easyfit koivistonkylä

Mitä mieltä? Itse ollut jäsenenä 2013 vuoteen 2017, nyt pitäisi Treelle paluun ja tolle alueelle muuton takia taas palata jäseneksi. Kuulemma sali parantunut jotenkin, mutta ketään ei paikalla ku illalla, näin kuulin?. Joskus siellä oli henkilö aina paikalla, oli kiva tulla ku joku mestoilla. Sai kysyy helppii ja sitä saikin. Tai sitten en oo kylmien salien treenaaja. Mulle ihan sama onko penkkejä yksi tai viisi, tosi kiva kun joku paikalla, varsinkin tälläiselle duunalrille joka ei saa töissä puhua. Miten se Liikku joka avaa Turtolaan, onko niin hyvä kun on kehuttu?
Ilmoita


15 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


SURKEEKSI MENNYT, KAIKKI PÄTEVÄ HENKILÖKUNTA LÄHTENYT JA SAMOIN JUMPPAOHJAAJAT. ASIAKASPALVELUSSA EI KETÄÄN PÄIVÄLLÄ JA SIIVOUS IHAN ALA-ARVOISTA. SALI TÄYNNÄ VILLAKOIRIA JA LAITTEET PASKASIA. SURKEITA PERSONAL TRAINEREITA TARJOLLA, JOTAIN MUUTA OLI ENNEN. ONNEKSI IRTISANOIN. HALPAHAN TUO ON, MUTTA SAMAAN HINTAA SAA PAREMPAAKIN. ONNEKSI TULEE TURTOLAAN UUSI JA LAADUKKAAMPI. NYKYÄÄN TOHON SAMAAN KOLMEENKYMPPIÍN SAA JOTAIN MUUTA KUN KULAHTANEET INFRAPUNASAUNAT JA PASKAA PALVELUA.
Ilmoita
Itse tykkään tosi paljon Kangasalan ja Ylöjärven easyfit paikoista, mutta olen käynyt myös Koivistonkylässäkin pääosin. Oli ennen mielestäni kanssa siisti ja joku paikalla aamusta, voi hoitaa asiakaspalvelussa asiat. Mulla kaikkien keskusten käyttöoikeus mutta lasku menee mielestäni koivistonkylään....? En tykkää enää tosin siellä käydä kun ei ketään paikalla ja porukka vaihtuu kokoajan, tykkään itse kun tuttuja naamoja. Jos jotain kysyy esim asiakaspalvelussa, niin tosi nihkeetä ollut .... oli kiva kun siellä oli ennen se sama tyyppi paikalla ja aina sai apua. Pitääkin vaihtaa se pääsali pois sieltä.
Ilmoita
Olikohan se joku mies ku veti aikoinaan niitä jumppia siellä?...se oli hyvä ja sitten se Miia...? Ja sitten siellä asiakaspalvelussa oli aina joku, ainakin semmonen tumma ja pitkä muija, silloin ainakin homma toimi. Käytiin äitin ja siskon kanssa myös jossakin pienryhmässä ja sitä veti semmonen vanhempi vaalea nainen, siitäkin tykättiin..oli tosi ystävällinen. Hyvä lukea täältä, että on taso ilmeisesti laskenut, no onhan se siellä jo ollut aikansa ollut, oisko omistaja vaihtunu kun nyt kuullu tuttavilta, että jumppia ei enää niin paljo ja ei enää hyviä ohjaajia mitä oli ennen ja ei ketää paikallla päivällä, jos haluisi hoitaa asioita. Kuulemma paikatkaan enään puhtaita, aina ennen siellä heilu se yx muija ja siivos koko ajan. Mietitään tässä taas uutta treenimestaa meille, Mitä mieltä siitä Liikusta? Turtolaan kuulemma tulee ja ainakin posiitivista kuullut, avaraa ja hintakin sama.
Ilmoita
Miksi et mene bussilla keskustaan kun siellä on Steel Body ja entisen Anttilan tiloissa oleva Fitness24seven, molemmat hintalaadultaan hyviä paikkoja, tai sitten jos sulla on auto käytössä niin Powerhousegym Lapinniemessä on erittäin hyvä paikka.
Ilmoita
Kiitos vinkistä, mä tykkään ku n salia lähellä kotia...ettei tarvi enää liikkua kun jalan. Testaan kyllä sen uuden Liikun joka tulee turtolaan. on ainakin lähellä ja kuullut niiden muista paikoista hyvää. Maku kyllä mennyt koikkarin easyfittiin.
Ilmoita
Ihan ok paikka on jos ei välitä tai tarvi mitään asiakaspalvelua. En oo käyny jumpissa, niistä en tiedä..mutta perus-salina ihan ok, tosi aika likaset ja pölyset laitteet ja paikat. Jotain henkilökuntaa joskus ollu paikalla kun juuri täs kävin, eivät edes tervehtiny...tuli aika "epätoivottava salille olo" fiilis. Ehkäpä jos tarvis valmennuspalvelua, niin en sieltä ostais...ei vaan vakuuta ne nuoret kimmat. Semmosen koulutuksen mitä ne on varmaan saanu, saa parilla sadalla kirjekurssinakin. Hyvät laitteet tosin on kyllä ja hyvin penkkejä. Ehkä oikea sauna ois yes, se infrapunasauna ei oikein kiinnosta.
Ilmoita
Just liityin..ois pitäny lukea tää eka. Taidan kanssa sinne Liikkuun, ainakin niiden Y-järven paikka on huippu. Onkohan se irtisanomisaika sen 1kk, mutta onhan aina 14 pv.n peruutusoikeus...vai noudattaakohan ne tuolla mitää sellasta..kai niiden pitää, onhan siitä ks-laki? Mä ainakin sain ihan paskaa asiakaspalvelua ja tosi töykeetä sellaselta reilu parikymppiseltä ponnaripäältä vai mikä se oli.....oisko ollu 25...katto muo sillee, että mee ny himaan ensi laskee painoo..tarjos mulle samalla jotain sen omaa ryhmää, ei vakuutanut sen olemus ja asiakaspalvelutaidot...ensin oot töykee ja sit haluu mun jonkun sen ryhmään hilluun.
Ilmoita
Helsingissä Easyfitissä on uusi "kuntokisa" mutta mitattavat 7 suoritusta kestoltaan vain jotain minuutin ja joku vähän yli. Ei tuolla tavalla todellakaan mitään kuntoa mitata.
Ilmoita
Kuulin yhdeltä tutulta, että kusettavat työtekijöitä... Ihan kuulemma lainvastaista toimintaa.
Ilmoita
Oon käynyt useamman vuoden, hieman on taso laskenut. Kukaan ei tervehdi enää ja siivouksen taso laskenut paljon... villakoiria ja hikilänttejä stepperit ja kuntopyörät täynnä. Oli kyllä siistimpi aiemmin. Henkilökunta jotenkin koppavaa nykyään, kun jotain kysyy...niin tulee aika tyhmä olo tällaiselle vanhemmalle treenarille. Pt palveluja en kyllä enää ostaisi, kun samat ihmiset ensin omasta mielestä epäystävällisiä, niin ei tee mieli maksaa. WC.t ja suihkutilat aika likaisia, kun tarkemmin katsoo. Junppien taso oli ennen parempi, ohjelmat ja ohjaajat monipuolisempia. Fustraa ei oo enää eikä Fustran sitä ryhmätuntia, sitä moni ihmetellyt miksi siellä henkilökunta niin vaihtuu.
Ilmoita
Asiakaspalvelun taso laskenut roimasti ja siisteys. Jumppia vetää pari hklö.ä, vähän laajempi skaala vois olla. Suihkut ja vessat likaisia ja kukaan henkilökunnasta ei edes tervehdi. Tosin ei tuo ole kallis paikka, mutta muut Pirkanmaan alueen saman firman paikat tasoltaan paljon parempia. En suosittele.
Ilmoita
Vaikuttaa kovasti siltä että tämä tulee olemaan seuraava kuntosali joka laittaa lapun luukulle.... vaikeaa tietää mistä ottaa jäsenyys. Kävin Hyveellä Veskassa kun lopetin Easylla käymisen. Kallis kuin mikä ja koko paikassa oli 2 ihmistä klo 18, en vakuuttunut siitä pysyykö sekään paikka edes vuotta pystyssä. Liikkua voisi kyllä kokeilla, kuullut paljon hyvää siitä.
Ilmoita
Porukka vaihtuu tiheään ainakin. Niiden insta ja fb päivityksiä ei pysty kattoo, piti lopettaa seuraaminen....oma seinä täytty, kun koko ajan jotain skeidaa... semmoset ISOT hampaat rupes ahdistaa, jotka pälpätti joka päivityksessä....
Ilmoita
Jumppien taso laskenut paljon siitä mitä oli joskus aikoinaan, samoin asiakaspalvelun. Laite valikoima hyvä, mutta liian pitkään joutuu odottamaan. Hieman kun maksaa enemmän, niin saa paremman salin itselleen.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

easyfit koivistonkylä

Mitä mieltä? Itse ollut jäsenenä 2013 vuoteen 2017, nyt pitäisi Treelle paluun ja tolle alueelle muuton takia taas palata jäseneksi. Kuulemma sali parantunut jotenkin, mutta ketään ei paikalla ku illalla, näin kuulin?. Joskus siellä oli henkilö aina paikalla, oli kiva tulla ku joku mestoilla. Sai kysyy helppii ja sitä saikin. Tai sitten en oo kylmien salien treenaaja. Mulle ihan sama onko penkkejä yksi tai viisi, tosi kiva kun joku paikalla, varsinkin tälläiselle duunalrille joka ei saa töissä puhua. Miten se Liikku joka avaa Turtolaan, onko niin hyvä kun on kehuttu?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta