Ei ollut Kemi kypsä liigapaikkakunnaksi

FCKembo

PS Kemi meni kakkoseen taloushaasteiden vuoksi. Harmillista ettei Kemissä ole edellytyksiä ylläpitää liigatason jalkapallojoukkuetta. Pelillistä ja skouttaamisosaamista olisi, mutta puitteet ovat valitettavasti sellaiset että parhaat pelaajat myydään pois rahapulassa. Mahtavia tapahtumia järjestettiin ja yleisöäkin kävi aluksi hyvin.

Se oli tosi kivaa niin kauan kuin sitä kesti. Toivottavasti nähdään taas pääsarjassa pian!

31

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • expotkupalloilija

      Voiko olla totta että tämä ykkösen lisenssihakemus heitettiin ilmaan vain sen vuoksi,että olisi saatu kerättyä kannattajilta vastikkeetonta rahaa seuran velkojen maksuun?Onneksi en lentänyt lankaan.

    • expotkupalloilija

      Minun mielestäni( korostan minun mielestä) suurin ongelma liigan pienten seurojen kannalta on otteluiden televisiointi. Katso kaikki pelit kotisohvalta vain hintaan ??????. En ole tietoinen saako liigaseurat korvauksia otteluiden televisioinnista mutta itse en ole siihen sortunut. Ei tosi fanit katsele kotiotteluita sohvalta. Ei 1970 kun Kemin Into pelasi korkeimmalla sarjatasolla katsottu pelejä kotona. Otettiin pisteet kotiin huutamalla. Silloin vain politiikka ratkaisi niin paljon että Into pudotettiin sarjasta väkisin. Ei muualla maailmassa unohdeta seuran fanitusta pelaa seura millä tasolla tahansa. Nyt pelataan toivottavasti 2 divisioonassa ja niitä otteluita ei käsittääkseni Ruutu näytä. Kannustetaan oman kylän pojat taistelemaan sarjapaikasta niin ehkäpä vielä joskus nähdään ylemmän tason pelejä perinteisessä potkupallokaupungissa Kemissä!

    • expotkupalloilija

      Jatkan vielä. Minusta on naurettavaa kun sanotaan etttä miksi mennä Saukkiin katsomaan peliä ja syömään kalliita makkaroita. Saman näkee kotisohvalta kun maksaa parikymppiä kuukaudessa ja voi syödä suolapähkinöitä ja juoda kaljaa. Tätäkö se on kotijoukkueen kannatus? Hävetkää!!!

    • seisomakatsomo

      Myydään kuppi penkit tai vaihdetaa raakalankkuun.Olosuhteetriittää saukissa vaikka mihin...

    • expotkupalloilija

      Jos tuo lasku koskee Rovaniemellä pelattuja kotiotteluita niin mielestäni lasku olisi pitänyt osoittaa Kemin kaupungille. Eikö se ole kaupungin vastuulla järjestää joukkueelle kelvolliset olosuhteet pelata veikkausliigaa. Toisaalta tällä asenteella urheilua kohtaan ei Kemissä kannata harrastaa mitään muuta urheilua kuin kyykkää Peurasaaren kentällä.

      • Lumperiantti

        Eihän kulttuurille jäis mitään jos kaupunki maksais kaikki. Kulttuuri kunniaan ja maalima pelastuu.


      • PuulaakistaVainaa

        Väärin. PS-Kemin pitäisi maksaa Kemin kaupungille sellaista vuokraa kentästä, että se pystyttäisiin pitämään pelikunnossa koko liigakauden. Kenttävuokran pitäisi olla niin iso, että lämmitys voitaisiin järjestää.

        Eikö se ole järjenvastaista, että näillä leveysasteilla ulkokenttien pitäisi olla pelikunnossa ja nurmikon vihreänä jo huhtikuun alussa? Tuohon aikaan on hiihtokelit parhaimmillaan.


    • expotkupalloilija

      Ollakko vai eikö olla!!!! Siinäpä vasta pulma Ps Kemin napahenkilöillä.

    • Noitaakkasyväkankaalta

      PS KEMI OY
      Yrityksen Ps Kemi Oy liikevaihto oli 550000 euroa 2016. Tilikauden tulos oli -0,3 miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli -48,1. Yhtiön omavaraisuusaste oli -650 prosenttia.

    • expotkupalloilija

      Tuohon kun ois saanut muutaman miljoonan yritystukea niin olisi normaali suomalainen keskitason yritys. Ei mikään turha yritys.

    • TapsaSeinäjoelta

      Ei näyttänyt olevan Kemissä tietoa eikä taitoa, liigajoukkueen pyörittämiseen..heh heh...
      Yllättävän kauan Kemi roikkui liigassa, ajattelin että yksi kausi korkeintaan..heh

    • expotkupalloilija

      Eipä se taija SJK:n asiatkaan kovin pitkään kantavalla pohjalla olevan. Pisteet meni muuten 7-1 Kemille viime kaudella. Pienenä muistutuksena Seinäjoelle.

    • expotkupalloilija

      On se melekosen kumma juttu ettei Meri-Lapista saada kunnon potkupallojoukkuetta esin ykköseen. Kemissä kaksi metsäyhtiötä ja kaivos. Torniossa terästehdas. Onko tosi ettäi edes mainoseurot kiinnosta näitä firmoja. Jos oltaisiin esim.Ruotsissa niin yksikin näistä firmoista pitäisi yhden joukkueen taloudellisesti vaikkapa jääkiekossa tai jalkapallossa korkeimmalla sarjatasolla. Taitaa olla että Ruotsissa eivät firmojen toimitusjohtajat ole niin ahneita bonuksiin vaan tinkivät omista eduistaan urheilun kautta tuleviin yhteiskunnallisiin panoksiin.

      • helsinginherra

        Näinhän oli ennen, kun tehtailla oli "omat" joukkueet joita ne sponsoroi.

        Mutta nykyään nämä tehtaat ovat isojen konsernien osia, eikä näitä konserneja joiden pääkonttorit ovat Helsingissä tai Espoossa kiinnosta pätkääkään paikalliset jalkapallojoukkueet ja niiden sponsorointi.


    • expotkupalloilija

      Ennen meillä oli Veitsiluodon Vastus, Jääpallossa useita SM:a.Potkupallossa oli Haka ja MyPa.Miten Ruotsissa onnistuu esim. Modo? Tehtaan joukkue. Voisi nämä teollisuuslaitokst antaa pikkasen sponsorirahaa perinteiselle potkupallokaupungille,Kemille. Veikkausliigassa on 12 joukkuetta. Lumilinnoja on kohta joka kaupungissa.Herätkää! Me tarvitsemma tänne potkupallojoukkueen jota me kaikki saamme kannustaa kuten ennenkin. Ei oo muutako .......Ps Kemi!!!!!

      • ennenoliparemmin

        Ennen oli, nyt ei ole eikä tule mitään sponsorirahoja isoilta konserneilta. Ei kuulu ydintoimintaan, eikä brändiin tukea mitään paikallisia puulaakiseuroja. Liian vähän näkyvyyttä.

        Jos PS-Kemi pelaisi EM-tasolla, niin tilanne voisi olla toinen.


      • Lamapallo

        Onhan se nyt selvää, että noissa firmoissa istuu viisaat päättäjät. Eihän ne nyt tollaista ala-arvoista joukkuetta ala sponssaan, mainehan siinä menis ja sitten konkka jonka seurausena tuhansia työttömiä lisää.
        Paremmin pärjäävät kun ei ole tollaista riippakiveä riesanaan.


    • expotkupalloilija

      Vaiei ole näkyvyyttä? Kyllä ainakin Ps Kemi on ollut näkyvillä valtakunnan mediassa koko 3 vuotta kestäneen liigauran aikana.Eihän suuret firmat sponsoroi mitään urheilua Suomessa kun verrataan esim. Ruotsiin.Vaikka esin suomalais- ruotsalaisomisteinen firma niin toiminta aivan erinlaista Ruotsissa.

      • eitipufyffee

        Näin se nyt kuitenkin on, eikä sille mitään voi. Ainahan voit mennä hattu kourassa kerjäämään sponsorirahaa firmoilta vaikka ihan Ruotsista saakka, niin näyt kinka helppoa sitä on saada.


    • expotkupalloilija

      En moiti rahan kerjääjiä. Moitin näitä yrityksia mutta onhan niilläkin ongelmansa. Niiden pitää antaa tukensa sateenkaariporukoille jos meinaa saada tavaraa kaupaksi maailmalle. Tuosta taloudesta voi sanoa että jos Kemi ois esim. saanut Valencista sen 600 000 jonka HJK sai napattuaan hänet melkein ilmaiseksi Kemis niin talous olisi varmasti toisin. Tämä on vain yksi esimerkki.

    • iisii

      Harmi juttu nämä julkisuudessa olleet taloushuolet, no toivottavasti asiat saadaan kuntoon. Linkkini tarkoitus oli kertoa, että apua tarvitaan.

      • kiitoskuitenkinvuosista

    • Enkku

      Englantilaista coachia pukkaa. Toivottavasti silti pysytään oman kylän pojat linjalla.

    • expotkupalloilija

      Odotetaan että Neuvostoliitto syntyy uudelleen. Ehkä sitten saadaan Kemistäkin jonkinlainen potkupalloporukka palloliiton sarjoihin. Eli saadaan katsojia peleihin ja seuralle pääsylipputuloja.

    • Valkkulahtee

      Onko mitään tietoa uudesta valmentajasta?

    • expotkupalloilija

      Eiköhän se valmentaja löydy sieltä päättäjien riveistä. Sieltähän löytyy taitoja Neuvostoajan potkupallotaidoista.

    • pukkima

      PS Kemillä yhtä hyvät talousnerot hallituksessa kuin kaupungilla. Niin olihan TULLIN seura,
      jota asiaa jaksoivat markkinoida. Suljettu piiri, sanon minä. Luulisi hävettävän?

    • expotkupalloilija

      Kovat on suunnitelmat uuden seuran johtoportaalla. Olisihan se kiva nähdä vielä joskus veikkausliigaa Kemissä. Toivotaan parasta!

      • Hypyä

        Kolmosen pysyvää keskikastia koko poppoo. Ei nousua.


    • expotkupalloilija

      Askel kerrallaan mennään. Ja ollaan nöyriä ja pidetään maltti . Kyllä Kemistä aina on saatu joukkue liigaan. Jos ei muuten niin huutamalla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe