hoidettu hienosti. Kun se hankinta olisi voitu tehdä kunnan omienkin sääntöjen mukaan. Ei kai mitään salaisia kokouksia olisi tarvinnut pitää, jos ei ollut salattavaa. Jos kaikki tehty kuten kunnassa saa tehdä, miksi kuitenkin nyt 27 päättäjää oikeudessa ja lisää tulossa?
Ilmoita
Mistä on kysymys

Eikö kaikenlaista epämääräisiä suhteita talouselämässä ole kaikkialla maailmassa ja Suomessakin. eikö kunnanvaltuutetut ole Kittilässä ole valittu samoin kuin muuallakin Suomessa? Eivätkö he edusta kittiläläisten etua ja tahtoa kunnan hallinosta.
Helposti on muualla erotettu kunnan- ja kaupunginjohtajija. Ilmeisesti nyt käytetään kunnanjohtajaa suurempien intressien kilpenä. Parempihan on, että paikkakuntalaiset rikastuvat, sillä verotulothan jäävät kotipaikkakunnalle.
1 VASTAUS:
Hamuan nuolla tikkaria
+Lisää kommentti
Vastauksen kysymykseesi saat kun avaat silmäsi ja luet vähän lehtiä ja seuraat radiota tai televisiota. Kieltämättä korruptiota on esiintynyt tai esiintyy muissakin kunnissa mutta ei mitään Mittilän tapahtumien veroista.
Ihmettelen miten, joku voi olla niin naivi, ettei ole vielä asiaa ymmärtänyt vai onko kyseessä itse tapahtumiin osallistunut, joka ei suostu ymmärtämään mitä on tullut tehdyksi.
2 VASTAUSTA:
Todennäköisesti asia on niin. Kiristämällä, uhkailemalla ja pelottelemalla pidetään ns. rivit suorina. Nykytekniikalla kyllä saadaan ketkujen puuhat paljastettua. Monta ylläriä vielä tulossa syyttäjältä. Ja ne sormet raamatulla laittaa ukon kuin ukon vapisemaan.
Kittilän tapauksissa liikkuu pienet rahat ja vähäinen valta. Valtakunnan räikeimpiä kähmintäesimerkkejä on Malmin lentoaseman alasajo tiettyjen Helsinkiläispäättäjien toimesta. Kunnollisia perusteita tilanteelle ei ole, vaan Malmin ympäristöseudun asukkaatkin vastustavat tapahtumaa. Katseet kääntyvät päättäjien ja gryndereiden miljoonakytkösten suuntaan.
+Lisää kommentti
Siinä nyt oli pari muuttujaa, mitäs Kittilän R-------t?
Ilmoita
Pekka Viljasen hieno kommentti:

"Viljanen ihmettelee muutenkin Kittilän päättäjien toimia. ”Mitään ei myönnetä, sovitaan yhteisistä kertomuksista ja joukot pidetään kasassa uhkailulla ja painostuksella. Sitäkö on suomalainen kunnallinen itsehallinto? Tuollaiseen menettelyyn on aiemmin totuttu vain järjestäytyneiden rikollisryhmien kohdalla”, "
Ilmoita
Se on Kittiläläistä joukkovoimaa, jonka maksaa sen heikoin lenkki. Tarkoitan siis sitä joka ei äännestyksissä yhtään miettinyt mitä äännesti? Demokratissahan toimitaan lakien mukaan, jopa yksilö tasolla? Tässä tapauksessa ei ole niin "leveää" selkää jonka suojaan pääsisi. Virkavastuu koskee yksilöä ei ryhmää...Onnea vaan teille jotka köyhdytte omasta typeryydestänne. On muuten kallis lasku, jonka todennäköisesti itse maksatte!! Loppulaskuhan tulee vasta vuosien päästä?
Ilmoita
Palosaaret omistaa koko Kittilän , joten on turha valittaa
Ilmoita
On hyvää
Ilmoita
Päivikki Palosaari oli yrittänyt vaatia sen henkilön nimeä joka teki hänen kaatopaikastaan tutkintapyynnön.Onneksi se lain mukaan salattiin.Kysyis niiltä meedioilta.
1 VASTAUS:
Arvaan ,että se saattaa olla lähin naapuri.
+Lisää kommentti
Sisko ja sen veli ovat tehneet tarpeensa kunnanhallituksen puheenjohtajan
pöydälle!😁
1 VASTAUS:
Eikö Pegu pahastunut siitä ?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Palosaarten tarpeet

Syyttäjän mukaan Palosaarten sisarusten yritystoiminnan tarpeet ovat alkaneet ohjata Kittilän kunnallista päätöksentekoa. Aika ytimekkäästi sanottu.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta