Näin ne siirtyvät taas

PierreReview_

Siis ne maailmanlopun maalitolpat. Ainakin, jos asiaa kysyy Max Planckin meteorologisen instituutin johtajalta Jochem Marotzkelta.
"Jäljellä oleva CO2-budjettimme 1,5 celsiusasteen tavoitteeseen on ainakin kaksinkertainen aikaisemmin luultuun verrattuna." Täten päästövähennysten tekemiselle tulee kymmenen vuotta lisäaikaa (sen aiemmin huudetun 12 vuoden lisäksi).
http://notrickszone.com/2018/11/10/max-planck-institute-climate-modeler-admits-reprieve-extended-10-years-earlier-models-too-sensitive/

Toisaalta IPCC:n muutos 2 asteen tavoitteesta 1,5 asteeseen tuli klimatologeillekin yllätyksenä. Marotzken mukaan 1,5 asteen maailmalla ja kahden asteen maailmalla ei ole paljoakaan eroa ainakaan Euroopassa.

Näin ne maalitolpat siirtyilevät jälleen kerran suuntaan jos toiseenkin.

12

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä.julkaisu

      Haastattelun vain tieteellisen julkaisun perusteella? Jos jälkimmäinen niin mikä julkaisu?

    • totuudenlöytäjä

      Maalitolppia siirrellään ja kaikki siirtelijät op niin tyhmiä, ettei tajua, että siirtely on hälmölästen hommaa. Ainoa järjellinen teko olisi poistaa ne maalitolpat kokonaan. Ne jotka näkee maalitolppien poistamisen ainoana järkevänä vaihtoehtona, on kuitenkin pieni vähemistö.

      Maailmaa on retkutettu rankasti150 vuotta vanhalla opilla, missä ei sinänsä ole mitään uutta, On opeilla retkutettu ennenkin, Valtaosa kansasta on niin tyhmää, että retkuttaminen on helppoa. Olen vaan odottanut, koska tulee vastareaktio, ja miten se tulee ja miltä taholta.

      Nyt on suuri joukko julkisuudesn henkilöitä "maalannut itsensä nurkkaan" Sieltä on vaikea päästä pois kunnialla. Niille, joilla asia on pesiytynyt tunnepuoleelle ,se on kaikista vaikeinta. Siitä on tullut uskonto, josta ei uskalla luopua.

      Tämä meidän puuhastelu täällä ei näytä muuta kuin kiisdyttävän retkuttajia. Kun ihminen oa ensin rerkuttanut itse eitsensä, on vaikea perääntyä. On vaikea tunnustaa, että koko elämäntyö tai merkittävä osa siitä onkin ollut muiden retkuttamista.

      Sinne se kuitenkin häipyy historian hämärään enemistön elämäntyö. Vain suurmiesten ja naisten hyödylliset teot jää elämään. Niitäkin jälkipolvet parantelee.

      Kyllä tämä ilmastopanikointikin ennenpitkää häipyy historian hämärään, ja nuoret sukupolvet ja tulevat sukupolvety tulee tuomitsemaan retkuttajat ja paniikinlietsojat. Fiksut on siitä kelkasta hypänneet jo kauan sitten, eikä kaikki ole nousseet siihen kelkkaan koskaan.

      Väitetään että herran pelko on viisauden alku. Ok voihan se joissakin tapauksissa olla viisauden ALKU. Fiksu alkaa kuitenkin ennenpitkää epäillä ihmisten toitottamaa oppia, ja mitä enemmän toitotetaaan, sitä enemmän fiksu epäilee, ja alkaa tutkia aivan itse.

      Näin minulle kävi. Jollain tasolla joskus kauan sitten minäkin uskoin ilmastonmuutosoppiin. Minulle se ei ollut mikään elämän ja kuoleman kysymys, joten minun oli helppo käsitellä myös sen kumoavia todisteita.

      Kun elämänkokemusta karttui menetin kiinnostukseni koko asiaan. En pitänyt sitä oleellisena asiana. Pari vuotta sittea heräsin ajattelemaan asiaa uudelleen erään lehtikirjoituksen seurauksena. Se oli ilmastonmuutosteoriaa vastaan.

      Soitin kirjoittajalle ja esitin pari kysymystä hiilidioksidista. Hän selvittio asian ja kirjoitti lehteen jutun otsikolla: Hiilidioksidipäästöt pelastaa ihmiskunnan. Sen jälkeen mykistyi hänen puhelimet. Arvasin mitä oli tapahtunut, ja tajusin, että tilanne käy todella kuumana.

      Salaiset numerot hanellä on edelleen. Minä heräsin seuramaan tilannetta. 1,5 vuotta sitten aloin seuraamaan mitä netissää puuhataan. Olin jonkin aikaa Face bookissa. Sitten tilini suljettiin. Tuli vaan ilmoitus eittä joku siellä oli yrittänyt jotain luvatonta.

      Minä se en ollut, ellei oteta huomioon, että kirjoitin ilmastonmuutosoppia vastaan. Olisiko algoritmi sulkenut tilini sen takia. En ole viitsinyt uudelleen avata. Ei kiinnosta ne jutut.

      Hiilidioksidi on luonnolle yksinomaan lannoite melkoisen suurinakin pitoisuuksina. Se todistaa fossiiliset polttoaineet, jotka on eloperäistä jätettä. Sitä todistaa myös valtava määrä eloperäistä kalkkikiveä, jonka on tuottaneet korallit.

      Miten ihmeessä ihmiset on saaru retkutettua uskomaan, että hiilidiolksidi on luonnollekin vahingollinen. Kun ihminen on tyhmä ja itserakas, hän ei osaa eikä halua epäillä omaa ymmärrystään, Sitä osaa epäillä' vasta kun on rittävän viisas.

      Itseoppiminen voi onnistua vaan, jos ihminen epäilee omaa ymmärrystään. Silloin se ymmärrys kasvaa. Siihen tarvitaan tehtäviä joista selviytyminen on lähes ylivoimaista. Kun ihmiset pannaan sellaiseen koulutukseen, osa kehittyy, ja ne jotka ei pysty kehittymään, karsiutuu armotta pois.

      Kun opetetaan hitsausta, se on ui tai uppoa menetelmä. Hiukan saatetaan joitakin perusioita opettaa,. mutta pääasiassa oppi tulee kokemisen kautta. Moni hitsari on herrallekin herra. Ei hitsarit kuvia kumartele.

      Ei yleensäkään metallimiehet kuvia kumartele. He tietää arvonsa. Ne herrat ei pysty yleensä heidän hommaansa tekemään. Tiedän yhden herran, joka on myös huippuhitsari, ja tiedän toisen herran,joka opetteli hitsausta Amerikassa yliopistossa. Hän on muutenkin taitava käsistään.

    • dunningkrugerdenialisti

      Totuudenetsijä näyttää olevan sama herra kuin antidenialisti.Käsialasta ei voi erehtyä.Sama heppu joka kuvittele olevansa maailman paras hitsari/sorvari/ambulanssikuski/kaasuinsinööri ja joka oli työttömänä 90luvulla mutta kävi atk ajokorttikurssin ja on nyt huippuilmastotutkija.Kova heppu,tuohon ei erkkikään pysty.:)

      • PierreReview_

        Siis keskustelet keskustelijoista sen sijaan, että keskustelisit itse asiasta. Ai niin, mutta sinähän taidat olla se sama heppu, joka palstalla hännystelee kahdellasadalla nimimerkillä virallista agw-propagandaa ja joka kuvittelee löytäneensä tieteellisen ilmastototuuden muiden tuodessa palstalla esille vain alempiarvoisia mielipiteitä.

        Agw-uskovaiselle tyypillistä käytöstä: henkilöhyökkäykset ja ylipäätään takertuminen siihen, kuka sanoo ja missä sanoo sen sijaan, että keskityttäisiin siihen, mitä sanotaan.

        Mitäpä jos vain häipyisit, kun kerran sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa.


      • missä.julkaistu
        PierreReview_ kirjoitti:

        Siis keskustelet keskustelijoista sen sijaan, että keskustelisit itse asiasta. Ai niin, mutta sinähän taidat olla se sama heppu, joka palstalla hännystelee kahdellasadalla nimimerkillä virallista agw-propagandaa ja joka kuvittelee löytäneensä tieteellisen ilmastototuuden muiden tuodessa palstalla esille vain alempiarvoisia mielipiteitä.

        Agw-uskovaiselle tyypillistä käytöstä: henkilöhyökkäykset ja ylipäätään takertuminen siihen, kuka sanoo ja missä sanoo sen sijaan, että keskityttäisiin siihen, mitä sanotaan.

        Mitäpä jos vain häipyisit, kun kerran sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa.

        Laittaisitko näkyviin tiedon siitä, missä tieteellisessä julkaisussa tuo alussa esitetty väite on esitetty. Riittää hyvin doi - koodi tai tekijöiden nimet ja vuosiluku.


      • ÄläAnnaHuomiota

        " näyttää olevan sama herra kuin ############. Käsialasta ei voi erehtyä.Sama heppu joka kuvittele olevansa maailman paras #########"

        Siltä näyttää, mutta eipä sillä ole väliä mitä nimimerkkiä täällä käyttää. Kun huomaat että joku keskustelija on toivoton tapaus niin lakkaa vastailemasta sille ja jätä se höpöttämään itsensä kanssa keskenään. Mitä enemmän annat höpöttäjälle minkäänlaista palautetta sitä tärkeämpänä se kokee kirjoittelunsa eli ruokit trollia.


    • Veli-Q

      Taas puhutaan maailmanlopusta ja uskovaisista sekä eämänkokemuksesta. Uskomatonta puuroa tiedepalstalla! Yhdessäkään varsinaisessa tiedejulkaisussa tai suuren laitoksen mittausten yhteenvedossa ei käsitellä tällaisia asioita.

      • ei.julkaisussa

        Huomaat varmaan, että aloittaja ei kerro missä tieteellisessä julkaisussa nuo väitteet on tuotu esille.


    • antialarmisti

      Taas pystytetään ensi vuona yksi maalitolppa oikein Suomen lakiin. Hiilenkätön täytyy loppua vuonna 2019 ,vaikka Suomessa sen käyttö on todella tehokasta, koska sillä tuotettaan sekä sähköä että kaukolämpöä. Kuinkahan suuri enemistö sen lain niittaa voimaan, vaikka se on täysin järjetön

      Mistä saadaan se valtava määsä haketta, ja kun sitä ei voi edes varastoida pitkäksi aikaa. Se syttyy itsesytytyksellä palamaan. Yhden kivihiilikuution tilalle tarvitaan 10 kuutioota haketta. Kaikki suuret rannikkokaupungit käyttää kivihiiltä, koska sitä voidaan tuoda laivoilla ja voi varastoida huoletta vaikka vuosia.

      Kuinka pahaan jamaan tämä maa ajetaan ennenkuin Helsinkiläisille tulee järki päähän, vai tuleeko sitä ikinä. Siellä on niin hirveä asenneongelma, ettei ne suostu millään heräämään todellisuuteen.

      Todellisuutta on se, että täällä on aivan turha vauhkoilla päästöjen kanssa. Muualla hiilellä tuotetaan vain sähköä ja lämpö lasketaan harakoille. Täällä se käytetään talojen lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen,

      Suomalainen yhteiskunta saatta hyvinkin olla maailman energiatehokkain, kun otetaan olosuhteet huomioon. Saattaa hyvinkin olla, että Suomessa on myös maailman paras kattilatekniikka. Helsingissä ollaan niin paniikissa, ettei tällaisia asioita huomioida ollenkaan.

      Kun paniikissa tehdään päätöksiä, ne on useimmiten vääriä päätöksiä.

    • antialarmisti

      Siirtelen tässä vähän maalitolppia. Helsingin yliopistolla oli tieto, mikä on CO2 tason yläraja kasvullisuuden kannalta. Se on noin 10 000 ppm kasvista riippuen. Ei sekään niitä vielä tapa, mutta kasvu häiriintyy niin että ruuantuotanto vähenee.

      • pieni.muutos.riittää

        Monissa ravintokasveissa proteiinin, raudan ja sinkin pitoisuudet putoavat jo 550 ppm CO2 kohdalla. Lisää tietoa Myersin artikkelista, jonka löytää hakusanoilla PMC4810679 NIHMS765241


      • höpötihöpö
        pieni.muutos.riittää kirjoitti:

        Monissa ravintokasveissa proteiinin, raudan ja sinkin pitoisuudet putoavat jo 550 ppm CO2 kohdalla. Lisää tietoa Myersin artikkelista, jonka löytää hakusanoilla PMC4810679 NIHMS765241

        Paskapuhetta.
        Ei putoa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1372
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    Aihe