easyfit koivistonkylä

Koikkarinpalaaja

Mitä mieltä? Itse ollut jäsenenä 2013 vuoteen 2017, nyt pitäisi Treelle paluun ja tolle alueelle muuton takia taas palata jäseneksi. Kuulemma sali parantunut jotenkin, mutta ketään ei paikalla ku illalla, näin kuulin?. Joskus siellä oli henkilö aina paikalla, oli kiva tulla ku joku mestoilla. Sai kysyy helppii ja sitä saikin. Tai sitten en oo kylmien salien treenaaja. Mulle ihan sama onko penkkejä yksi tai viisi, tosi kiva kun joku paikalla, varsinkin tälläiselle duunalrille joka ei saa töissä puhua. Miten se Liikku joka avaa Turtolaan, onko niin hyvä kun on kehuttu?

26

3712

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LÄHTIJÄ

      SURKEEKSI MENNYT, KAIKKI PÄTEVÄ HENKILÖKUNTA LÄHTENYT JA SAMOIN JUMPPAOHJAAJAT. ASIAKASPALVELUSSA EI KETÄÄN PÄIVÄLLÄ JA SIIVOUS IHAN ALA-ARVOISTA. SALI TÄYNNÄ VILLAKOIRIA JA LAITTEET PASKASIA. SURKEITA PERSONAL TRAINEREITA TARJOLLA, JOTAIN MUUTA OLI ENNEN. ONNEKSI IRTISANOIN. HALPAHAN TUO ON, MUTTA SAMAAN HINTAA SAA PAREMPAAKIN. ONNEKSI TULEE TURTOLAAN UUSI JA LAADUKKAAMPI. NYKYÄÄN TOHON SAMAAN KOLMEENKYMPPIÍN SAA JOTAIN MUUTA KUN KULAHTANEET INFRAPUNASAUNAT JA PASKAA PALVELUA.

    • JumpLady

      Itse tykkään tosi paljon Kangasalan ja Ylöjärven easyfit paikoista, mutta olen käynyt myös Koivistonkylässäkin pääosin. Oli ennen mielestäni kanssa siisti ja joku paikalla aamusta, voi hoitaa asiakaspalvelussa asiat. Mulla kaikkien keskusten käyttöoikeus mutta lasku menee mielestäni koivistonkylään....? En tykkää enää tosin siellä käydä kun ei ketään paikalla ja porukka vaihtuu kokoajan, tykkään itse kun tuttuja naamoja. Jos jotain kysyy esim asiakaspalvelussa, niin tosi nihkeetä ollut .... oli kiva kun siellä oli ennen se sama tyyppi paikalla ja aina sai apua. Pitääkin vaihtaa se pääsali pois sieltä.

    • Hallila

      Olikohan se joku mies ku veti aikoinaan niitä jumppia siellä?...se oli hyvä ja sitten se Miia...? Ja sitten siellä asiakaspalvelussa oli aina joku, ainakin semmonen tumma ja pitkä muija, silloin ainakin homma toimi. Käytiin äitin ja siskon kanssa myös jossakin pienryhmässä ja sitä veti semmonen vanhempi vaalea nainen, siitäkin tykättiin..oli tosi ystävällinen. Hyvä lukea täältä, että on taso ilmeisesti laskenut, no onhan se siellä jo ollut aikansa ollut, oisko omistaja vaihtunu kun nyt kuullu tuttavilta, että jumppia ei enää niin paljo ja ei enää hyviä ohjaajia mitä oli ennen ja ei ketää paikallla päivällä, jos haluisi hoitaa asioita. Kuulemma paikatkaan enään puhtaita, aina ennen siellä heilu se yx muija ja siivos koko ajan. Mietitään tässä taas uutta treenimestaa meille, Mitä mieltä siitä Liikusta? Turtolaan kuulemma tulee ja ainakin posiitivista kuullut, avaraa ja hintakin sama.

    • KolmeHyvää

      Miksi et mene bussilla keskustaan kun siellä on Steel Body ja entisen Anttilan tiloissa oleva Fitness24seven, molemmat hintalaadultaan hyviä paikkoja, tai sitten jos sulla on auto käytössä niin Powerhousegym Lapinniemessä on erittäin hyvä paikka.

    • Lähisali

      Kiitos vinkistä, mä tykkään ku n salia lähellä kotia...ettei tarvi enää liikkua kun jalan. Testaan kyllä sen uuden Liikun joka tulee turtolaan. on ainakin lähellä ja kuullut niiden muista paikoista hyvää. Maku kyllä mennyt koikkarin easyfittiin.

    • Traineri

      Ihan ok paikka on jos ei välitä tai tarvi mitään asiakaspalvelua. En oo käyny jumpissa, niistä en tiedä..mutta perus-salina ihan ok, tosi aika likaset ja pölyset laitteet ja paikat. Jotain henkilökuntaa joskus ollu paikalla kun juuri täs kävin, eivät edes tervehtiny...tuli aika "epätoivottava salille olo" fiilis. Ehkäpä jos tarvis valmennuspalvelua, niin en sieltä ostais...ei vaan vakuuta ne nuoret kimmat. Semmosen koulutuksen mitä ne on varmaan saanu, saa parilla sadalla kirjekurssinakin. Hyvät laitteet tosin on kyllä ja hyvin penkkejä. Ehkä oikea sauna ois yes, se infrapunasauna ei oikein kiinnosta.

    • EVVK19

      Just liityin..ois pitäny lukea tää eka. Taidan kanssa sinne Liikkuun, ainakin niiden Y-järven paikka on huippu. Onkohan se irtisanomisaika sen 1kk, mutta onhan aina 14 pv.n peruutusoikeus...vai noudattaakohan ne tuolla mitää sellasta..kai niiden pitää, onhan siitä ks-laki? Mä ainakin sain ihan paskaa asiakaspalvelua ja tosi töykeetä sellaselta reilu parikymppiseltä ponnaripäältä vai mikä se oli.....oisko ollu 25...katto muo sillee, että mee ny himaan ensi laskee painoo..tarjos mulle samalla jotain sen omaa ryhmää, ei vakuutanut sen olemus ja asiakaspalvelutaidot...ensin oot töykee ja sit haluu mun jonkun sen ryhmään hilluun.

    • pikapellekisa

      Helsingissä Easyfitissä on uusi "kuntokisa" mutta mitattavat 7 suoritusta kestoltaan vain jotain minuutin ja joku vähän yli. Ei tuolla tavalla todellakaan mitään kuntoa mitata.

    • Hera

      Kuulin yhdeltä tutulta, että kusettavat työtekijöitä... Ihan kuulemma lainvastaista toimintaa.

    • Anonyymi

      Oon käynyt useamman vuoden, hieman on taso laskenut. Kukaan ei tervehdi enää ja siivouksen taso laskenut paljon... villakoiria ja hikilänttejä stepperit ja kuntopyörät täynnä. Oli kyllä siistimpi aiemmin. Henkilökunta jotenkin koppavaa nykyään, kun jotain kysyy...niin tulee aika tyhmä olo tällaiselle vanhemmalle treenarille. Pt palveluja en kyllä enää ostaisi, kun samat ihmiset ensin omasta mielestä epäystävällisiä, niin ei tee mieli maksaa. WC.t ja suihkutilat aika likaisia, kun tarkemmin katsoo. Junppien taso oli ennen parempi, ohjelmat ja ohjaajat monipuolisempia. Fustraa ei oo enää eikä Fustran sitä ryhmätuntia, sitä moni ihmetellyt miksi siellä henkilökunta niin vaihtuu.

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelun taso laskenut roimasti ja siisteys. Jumppia vetää pari hklö.ä, vähän laajempi skaala vois olla. Suihkut ja vessat likaisia ja kukaan henkilökunnasta ei edes tervehdi. Tosin ei tuo ole kallis paikka, mutta muut Pirkanmaan alueen saman firman paikat tasoltaan paljon parempia. En suosittele.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa kovasti siltä että tämä tulee olemaan seuraava kuntosali joka laittaa lapun luukulle.... vaikeaa tietää mistä ottaa jäsenyys. Kävin Hyveellä Veskassa kun lopetin Easylla käymisen. Kallis kuin mikä ja koko paikassa oli 2 ihmistä klo 18, en vakuuttunut siitä pysyykö sekään paikka edes vuotta pystyssä. Liikkua voisi kyllä kokeilla, kuullut paljon hyvää siitä.

    • Anonyymi

      Porukka vaihtuu tiheään ainakin. Niiden insta ja fb päivityksiä ei pysty kattoo, piti lopettaa seuraaminen....oma seinä täytty, kun koko ajan jotain skeidaa... semmoset ISOT hampaat rupes ahdistaa, jotka pälpätti joka päivityksessä....

    • Anonyymi

      Jumppien taso laskenut paljon siitä mitä oli joskus aikoinaan, samoin asiakaspalvelun. Laite valikoima hyvä, mutta liian pitkään joutuu odottamaan. Hieman kun maksaa enemmän, niin saa paremman salin itselleen.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä.... Sali ei vedä yhtään enempää väkeä mitä nyt käy.... Ainakaan ruuhka aikana... seinä tulee vastaan. Jumpissa käy kyllä vähemmän väkeä kun ennen, enkä ihmettele... niiden taso laskenut. Kaikki hyvät ohjaajat lähtenyt. Ennen ruuhkaa ihan ok, mutta aika hengetön sali, oli joskus parempi... Sai edes rupatella joskus henkilökunnan kanssa. Pt palvelut ostan muualta, niissäkin taso laskenut tosi paljon...vähän kun maksaa enemmän, niin saa esim Pirkkalan puolella paljon parempaa laatua... Sopii sali toki sentin venyttäjille.... Ja maahanmuuttajille, jota salilla TOSI paljon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä.... Sali ei vedä yhtään enempää väkeä mitä nyt käy.... Ainakaan ruuhka aikana... seinä tulee vastaan. Jumpissa käy kyllä vähemmän väkeä kun ennen, enkä ihmettele... niiden taso laskenut. Kaikki hyvät ohjaajat lähtenyt. Ennen ruuhkaa ihan ok, mutta aika hengetön sali, oli joskus parempi... Sai edes rupatella joskus henkilökunnan kanssa. Pt palvelut ostan muualta, niissäkin taso laskenut tosi paljon...vähän kun maksaa enemmän, niin saa esim Pirkkalan puolella paljon parempaa laatua... Sopii sali toki sentin venyttäjille.... Ja maahanmuuttajille, jota salilla TOSI paljon

        Samaa mieltä. Kävin joskus 2015-2018 ja liityin nyt uudestaan, ei sama sali enää. Paljon uusia laitteita, mutta tuntuu, että niitä hankittu ja ahdattu vaan, että jotain voi tehdä... tärkeimmät laitteet perus treenillä kuitenkin varattu kiireisinä aikoina. Jumppien taso laskenut erittäin paljon, monipuolinen valikoima oli joskus aikoinaan ja erilaisia ohjaajia, persoonia. Ei enää yhtä siisti kun ennen oli ja aika kylmä ilmapiiri, semmoinen hyvä lämmin ja tervetullut ilmapiiri oli joskus...nyt muuttunut aika persoonattomaksi saliksi, kuten muutkin halvat salit. Ennen tykkäsin paljon,blun aina joku oli paikalla jopa aamusta, jutteli ja toivotti hyviä treenejä.... Sali on edullinen, mutta samalla hinnalla saa enemmän muilta saman keskuksen saleilta nykyään...


    • Anonyymi

      Maksa jokusen € enemmän, niin saat parempaa palvelua/ tasokkaamman salin... Jos vietät salilla 6-8h /vko.ssa, niin ainakin itse haluan sen ajan treenata hyvin... Miksi säästää väärässä kohtaa, tai taitaa tuo just ollaa "centin-venyttäjien-sali " Olin hetken, ja aikamoinen pettymys..... liityin kun oli ns.naapurissa...Paljon väkeä alimitoitetussa tilassa, aika likaista, laitteet täynnä toisten hiki-läikkiä, suihku täynnä toisten hiuksia, paperi loppu joka vessasta, asiakaspalvelussa oltiin" ihan pihalla " parin laitteisiin liittyvän kysymykseni suhteen, paljon maahanmuuttajia jotka teki pukkarissa ihan jotain muuta kun salille liittyvää, ylimielinen aspa ( semmonen 3-kymppinen blondi) jonka asenne teki lopulta päätökseni erota ja vaihtaa vähän laadukkaampaan saliin.... Panostaisivat edes asiakaspalveluun, niin se vois korvata muuten välillä huonot puitteet.... sanotaanko, että semmonen " siwa.sali"

    • Anonyymi

      easyfit on vitun paska ja kaikkien pitäis lähtee sieältä vittiuu... AAMEN

      • Anonyymi

        Oikein


    • Anonyymi

      EASY FIT PAKSSAAA

    • Anonyymi

      Treen paskin asiakaspalvelu... Ylimielinen muija aspassa.... Kävin aiemmin joskus 5v sitten, ihan eri meno silloin

    • Anonyymi

      Hei,

      Itse olen ollut saman yrittäjän alaisuudessa töissä ketjun toisella toimipisteellä, ja minua ei ole koskaan kohdeltu työntekijänä näin huonosti. Tuntui, ettei mun työtä arvostettu ja aina valitettiin ja olin vielä ainoa työntekijä ja vastuullani pyörittää käytännössä yksin koko keskusta. Yrittäjiltä sai harvoin apua, ja olettivat että pystyn venymään kaikkeen. Palkka ei päätä huimannut verrattuna vastuuseen ja työn määrään.

      Lisäksi jouduin lomautetuksi koronan vuoksi (mikä ihan täysin ymmärrettävää) ja minulta odotettiin edelleen, että pystyn samoihin työtehtäviin yhtä hyvin, kun tunnit vähennetään puoleen. Tottakai se näkyy työnjäljessä ja kuvassa.

      Easyfit on ketjuna muutenkin hieman kyseenalainen, olen itse kahdella ketjun salilla ollut työsuhteessa ja molemmista lähtökohtaisesti paskaa sanottavaa. Kummassakin koitettiin kusettaa ja kiertää irtisanomisajoissa ja lomautusajoissa, sekä kusettaa palkoissa. En suosittele.

    • Anonyymi

      Taso laskenut hurjasti viimevuosina. Itse liityin takaisin viime syksynä ja niin paljon epäselvyyksiä ja heidän mokia mm laskutuksessa että oli pakko irtisanoa. Onneks on muitakin vaihtoehtoja sinne en palaa.

    • Anonyymi

      2023…
      Siistiä on ja henkilökunta mukavaa. Toki jo kauas näkyy, että heidän työsuhteet ei ole ok ja paljon on vaihdoksia ollut. Kun ovi käy jossakin yrityksessä erityisen tiuhaan, syy ei ole työntekijöissä vaan työnantajassa.
      Mutta ainakin tämänhetkiset nuoret naiset aspassa ja nuori valmentajamies todella mukavia ja avuliaita asiakkaiden suuntaan.
      Kelpo sali.

    • Anonyymi

      Moi. Olen easy fitin asiakas Valkeakoskella kun luen näitä kommentteja niin olen todennut samaa meidän salilla, siivous alaarvoista laitteet ei toimi saattaa olla toimimattomia useita päiviä, tuntuu kuin olis salatiedettä, kun jotain yrittää ottaa selvää. Nuo virtuaalit olis tosi hyviä, kun voi valita mieleisensä. Tulee tunne tuosta toiminnasta, että kuinkahan kauan on toiminnassa nämä salit,,,,

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe