Maapalloamme tuhotaan, pala palalta.sota.

Merensinisyydestä

TV-uutisoinnit. Päivittäin näytetään jatkuvia sotatoimia eri maissa. Järkyttävää on katsoa, missä määrin viattomia sotaa pelkääviä lapsia aikuisia kuolee sodankäynneissä ja missä määrin tulee pysyviä invaliideja. Erittäin paljon tuhotaam maapallolla pala palattomana käyttökelvottomaksi. Tuhotaan kerrostalot, asunnot, eri tuotantolaitoksia. Näin usein menee täysin käyttökelvatomiksi suuret alueet ja räjähtömättömiä ammuksia jää maahan siinä määrin, että ei voida uudisrakentaa, Sodankäynneissä saastutetaan siinä määrin ilmastoa, että menetetään paljon väestöä siinäkin.
Pommeja vahvistetaan ydinase atomipommia hyödyntäen läjähdetehoon. Mutta, kun siirrymme Vetypommeihin, vidaan pysyvänä jatko reaktioina tuha yksinkertaisesti maapallo, kun menetetään hallinta. Enontekiölläkin on menetetty useita lapsia, kun ovat sodan jälkeen löytänyt ammuksia, jotka heidän käsissä on räjähtyt tai jo maastossa pelkällä kävelyllä asutuu räjähteeseen.

10

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SippiOnTyydytetty

      Hallitus on päässyt sopuun sote-uudistuksesta ja maakuntahallinnosta. Kokonaisuudesta on hänen mukaansa tarkoitus tiedottaa vielä tänään kello 20.30.

      Neuvottelut ovat olleet vaikeat, sillä aikataulut ovat pettäneet moneen kertaan. Haastetta on riittänyt vielä tänäänkin, sillä tiedotustilaisuutta lupailtiin alun perin jo iltapäivälle.

      – Olen tyytyväinen ratkaisuun, Sipilä sanoi poistuessaan neuvotteluista.

    • 12345654321

      Tulevaisuuden ennustus on kinkkistä puuhaa, ei osu helposti kohilleen.

      • 12345654321

        Eihän Sipilä mitään tiedottanut 31.10. Sattui olemaan sinä päivänä pohjoismaiden pääministerien kokouksessa. Erna-rouva Norjasta tiedotteli sinä päivänä.
        Ovat Muoniossakin alitajunnan tiedotuslinjat niin sekaisin että väärin on reimarit tulkittu ja huolella.
        Tämäkin tiedotuspläjäys on vain merkki siitä että väärien johtopäätösten varassa on kauan Suomessa sählätty ja niin myös Muoniossa.


    • Merensinisyydestä

      Sodankäynti, tuhotaan pala palalta ja suurimmat syylliset. Maatansa johtaa sairaat henkilöt ja valitseminen on terveydellisesti todellinen sairas, sekä kykenee sairaana saamaan aikaiseksi. Erittäin järkyttävät ryhmät ja merkittävän suur vahingolliset sodat. Edelleen maapalonmme eri uskontojen linjat ja täysin sairaat saavat johdossaan tappamaan suuret tervejärkiset määrät. Niitä, jotka juuri ovat oikeat uskollisuudessaan ja eivät hyväksy rinnaltaan sairaita yrittäen estää myös tappamisia. Valehtelut kieroilut ja suuret vahingot saaneet tulisi kansainvälisesti yksimielisestä järjestää eri tavoin, että vakavasti sairaista päästään eroon, tai menee sairaana hoidettavaksi ja lääketieteellisesti ja voi parantua. Vieläkin näkee käsityksinäni, että välin aina vahingossa kunniallisesti palkitsemiseen saa järjestettyä itsensä sairaita hyväksi toisia käyttyäen. Vaikka linnan juhliin tai korkea- arvoiseen palkitsemiseen. Yliviisaan katsovat sivusta ja oho mitä pääsee tapahtumaan, erittäin tarkan taustatatietojen tutkimisessa.

    • ulkopuolinen.trolli

      Kuinkakohan terve on Trump? Jännitys tiivistyy Meksikossa, kansainvaellus lähestyy USA n ja Meksikon välistä rajaa. Trump on luvannut 5000-15000 sotilasta vastaanottokomiteaksi. Eikä tämä ole painajaisunta, tulevaisuus sillä kulmalla tätä suurta maailmaa on hämärän peitossa.

    • tyhmä

      Maapallon suurin uhka on ihminen. Ihmisiä on liikaa ja ihmisten tavoitteet ovat luontoa ja ympäristöä tuhoavia. On uskomatonta että ihmisten lisääntymisen säännöstelyyn ei tehdä juuri mitään mm intiassa, turkissa, afrikassa jne…… Lukumäärät vain moninkertaistuvat ja ihmiset tarvitsee ruokaa, vettä ja suojaa sateelta ja tuiskulta sekä jonkunlaista sairaudenhoitoa. Nyt kun näissä maissa ollaan hoksattu että lähdetään sinne missä on tulemme olemaan kusessa muutamien vuosien kuluessa. Meillä on systeemit jotka antavat jonkunlaisen turvan ihmisille mutta jo nyt ruotsissa näkee että rahat ei riitä maahantulijoiden ilmaiseen hammas- ja terveydenhuoltoon, elättämiseen ja asuntoihin jne... Tämän näkee ja tuntee jo se joka maksaa tämän kaiken eli tavallinen kansalainen. Voi sanoa että kohta on kaikki palvelut ajettu alas ja legioona byrokraatteja ja it ihmisiä laattii nettisivuja että tehkää niin ja näin ja nämä toiset kertoo että ei ole näitä saatavissa. Täysin höyryä hommaa. Koululaitokset ovat täysin kuralla kuten sairaanhoito jne.. Voi sanoa että yhteiskunnan peruskivet ovat ajautuneet karille. Lähivuosina tulee aika äkkiä eteen tilanne että meiän on pakko muuttaa elämän tyyliä. Ei ole enää hienoa olla suurituloinen, asua isossa talossa ja ajaa luxusautolla, myös nämä verokuninkaat tulevat menehtymään ruan puutteeseen tai paskaan. Kulissit tulevat kaatumaan. Linkolan sanomat tulevat toteutumaan. Ikävä kyllä, niin tyhmä on ihminen.

    • Merensinisyydestä

      Kirjoitat ihan oikein. Ennen omasta maasta muutettiin niin sanotusti ulkomaille ja pääsy yleensä maahantulosta oli tarkoin rajattu. Ellei ole vakituisessa työssä palautetaan kiireen vilkkaan kotimaahansa ja työtä, sekä sopimusta jatketaan vasta yleensä kolmen kuukauden kuluttua. Mihin olemme todella menossa. Esimerkkinä Italian kautta on eurooppaan tullu Afrikan maista, hyvin suuri väestö ja miten luotettavaa on , että olisivat tapon uhassa kotimaassaan ja niin edelleen. Eikö heidän kotimaahansa voida mennä tutkimaan ja missä määrin saadaan oikeat tiedsot. Onko mitä erikoisin keinoin pakolaisen kotimaan uhkauksina. Syinä on usein pelkkänä tavoitteena, hyvinvointi ja sosiaalisten tukien varassa sitten. He heti valmiina kotimaahan rahan lähettämiset ja siellä voidaan näin elää rikkaasti. Toisena maahan otetuista tulee melkoiset lovet sosiaallisen elannon toimeentulossa. Kun otetaan maahan kieltä ymmätämättömyyden ja työ haluttomuus, niin edelleen. Sitten, kun hyväksytään tulee jäljessä vaimo ja lapset, sekä sitten isovanhemmat. Entä miten kyetään jatkossa sosiaalisesti elättämään työtä vieroksuen tuottamattomia. Useissa maissa näkee suorastaan kauhiastuttavaa, kun köyhissä maissa käydään sotaa ja tavoitteena lähinnä omaisuuden, sekä hyödyn sotana saaminen. Näihin maihin ei mennä puolustamaan sodankäynnissä, että saataisiin rikollisessa tarkoitujsessa estettyä sodankäynti ja oikealle elämälle palauttaminen, eikä useat silti halua köyhästä maastaan lähteä pakolaiseksi ulkomaille. (Kansojen kulttuurit ym.) Myös on havaittaviassa, että mentäisiin järjestystä sodassa, eräissä maissa palauttamaan. Mutta tavoitteena on aika uasein sotahyötynä ja myös hyödyn tavoittelu. Omaisuutta tavoitellaan teemana sodankäynnin estämisessä. Onhan niitä, jotka ovat pakolaisina ja heti valmiit työhön, saisi missä tahansa työssä toimentulonsa lähi aikana.

    • kiljuunÄLÄkoske

      Suosittaisin välleen vaikka hiihtämässä käymistä

      • linssi

        Olen samaa mieltä.


    • Villoottaja

      Maista mistä pakolaiset tulee ihminen ei ole siinä asemassa missä täällä eläimet,vaikka ei täälläkään kaikki huolehdi eläimistä asiallisesti,niitä hankitaan vaikka ei siihen ole yksinkertaisesti varaa,koiria voi olla kymmenenkin ja muita eläimiä useita vaikka maata ei ole kun kynsien alla,leikitään eläinten hyvinvoinnille näyttäen suurempaa mitä todellisuudessa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe