Palosaarten tarpeet

Nimi3rkki

Syyttäjän mukaan Palosaarten sisarusten yritystoiminnan tarpeet ovat alkaneet ohjata Kittilän kunnallista päätöksentekoa. Aika ytimekkäästi sanottu.

40

4963

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikömuutakeksineet

      Ja eikö muuten pidä paikkaansakin. Senhän näkee noista kunnan pöytäkirjoista.

    • Kittiläkuntoon

      Kenelle tuo nyt tuli yllätyksenä?
      Palosaarten tarina alkaa olla loppusuoralla ja hyvä niin.

      • EtelänTuristi

        Niinhän se loppusuora on alkamassa mutta aika komea suoritus, että saa Suomessa lain läpi eduskunnassa vaikkei ole kansanedustaja eikä edes tehnyt kansalaisaloitetta (pitää olla 50.000 allekirjoittajaa).


    • Tottuskintulee

      Ei. Ei todellakaan ole näin. Palosaaret on yhtä kuin Levi. Rakentaneet sen omilla voimillaan ja ponnisteluilla. Tehneet mahdolliseksi työtä ja yrittämistä olevan ilmapiirin hyvällä hyvyydellään.

      Katsokaa vain mikä loppulausuma tulee olemaan.

      Kavahtakaa vääräuskoiset!!

      • mikäpäettei

        No niinhän se meni! Palosaaret kaivovat Ounasjoen uoman ja läjittivät maat niin , että paikkaa ruvethin kuttumhan Leviksi.


      • leviläinen

        Olipa hyvä että edes joku ehti lukea Palosaarten ylistyskommenttini, ennenkuin se poistatettiin.
        Ne jotka ehtivät lukea varmaan polvistuvat edelleen Könkään suuntaan, sillä sieltähän se pelastus ja autuus tulee meille lapin asukkaille.


    • Että...silleen

      Vai on bisneksen teko PP:llä hyvän tekemistä ? Hän on osannut syöttää ja juottaa ministereitä ja julkkiksia niin että hänen yritystuet on olleet jopa 70 % hankkeesta. Hyvä bisnes vaisto. Paikkakuntalaisia työntekijöitä töissä vähän. JP taas on palkkatyöntekijä.
      Kumpikaan ei ole rakentanut Leviä nykyiseen kokoonsa vaan täälä on ollut muita yrittäjiä jotka on pistäneet rahansa ja monesti koko elämänsä Leville. Ilman useita ohjelmapalvelu yrittäjiä tänne ei tulisi juuri ketään. Levi on liian pieni kukkula vetääkseen ulkomaalaisia ym. tänne. Ihmiset haluaa elämyksiä kuten poro-,koira-, moottorikelkkasafareita, pilkkimistä, lumikengäilyä, joulupukin taikaa katsomaan ja tietty revontulia halutaan nähdä. tekemistä löytyy kaiken ikäisille.
      Valitettavasti nykyinen meno Palosaarilla vahingoittaa Levin alueen matkailua.
      Sitä ei ole käsittäneet Palosaaren sisarukset eikä heidän tukijansa.

    • perusasiathukassa

      Hyvä huomio tämä Palosaarten ylistys on kuin jotain Jumalan palvontaa. Täysin yhteiskunnan tuella ja muilla rakennettua henkilökulttia. Odotellaan Ristamäen juttuja iltapäivälehtiin. Maasutus ja erilaisilla pikku eduilla suhmurointi on niin mennyttä aikaa aivan kuin Kekkosen aika. Kuningatar pah. Oman edun tavoittelija ennen kaikkea.

    • Uutisista

      "Juuri yksityishenkilön suosiminen yleisen edun perusteella on syyttäjän mukaan merkki rakenteellisesta korruptiosta. Lisäksi rakenteellisesta korruptiosta kertoo syyttäjän mukaan se, että päätöksiä on tehty liian vähäisillä tiedoilla, prosessi on ollut lainvastainen ja tosiasiallinen ratkaisu asioista on tehty jo toisaalla ennen varsinaista päätöksentekoa."

    • Tulee-hintoihinsa

      Se ainakin on varmaa, että asianajajat tekevät hyvän tilin tämän jutun
      tiimoilta, valtuutetut saanevat mojovan laskun jo jouluksi.
      Ja sitten sama rumba uusiksi Hovissa.

      • AikaMeniJo

        Kenen etuja Palosaaren asianajaja ajaa?
        Miksi Uoti? Kukaan muu ei suostunut?

        Sääliksi käy valtuutettuja kun ovat sätkynukkeja ja asianajajan vedättevänä.


      • kaikmänt.eikä.piisantkaa

        Juristien tuntiveloitus näyttää pyörivän siinä 200 - 400€ /h välillä.
        Asianajokustannusten lisäksi tulevat muut mahdolliset kulut ja korvaukset,
        niinpä pienet "muotovirheet" voivat olla sangen arvokkaita.


    • Juupajuu

      Kittilän kunnanjohtajan on nautittava Jounin ja Päivikin luottamusta.

    • satusetiä

      No niin nyt alkaa näyttämään todella pahalta päättäjien kesken. Tuskin Holc omasta päästään noita juttuja kertoilee ja keksii. Tuomiot tulevat kyllä olemaan melkoiset tälle rikollisliigalle. Pikkuisen alkaa jo mafia touhuja muistuttaa tuo päättäjien ohjailu ja komentelu sekä salaiset kokoukset. Varsinainen klaani tämä rötöstelyporukka. Ja Uoti höpisee omiaan poliittinen päätös. Heh heh

    • Salaisetkansiotko

      Tuo Holckin kertomus vahvistaa sen, mitä tässä on jo uumoiltu. Nämä syytetyt on valmennettu puhumaan samalla tavoin, heidät on aivopesty uskomaan, että mitään rikosta ei ole tapahtunut. Eikä kukaan heistä ymmärtänyt, että nämä salaiset istunnot Levillä tai muualla vain lisäävät sitä rikostaakkaa. Holck on ollut ainoa, joka on ymmärtänyt, mistä on kysymys.

      • oikeuskunniaan

        Kuntalaiset saavat olla ja tulevat olemaan kiitollisia siitä että yksi MIES laittaa kunnan oikeille raiteille. Aikaa se vie mutta se kannattaa.


      • Skattemyndighet

        Palosaaret ovat tehneet pitkän ja merkittävän työn Levin kehittämisessä. Tätä taustaa arvioitaessa on myös ymmärrettävä, että olosuhteet ja käytännöt vaikkapa 1990-luvulla olivat huomattavan erilaiset kuin nyt sekä yleensä Suomessa että Levillä.

        Tuolloin asiat sovittiin Levillä pienessä porukassa ja hyvässä hengessä. Silloin muodostunutta hyvin toimivaa ja lähipiiriä hyödyttävää sulle-mulle -käytäntöä lienee jatkettu noista ajoista lähtien periaatteella 'Anna minulle halvalla hissilippuja niin pääset ilmaiseksi minun tanssiravintoloihin'. Ehkä ei aina huomattu, että arvonlisäverot ja voiton verot jäivät tässä menossa yhteiskunnalta saamatta. Mutta hauskaa oli ja rahaa tuli.


      • leviläinen

        "Anna minulle halvalla hissilippuja..." Hissilipun kyselijä ei tainnut muistaa, että hissiyhtiö on kunnan pääomistama yhtiö. Kun hissilippuja on jaeltu tuolla periaatteella niin kaikilla Kittilän kuntalaisilla pitää olla ilmainen sisäänpääsy kyselijän omistamiin tanssiravintoloihin.
        Taisivat unohtaa, että hissiyhtiön tj. Jouni Palosaari on hissiyhtiön työntekijä, eikä omistaja.


      • ExKittilä

        Positiivista, että Kittilälehtikin pn tyhdistäytynyt. Uskaltaa uutisoida asioista. Toivotaan, että on pysyvä linjanmuutos.


    • exkittilä

      Voi olla että joillakin tulee vielä itku, vaikka hurula naureskeleekin? Oikeuden henkilökohtaisessa osiossa kun on sormet raamatulla laittaa naaman totiseksi. Ei ehkä muistakkaan mitä "valmentaja" käski kertoa. Kysymykset voi olla eriä mitä on harjoiteltu? Jokainen päätös on kuitenkin henkilökohtainen ei pääse kenenkään seläntaakse!! Siis virkarikos jokaisen osalla

    • holotrukki

      On niitä "kaitsemistilaisuuksia" pidetty myös Kittilä-hotellissa. Mukana keskustan keski-pohjanmaalainen poliitikko neuvonantajana. Sattumoisin omistaa palan maata ja torpan ainakin läheltä Leviä.

      • gulps

        juu niin tais olla ja käskettiin ulos kun neuvoi porukkaa vielä yrittämään neuvotteluratkaisua annan kanssa.


    • Ymmyrkäinen

      Ihmetyttää, että jos kaikki on tehty kuten kunnallisessa itsehallinnossa saa tehdä, miksi on ongelmia Eilavaaran laskun kanssa, miksi pidetty "ohjauskokouksia", joita ainakin tuo Holck on vierastanut eikä ole osallistunut. Ei kai tuota Eilavaaran palvelua olisi tarvinnut yrittää salaa ostaa, jos kaikki muu oli kerta hoidettu hienosti. Kun se hankinta olisi voitu tehdä kunnan omienkin sääntöjen mukaan. Ei kai mitään salaisia kokouksia olisi tarvinnut pitää, jos ei ollut salattavaa. Jos kaikki tehty kuten kunnassa saa tehdä, miksi kuitenkin nyt 27 päättäjää oikeudessa ja lisää tulossa?

    • Somerotar

      Mistä on kysymys

      Eikö kaikenlaista epämääräisiä suhteita talouselämässä ole kaikkialla maailmassa ja Suomessakin. eikö kunnanvaltuutetut ole Kittilässä ole valittu samoin kuin muuallakin Suomessa? Eivätkö he edusta kittiläläisten etua ja tahtoa kunnan hallinosta.
      Helposti on muualla erotettu kunnan- ja kaupunginjohtajija. Ilmeisesti nyt käytetään kunnanjohtajaa suurempien intressien kilpenä. Parempihan on, että paikkakuntalaiset rikastuvat, sillä verotulothan jäävät kotipaikkakunnalle.

      • Iltasanomientoimittaja

        Hamuan nuolla tikkaria


    • EtelänTuristi

      Vastauksen kysymykseesi saat kun avaat silmäsi ja luet vähän lehtiä ja seuraat radiota tai televisiota. Kieltämättä korruptiota on esiintynyt tai esiintyy muissakin kunnissa mutta ei mitään Mittilän tapahtumien veroista.
      Ihmettelen miten, joku voi olla niin naivi, ettei ole vielä asiaa ymmärtänyt vai onko kyseessä itse tapahtumiin osallistunut, joka ei suostu ymmärtämään mitä on tullut tehdyksi.

      • pienempitorvi

        Todennäköisesti asia on niin. Kiristämällä, uhkailemalla ja pelottelemalla pidetään ns. rivit suorina. Nykytekniikalla kyllä saadaan ketkujen puuhat paljastettua. Monta ylläriä vielä tulossa syyttäjältä. Ja ne sormet raamatulla laittaa ukon kuin ukon vapisemaan.


      • maantapako

        Kittilän tapauksissa liikkuu pienet rahat ja vähäinen valta. Valtakunnan räikeimpiä kähmintäesimerkkejä on Malmin lentoaseman alasajo tiettyjen Helsinkiläispäättäjien toimesta. Kunnollisia perusteita tilanteelle ei ole, vaan Malmin ympäristöseudun asukkaatkin vastustavat tapahtumaa. Katseet kääntyvät päättäjien ja gryndereiden miljoonakytkösten suuntaan.


    • Tape

      Siinä nyt oli pari muuttujaa, mitäs Kittilän R-------t?

    • Tietäjä-

      Pekka Viljasen hieno kommentti:

      "Viljanen ihmettelee muutenkin Kittilän päättäjien toimia. ”Mitään ei myönnetä, sovitaan yhteisistä kertomuksista ja joukot pidetään kasassa uhkailulla ja painostuksella. Sitäkö on suomalainen kunnallinen itsehallinto? Tuollaiseen menettelyyn on aiemmin totuttu vain järjestäytyneiden rikollisryhmien kohdalla”, "

    • gegulit

      Se on Kittiläläistä joukkovoimaa, jonka maksaa sen heikoin lenkki. Tarkoitan siis sitä joka ei äännestyksissä yhtään miettinyt mitä äännesti? Demokratissahan toimitaan lakien mukaan, jopa yksilö tasolla? Tässä tapauksessa ei ole niin "leveää" selkää jonka suojaan pääsisi. Virkavastuu koskee yksilöä ei ryhmää...Onnea vaan teille jotka köyhdytte omasta typeryydestänne. On muuten kallis lasku, jonka todennäköisesti itse maksatte!! Loppulaskuhan tulee vasta vuosien päästä?

    • 123365588

      Palosaaret omistaa koko Kittilän , joten on turha valittaa

    • erwerwerew

      On hyvää

    • matruusi2

      Päivikki Palosaari oli yrittänyt vaatia sen henkilön nimeä joka teki hänen kaatopaikastaan tutkintapyynnön.Onneksi se lain mukaan salattiin.Kysyis niiltä meedioilta.

      • arvuuttaja

        Arvaan ,että se saattaa olla lähin naapuri.


    • Puosta

      Sisko ja sen veli ovat tehneet tarpeensa kunnanhallituksen puheenjohtajan
      pöydälle!😁

      • hyvin.tuntuu.pyyhkivän

        Eikö Pegu pahastunut siitä ?


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe