Lihapiirakka kahdella nakilla !

perinteinen suomalainen pikaruoka jonka maku on kohdallaan.
Ilmoita


Aivan ja se on tosiaan keksitty grillikioskien aikana eivätkä kansainväliset pikaruokaketjut sitä edes tunne.
Ilmoita
Ensimmäisiä "grilliruokia" tuo! Sinappi - ketsuppi ja syömään! Silloin-tällöin otettava+maito.
1 VASTAUS:
Maistuisi nytkin jos sitä käden ulottuvilla olisi.
+Lisää kommentti
Voiko ruokakaupan valmislihapiirakan kuumentaa pannulla vai tuleeko siitä jotain terveyshaittoja (jollain tietyllä rasvalla)?
Ilmoita
Ja kaikilla mausteilla eli sinappia, ketsuppia, maustekurkkusilppua ja hienonnettua sipulia - joskus aikoinaan lisättiin myös keitettyä kananmunaa siivuina.

Toinen unohdettu grilliherkku on porilainen eli sipulitee-makkaraa parilalta paahtoleipä-siivujen väliin kaikilla mausteilla.
1 VASTAUS:
Ja tuo lihapiirakka on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei ole mikrossa lämmitetty, vaan sellaisessa höyryllä tms. toimivassa pöntössä, kuten ennevanhaan ne nakkikioskilla lämmitettiin. Samoin nakit keitettiin, eikä mikrossa niitä hehkutettu
Voisi olla sellaisella nakkifakiirilla vielä markkinarakoa, mistä noita möttösiä perinteisellä lämmitysmetodilla kuumennettuna saisi.
+Lisää kommentti
Voi istua puiston penkillä ja naattia mössöä. Ympärillä lämmittää mörkö helle ja paidan kostuttaa
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lihapiirakka kahdella nakilla !

perinteinen suomalainen pikaruoka jonka maku on kohdallaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta