vihapuheelle vähemmän tilaa - Pakkorekisteröinti ?

SuutSuppuun

JUURI NYT Suomi24 Blogissa: Hyvät keskustelut esiin, vihapuheelle vähemmän tilaa
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15444407/hyvat-sisallot-esiin-vihapuheelle-vahemman-tilaa

"Samalla otamme arviolta ensi vuoden alkupuolella käyttöön pakollisen rekisteröitymisen ja annamme kirjautuneille käyttäjille lisää valtaa sivustolla: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15431277/valtaa-ja-hallittavuutta-kirjautuneille."

Suomen poliittinen ohjailu saavuttaa taas yhden virstanpylvään kun Suomi24.fi keskusteluihin laitetaan pakkorekisteröinti. Tämä jatkaa vihapuheen varjolla tehtävää vapaan nettikeskustelun alasajo-ohjelmaa, sekä uusmedian vastaisia toimia mm. EU-artiklojen 11. 12. ja 13. avulla. Uusliberalistiglobalistien tarinankerronta (Hasbara) halutaan pitää oikeanlaisena ja siksi kritiikin esilletuontia halutaan vaikeuttaa. Porvarihallituksen kokoomussisäministeri Kai Mykkänenhän esitti jopa anonyymin nettikeskustelun kieltämistä Suomessa ja EU:ssa. Orwell polpon ohjelma etenee.

52

550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poistun.täältä

      Koko sivusto kuivuu kokoon. Keskustelijat hakevat uuden paikan.
      Onko jo tiedossa vaihtoehtoja?

      • Bisnesmahdollisuus

        Nyt olisi rekisteröintivapaan foorumin pyörittäjällä mahdollisuus tehdä isoa tiliä. Tietenkin tämä poliittinen mafia on samaa porukkaa Googlen ym. mainostajien kanssa, joten mainosrahahanat laitettaneen jonkin tekosyyn varjolla kohtuu nopeasti kiinni, mutta isot mainostulot on odotettavsissa sitä ennen. MV-lehtikin tienasi parhaimmillaan 8 000 - 16 000 euroa kuukaudessa.

        Vihasivusto tienaa isoja tuloja tunnettujen suo­ma­lais­yri­tys­ten mainoksilla
        https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vihasivusto-tienaa-isoja-tuloja-tunnettujen-suomalaisyritysten-mainoksilla/693237/

        Suolen korvaava vapaa foorumi tienaisi todennäköisesti huomattavia mainostuloja.
        Foorumi pitäisi toteuttaa Suolen tyylisesti, ei siis noiden phpBB-foorumisoftan perusulkoasuilla jotka karkoittavat kävijöitä.

        Tietenkin ylläpitäjällä on mahdollisuus joutua esimerkiksi Ilja Janitskinin tapaan foorumiin kirjoittavien jutuista, ja eiköhän raskasta vihapuhetta tämä poliittinen mafia sivuille tuottaisi juuri siitä syystä että vapaa kirjoittelu saataisiin loppumaan Suomessa, ja se oikea propagandavaltamedian ja sen maksettujen kommentointi-hybriditrollien totuus ainoastaan julki.


      • ValitutPalat

        Suoli saattaa poistaa vanhat viestiketjut omistajaohjauksen pyynnöstä, jotta se saa paljon normitolkunpurkutalkoiden kritiikkiä poistettua netistä ja mm. Googlen löydettävistä tämän pakkorekisteröintitilaustyön yhteydessä tai pian sen jälkeen. Suosittelen ottamaan parhaat palat talteen ja siirtämään ne jonnekin muualle, mikäli tämä pimitysoperaatio toteutetaan uudistuksen kera. Peli on kovaa pimeässä pohjolassa.


      • OmistajaohjausPuree

    • EiPoliittistaSuklaata

      "Suomi24 Keskusteluissa näette ajankohtaisen teeman mainoskampanjassa, jonka Fazerin Sininen on lanseerannut sosiaalisessa mediassa. Kampanjassa Fazerin Sinisen botti kommentoi vihamielistä tai aggressiivista keskustelua. Suomi24 Keskusteluissa botti esiintyy nimimerkillä LovebotBlue. Kaikki LovebotBluen kirjoittamat viestit löytyvät palvelusta täältä: https://www.suomi24.fi/profiili/LovebotBlue

      Osan LovebotBluen bongaamista viesteistä moderointimme on poistanut sääntöjen vastaisena, osa menee kiivaan keskustelun piikkiin. Lisätietoa kampanjasta löydät täältä: https://www.fazer.fi/kampanjat/fazerin-sininen-on-pieni-pala-rakkautta/."

      Ei taida työttömiin liittyvä sosiaalirasistinen syrjivä ja leimaava vihapuhe kuulua Fazerin ruiskukan sinisen LovebotBluen algoritmin blokattaviin aiheisiin. Ryssittely erittäin karkein sanakääntein lienee myös unohtunut vihapuheen estokoodista.

      Boikotoin Fazerin tuotteita, tosin osasyy kivapuheisovelibotin lisäksi on myös se että pakettien uudistamisen yhteydessä suklaakonvehtien määrä/paino väheni hinnan pysyessä entisellään.

    • veronmaksajaX

      MV-sivusto, Hommafoorumi, Magneettimedia. Näistä se totuus löytyy, vaikka olisi kyse Malmön mellakoista, punakapinasta, Soweton Zuluista tai vaikka suomalaisten alkoholismista. Kiitos.

      • Rekisteröinti.oikein

        Nuo foorumit ovat suurinta paskanjauhantaa.

        Käsittämätöntä, että on niin paljon ihmisiä, jotka haluavat tulla kusetetuksi.


    • KohtiPikku-amerikkaa

      Tulihan se sieltä. Poliittista ohjailua ajavat tahot kertoivat tv:ssä miten Suomi24.fi, Vauva.fi ja Kaksplus.fi toimivat vihapuhealustoina. Näiden keskustelufoorumien rekisteröintivapaa keskustelu on siis lähtemässä lähiaikoina. Suomi24.fi foorumissa tämä on jo päätetty. Tämän jälkeen polpo keskittyy Ylilauta.orgiin ym. vapaan keskustelun areenoihin, koska väärä poliittinen kritiikki on saatava loppumaan, sillä liika väärien mielipiteiden näkyvyys haittaa hallinnon normitolkunpurkutalkoita.

      • YksiTotuus

        Ay-liike sai liikaa tukea kansalta foorumeissa ja kommentoinneissa, nyt tämä näkyvyys halutaan pois ennakkomoderoinnilla.


      • Keskustelu_kuriin
        YksiTotuus kirjoitti:

        Ay-liike sai liikaa tukea kansalta foorumeissa ja kommentoinneissa, nyt tämä näkyvyys halutaan pois ennakkomoderoinnilla.

        Myös Aktiivimallin krittiikki pahoitti pääsensorien mielen.


      • valta.uhkaa.mennä

        SDP:n kannatuksen nousu saa aikaan valtavan paniikin ja järeitä toimia. Pikku-amerikan rakentamisprojekti on vielä kesken.


    • Made.In.Polpo

      Massavalvonta, massasensuuri, massapropaganda, massaohjailu..

    • Hasbara

      Valtamediapropagandalla sekä maksettujen toimitusten sisäisten hybriditrollien kommentoinnin avulla meidät halutaan aivopestä. Tähän ei sovi massojen vilkas vapaa keskustelu, joka harvoin on propagandaa ohjaavien marginaalisten valtatahojen intressien mukaista. Tästä syystä ennakkosensuuri on ainoa keino syöttää satuja ja tarinoita kansalle pitkässä juoksussa.

    • ehkäsaaehkäei

      Huvittava tuo 'annamme lisää valtaa kirjautuneille'. Kilioppivirheestä voisi päätellä, että tänne saa pakollisen rekisteröitymisen jälkeen kirjoitella rekisteröitymättäkin.

      • eiköhänvaan

        Joku nuori kokoomuskloppi päästetty huseeraamaan mediaparoni-isänsä käskystä sensuurilakia suoleen kun ne puolistaa ay-mafiaa ja työttömiä sekä hyvinvointivaltion säilyttämistä täällä. Sniif..


    • kommunistinenkapitalismi

      Kapitalisti on ottanut mallia entisten kyvyttömien kommunistipomojen menetelmistä. Kaikki hallintoa arvosteleva on "vihapuhetta". Se osoittaa tämän päivän hallinon kyvyttömyydestä ymmärtää kansalaisten tarpeista.

      • KokoomustaVallanhalu

        Kansa näkee ennen pitkää marginaaliryhmien etuja suurella rahalla ja omistamallaan medialla ajaman paskan läpi ja siksi tarvitaan DDR-Stasimainen poliisivaltio valvomaan ihmisiä, mielipiteitä ja sensuroimaan sekä ennakkomoderoimaan keskustelua. Vihapuhe ja Venäjän hybridivaikuttaminen ovat vain valtatahojen tekosyitä rakentaa Orwell-landia betonoimaan valtansa näillä likaisilla keinoilla.


    • dfgdgdfg

      Legendaarinen Jippii palsta on hyvä esimerkki mitä tälle palstalle sen jälkeen tulee käymään.

    • Jos_Mykkäsen

      ehdotus tulee voimaan kaikki negatiivinen Kokoomuksesta kielletään sillä onko asia totta ei ole mitään merkitystä ja rekisteröityneiden jotka tuovat esiin negatiivisia Kokoomuksesta elämä tehdään hyvin hankalaksi.

    • epistä
    • qåaäzm

      Tämä on kaikki sitä sanaa sensuuria jota neukkulassa harjoitettiin. Eliitin konnuuksia, sekä erästä uskontoa ei saa kritisoida. Kristinuskoa saa mättää kuin vierasta sikaa, mutta ei sitä kullannuppu-uskontoa.

      • qåaäzm

        Samaa siis. Eikö kukaan osaa perustaa sensuurivapaata foorumia?


      • qåaäzm

        Toisaalta me olemme jo niin tietoisia eliitin katalista suunnitelmista, että ei maailmanloppu ole vaikka sensuroivat kaiken. Olemme tietoisia siitä että matutuksella halutaan vaihtaa kansat, eli Kalergi-suunnitelmasta. Olemme tietoisia siitä että Orvellin ennustukset toteutuvat. Olemme tietoisia siitä että islamisaatio on tosiasia, ja että sen annetaan hallita vielä monia maita Euroopassa. Tietoisia siitä että kulttuurimarxismi kaikkine mädätyksineen jyllää kaikkialla. Siitäkin olemme tietoisia että maamme mittaamattomat luonnonvaramme lahjoitetaan ulkomaisille firmoille ryöstettäviksi. Nämä kaikki ja paljon muuta, vaihtoehtomediasta.


      • Hintalappu
        qåaäzm kirjoitti:

        Samaa siis. Eikö kukaan osaa perustaa sensuurivapaata foorumia?

        Eiköhän se "maanalainen armeija" ole seuraava askel kun puhekanavat sulkeutuu. Pahoin pelkään.


      • pkorea
        qåaäzm kirjoitti:

        Samaa siis. Eikö kukaan osaa perustaa sensuurivapaata foorumia?

        Kyllä osaa mutta kohta se on rangaistavaa.


      • qåaäzm
        pkorea kirjoitti:

        Kyllä osaa mutta kohta se on rangaistavaa.

        Jos nämä skenaariot toteutuvat kuten pahasti näyttää, siinä eliittikin vielä tulee kärsimään. Kuka heidät lopulta elättää, kun kaaos eli anarkia on täydellinen?


      • Varoituksen.sana
        pkorea kirjoitti:

        Kyllä osaa mutta kohta se on rangaistavaa.

        "Samaa siis. Eikö kukaan osaa perustaa sensuurivapaata foorumia?"

        "Kyllä osaa mutta kohta se on rangaistavaa."

        Se kannattaa tosin perustaa jonkin neutraalin ulkomaan palvelimille, niin ettei omistajia tunneta tai he ovat tämän neutraalin maan kansalaisia. Meillähän on jo esimerkkejä miten foorumille tulee maksettuja ulkoa ohjattuja trolleja vihapuhumaan, joiden takia median omistaja saa raiskaajia ja murhaajia suuremman tuomion. Suolessa ym. valtamedian foorumeissa samat jutut menevät vielä rangaistuksitta läpi, onhan se osa oikeiden omistusten järjestelmää, mutta vaihtoehtona foorumi on vapaata riistää.


      • KokoomuksenKädenjälki
        qåaäzm kirjoitti:

        Toisaalta me olemme jo niin tietoisia eliitin katalista suunnitelmista, että ei maailmanloppu ole vaikka sensuroivat kaiken. Olemme tietoisia siitä että matutuksella halutaan vaihtaa kansat, eli Kalergi-suunnitelmasta. Olemme tietoisia siitä että Orvellin ennustukset toteutuvat. Olemme tietoisia siitä että islamisaatio on tosiasia, ja että sen annetaan hallita vielä monia maita Euroopassa. Tietoisia siitä että kulttuurimarxismi kaikkine mädätyksineen jyllää kaikkialla. Siitäkin olemme tietoisia että maamme mittaamattomat luonnonvaramme lahjoitetaan ulkomaisille firmoille ryöstettäviksi. Nämä kaikki ja paljon muuta, vaihtoehtomediasta.

        Kun valtamedian suomi24, vauva.fi, kaksplus.fi ym. vapaa keskustelu estetään ja väki siirtyy vastamedian foorumeille, mediassa voidaan sanoa että ne edustavat vain äärioikeiston marginaalin ajatuksia, ja ovat mahdollisesti jopa vastamedian toimitusten itse kirjoittamia.

        Valtamedia saa taas vapaan kirjoittelun kielloilla hämättyä ja muokattua kansan ja kirjoittajien yleisen mielipiteen niin, että se näkyy mikä on mediakeisarien mieleen, siis Sipilän ja Orpon lobbaus pääoman, elinkeinoelämän ja suuryritysten puolesta, ay-liikkeen vastaisuus ja hyvinvointipalvelujen purku sekä yksityistäminen. Näistä tehdään yksipuolisella trollauksella uusi normaali, vaikka todellisuudessa ne eivät edusta kansan enemmistön mielipidettä. Kansalle myydään siis politiikkaa jota suuri enemmistö vastustaa, mutta koska netti sensuroi enemmistön mielipiteen se luulee edustavansa vähemmistöä ja on hiljaa sekä ihmettelee luulemansa enemmistön sadomasokistisia kantoja joissa mm. työntekijäluokka näyttää ajavan itsensä vastaista politiikkaa. Se joka omistaa median, siis oikeisto, käyttää massiivista valtaa ja vielä suurempaa mikäli manipuloi eri kansanryhmien ja yhteisöjen näkyvyyttä, kuten nyt Suomessa aivan selvästi tapahtuu.


    • siinäpämuutatte

      Koko vapaan keskutelun idea kuivuu auttamattomasti kasaan. Suomi-keskustelu-foorumi on ollut hyvä tuuletuspaikka monenkirjaville mielipiteille ja ajatuksille. Sitä lukevan on vain ymmärrettävä
      olla ottamatta niin raskaasti joitain kärjekkäitäkin toteamuksia kun sana on vapaa, ainakin melkein.
      Nyt tämä tuuletuspaikka lopetetaan ja se muuttuukin sitten kuivakkaaksi, yksipuoliseksi, yksitotuudelliseksi, ahdistavaksi arkajalkojen palstaksi, kuka sitä jaksaa seurata, tulee eittämättä ylen jälkiviisaat mieleen.

      • Hintalappu

        Olen sitä mieltä että kaikki halukkaat ulkomailta tulevat on otettava Suomeen.
        On järjestettävä bussi kuljetuksia ruotsista tuleville pakolaisille ja kansan on majoitettava heitä koteihinsa.
        Lisäksi Afrikasta on lennätettävä tänne nuoria miehiä töihin. Palvelutaloihin ja päiväkoteihin. Hotelli majoituksella tietenkin.
        Kaikki jotka nyt ovat eri mieltä kanssani pitää laittaa putkaan pariksi vuodeksi

        Olikohan tämä nyt sitten väärä mielipide?
        Ken tietää.. oliko vääriä sanoja...
        Nähtäväksi jää.


      • MediaFreedom

        Paljonkohan oikean puoluekirjan omaavia moderaattoreita on koulutettu ja laitetaan pitämään foorumia elossa mediatalon sisällä tuotetuilla viesteillä? Yleltäkin omistajaohjaus Atte "Sipilä-Gate/Bilderberg" jääskeläisen määräyksellä poisti väärän mielipiteen omaavia toimittajia ja jopa Pressiklubin Ruben Stiller potkittiin pois koska otti Aten mukaan liian sanavalmiita väärän ideologian omaavia vieraita mm. Susanna Kuparinen. No loppuajaksi Pressiklubiin saatiin oikean puolueen ja poliittisen ideologian äänitorvi.


    • yksi-mahdollisuus-

      On meillä vielä mahdollisuus muuttaa Suomen suunta äänestämällä perussuomalaiset Suomen johtoon.

      • qåaäzm

        Se on ainoa oljenkorsi. Jos se pettää, toivo on mennyt. Hyvästi Suomi.


    • No_ei_ole

      kovin vaikea arvata että asian takana on Kokoomuksen Mykkänen jota on palstalla arvosteltu kuten myös Kokoomusta.

      • SanaHaltuun

        Aivan näin.

        Aikooko Kokoomus kieltää anonyymin nettikeskustelu
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15418875/aikooko-kokoomus-kieltaa-anonyymin-nettikeskustelu

        -

        Myös kokoomuksen Nato- ja hybriditahot ajavat vapaan nettikeskustelun kieltoa venäjäkortilla, ja Suomi24 oli jo aiemmin listalla vapaan sanan keskustelukanavista, jotka pitää saada kuriin.

        -

        Jessikka Aro: Hybridi- ja infovaikuttaminen - oikeuskäytäntö
        http://juhakovanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237493-jessikka-aro-hybridi-ja-infovaikuttaminen-oikeuskaytanto
        "Venäjän infovaikuttaminen suomalaisiin on raportin mukaan megalomaanista luokkaa

        Eduskunnan hallintovaliokunta on kuullut toimittaja Jessikka Aroa koskien Venäjän kyber- ja infomaatiovaikuttamisen määrää ja laatua sekä vaikuttamisen torjumista ja kohteen oikeusturvan kehittämistä.

        Kuulemisesta julkaistun raportin (alla) mukaan ko. vaikuttaminen on erittäin massiivista ja monipuolista ja tarvittavien oikeudellisten suojautumistoimien määrä suuri. Onkohan nyt joiltakin karannut mopo käsistä.

        Hallintovaliokunnan kuuleminen
        Keskiviikkona 8.2.2017 klo 11:45
        Eduskunta
        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2017-AK-104038.pdf

        Kuultava: Jessikka Aro, toimittaja, Yleisradio
        Hybridi- ja informaatiovaikuttamiseen varautuminen lainsäädännön ja Suomen kansalaisten perusoikeuksien näkökulmasta

        Suomeen kohdistetun hybridi- ja informaatiovaikuttamisen yksi keskeinen pyrkimys on horjuttaa yhteiskunnan laillista järjestystä ja demokraattista oikeusvaltiota. Tähän tavoitteeseen pyritään mm. kohdistamalla vihamielisiä vaikutusoperaatioita henkilöihin, jotka edustavat oikeusvaltiota ylläpitäviä instituutioita.
        Suomen ja kansainvälisessä informaatiotilassa toimivat aggressiiviset propagandistit käyttävät hyväkseen Suomen lainsäädännössä, lain hengessä, oikeuskäytännössä ja –kansalaisten oikeussuojassa tunnistamiaan ja hyväksikäytölle alttiita kohtia.

        Tällä hetkellä myös vain suomalaisille tarjotut verkkofoorumit tarjoavat alustan valheellisten
        ja laittomien tekstien levittämiselle. Näitä ovat esimerkiksi Ylilauta, Hommafoorumi ja
        Suomi24.fi. Näistä Suomi24.fi ja Ylilauta tuottavat omistajilleen voittoa. Näitä alustoja
        käytetään hyväksi valemedioissa julkaistun lokatiedon laajemmalle linkitykselle ja
        levitykselle."

        -

        Jessika Aron mukaan siis Ylilauta ja Suomi24 ovat Venäjän infovaikuttamisen kanavia. Ja MV-lehden, nykyisen MV-median tapaan alasajettavien hybridivaikituskanavien listalla, jotka uhkaavat Suomen hallintoa. Viimeisimpänä samat tahot ovat maininneet Vauva.fi:n ja KaksPlus.fi:n, joiden vapaan sanan rekisteröintipakottomat alueet otetaan seuraavaksi käsittelyyn.


        Alla oleva ketju kertoi mitä tuleman pitää:

        Äänestys kuinka pian Suomi24 saa rekisteröintipakon, ennen eduskuntavaaleja nopeutettunako?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15423314/tyrkyttavat-rekisterointipakkoa-tannekin


    • fdhsdfhfhgsdfhdh

      Onhan se ollut jo pidemmän aikaa nähtävissä, että vapaa keskustelu on siirtynyt yhä enenevissä määrin TOR-verkkoon.
      Pidän tätä kehitystä huonona, koska siellä keskustelijaa ei saada selvitettyä edes silloin, kun kyseessä on oikea rikos.
      Eli onkohan nyt ammuttu tällä vihapuhe-pelleilyllä _hieman_ omaan nilkkaan..

      • Rahamafiarules

        Myös Suomi24:ssä on ollut Tor-esto useita vuosia joka estää anonyymin kirjoittelun ja IP:n piilotuksen, mutta silti rekisteröintipakko halutaan, jotta porvarihallituksen politiikan kasvava kritiikki saadaan kuriin. Porvarit eivät luota enää omistamansa valtamedian propagandan ja manipulaation toimimiseen kannatuksensa säilymiseksi, vaan ajavat järeämpiä keinoja että saavat lammaskansan seuraamaan tuhopolitiikkaansa.


    • rahaeliittihanke

      USA-vetoinen Nato on näköjään määrännyt suomen kielen lopetettavaksi, mikä sopii mainiosti myös RKP:lle. Helposti nimittäin unohtuu, että tällainen avoin palsta pitää yllä ja jopa kehittää kielitaitoa. Kansan yhtenäisyyttä ja kansallistuntoa ei passaa kohottaa kesken maailmandiktatuurin luomista.

      • kansan_ääni_hiljaiseksi

        Kuten sanottua AY-liikkeen ja SDP:n kannatus on noussut liikaa että Eteläranta 10:n maksettu trollijoukko pystyy enää massapostauksilla muuttamaan valtamedian kommentointien ja foorumien kokonaiskuvaa. Tästä syystä yritetään rekisteröintipakolla vähentää kirjoittajien määrää, jotta maksetut trollit pysyvät tahdissa mukana ja etuasemassa. Yleensähän rekisteröintipakko vähentää huomattavasti foorumien kirjoittajien määrää. Kysehän on siitä vanhasta totuudesta että puhu/kirjoita mitä kirjoitat, kunhan kirjoitat paljon. Kun tarpeeksi toistetaan, valhekin muuttuu totuudeksi tai ainakin sen kuvitellaan olevan yleinen mielipide. Tällä toimintaohjeella Eteläranta 10 toimii täyttäessään valtamedian kommentoinnit ja foorumien ketjut omilla ideologisilla massapostauksillaan. Se koittaa tehdä marginaalisista näkemyksistä valtavirtaa, jonka syvät kansanrivit sitten ostaisivat vallitsevana asiaintilana. Tätä hasbaraa masinoidaan isolla rahalla kaikissa medioissa.

        Hasbara - Manipulointitaiteen salaliitto
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15341578/hasbara---manipulointitaiteen-salaliitto

        Suoli on alkanut sensuroida jopa hakua. Laitapa vaikka hasbara niin se ei enää anna tuloksia kuten ennen antoi. Monet muutkin hakusanat on blokattu, niin ettet pääse kriittisiin ketjuihin. On pitkällä tämä vallan toteuttama sensurointi tälläkin foorumilla.


    • hyväuudistus

      Pakkorekisteröinti on pelkästään hyvä asia. Loppuu se isänmaallinen öyhötys ja pakolaisten vastustaminen Suomi24.fi:n palstoilla. Siistiytyy keskustelu kun Suoken tyhmimmät Iljaa jumalanaan pitävät isänmaalliset pölvästit poistuvat palstoilta.

      • IhanaaIhanaa

        Vihdoinkin vain Urpon kokoomuksen, Sipilän kepun, Terhon sinisten, EK:n, SY:n ja EU:n uusliberalismi valtaa foorumin, ja niiden vastainen vihapuhekritiikki loppuu seinään.


      • Nyt.katkolle

        "Loppuu se isänmaallinen öyhötys"

        Mistähän tarinatuvasta tuo tuli ja millaisissa aineissa.


    • mitä.häh

      Koska Suoli siirtyy tarkalleen Orwellin aikaan?

    • mistälöytyy

      Parhaat vapaat foorumit?

    • UusiParempiFoorumi2

      Suoli 24 tyhjenee. Fazer jää lantaläjään.
      Mistä uusi puhdas keskustelupalsta ?
      Luulis olevan hyvä bisneskin kun mainostajat siirtyy sinne.

      • EiUlkoisiaToimijoita

        Tämän vihapuhepoliisivoimien ja anonyymin nettikeskustelun kieltotahojen takana on isot deep state -voimat, jotka estävät mainosrahoituksen saannin muilta kuin valtamediataloilta. Kuten MV-lehdeltä, myös Suomi24.fi foorumin kilpailija saisi mainosbannit hyvin nopeasti.


      • Vapaata_tilaa

    • Vapaa_Sana

      Ei kiitos.

    • Sairasvaltahaluaasotaa

      Luuletteko että pian saa kirjoittaa missään asioita jotka ovat maahanmuuttovastaisia, ja joissa kerrotaan faktoja maahanmuuttajien rikollisuudesta. Suomi allekirjoittaa pian GCM-sopimuksen ja sen jälkeen kaikissa allekirjoittajamaissa on rikollista kaikenlainen pienikin kritiikki maahanmuuttoa kohtaan.

      Jos oma lapsesi joukkoraiskataan matujen toimesta, ja järjestelmä sekä poliis suojelevat raiskaajia kuten Ruotsissa on tehty, jos yrität kertoa asiasta netissä, olet rikollinen. Sinut suljetaan saman tien ulos kaikista vaikutamismedioista, sekä myös facebookista, twitteristä ja mitä niitä nyt onkaan.

    • yksplusyksonkaks

      Tämähän on suoraan GCM-sopimuksen mukaista yksipuolista sananvapauden rajoittamista. Eikö se ensi vuonna tule voimaan? Kaikki media on poliittisen ohjauksen vallassa. Riippumatonta valtamediaa ei Suomesta löydy.

    • Rakkaudentäyttymys

      Kiitos Yle Suomi 24 kaikista "rakkauspuheistasi" Suomen kansaa kohtaan,jotka eivät
      osaa muuta ilmaista kun "vihapuhetta"sanoessaan totuuden nykyisen Suomen olotilasta.
      Yleltä ja suvakeilta matuilta tulee paljon rakkaudenosoituksia ja rakkauspuheita että
      pitää aivan sensuroida ja lopettaa keskustelut ja tyytyä hiljaisuuteen Ylen rakkauden täyttäessä
      kansan mielen laajan rakkaudenosoituksen voimasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      439
      2024
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      207
      1730
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      184
      1478
    4. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1471
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      50
      1167
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      2
      1134
    7. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      132
      1078
    8. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      1006
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      978
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      34
      976
    Aihe