HS gallup: persujen kannatus hiipuu

PS-sivarisiipi-mataa

Persujen kannatus on tullut pikkuhiljaa alaspäin myös Helsingin Sanomien gallupin mukaan. Nyt persuille ennustetaan 8,6% kannatusta. Esim. vasemmistoliiton kannatus on suurempi, eli 9,6%.
Oulun raiskaustapaukset eivät sittenkään sataneet persujen laariin, kuten persut uhosivat?

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005933593.html

54

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siltä-se-vaikuttaa

      Oulusta ei tullut persuille vetoapua?

      • rokroujoe

        Kävi juuri päinvastoin. Raskas lasten raiskauksilla politikointi ja voitonriemuinen ilakointi on kääntynyt puoluetta vastaan.


      • vasuriValehtelija
        rokroujoe kirjoitti:

        Kävi juuri päinvastoin. Raskas lasten raiskauksilla politikointi ja voitonriemuinen ilakointi on kääntynyt puoluetta vastaan.

        No vasurihan voi väittää mitä vain persu-vihassaan, mutta nyt voitkin lyödä todisteet pöytään.

        Kas kun vasemmistonkin kannatus on laskenut......


      • Yäk

        Sairasta ajatella, että joku ilakoisi lasten raiskauksilla. Kenenkään ei pitäisi sallia tollaisia tapahtumia niinkuin rokroujoe...


    • Totuusjulki

      Ihmiset vihdoin ymmärtää että syyllisiä osaksi Oulun raiskauksiin on persut. Persut imuroi mamut Suomeen 2015. Persujen laatima maahanmuutto politiikka ei toiminu.

      • odotellaan-niin-nähdään

        Olet selvästi joku myrkynvihreäkommunisti ,jonka kuuluis varauksetta aatteensa mukaan kannattaa muslimijengien maahantunkeutumista jolla saadaan Suomi tuhottua .

        Mutta silti syytät persuja siitä,että ne on tämän muslimijengien maahantunkeutumisen aiheuttajia
        Miksi syytät persuja jos he on olleet edesauttamassa myrkynvihreiden ja kommunistien tavotteita?
        Nuo kaikki yllä olevat sepustuksesi on täysin epäloogisia. Muuten raiskaukset on yksi sodan keino,joko niitä ollaan käyttämässä suomalaisiakin vastaan laajasti,se selviää pian vaikka niitä yritetään selitellä parhainpäin .


      • kalastelua

        Ääntenkalasteliat ja Halla-aho.

        annikka & Ukkola
        Avsnitt 13: Sexualbrottet i Uleåborg har chockerat finländarna. Och är klyftan mellan folket och eliten för djup?


    • ketäkannattaakuka

      Miten jos teet mittauksen oulussa ja sen lähiseudulla?

      suomessa ei näköjään kansa seuraa mitä euroopassa tapahtuu ja kellä kannatusta

      • suvanlaiksimuuttuu

    • Nousevaaurinko

      Keneltä näitä kysellään itselleni ei ole koskaan mitään kyselyä tullut eikä kavereille myöskään, nämä gallupit eivät ole perusuomaisten osalta pitänyt paikkaansa vaikka niitä viilataan alaspäin ennen vaaleja ja ja pikku hiljaa nostetaan vaalien kynnyksellä että jokin uskottavuus säilyisi.

    • Miki-66

      Helsingin Sanomien uutiset ja gallupit ovat Seiska lehden juttujen tasoa.

    • Eimahdollisuuksiaenää

      Persujen kannatuksen laskun suurin selittävä tekijä on puoluekokous 2017. Siellä tehtiin suuri virhe, kun valittiin Halla-aho, Huhtasaari ja Hakkarainen puolueen johtoon. Kaikki jonkun tason hörhöjä. Myös Niikon ja Valtosen Malesian keissi ja Tavion omituiset vertaukset ja Oulun raiskaustspauksilla ratsastaminen ovat viimeaikaiset virheet. Halla-aho on tosiaan se pelkkä ”köyhän miehen Göebbels”.

      • väärääuskontoa

        kun vertaat göbbelssiin niin tiedätkö mitä saksassa ja ruotsissa tapahtuu

        ja oliko brexitin suurin syy maahanmuutto

        miksi usa ja britannia sulkee rajansa?


    • Brexittyhmä

      Suurin syy brexitiin oli tyhmyys! Tyhmiä on helppo höynäyttää.

    • einäin

      Ehkä ihmiskunta joutaakin tuhoutua.

    • PolitiikanAsiantuntija

      Ei ihme. Nyt persut ovat yhtä aikaa matusta vastaan ja sen puolesta. Vuoden 2015 invaasio vei persujen kannatuksen. Puolueen hajotessa ilmoittivat myös, että kannattavat hallituksen linjaa.
      Ainoastaan oppositio on vaatinut maahantuloon pelisääntöjä. Jostain syystä persut eivät tätä hyväksy.
      Kannatuksen puolueita enemmän edellä kuin jäljessä. Ns. sirpalepuolue ja siitä suunta vain alaspäin

    • Onpersuillajohtaja

      Hallaaho tekee kaikkien aikojen antirytkyn vaaleissa,23% puolureesta 8% puolueeksi!
      Tiputusta kaksi kolmasosaa!
      No sivari,aviorikkoja,natohillotolppalaiselta ateistilta voiko muuta odottaa?

    • Liikaonliikaa

      Eiköhän se 8% ole liikaa! Uskon, että menee alle sen.

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Jos PS ei kelpaa ja pahin tapahtuu, demarit ja vihreät tekevät hallituksen pohjan,
      niin sitten elätte sen mukaan

      Aikanaan sitten vihreät ja demarit ajetaan ulos hallituksesta 2023 mutta

      matut ovat pysyviä, lisääntyviä, niitä ei täältä pois saada, niille (myös Oulun raiskaajille jo) on ehditty antaa Suomen kansalaisuus ja ne yhdistävät massiivisesti perheitään valituksia tehtaillen kunnes jokaista päästettyä matua kohden määrä moninkertaistuu perheenyhdistämisessä ja sossua jaetaan ulkkareille yhä enenevässä määrin

      119 päivää vaaleihin ja Soinin jatkovirka nimeämättä vielä

      "EU:ta on repinyt myös suhtautuminen YK:n siirtolaissopimukseen, joka allekirjoitettiin tällä viikolla Marrakeshissa Marokossa." Perussuomalaisia pidettiin taannoin ihan tyhminä, kun puhuimme "sopimuksesta" ja "allekirjoittamisesta". HALLA-AHO

      Halla-aho viittaa tähän, muuten en lue HS (enkä tilaa)
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005933057.html

    • L.H.S

      Nyt jo -275 000 äänestäjää jättänyt soinin ja halla-ahon kusettajapuolueen. Vain Huhtasaari pystyy enää pelastamaan ps:n lopullisen katoamisen tuholta.

    • faktaakehiin

      Noin 10 vuotta sitten menin antamaan galluppi kyselyyn. Sitten alkoi tulla soittoja jatkuvasti, lopetin vastaamisen koska minusta ei ole mitään järkeä samoilla henkilöiltä toistuvat samat vastaukset. Kuinka uskottaviä tällaiset kyselyt ylipäätänsä on?

    • kenttä-ihmettelee

      Kauas on tultu näistä ajoista kun persujen kannatus oli 23% ja puolue piti ykköspaikkaa kokonsa puoluesta. Noista ajoista kannatus on hiipunut noin yhteen kolmasosaan. Jotain tarttis tehdä?

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000411739.html

    • kamelin.selkä

      Lisää vaan natsien kanssa yhdessä marssimaan hitlerin hakaristilippujen hulmutessa niin kyllä se siitä.

      Voi elämän kevät tätä puolueen touhua! Viimeinen kannattaja sammuttaa valot lähtiessään.

      • NatsiSikaFasistiVasuri

        Näinkö HakaSirppiVasara-lipun heiluttaja aikoo tehdä, no sehän on hienoa.
        Persut eivät ole natseja, vaikka vasurit ovat!


    • torilla-todettiin

      Yhdelläkään marssijalla ei ollut mitään sitä vastaan, että natsiliput hulmusivat keulilla. Jos poliisit eivät olisi puuttuneet tilanteeseen, olisi SS väki seurannut lippuja loppuun asti?!

      • Eipä näy stop raiskauksille kulkueitta.


    • OmaSyy

      Hyvä, että kannatus hiipuu. Se on merkki siitä, ettei yhden asia puolueella ole pohjaa.
      Varmaan hallituksessa olo ilman valtaa on vienyt kannatusta. Kuka nyt äänestäisi hallituspuoluetta joka luovutti valtansa pois. Jäi kuitenkin vastuu hallituksen töppäilyistä.
      En tiedä toista puoluetta Suomesta joka olisi tehnyt näin.

    • ps-uskottavuus-mennyt

      Soinilla oli tilaisuus valtiovarainministerinä muuttaa asioita. Toiseksi suurimman puolueen puheenjohtajana tuo paikka olisi hänelle kuulunut. Soini valitsi kuitenkin reissaavan mukavuusministerin salkun ja luovutti vallan pois. Kun poliittinen uskottavuus menee, harvoin sitä pystytään enää palauttamaan. Sen gallupitkin kertovat, niin persujen kuin sinistenkin osalta.

    • Vaikka kannatus jäisi miten tahansa heikoksi näissä vaaleissa, niin seuraavasta kaudesta tulee persuille nyt kuitenkin todellinen näytön paikka, mutta se riippuu siitä ketkä tulevat nyt valituiksi. Persujen tulisi saada näissä maahanmuuttoasioissa tarpeeksi hyviä ja järkeviä edustajia, eikä nyt enää mm. Packalenia, joka on ainoastaan tullut eduskuntaan "tekonuivana" ja ollut sen jälkeen ihan eri linjalla. Sitä voi tosin pitää nyt melko hämmästyttävänä, että minkä takia hän ei ole nyt vaihtanut puoluetta. Myös muuta reilusti vähemmän hyvää saattaa vielä olla ensi vaaleissa tarjolla, mutta Pirkko Ruohonen-Lernerin osalta minä ainakin toivon, että hän ei nyt olisi enää lähdössä eduskuntavaaliehdokkaaksi, koska päätöstä ei ole vielä tullut ja vaalit ovat melko pian. Ruohonen-Lerneristä minä olen jo itse todennut vähän tällaista, että nykyisin hän taitaa olla politiikassa vähän eräänlaisessa hukkaputkessa etenkin persujen hajoamisen seurauksena, mutta ihan kokonaan siitä huolimatta että jatkaa vielä Perussuomalaisissa. Hän on politiikassa edennyt näinkin pitkälle ainoastaan Timo Soinin avulla, joten tämän luopumisen jälkeen hän tulee nyt väistämättä tippumaan sieltä pois, vaikka hän olisi nyt edelleen persujen listoilla. Tällä kaudella Pirkko Ruohonen-Lerner on kuitenkin ollut jo kaiken aikaa sivussa kotimaanpolitiikasta, koska hän sai heti kauden alussa paikan europarlamentissa, joten tuskin persut nyt enää ollenkaan häntä kaipaavat eduskuntaan. Sen sijaan persuilla on Uudenmaan vaalipiirissä tarjolla nyt Arja Juvonen, joka on päässyt aiemmin eduskuntaan vain Timo Soinin vetoavulla ja nyt ei varmaan enää pääse läpi, koska nyt lisäksi hänen monet varmasti hyvin vasemmistolaiset äänestäjät ovat siirtyneet pois tämän puolelta.

      Vasemmistoliiton kannatus tulee nyt luultavasti jäämään odotettua pienemmäksi, koska viime kerralla se oli kuitenkin vain runsaat 7 prosenttia, eikä niille ole nyt aikoihin ollut enää luvassa mitään peräti kymmenen prosentin kannatusta. Vasemmistoliiton nykyään harrastamalla kovalla hulinapolitiikalla tuntuu myös aika uskomattomalta, että ne pystyisivät olemaan vielä näin suosittu puolue, jota näin monet vielä nykyisin haluaisivat äänestää. Lisäksi minusta tuntuu lähes mahdottomalta, että nämä kaikki punavihreät puolueet nostaisivat näin paljon kannatusta, jos vielä tämän kaiken päälle demarit ottavat lopulta ison vaalivoiton. Seuraavalla kaudella monet varmasti tulevat itkemään sitä, miten paljon ovat nämä puolueet menettäneet hallituksessa kannatusta. Etenkin Vasemmistoliiton osalta tuntuu nykyisellä linjallaan melko yllättävältä, että nämä tulisivat nostamaan useita prosentteja kannatusta vuosien takaisiin lukemiinsa, mutta varmaan myös demarien vaalivoitto saattaa lopulta jäädä selvästi odotettua pienemmäksi ja ihan hyvä näin. Minä ainakin olen vahvasti ennustanut, että lopulta näiden vaalien jälkeen eduskunta on lopulta odotettua selvästi konservatiivisempi ja oikeistolaisempi, jolloin etenkin äärivasemmistossa voidaan hyvin miettiä tämänkin asian syitä. Kun meillä on puolestaan kilpailussa mukana nyt myös Väyrysen perustama Seitsemän tähden liike ja eräitä muita, niin onko näille vielä tullut minkäänlaista kannatusta näissä nyt ollenkaan. Ei ole tullut muuta kuin Sinisen tulevaisuuden pieni ja mitätön prosentti.

    • ps-huonot-näkymät

      Mitähän miettivät Soinin siivellä ja äänien turvin eduskuntaan päässeet persut? Nyt pitäisi ihan oikeasti ja itse hankkia sitä kannatusta, ensi kertaa. Moni nykypersu on eduskunnassa vain Soinin poliittisessa imussa päässeitä. Omilla äänillään he eivät olisi koskaan päässeet ainakaan kunnavaltuustoa pidemmälle. Monen persuedustajan ottaa ohrakyrsä, sillä kannatushan on muutenkin jo puolittunut?

      • EiköTotta

        Aivan ei aikoinaan Halmeen tai nykyään Halla-ahon suurilla äänimäärillä vaan tämän Mr Jytkyn saamilla katolilaisten äänillä puolue on saanut jalasijaa...... näkeehän sen jo nyt Sinisten korkeista kannatusluvuista.......


    • kuiskausrajallamamut

      Ootamma sitä poliisin sanomaa jäävuorenhuippua

      mitähän tuo tullessaan

    • ps-huonot-näkymät

      Persujen henkilökohtaiset äänimäärät viime eduskuntavaaleissa 2015 Uudenmaan vaalipiirissä:

      Timo Soini 29 527
      Jussi Niinistö 11 767
      Mika Niikko 4273
      Pirkko Ruohonen-Lerner 3301
      Arja Juvonen 2931
      Simon Elo 2907
      Veera Ruoho 2520

      Ruohonen-Lernerin mentyä EU-parlamenttiin. nousu ensimmäiseltä ps varapaikalta eduskuntaan Pirkon tilalle Veera Ruoho 2493 äänellä.

      En tiedä, menikö joku läpi "Halmeen tai Halla-ahon äänilla", kuten tuolla eräs persu väitti. Halme tai Halla-aho eivät ole olleet koskaan ehdolla Uudellamaalla vaan Helsingissä. Se on eri vaalipiiri, jos ei joku persu satu vielä tietämään.

      Ei Soinikaan enää suuria äänimääriä saa, mutta nyt persut joutuvat todellakin pärjäämään omillaan, vetoapua Soinilta tai Jussi Niinistöltä ei enää tule. Muistettava on myös, että viimeksi läpimenneistä Simon Elo sekä Veera Ruohokin ovat jo loikanneet toisiin puolueisiin.

    • edelleinen-faktoittaja

      Korjaus: Ensimmäiseltä varapaikalta nousi Pirkon tilalle siis Leena Meri 2493 äänellä.

    • Nousuunsiniset

      Persut joutuvatkin hävitä puoluekartalta unholaan. Yhden asian räyhäjengi. Eivätkä osaa sitä yhtä asiaansa edes kunnolla. Pelkkää haukkumista ja vihanlietsontaa. Ei yhtään rakentavaa ehdotusta mistään. Uskon sinisten nousuun. Sinne meni se järkevämpi porukka.

    • torimummo-arveli

      "Ei persuna oleminen synti ole, mutta on se vaan melkomoinen häpee......."

      • Kirjoittaa varmaankin itsekin raiskannut.


    • Palataan näihin gallupeihin kevään vaalien jälkeen, luulen että monelle vihervassarille ne tulee olemaan todella suuri pettymys. Näiden galluppien vastaajissa on huomattava määrä ihmisiä jotka ei ilmoita puoluettaan tai kantaansa mitä todellisuudessa tulevat äänestämään. Nämä haittamaahanmuuttajia kannattavat puolueet tulevat olemaan suurimmat hävijäjät.

    • Lisää raiskaajia suomeen kansa oikein vaatii näitä loisia tänne.

    • Keväällä se on noin 18-20% jos raiskausaalto jatkuu......

    • Anax

      Persut eivät vieläkään tajua että äänestäjät eivät kannata hallitsematonta maahanmuutoa, mutta että tämä ei mitenkään kanavoidu persujen äänestämiseksi.

      Persut elävät populistien tapaan kuplassa ja sulkevat silmänsä ymäröivältä maailmalta. Nykyinen PS ei ole puolue vaan sokea hurmosliike, jonka tuleva surkea äänestystulos saa ravistettua hereille.

      Persut eivät ymmärrä, eivätkä he ole ikinä analysoineet kannatuksensa romahduksen syytä. Tämä on todella ylimielistä käytöstä.

      Ylimielisyyden huippu on tosiasioiden kieltäminen kuten hallapersujen suuren osavastuun kantaminen 35 000 maahanmuuttajan tuomisesta Suomeen.

    • ps-kaksilla-korteilla

      Halla-persut olivat syksysllä 2015 yhdessä soinilaisten kanssa imuroimassa Suomeen 35 000 uutta mamua, yhtenä rintamana. Nyt persut arvostelevat kitalaki punaisena omia kutsuvieraitaan. Häikäisevää kaksinaamaisuutta hallapersuilta.

    • satasen-akka

      Kauheaa!!!

    • kfjgiutoikfg

      Persut eivät ole pystyneet esittämään mitään, mikä nostaisi heidän kannatustaan.

      • Downdown

        Oppositiossa kannatuksen pitäisi nousta itsestään, mutta onhan sekin saavutus, että saa kannatuksen laskemaan.


    • Lopetakaajo

      No nyt ne jäivät pois ilmastotalkoista. Niiden höynien omass ilmasto-ohjelmassa käsitellään halal-teurastusta. Sehän on varsinainen ilmasto-ongelma Suomessa. Ei hyvää päivää....! En kestä!

    • siltä-se-vaikuttaa

      Persut käyttäytyvät kuin uhmaikäiset lapset. Lapset kasvavat, kehittyvät ja aikuistuvat. Persut pyörivät paikallaan kuin pieru nahkahousuissa. Vaikuttaa siltä, että jos ei olisi mamuja ja raiskaustapauksia, persuja ei kiinnostaisi mikään, eikä heillä olisi mitään sanottavaa?

    • Tarpee

      HS gallup?? Nuinki "luotettavan" gallupin löysit? Millon nauretaan?

    • satasen-akka

      Voi hyvänen aika!

    • Anonyymi

      Missäs mennään?

      muut puolueet vähättelee mm oulun raiskauksia?

    • Anonyymi

      Persut, antaakaa nyt jo niiden Oulun raiskausten UHRIEN olla rauhassa. Jos te olisitte oikeasti halunneet heitä auttaa, te olisitte esim. järjestäneet rahankeräyksen heidän tuekseen vaikkapa oikeuskulujen kattamiseksi.
      Teidän persujen jatkuva mölinä ilman hyviä tekoja on todella kaksinaamaista ja ällöttävää.

      • Anonyymi

        Ei kai sua vaan vitu_ta kuin pientä oravaa. Perussuomalaiset vain on niin hyvii, hyvii, ei kannata olla kade. Mene vaikka puuta halaamaan se antaa voimia katsoa taas huomispäivää.


    • Anonyymi

      Persut ovat hyviä valehtelemaan, totta.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      331
      11156
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2391
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      56
      2293
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1964
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1878
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      165
      1870
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      41
      1414
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1380
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1364
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1359
    Aihe