Äänestän Persuja!

Varmasti

Kaksi pohjoismaalaista naista tapettiin äärimmäisen julmalla tavalla Marokossa. Heidän päänsä leikattiin irti. Tekijät ovat ääri-islamilaisia ”rauhanuskonnon” edustajia.

HS-Pravda kertoo, että Tanskan pääministeri Lars Løkke Rasmussen kutsui murhia ”hirviömäiseksi rikokseksi” ja Norjan pääministeri Erna Solberg tuomitsi teot ”brutaaleina ja järjettöminä hyökkäyksinä viattomia vastaan”.

Pääministeri Juha Sipilä on hiljaa. Presidentti Sauli Niinistö on hiljaa. Ulkoministeri Timo Soini on hiljaa. Puoluejohtaja Antti Rinne on hiljaa. Puoluejohtaja Petteri Orpo on hiljaa. Puoluejohtaja Ville Niinistö on hiljaa. Puoluejohtaja Li Andersson on hiljaa.
Mainos

Puoluejohtaja Jussi Halla-aho ei ole hiljaa. Perussuomalaiset eivät ole hiljaa. Marokkolaisten teot ovat äärimmäisen tuomittavia ja vastenmielisiä.

57

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lyhyt_kommentti

      Yli kaksisataa ihmistä on tähänastisten tietojen mukaan kuollut Indonesian tsunamissa. Tsekissä lähellä Puolan rajaa on tapahtunut useita kuolonuhreja vaatinut kaivosonnettomuus. Äänestän sosialidemokraattia sekä eduskunta- että EU-vaalissa.

      • Rinteenrikoshistoria

        Oliko ne kaikki demareita?
        Lipponen oli demari ja leikkasi eläkeläisten indeksikorotukset pois (voimassa vieläkin)!


      • Kompiainen
        Rinteenrikoshistoria kirjoitti:

        Oliko ne kaikki demareita?
        Lipponen oli demari ja leikkasi eläkeläisten indeksikorotukset pois (voimassa vieläkin)!

        Toivottavasti ei koskaan enää mädättäjä vasureita.


      • vvvttt

        Mites nuo esittämäsi tapahtumat liittyvät marokon muslimi kurkkukirurgien tekemiin murhiin?



        Onnettomuudet on onnettomuuksia,murhat on murhia ja siinä on suuri ero äänestätpä sitte vaikka Otto Ville Kuusista.


    • Vielä.on.toivoa

      Onneksi vielä saa äänestää ketä haluaa... Siksipä äänestän Perussuomalaisia...

    • Suomalaisten-puolesta

      Minä äänestän persuja!
      Ainoa isänmaallinen puolue!

      • OmaKansaEnsinKiitos

        Ääni Kelloniemelle.


    • oiugg

      ei ole minun äänen arvosia persut sen enempää kun muutkaan valtapuolueet.

    • me-arvostamme

      Hyvää joulua ja vointia ehdokas Kelloniemelle!

      • eiääniäpersuille

        Lässyn läääää!


      • Rekiretki

        Immoselle lupsakkaa Joulua!


      • Hyvää-Joulua

    • kurjaonpersunjoulu

      Persulla muuta homaa, kuin täällä yksin hölistä kannattavansa itseään.

      • Pallivaha

        Äänestä sinäkin.


    • Kaukaa pitää persujen kannatusta hakea kuin Marokosta. Samaan nippuun voitaisiin laittaa Meksikon huumekarteliien ruumiit kuin amerikkalaisten tekemät sotarikokset esim. Guanantamosta.

      Vaikuttaa niin epämääräiseltä touhulta, että jätän kyllä Perussuomalaiset väliin jos Marokosta asti pitää hakea oikeutusta heidän äänestämiseksi. Mitähän muuta vielä?

      • tyhjänpölijäsijät

        Tuohan se on persuilua parhaimmillaan, kun kyseisellä puolueella ei ole muuta ohjelmaa kuin muiden vastustaminen ja vihan kylvö, niin on mentävä ympäri maailmaa, missä on ketäkin tapettu tai raiskattu. Niitä sitten hehkutetaan, jotta äänestä meitä, me vastustetaan tuollaista.


      • Eiosaamuuta
        tyhjänpölijäsijät kirjoitti:

        Tuohan se on persuilua parhaimmillaan, kun kyseisellä puolueella ei ole muuta ohjelmaa kuin muiden vastustaminen ja vihan kylvö, niin on mentävä ympäri maailmaa, missä on ketäkin tapettu tai raiskattu. Niitä sitten hehkutetaan, jotta äänestä meitä, me vastustetaan tuollaista.

        Jätkä veisaa samaa virttä vuodesta toiseen.


      • eioopersutmuuttuneet
        Eiosaamuuta kirjoitti:

        Jätkä veisaa samaa virttä vuodesta toiseen.

        Niin, persut ovat sitä samaa paskaa vuodesta toiseen, arvostelut seuraa sitä samaa sitten.


      • Turku24.12.2018

        juha. 26.12.2018 at 13:23

        Siis on sopivaa sulkea katuja, teitä ja toreja, mutta ei valtio rajoja. Ylläolevat kuvat ovat olleet jo v. 2015 perinteinen näkymä Suomen Turusta, jossa joulurauha julistetaan.

        Tuo kaikkinainen irvokkuus ja idioottimaisuus ovat juuri samanlaisia kuin suomalaiset päättäjätkin, jotka tieten tahtoen ovat luoneet nykyisen kaltaisen tilanteen, joka koskee koko Eurooppaa lukuunottamatta muutamaa vielä järkensä säilyttänyttä Itä-Euroopan maata, joissa on vielä tuoreessa muistissa Neuvostoliiton pakkovalta ja ne kansakuntaa kahlehtivat poliittiset päätökset, jotka veivät heiltä mahdollisuuden toteuttaa omaleimaista ja omaa kulttuuriaan vaalivaa elämäntapaa kuin sen sijaan heidän tuli kumarrella Neuvostoliittoa ja sen ”ikuista” sankaruutta ja hyvyyttä sen murskatessa WWII aikana nuo maat rauta-anturaisen valtansa alle, jota sitäkin irvokkaasti kutsuttiin ”vapauttamiseksi”.

        Näemmä sairaan monikulttuurinen Turku antaa ”pelolle vallan” ja YLE keskittyy ”joulukirkko” lähetyksessä antamaan puheenvuoron äärikommunistiselle väkivalta räppärille palefacelle, joka oikein puku päällä vaahtosi kommunistista manifestiään ulkokultaisena ja pyhempänä kuin kristikunnan syntymäjuhlan ”juhlakalu” konsanaan syntyessään talliin ja laitettiin seimeen aivan ”oikean köyhänä” toisin kuin edm. pilalle hemmotelteltu ylisuuri kakara, joka ei ole eläessään pitänyt ainuttakaan työkalua kädessään, saatika tehnyt kansantaloutta kartuttavaa hyötyä tälle yhteiskunnalle.
        Vastaus
        Röhkäle 26.12.2018 at 13:42

        Ukomailta käskyt ottava Sipilän marionettihallitus siirsi Suomen valtakunnan ulkorajat kaduille, toreille ja aitovierille.
        Kok, kesk, sin, vihr, vas, sdp ja rkp ja suurinpana kansanvihollisena valtamedia yrittävät yhä peitellä totuutta syyllistämällä tavallista kansaa islamilaisten terroristien tekemistä rikoksista.
        Poliitikot, virkamiehet, yritysjohtajat ja valtamedia ovat globalien suurrikollisten pelinappuloita ja saatanan tyhmiä.
        Sipilän hallituksen politiikka on kuin pöllön oksennuspallo. Näyttää epämääräiseltä ja sisältää uhrien luita ja kaikkea saastaa.
        Vastaus

        Taas äimän käkenä 26.12.2018 at 14:22

        Uhkaa ja rasitetta sekä punahilkkasatuja, Suomen hallitus ja suvakkikollaboraattorit ovat se suurin uhka ja rasite päästäessään sudet lammaslaumaan.
        Johan hyvän paimenen sanomakin vaihdettiin suomalaisvastaisen viharäppärin väärien profeettojen palvontaan.
        Vastaus

        toni lajos 26.12.2018 at 14:24

        Valhetta tuutista suoltava Yle ei huomannut rekkoja ei kuorma-autoja katujen kulmilla, olisi syytä ollut informoida tavalliselle rahvaalle, mitä ihmettä on tekeillä? Totuuden peittelyyn tukehtuu Yle, kuten muutkin valtakunnan mediat. Totuuden murusia on alettu jo kertoa, muuten mediaa seuraavat kaikkoavat hankkimaan tietonsa muualta. Impivaaran raittia kontti selässä talusteleva suomalainen on vihdoin heräämässä valheen ja epäuskon horroksesta..jipiii
        Vastaus
        huugo 26.12.2018 at 14:26

        Ei tällaista ollut vielä 5 vuotta sitten. Kuka tai mitkä tahot ovat tähän syyllisiä, että joulukadulla saa pelätä hulluja uskon sekottamia muslimeja henkensä kaupalla. Suomi olisi vielä rauhallinen maa jos noita kahjoja ei olisi pääsetty maahan ja vielä Ruotsin kautta ministereiden keskenään sopimalla sopimuksella.
        Vastaus

        urpoa politiikkaa 26.12.2018 at 14:45

        Tätä se on kun hallitus hakee pääosin turvallisen Dublin-maa Ruotsin puolelta bussiarmadalla lähes 33.000 iponenuorukaismoniosaajaa varusmiesten turvatessa Kokoomuksen ja Kepun veronmaksajien miljardeilla pyörivien pakolaisbisnesten sekä tulevien 70 % palkkatuettujen mamuosaajien arvotavaran matkaa rajan yli.
        Vastuu tulijoista siirtyy meille kun suostumme ottamaan turvallisen Dublin-maan rajan yli pyrkineet asylum-vonkaajat Suomen puolelle. Toinen vaihtoehto Orpolla ja Sipilällä olisi ollut ohjeistaa rajavalvojat pyytämään maahamme pyrkijöitä kääntymään turvallisen oleskelumaansa Ruotsin viranomaisten puoleen hakemaan turvapaikkaa. Vastuu olisi näin jäänyt Ruotsille. Ja myös bussikyydit Ruotsin puolelta olisi pitänyt olla aloittamatta alkujaan. Mutta Orpon ja Sipilän miljardipakolaisbisnekset eturyhmilleen olisi samalla menetetty.
        Vastaus

        Acc 26.12.2018 at 14:29

        Kuorma-autojen käyttö esteinä on päättäjien tunnustus, että suomalaiset ovat hengenvaarassa. Vielä eivät päättäjät rohkene kertoa, ketkä ovat vaaran aiheuttajia. Mutta yhä useampi silti tietää, mistä todellisuudessa on kysymys.
        Vastaus
        Tabula rasa 26.12.2018 at 14:33

        …hyssss! Sitova GCM-sopimus kieltää maahanmuuttokritiikin.
        Vastaus
        Elke Hari 26.12.2018 at 15:20

        No onhan se hienoa, että edes joulurauhan julistuksen ajan saa olla turvassa, jos jaksaa, pystyy ja on rahaa matkustaa Turkuun. Muun ajan olemmekin sitten vapaata riistaa.
        Vastaus
        Karri Nyman 26.12.2018 at 15:24

        Itsemurha pommi keskellä väkijoukkoa ja kuorma-autoista vain haittaa pelastus töissä.
        Kun yhtä estää ja toista tapaa ei ajattele niin, kohta taas uutisissa surullista luettavaa, mikä oli odotettavissa.


      • Mattila-
        Eiosaamuuta kirjoitti:

        Jätkä veisaa samaa virttä vuodesta toiseen.

        Iltalehdellä on jo pitkät perinteet tämäntyyppisestä lukijoiden harhauttamisesta. Eli siis menettelystä, jossa jätetään jokin aivan olennainen seikka kertomatta, minkä seurauksena lukija sitten saa asiasta aivan vääristyneen käsityksen.

        Ehkäpä paras esimerkki tästä harhaanjohtamisesta saatiin muutama vuosi sitten, kun oli paljastunut ensimmäinen tapaus, jossa Suomesta on joku lähtenyt Lähi-itään ja ruvennut ISIS-järjestön taistelijaksi.

        Iltalehti julkaisi asiasta ison jutun, jossa näennäisen asialliseen tyyliin yritettiin selvittää, että mikä ihme saa ”ihan tavallisen suomalaisnuoren” toimimaan näin. Jutussa kuitenkin visusti vältettiin kertomasta sitä tosiasiaa, että kyseessä on maahanmuuttajataustainen muslimi.

        Siis maahanmuuttajataustainen muslimi eikä todellakaan mikään ”ihan tavallinen suomalaisnuori”.

        Jos asian todellinen laita olisi kerrottu, niin tapaus olisi jokaiselle lukijalle avautunut jo paljon helpommin.

        Tätä koko asian keskeisintä avaintekijää ei Iltalehti kuitenkaan halunnut paljastaa, ja niinpä koko kirjoitus meni aivan hakoteille. Koska lehti vain toisteli valheellista väitettä ”ihan tavallisesta suomalaisnuoresta”, oli lopputuloksena pelkkää tyhjänpäiväistä sanahelinää ja tekopyhää hurskastelua, jossa mitään varsinaista asiaa ei ollut lainkaan.


    • Liturkiaatulee

      Arabianrannan henkirikoksen uhri oli peruskoulun ensimmäisillä luokilla oleva poika, naapuri kertoo MTV Uutisille.

      Vuonna 1982 syntynyt mies on pidätetty peruskoulun ensimmäistä luokkaa käyneen pojan murhasta epäiltynä. Miestä aiotaan esittää vangittavaksi.

      Menehtyneen pojan perheeseen kuuluvat pojan lisäksi alakouluikäinen tyttö, joka on poikaa hieman vanhempi, ja äiti ja isä. Myös isoäiti asuu naapurin käsityksen mukaan asunnossa.

      Perhe on ulkomaalaistaustainen.
      Mitähän Sipilä,Orpo ja Mykkänen tähän sanoo?
      Entä:Sauli?

      • Eikö tasapuolisuuden vuoksi pitäisi uutisoida myös suomalaistenkin tekemistä rikoksista? Niitä vain on niin paljon ettei se ole uutinen ja kiinnosta ketään.

        Olen seurannut perussuomalaisten logiikkaa, järjenjuoksusta ei voida paljon puhua tässä yhteydessä. Jos otetaan esimerkki tästä logiikasta, joka menee näin:
        Jos tuhannesta ulkomaalaisesta tekee väkivaltarikoksia 30 kappaletta. Vertailun vuoksi 100000 kantasuomalaisen joukosta tehdään 1000 väkivaltarikosta. Kumpi on perussuomalaisten mielestä suurempi ongelma?

        No tietenkin se 30 väkivaltarikosta, koska suhdeluku on suurempi ulkomaalaisten vuoksi. Niinpä puututaan niihin ja suomalaisten tekemät rikokset "unohdetaan mainita" koska suhdeluku on vain kolmasosa maahanmuuttajiin verrattuna.

        Että sellainen logiikka on perussuomalaisilla.


    • Järki-käteen

      Oulun raiskaaja-epäillystä piti tulla poliisi Suomeen!
      Näyttää siis siltä, että turvapaikka-aktivistien ja kuntien kotouttamistoimet ovat ainakin Abdullhadin kohdalla epäonnistuneet niin pahoin kuin vain ikinä voi.

      Yksi Oulun raiskaajista haaveili uraa poliisina, kertoo PT-media.
      Useita Oulun raiskaajia yhdistää yksi piirre: Hyvin kotoutuneita kehitysmaalaisia. Kuten yksi ison jutun vangituista, Abdullhadi Barhum.

    • Missä-älyllinentoiminta

      Ja vielä räikeämpi esimerkki profilointikiellosta:

      Mikäli Turun terroristi ei olisi jättänyt itseään poliisin ammuttavaksi ja onnistunut livahtamaan paikalta, ei poliisi olisi saanut alkaa suoritaa tarkastuksia jotka olisivat kohdistuneet hyvin ruskettuneita suomalaisia tummempiin kadullaliikkujiin.

      Näin pääsemmekin onnittelemaan jälleen Suomea Eurooppalaisen järkevän ja vastuullisen arvopohjan jakamisesta.

      Etninen profilointi terroriteon jälkeen saattaa loukata terroristin ihmisoikeuksia.

      Lähde: Wikipedia

    • Äänestän
      • Tunnistettu

        Jollakin vesipäällä istuttaa mahotottomasti.


      • Öä2

        Ylläpito on taas sekopäänä samanlainen pössi kuin ilmoittaja.


    • vaimitä

      Mikähän autuus tuostakin tulisi jos persuja äännestäisi. Neljä vuotta ovat lyöneet köyhää, työtöntä,eläkeläistä. Näyttäisi siltä että omista rikkaistaan välittävät siis puheet ja teot eivät kohtaa. Ruotsi on hyvä esimerkki ei hallitusta? Kepulit ja kokkarit kuuluvat samaan kastiin

    • demari

      TARJA HALONEN SDP ALLEKIRJOITTI PAKOLAISSOPIMUKSEN

      HYVÄMUISTAA

      4.4.2017 22:31
      Poisti suomea koskevat varaumat ja Tuomioja ei huolehtinut palautussopimuksista, PAKOLAISET OVAT SYLISSÄMME JA PYSYVÄT.
      Turvapaikka käsittelyt ovat täyttä teatteria noiden seikkojen johdosta, saa turvapaikan tai ei, mihinkään ei tarvi lähteä ja edut juoksevat entiseen malliin,
      Jokainen voi miettiä miksi otamme pakolaisia ruotsista.

      • Mitä sinä niistä pakolaisista huolehdit. Kantaväestössä on suurempia onglemia: tarjotaan ilmaiset koulut ja terveydenhuollot, niin silti ei työt maita monellekaan.


    • Kiitokset

      Kiitokset äänestysvinkistä. Minäkin äänestän.

    • Ef5

      Sipilän puhe on taas matuja suojeleva, VARMASTI ÄÄNESTÄN PERSUJA😠

    • Paskattaa
      • myös

        Parempaa 2019v.


    • Suomi_herää

      "Sisäministeriö on vahvistanut maahanmuuton ministerityöryhmän päätöksen tulevan vuoden 750 henkilön pakolaiskiintiön kohdentamisesta. Suomi sitoutuu vastaanottamaan vuoden 2019 kiintiössä syyrialaisia pakolaisia Turkista ja kongolaisia pakolaisia Sambiasta." Mitä vi77ua nuo kongo sampialaiset tekee Suomessa? Syyriassa ja Irakissa tarvitaan miehiä rakentamaan maata, naiset joutuu paikkaamaan näitten lomalaisten työn kun jo joutuivat puolustamaan lapsia ja vanhuksia.

    • KIRJOITA_esto

      YK:n sorvaamaa kansainvälistä siirtolaissopimusta, eli tuttavallisemmin GCM-sopimusta vastaan on perustettu kansalaisaloite. Aloite on sisällöltään varsin tyhjentävä ja sisältää mm. vaatimuksen siitä, ettei sopimukseen saa vedota esimerkiksi Suomen ulko- ja sisäpolitiikkaa määriteltäessä.

      Itse sopimus hyväksyttiin Suomen osalta sisäministeri Kai Mykkäsen toimesta Marokon Marrakeshissa joulukuun 10 päivä. Sopimus on herättänyt paljon porua kansassa ja erityisesti perussuomalaisissa kansanedustajissa, mutta poru ja huoli GCM-sopimuksesta on mitätöity mm. ulkoministeri Timo Soinin toimesta toteamuksella: ”sopimus ei ole sitova”. KIRJOITA!

    • Voivotusjavalitus
      • Nyrkit.taskussa

        Ajatella saa vielä.


    • ÄänestänHalla-Ahoa
      • OmaKansaEnsin

        Eipä kiinnosta muita kuunnellakkaan...koska valetta pukkaavat.


    • lähi-itä-

      Liki puolet vakavan rikoksen vuoksi karkotettavaksi esitettävistä henkilöistä saa jäädä Suomeen.

      Suurin osa karkottamispäätöksistä perustuu kokonaisharkintaan. Karkottamiskynnys nousee sitä korkeammaksi, mitä kauemmin henkilö on ollut Suomessa, jos hänellä on täällä aviopuoliso ja huollettavia lapsia, työpaikka tai opiskelupaikka.

      –Sekin vaikuttaa, jos on tullut alaikäisenä Suomeen, luettelee Maahanmuuttoviraston tulosalueen johtaja Olli Koskipirtti syitä Lännen Medialle.

      Tänä vuonna karkottamisesitystä koskeva päätös on annettu yhteensä 1171 henkilölle. Heistä 154 on syyllistynyt rikoksiin, ja heistä karkotetaan vain 84 eli reilu puolet.

      Karkottamisasiaan liittyvän päätöksen sai viime vuonna 160 rikokseen syyllistynyttä henkilöä. Heistä 100 karkotetaan, 60:tä ei.

      –Karkotettavien ja ei-karkotettavien suhdeluku on ollut kautta aikain suunnilleen sama, melkein 50–50, Koskipirtti toteaa.
      Poliisi tekee karkottamisesityksen, Maahanmuuttovirasto harkitsee

      Lain mukaan rikosperusteinen karkottamispäätös voidaan tehdä vain, jos henkilö on syyllistynyt vakaviin rikoksiin. Silloin karkottamisesityksen Maahanmuuttovirastolle tekee poliisi.

      Käytännössä vakavat rikokset ovat Koskipirtin mukaan sellaisia, joista voi saada vähintään yhden vuoden vankeutta tai rikokseen syyllistyminen on ollut toistuvaa.

      Karkotuspäätös voi tarkoittaa myös karkottamatta jättämistä.

      –Päätösharkinta tehdään meillä Maahanmuuttovirastossa. Jos karkottamisen edellytykset eivät lain mukaan täyty tai kokonaisharkinta edellyttää toista ratkaisua, päädytään siihen, ettei kuitenkaan karkoteta, vaikka henkilö on syyllistynyt vakaviinkin rikoksiin.

      Koskipirtin mukaan poliisi ei välttämättä pysty ottamaan kaikkia asioita huomioon esityksiä tehdessään. Karkottamisen edellytykset kyllä täyttyvät eli lain vaatimat riittävän vakavat rikokset ovat kyseessä, mutta vaakakupissa painavat myös Suomeen jäämistä puoltavat seikat.

      Yksittäinen vakava huumausainerikos ei esimerkiksi riitä henkilön karkottamiseen, jos hän on ollut kymmenen vuotta Suomessa.

      Kokonaisharkintaan vaikuttaa sekin, millaisiin olosuhteisiin karkotettu joutuisi palaamaan kotimaassaan.

      –Ketään ei voida palauttaa maahan, jossa ollaan kansainvälisen suojelun tarpeessa tai jossa on esimerkiksi sotatila.
      Karkotettavista selvä enemmistö irakilaisia

      Tänä vuonna suurin osa rikokseen syyllistyneistä karkotettavista on irakilaisia, 36 henkilöä. Heistä karkotetaan 26.

      Toiseksi eniten karkottamispäätöksen saaneista on virolaisia (16) ja kolmanneksi somalialaisia (9). Seuraavat kansalaisuusryhmät ovat Iranista, Venäjältä, Vietnamista, Kosovosta ja Afganistanista.

      EU-kansalaisilla karkottamiskynnys on muita korkeampi.

      –He saavat niin sanottua korotettua karkottamissuojaa, kun he ovat olleet Suomessa viisi tai kymmenen vuotta, Koskipirtti kertoo.
      Eniten törkeitä huumausainerikoksia

      Enemmistö karkottamispäätökseen johtavista vakavista rikoksista on Koskipirtin mukaan törkeitä huumausainerikoksia. Sitten tulevat henkeen kohdistuvat vakavat pahoinpitely- ja seksuaalirikokset.

      Koskipirtin mukaan rikollisilla on yleensä määräaikainen oleskelulupa Suomeen. Lupien umpeutuessa he joutuvat hakemaan uutta lupaa.

      –Silloin tehdään uusi harkinta, että voidaanko lupa myöntää. Siinä harkitaan mahdolliset uudet rikokset ja muut luvan myöntämisedellytykset.

      Rikokseen syyllistyneille ei voida Koskipirtin mukaan myöntää pysyvää oleskelulupaa, korkeintaan määräaikainen. Mikäli henkilöllä on ollut pysyvä oleskelulupa, se raukeaa karkottamispäätöksen jälkeen.

      –Sellaisia tilanteita on aika paljon, että hylätään poliisin karkottamisesitys. Sitten nämä henkilöt jatkavat rikosten tekemistä ja seuraavalla kerralla päädytäänkin karkottamaan.

    • 6t54e

      Irakkilaiset ykkösenä, Sipilän ottopoikia. Virolaiset heti Tallinnan laivaan tai moottorivenesee. Onko joku luottanut viro-venäläisiin?

    • näin_on

      Perussuomalaisten kansanedustajat Olli Immonen ja Jari Ronkainen ihmettelevät hallituksen hampaattomuutta ulkomaalaisten rikollisten karkottamiseksi pois Suomesta. Viimeaikaisten, koko maata järkyttäneiden Arabianrannan rikosepäilyjen myötä keskustelu ulkomaalaistaustaisten rikoksiin syyllistyneiden karkottamisesta on noussut jälleen pinnalle.

      Suomesta karkotettiin viime vuonna lähes tuhat henkilöä; näistä valtaosa luvattoman maassaolon vuoksi ja vain osa rikoksiin syyllistymisen vuoksi. Vuodenvaihteessa voimaan tulleen uuden lainsäädännön on kerrottu helpottavan karkottamista.

      – Käytännössä lakimuutoksen myötä karkotukset voivat nopeutua sellaisten ulkomaalaisten osalta, jotka on tuomittu rikoksista, joista on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta tai joiden on todettu syyllistyneen toistuvasti rikoksiin. Aiemmin karkottaminen on vaatinut kyseisten tuomioiden lainvoimaisuutta, jolloin tuomittu henkilö on voinut jäädä Suomeen siksi aikaa, kun odottaa hallinto-oikeuden päätöstä asiassa. Karkotusten määrää lakimuutos ei siis tule muuttamaan, toisen kauden kansanedustaja Olli Immonen avaa.

      – Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on kehunut uuden lainsäädännön nopeuttavan rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottamista, mutta tällä yritetään vain kääntää katseet siltä tosiasialta, että meillä on edelleen samat ongelmat kuin ennenkin. Esimerkiksi tietyt maat eivät aina suostu vastaanottamaan kansalaisiaan. Tähän uusi lakimuutos ei vaikuta mitenkään, kansanedustaja Jari Ronkainen muistuttaa.

      Oman ongelmansa aiheuttavat sellaiset ulkomaalaistaustaiset henkilöt, jotka ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden, kuten osa Oulussa vangituista miehistä, joiden epäillään muun muassa käyttäneen alaikäisiä lapsia seksuaalisesti hyväksi. Kansalaisuuden saaneita henkilöitä on käytännössä mahdoton karkottaa maasta, ellei nykyistä kansalaisuuslakia muuteta.

      – Suomen kykyä ulkomaalaisten rikollisten karkottamiseen pitäisi tehostaa monin tavoin. Keskeinen ongelma on tietysti se, että maahamme on annettu jo useamman vuosikymmenen ajan lampsia rajan yli lähestulkoon kenen tahansa. Toinen keskeinen ongelma on, että Suomen kansalaisuuksia myönnetään liukuhihnalta ilman mahdollisuutta kansalaisuuksien perumiseksi silloin, kun henkilö syyllistyy rikoksiin, Immonen sanoo.

      Immonen ja Ronkainen tiukentaisivat maahanmuuttopolitiikkaa ja kansalaisuuden saamisen ehtoja tuntuvasti sekä lisäisivät mahdollisuuden kansalaisuuden perumiseksi ulkomaalaistaustaisilta henkilöiltä, jotka ovat syyllistyneet vakaviin tai toistuviin rikoksiin. Arabianrannassa alakouluikäisen pojan murhasta epäiltynä oleva ulkomaalaistaustainen mies on esimerkki tapauksesta, jossa henkilö on syyllistynyt aiemmin toistuvasti rikoksiin. Lisäksi perussuomalaiset ovat vaatineet yleisesti kovennuksia seksuaali- ja väkivaltarikoksiin kaikille rikoksentekijöille.

      – Suomen on myös tiukennettava suhtautumistaan sellaisia maita kohtaan, jotka eivät suostu ottamaan käännytettäviä tai karkotettavia kansalaisiaan takaisin, kansanedustajakaksikko vaatii.

    • PariKysymystä

      Saako näitä parin sivun mittaisia roskapostitukseen tarkoitettuja hevonpaskajeremiaadeja ilmaiseksi persujen puoluetoimistosta? Jos ei, onko niistä jäsenkirja-alennuksia?

      • hae-

        Kyllä niitä saa.


      • se-on-DEMARI

        Suomen Uutiset on saanut haltuunsa asiakirjalähteitä, joista selviää lisätietoja demaripoliitikko Abdirahim ”Husu” Husseinin vierailuista Sipoon alakouluissa.

        Eduskuntavaalikampanjaa käynnistelevä Hussein on nähty loppuvuoden aikana usein Sipoossa. Hän on muun muassa vieraillut sipoolaisopettajien koulutuspäivässä sekä heittänyt puhekeikkoja koululaisille.

        Hussein hääri Opetushallituksen piikkiin

        Hussein on tähän mennessä tienannut jo mukavan summan keikoistaan Sipoon oppilaitoksissa, yhteensä hänelle on maksettu 5 316 euroa.

        Rahat Husseinin palkkioihin on saatu on saatu Opetushallitukselta avustuksena Turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien integrointi –hankkeeseen, johon osallistuu muitakin koulutuksen järjestäjiä.

        Opetusministeriön verkkosivulta selviää, että Turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien integrointi –projektin erityisavustus on tarkoitettu hankkeisiin, joilla ”edistetään turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutumista.”

        Sipoon kunnalle on myönnetty tällaisiin tarkoituksiin yhteensä 120 000 euroa.

        Epäselvää kuitenkin on, millä tavalla SDP:n edustajana Helsingin kaupunginvaltuustossa toimiva, eduskuntaan pyrkivä Hussein liittyy hankkeeseen, jolla pyritään edistämään maahanmuuttajien suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutumista. Tai miten Husun puheilla edistetään maahanmuuttajien sopeutumista.

        Perusopetuksen tulisi olla puoluepoliittisesti sitoutumatonta

        Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet (OPS) on Opetushallituksen laatima kansallinen ohje, jonka mukaan jokainen opetuksen järjestäjä laatii paikallisen opetussuunnitelman. OPS:n mukaan perusopetus on puoluepoliittisesti sitoutumatonta.

        OPS:n vaatimukseen nähden eduskuntaan pyrkivän Husseinin kouluvierailut voidaan jo itsessään nähdä ongelmallisena. Hussein tunnetaan monikulttuuriaktiivina, ja hänen koko uransa on ollut vahvasti sidoksissa poliittiseen toimintaan. Ennen demareihin siirtymistään Hussein vaikutti keskustassa.

        Rehtorit riensivät ylistämään vierailuja

        Sipoon Sanomat -lehdelle lähettämässään tiedotteessa Sipoon koulujen rehtorit väittävät, että Husu kutsuttiin kouluvierailuille vain ammattinsa ja osaamisensa vuoksi, eikä millään tavalla liittyen politiikkaan tai poliittiseen toimintaan.

        Rehtorien mukaan koulujen tilaisuuksissa Husu vastasi lasten ja nuorten kaikenlaisiin kysymyksiin.

        – Koemme, että tilaisuudet kouluilla olivat mukaansatempaavia, arvostusta huokuvia ja lämminhenkisiä, rehtorit väittävät tiedotteessaan.

        Tosiasiassa Husseinin koulupuheiden sisällöstä ei ole olemassa vahvistettua tietoa tai muuta dokumenttia.

        Opettajakin ryhtyi politikoimaan

        Ihmetystä herättää myös Husseinin kouluvierailujen yhteydessä koulun oppilaille esitetty propagandavideo.

        Suomen Uutisten asiakirjalähteistä varmistaman tiedon mukaan ainakin yhdessä sipoolaiskoulussa on Husun vierailua pohjustettu koululaisille esitetyllä videolla, jossa Hussein lietsoo kansanjoukkoja Meillä on unelma –mielenosoituksessa.

        Videolla Hussein esittää poliittisia näkemyksiään ja väittää, kuinka puolueet olisivat luomassa pelkoa ja vihamielisyyttä. Hussein myös puhuu, kuinka ”monikulttuurinen Suomi yhdistää voimansa.”

        Husu mainitsee puheessaan myös erikseen perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon ja kansanedustaja Olli Immosen nimet. Husseinin mielestä ihmisten kokema pelko on perussuomalaisten syytä.

        Propagandavideon esittämisen jälkeen sipoolaiskoulun opettaja on myös kertonut koululaisille omia näkemyksiään suomalaisten puolueiden politiikasta sen tekosyyn varjolla, että videon esittämisellä oli tarkoitus tutustuttaa oppilaat puhujavieraaksi saapuvan Husseinin ajatuksiin.

        Miksei vanhemmille kerrottu etukäteen?

        Husseinin kouluvierailut ovat tulleet yllätyksenä monille koululaisten vanhemmille, joilla ei ollut mitään tietoa siitä että eduskuntaan pyrkivä Hussein on kutsuttu kouluun.

        Perusopetuslaki edellyttää, että opetuksessa tulee olla yhteistyössä kotien kanssa. Tähän yhteistyöhön on yleensä katsottu kuuluvan se, että koulussa järjestettävistä tilaisuuksista kerrotaan etukäteen oppilaiden vanhemmille.

        Joissakin sipoolaiskouluissa tiedottaminen kuitenkin laiminlyötiin, sillä tieto Husseinin vierailuista ei kulkenut perille kaikille vanhemmille. Husseinin vierailusta oli ainoastaan kerrottu sisäisesti koulujen oppilaille.

        Hussein syyttää ajojahdista

        Sipoon Sanomille antamassaan haastattelussa Hussein itse vakuutti vierailleensa kouluissa edistämässä suvaitsevaisuutta, ei poliitikkona.

        – Väite (politiikan puhumisesta) on poliittinen ajojahti, joka perustuu valheeseen. Olen itse neljän pienen lapsen isä ja ehdottomasti sitä mieltä, että politiikka ei kuulu alakouluihin, Hussein väittää Sipoon Sanomien jutussa.

        Eduskuntaan pyrkivän Husseinin puheisiin tai niiden luotettavuuteen voi kukin suhtautua haluamallaan tavalla.

        Aikoinaan Ylen toimittajana työskennellyt Hussein tunnetaan myös muun muassa someviestistä, jossa hän toteaa: ”Syö paskaa ja kuole pois!”.


    • hohhoijaaaaa

      Eikö toi kansalaisuus ole yhtä helppo ottaa pois kuin se on annettukin.

      • ÄänestänPersuja

        Näitä ozan yanaria tai husseneita ja nasimeita ei pidä tosissaan ottaa he tuovat vain erimielisyyttä ja määräilyä meidän sivistyneseen elämään. Demukoihin ovat soluttautuneet koska demarit tarvii kaikki äänet joita ei saa suomalaisilta koska suomalaisia ei enään helposti sumuteta kuin joskus aiemmin Lipposen/Halosen aikaan.


    • Rintamakarkuri

      Oulun poliisin etsintäkuuluttama lapsen raiskauksesta epäilty mies on otettu kiinni Saksassa.

      Oulun poliisilaitoksella tutkittavana olevaan törkeään lapseen kohdistuneeseen rikoskokonaisuuteen etsintäkuulutettu ALDHULAIEI Qayssar Mohsin Sbahi on otettu Saksan poliisin toimesta kiinni keskiviikkona 2.1.2019 illalla klo 21 Saarbrückenin kaupungissa, Saksassa.

      Tieto on saatu Suomen Keskusrikospoliisin kautta ja Keskusrikospoliisi vastaa henkilön luovutus- ja noutojärjestelyistä.

      Kiinniotettu henkilö saataneen siirrettyä Suomeen tammikuun aikana, jonka jälkeen esitutkintatoimet käynnistyvät hänenkin osalta.

      • haistapaskankeskustelu

        Nimi ja kuva kaikissa medioissa mutta yritäppä suvakkisuomi24jään.


    • Kallion_kupla_poks

      Joukkotappelu Helsingin Kalliossa - poliisilla suuri operaatio: ”Siellä on kunnolla tapeltu !

      • MalliaPariisista

        Jokainen kuulija ymmärsi heti ketä tappelijat ovat, vaikka media ei heti kertonut.


    • hehhhhhhhheeeee

      Ruottin malliin

    • Hohhoijaa_

      Risikosta on tullut Persu!

    • lavonovet

      Pääkirjoitus: Maahanmuuton ongelmista on pystyttävä keskustelemaan vaalien alla, sdp ,vas ,vihreät ovat hiljaa.

      Herra varjele meitä heiltä.

    • 6.1

      Perussuomalaiset ovat olleet ja ovat tolkun ihmisiä.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe