Nyhtökaurasta joulukinkun korvike?

Ajattelin kebabpötkylän tapaista, joka vaivataan tiiviiksi ja haudutetaan foliokääreessä 100-asteisessa uunissa yön yli. Minkälaiseksi mahtaa nyhtökauran koostumus muodostua tuollaisessa käsittelyssä? Tulisiko sellaista tiivistä, mutta mureaa kuten lihakebabista?
Ilmoita

Onnea ja menestystä kokeessa, sitä sinä tarvitset.
Ilmoita
Stop! Keittele sitä ensin pitkään ihanassa mausteliemessä missä pippuria ja sipulia. Sitten vastaa kebab grilliin tai uuniin!
1 VASTAUS:
Ei se alumiinin kääritty pötkö oikein maustu. Että ne mausteet voi jättää pois. Keittäminen kyllä on ihan ok menetelmä. Onhan sitä keittokinkkuakin.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nyhtökaurasta joulukinkun korvike?

Ajattelin kebabpötkylän tapaista, joka vaivataan tiiviiksi ja haudutetaan foliokääreessä 100-asteisessa uunissa yön yli. Minkälaiseksi mahtaa nyhtökauran koostumus muodostua tuollaisessa käsittelyssä? Tulisiko sellaista tiivistä, mutta mureaa kuten lihakebabista?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta