Haluatko sulkea silmäsi tosiasioilta?

Helly

Puolison kanssa ei ole seksiä ei läheisyyttä. Ei ole ollut pitkään aikaan eikä mitään aloitteita tehdä. Yhdessä pyöritetään vain arkea.
Uskotko tosiaan,, että puolisosi elää ilman seksiä ja läheisyyttä? Vai tiedätkö jossain sisimmässäsi, että puoliso hakee ja saa niitä muualta? Mutta muutoksen pelossa suljet silmäsi ja ajattelet ettei puolisoa hellyys, rakastetuksi itsensä tunteminen ja seksi kiinnosta?

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eienäämitään

      Kuulostaa liiankin tutulta, kihlatustani on tullut juuri tuollainen nainen, ei halua, ei tee aloitetta ja pokka pitää. En edes haluis tietää onko panokaveria jossakin, helpompi elää tietämättä. Tiedän kuitenkin että nainen saisi seksiä helpolla jos sitä haluaa, kukapa ei haluis naida viehättävää isorintaista naista, minä ainakin himoitsen avopuolisoani.

    • ilmankinpysyyhengissä

      Tosiasiaa on myös se ettei puolisosi välttämättä kykene aina seksiin, on aikoja, elämäntilanteita tai vaivoja, jotka voi vaikeuttaa seksuaalisuuden toteutumista parisuhteessa. Silloin vasta se todellinen rakkaus punnitaankin, välitätkö todella puolisostasi vai onko oman alapään tarpeet aina etusijalla, kun on pakko hakeutua naimaan vaikka vierasta ja loukata uskollista puolisoa. Se on ihan eri asia, että keskustelee puolisonsa kanssa asiasta ja siitä mitä asialle voidaan yhdessä tehdä. Seksi ei ole kuitenkaan mikään elämän perustarve,

    • Setoinennainen

      Vieraissa käyvät,vaikka kotona saisi. Sitä ei voi estää. Esim eräs salarakas kertoo kotona menevänsä pelaamaan Sählyä😀Ei koskaan ole mennyt. Voihan tätä sänkypainia sählyksi kutsua.

      • Hkgklln

        Yksinäinen mies?
        Itse mieluummin pelaan sählyä ja näen kavereita.


    • hojhkvkvbkl

      Muutoksen pelossa? Jos toinen ilmoittaa ettei halua, niin se on vaan niin. Voihan se olla, et pettää niin paljon, että nussinut aivonsa pihalle vieraissa, eikä pälli enää kestä. Mut eiköhän tuokin ole oma vikansa, koska kotoa olisi saanut, mutta vieras mulkku sai koohttumaan enemmän. Sopankeittäjä miettiköön itse mitä paskaa järjestänyt ja tulkoon järkiinsä.

    • Turhanillittää_

      Meillä on kyllä seksiä ja läheisyyttä sen arjen pyörittämisen lisäksi. Puoliso pettää silti, mutta muutoksen pelossa ei kykene eroa hakemaan. Tai sitten se toinen ei kiinnosta tarpeeksi.

    • JannejaJenni

      Mitä on seksi?

    • Turhapuhuasiitämitään

      Harvalla on seksiä. Onhan tuosta tietoa jo.

    • Helly

      Ei pelkkä seksi vaan myös läheisyys, hellyys, arvostus.
      Se että et ole vain palvelija, rahan tuoja, arjen pyörittäjä, lapsenkaitsija.
      Arvostatko puolisoasi ja näytätkö sen? Ajatteletko koskaan, mitä puolisosi haluaa vai ajatteletko vain mitä itse haluat tai et halua?
      Keskusteluyritykset torpataan kerta toisensa jälkeen, joten kuka siinä loputtomiin yksin viitsii yrittää.

    • PäivitinVuodet

      Seksikuolema kotona johtaa vieraisiin, eli ihan on turhaa puhua mistään avioliiton lopahtaneesta seksielämästä!

      Heti kun akka söi myrkkyä jota myöskin hääkakuksi kutsutaan ja sai lapsia niin pihtaus alkoi ja sitä onkin jatkunut jo yli 17 vuotta!

      Ei pärjäisi ilman vierasta pillua, mutta tahtoo ne tunteet tuollaiseen puolisoon sammua...

      Onhan se lasteni äiti ja ihana sellainen, mutta itsellenihän minä sen otin eli muistaisi minuakin vielä kun rakkaudesta kerran naimisiin mentiin.

      Ja sinä moralisti: älä ala jauhaa paskaa mistään uskollisuudesta tai muusta huomioonottamisesta!
      Pihtari mikä pihtari ja vieköön sokerikuppinsa taivaaseen ja kiittäköön lainasta, jospa ne siellä sitten hoonaisi maallisen vaelluksen edestäkin!

      VITUTTAA 

      Miksihän naiset kuvittelee aina että heidän pitää olla kaiken maanittelun kohteena ja HEITÄ pitää höynäyttää ja hyvitellä ja maanitella, jotta he armeliaasti suvaitsee antautua jopa sänkyleikkeihin? Ja kaiken vaivan palkaksi saat lähes poikkeuksetta pakit! Tämä kun toistuu muutaman kerran niin tuleepas mieleen että sokerikuppeja on maailma täynnään ja aika löysillä puheilla...Ei tarvii mielistellä eikä kulkea kerjuulla! Eikä tule pakkeja kuin korkeintaan ainoan kerran!

      Jos jo alussa osoittaa pillullakiristämisen oireita niin kyöpelinvuorelle vain! Itse otin akan joka pihtaa saatana kokoajan ja vierasta pitää etsiä ja välillä maksullistakin. Syyttäkööt s..tana itseään jos tuntuu ettei oikein enää synkkaa...Ei sen römpsä niin kummoinen sokerikuppi ole mutta kun siihen aikoinaan vähän ihastuikin ja rakastuikin niin voishan sitä vielä kurmoottaakin vanhalta muistilta.
      Oli se alussa aika näpeä nussimaan ja ulvoi kuin syötävä kun parrua syötti perästäpäin mutta on äänet sänkykämmarissa menneet akan kuorsausääniksi!

      Mieti siis kahdesti ja ajattele vielä kolmesti ennenkuin alat!

      Ei sitten tarvitse katua!

      Pitkästä aikaa vilkaisin tänne ja yllätyin kun samaa ketjua vielä pyöritellään täällä.

      Joku tuolla kysäisikin että mistäs se pihtaaminen alkoi ja niin siinä kävi että lasten laittoon se seksi loppui. Ensimmäistä tehtäessä toosaa tuli ihan viikottain vielä raskausaikanakin mutta siihen se lopahti. Imetti vuoden ja oli jalat ristissä milloin milläkin verukkeella. No imetys lopahti vuoden jäleen ja alettiin suunnittelemaan toista. Akka tuli päivittäin astuttavaksi aina kun oli tarpit keleissä. Harmi vain että sekin lysti jäi pariin kuukauteen ja ressu oli ladattu taas.
      Sen jälkeen sitä on sitten toista vuotta ilman ja nyt nuorimman ollessa pari vuotias niin akka äityy oikein antamaan kerran kesässään. On siinä se hyvä puoli ettei väljy tavara mutta vähän huolettaa että ehtii akka aivan lakastua ja taidot ruostua itseltäkin kun ikää on vasta 55 jo mittarissa.

    • Tarpeetonkomies

      Tuttua on tyyli. Itse olisin lähtenyt 8 vuotta sitten. Mutta kuivaa kautta on jaksanut kun on löytynyt vieraasta avulias nainen.

      Pitäköön vaimo tunkkinsa. En jaksa tyhjää ruinata vaan käytän paremminkin sen ajan yöjuoksuihin. Olisin ihan hyvin voinut olla ilman seksiä, mutta kun jätettiin pelkäksi maksajaksi. Hankkii kaikkea tarpeetonta ja lahjoittaa sitten pois vaikka omilta lapsilta jäis kengät risaisiksi kun ei enää ole rahaa. Kehtaa vielä neuvoa hakemaan parempipalkkainen työ ja itse samalla jää osa-aikatyöhön, jotta olisi paremmin aikaa harrastaa???

      Ei puhu minulle mitään, eikä sen paremmin tee mitään mitä pyydän pitkänkin keskustelun kautta. Ei läheisyyttä, ei tule ja lähtee pois jos istun liian lähelle. Lasteni vuoksi viitsin asua samaa taloutta. Onneksi löytyy paljon avuliaita naisia muualta, sillä heitä on kiittäminen että jaksan asua samaa taloutta.

      On nuo ystävälliset naiset kysyneet minulta, että tietääkö vaimo paneskelemiseni. Ei taatusti tiedä, niin vähän on kiinnostusta minuun.

      • Toinennainen

        Sinäkin ansaitsen itsellesi oikean suhteen! Etkä tuommoista siivellä eläjää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe