Kotimainen porkkana. Tartteeko kuoria vai riittääkö peseminen?
Porkkana??
6
424
Vastaukset
- riippuu.kasvatusmaasta
Riippuu ovatko suomalaisia. Esimerkiksi Lidlissä on joskus ollut hyllynreunassa lappu "kotimaisia porkkanoita", mutta porkkanapusseissa on ollut Tanskan lipusta taiteiltu logo.
- kuorineenpäivineen
Ei ole pakko kuoria. Pese kuitenkin kunnolla.
- välillävaintekeepahaa
Itseasiasa kaikki, joka maasta nyhdetty on pestävä vaikka olisivat ns. pestyjä ja porkkanat kuorisin ja huuhtelisin ennen ruokaan lisäämistä sen verran e-kolia, listeriaa jne... pukkaa.
Tämä on vain perus-hygieniaa eikä mitään hysteriaa - kaikki maasta nostettava on puhdistettava hyvin ja käsiteltävä muusta ruoasta erillään kuten myös liha ja tsikkeni tulee käsitellä erillään muusta ruoanvalmistuksesta ihan vain e-kolin ja salmonella-ellan takia.
Ja kuten mainitsin niin mihinkään hysteriaa ei ole aihetta vaan ihan tavallinen käsi-hygienia riittää ja tsikkenin käsittelyn jälkeen ei tule tehdä raaka-salaattia pesemättä käsiään ja välineitään huolellisesti.
Vaikkakin kun näkee esim. Sukulan tehden raaka-salaattia samoilla välineillä kuin aikaisemmin valmisti tsikkeniä tai Garammin opastaessa aamu-teeveessä miten ei saisi possua tehdä ja heti sanotun jälkeen teki juuri niin kuin oli kielletty ja toimittajat söivät annoksen että silleen.- ja.paskaa
Multaa pitää syödä, muuten tulee allergioita. Isoimmat kivet kannattaa toki heitellä pois ettei hampaat rikkuunnu.
Suomalaista tsikkeniä uskaltaa käsitellä huoletta. Suomessa kun ei nääs esiinny salmonellaa kuin luonnon eläimissä. Ravintoloissa käytettävä tuontitsikkeni on eri juttu, kuten tuontisafkat yleensäkin. - bakteerihysteriaa
Kyllä mä ainakin itse kasvatettuja syön suoraan maastakin. Vähän pyyhkäisee enimpiä multia pois ja narskuttelemaan. Ei tartte olla koko aikaa sairaana, kun ei elä jossain bakteeri-hygienia-hysteria kuplassa.
- salmonella-ella
ja.paskaa kirjoitti:
Multaa pitää syödä, muuten tulee allergioita. Isoimmat kivet kannattaa toki heitellä pois ettei hampaat rikkuunnu.
Suomalaista tsikkeniä uskaltaa käsitellä huoletta. Suomessa kun ei nääs esiinny salmonellaa kuin luonnon eläimissä. Ravintoloissa käytettävä tuontitsikkeni on eri juttu, kuten tuontisafkat yleensäkin.Suomessa tavataan salmonellaa noin 2 prosentissa siipikarjatuotteissa vuosittain eli tartunnan riski on vähäinen, mutta tulee silti ottaa huomioon tuotteita käsiteltäessä eli perushygienia kuntoon - eiköhän se riitä.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 474531
Yritystuet 10 mrd. vuodessa, eli yrittäjäriski valtiolla kuten kommunismissa
Pelkästään Viking Linen viinanhakuristeilyitä sponsoroidaan 20 miljoonalla eurolla vuosittain. Dieselin verotukikin on184469Sture Fjäder haluaa tuensaajien nimet julki
Kokoomuspoliitikko haluaa yli 800 euroa kuukaudessa tukia saavien nimet julki. Ehkä olisi syytä julkaista myös kuvat? h633520Luotathan siihen tunteeseen, joka välillämme on?
Uskothan myös, että se kestää tämän? Kaipaan sinua valtavasti. Vielä tehdään yhdessä tästä jotain ihmeellistä ja kaunist443493Riikka on siis suomalaisille velkaa 84 mrd
Jos kauhukabinetti istuu vaalikauden loppuun. Keskimäärin yli 20 miljardia uutta velkaa rikkaiden veronalennuksiin jokai903350En saa sua mielestäni vaikka tekisin mitä
Mikä tähän auttaa.. ei mikään. Edes aika. Kaivan sut kohta vaikka kivenkolosta että saan kysyä haluatko sinäkin💛143307Sanna on suomalaisille siis velkaa 24 mrd euroa
Muistanette vielä kuinka Italian remonttirahoja perusteltiin sillä, että italialaiset ostaa suomalaisilta paidatkin pääl1662876Onnettomuus
Hukkajärventiellä kolaroi lavetti ja henkilöauto. Uutista ei missään! Hys hys ollaanko hiljaa tästäkin?52590- 252479
Köysi alkaa kiristyä putinin kaulalla....
Putin pelkää eniten juuri omaa porukkaansa, ja siihen on varmasti syytä kun sota ei ole mennyt hyvin, tappiot ovat valta192077