Miten vietät joulusi

lonelymissis

Millaiset on joulusuunnitelmasi? Yksin vai seurassa? Mitä tehden?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YksiNainen1111

      Yksin. Näillä näkymin käyn aamupäivällä taloyhtiön joulusaunassa, sitten voisin piipahtaa kirjastossa kun huomasin, että se on tänä jouluna auki. Laitan jotain yksinkertaista ruokaa, otan vähän viiniä. Illemmalla voisi piipahtaa lähibaarissa katsomassa, onko siellä muita yksinäisiä. Viime joulunakin sain baarissa juttuseuraa, tosin juttukaveri oli kyllä melkoisessa tuiskeessa, mutta tulipahan jotain rupateltua.

    • keskiikäinen_nainen

      Menen hotelliin jouluksi, ja ravintolan joulupöydästä jouluruuat. Saattaahan siellä olla muitakin yksinäisiä ja onneksi Suomessa on jo hotelleja jouluna auki.

    • kiiiiiiii

      Yksin vietän joulun. Jouluruokia teen, en juuri koristele, mutta kynttilöitä paljon. Hyvää ruokaa,vähän viiniä, joulusauna. Ulkoilua, lepäilyä, kirjojen lukemista. Telkkaria välillä ja musiikinkuuntelua, vihreitä kuulia. Muuten hyvä, mutta pientä sairastelua päällä.

      Onneksi tulee valkea joulu, se lisää tunnelmaa. Avattavana yksi lahja. Näillä mennään.

      Rauhallista joulua.

    • 60jakuolemanvälissä

      Yksin lähden pohjoisen hotelliin jouluksi ja huomasin että ainakin yksi ravintola/yökerho siellä kylällä auki koko joulun joten varmaankin sinne tulee mentyä iltaa istumaan ja musiikkia kuuntelemaan...... kai sieltä joku löytyy juttuseuraksi näinkin vanhalle

    • Naapurin_Erkki

      Nykyään monessa paikassa itsepalvelukirjastot on auki joka päivä, myös pyhien aikaan. Eihän sitä tiedä vaikka sais sieltä tytön päiväkahviseuraksi. Taitaa olla nykyään Alkotkin auki enemmän kuin apteekit, jos kokkaamaan innostuu niin palanpainiketta saa nyt myös jouluaattona. Pitäiskö tässä kokata ja pyytää joku puol tuttu tyttö makuraatiin viinin kera? Ai nainen ja viini paranee vanhetessaan, ei kai sitä jaksa aina odottaa?

    • ykstyttönen

      Menen vanhempien luo aattona syömään. Sitten en tiedä, teenkö mitään erityistä... Ulkoilua, sämpylöitten leipomista, ehkä käyn saunassa. Olis yksi kirjakin, jota en ole vielä aloittanut. Sellaista.

    • Mökin_ukko

      Mihinkäs sitä mökin ukko kotoaan lähtis? Tässähän se saunaa lämmittäessä ja oven rakosia tilkitessä ettei tuisku tule sisälle. Huomenna käydä hakemassa sapuskaa ja laittaa joku lihapala uuniin pottujen kera.

    • ilmansirkusta

      Ei ole joulusuunnitelmia. Koska aatto ja joulupäivät ovat normiviikonpäivänä, vietän normipäivät. Joulun ohitus ja jouluajaksi kutsutun ajan itsekseen olo ei ahdista tai paina, vaan pikemminkin painaa tuo ihmisten hössötys. Kuin suuri hulluus olisi taas vallannut ihmiset. Pitää sitä ja pitää tätä. Melkoinen sirkus.

    • tunnelmajoulu

      Vietän joulua kissan kanssa, niin kuin monet joulut aiemminkin on tullut vietetyksi. Varsinaista jouluateriaa en syö vaan syön mitä milloinkin. Katselen Yle Areenalta jotain ohjelmia ja kuuntelen Radio Deitä ja Patmos radiota. Luettavia kirjojakin on.

      Saatan käydä kävelyllä ja samalla voin ihailla jouluvaloja. Itse en hanki kuusta enkä jouluvaloja, muutama joulukoriste on ja kranssi ovessa. Joululauluja kuuntelen ja muutama joulukortti ja -lehti tuli lähetettyä. Lähetin vanhemmille paketin ja sain heiltä joululahjarahan. Kissa saa joululahjaksi aktivointilelun. :)

    • Pihlajanmarjaa

      Käyn aattoiltana äidilläni syömässä. Muutoin olen joulun itsekseni. Otan joulun rennosti ja rauhallisesti.

      Polttelen kynttilöitä niin sisällä kuin ulkonakin. Kuuntelen jouluradiota ja radio deitä. Käyn kirkossa useampana päivänä ja hautausmaallakin. Saunon, teen kävelylenkkejä ja luen kirjaa. Syön ruokaa, josta nautin. Eli en syö niinkään ns. jouluruokia. Herkuttelen vähän sipsilläkin.
      Saatan käväistä näilläkin sivuilla.

      Televisiosta seuraan varmasti joulurauhan julistuksen ja kenties jonkun jouluelokuvankin. Tällaista rauhaiseloa levollisin mielin.

    • tämmönenjoulu

      Tässä siivoile kämppääni, hyvä että saa kuntoon jouluksi.
      Kinkku pitäis paistaa, laitan sen kohta uuniin. Sen jälkeen lanttulaatikot. Ja huomenna paistan piirakat. Männä viikolla kävin hakemassa männyn havuja ja niille ripustan joulukoristeitä, ei ihan joulukuusi mutta sinnepäin kuiteskin. Eilen kävin kaupassa ja ostin mitä tarttee uuteen vuoteen asti. Hyvä olikin, auto jumittui ja ei mee pakki päälle eli saa seisoa paikallaan ja kävelen.

      Ulkona ei näy minkäänlaista liikettä. Kaikki naapurit ovat nähtävästi lähteneet sukulaisiinsa joulua viettämään. Yhdestä talosta loistaa valo ikkunasta. Asun omakotialueella.

      Muuten vietän joulua yksi, jouluaattona meen tyttäreni perheen luo, sinne tulee myös toinen tyttäreni perheineen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      86
      2167
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      77
      1359
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      21
      1347
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1134
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      284
      1088
    6. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      51
      1051
    7. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      996
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      959
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      222
      920
    10. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      21
      917
    Aihe