Presidentin puhe

Kallionkeisari

Tasavallan vauraamman osan presidentti on puhunut Helsingissä maamme vauraammalle osalle.
Niinistö unohti pari asiaa. Hän ei toivottanut Allahin siunausta ja unohti myös toivottaa Uutta Vuotta saamen kielellä! Oli kaiketi kiire Wieniin konserttiin.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansankurjistaja

      Perässähiihtäjämedia tuntuu olevan tyytyväinen Niinistön puheeseen. Se pannaan linnassa merkille kun tehdään vieraslistaa tälle vuodelle!

      • Poistajalle

        Jaaha, mihin katosi tämän aloituksen kirjoitukset. Kaikki mitä luin aikaisemmin, ihan tavallista kantaa ottavia normi kirjoituksia 24 poistanut. Kerroppa vielä miksi. Oletko joku tuomari, vai muuten ymmärtämätön 24 valvoja. Vai hallituksen kätyri.


    • hyvasale

      Hyvä puhe. Presidentti kertoi sen, mistä Jussi Halla-aho on puhunut jo vuosia. Molemmat oikeassa.

      • HyväPS

        Halla-aho on puhunut asiaa jo vuosikaudet mutta hänet on leimattu ties miksi milloinkin, kun viher-kommarit ovat pelänneet, että heitä ei enää kohta kukaan äänestä, koska eivät aja enää Suomen etua. Vaaleissa nähdään, että kuka vie voiton!


    • ikukokkari

      Halla-aho ei ole edes terveen oloinen, tyyppi on kuin joku autistinen. Hänen ja presidentin linjauksia voi toki verrata, mutta ovat kaukana toisistaan.
      Presidentin puhe oli hyvä, yksi parhaista. Maahanmuutto oli vain pieni osio siinä, mutta sitähän persut ei vissiin huomanneet. Täytyy olla vähän kipeä, jos tuosta puheesta löysi samoja linjauksia Hullu-ahon näkemysten kanssa. Niinistöllä on täysin terveet ja realistiset näkemykset asioista, ja Halla-aholla ei ole muuta kuin maahanmuutto ja siinäkin se menee fobian puolelle.

      • niinistönlinjaukset

        Aivankin noin. Presidenttihän sanoi maahanmuutosta, että tulijoiden pitäisi kyetä integroitumaan meidän yhteiskuntaan. Samaa mieltä on varmaan suurin osa suomalaisista. Presidenttihän sanoi, että tarvitsemme maahanmuuttoa kestävyysvajeen torjumiseksi. Samaa mieltä on varmasti suuri osa ihmisistä. Presidentti sanoi myös, että rikoksia emme salli. Sen voi allekirjoittaa joka ikinen suomalainen. Presidentti sanoi myös että, voisimme lisätä kiintöpakolaisten ottamista, mikäli Euroopan systeemi saadaan toimivaksi. Sitä ei persut allekirjoita, mutta muut suomalaiset olisivat isolta osin siihen valmiita.


    • Isoontaloonmies

      Eivät ole valmiita. Ei heidän tarvitse olla. Ei kukaan luultavasti vastusta esim. Britanniasta ja Italiasta töihin tulevan kantaväestön maahanmuuttoa Suomeen, mutta kaukaisten kulttuurien alkuasukkaiden tuottama hyöty jää niin negatiiviseksi ettei sitä voi hyväksyä.
      Itse hyväksyn ainoastaan työperäisen maahanmuuton, pummeja ja rikollisia meillä on itselläkin.

      • TyötäVieroksuvatPois

        Juuri näin! Li A:n ja Naximan hullut ideat noiden miesten, joita ei varmasti työ kiinnosta, haalimisesta tänne kylmään pohjoiseen, ovat harhoja, jotka ovat johtuvat osin siitä, että esim. Li ei ole ikinä saanut valmiiksi lopputyötäänkään, kun on naama punaisena haalinut lisää työttömiä Suomeen.


      • Kakskas

        On se sittenkin etevä tuo Nasima., vaikka on vain ylioppilas. Kommumistiperheen kasvatti hakeutui sdp. n riveihin saaden näin enemmän kannattajia, kuin kommareissa.
        Jokohan Nasiman koko klaani on Suomessa?
        Nasiman perhe tuli turvallisesta maasta Venäjältä. Miksi vääntäytyivät tänne elätettäviksi? Perheen isä ei ole tehnyt päivääkään töitä täällä, mutta toimii aktiivina moskeijoissa, jossa keskitytään suomalaisuuden tuhoamiseen.
        Ei ole mitään häpyä tuolla toiminnalla!


      • nisilläkasoonsiin
        TyötäVieroksuvatPois kirjoitti:

        Juuri näin! Li A:n ja Naximan hullut ideat noiden miesten, joita ei varmasti työ kiinnosta, haalimisesta tänne kylmään pohjoiseen, ovat harhoja, jotka ovat johtuvat osin siitä, että esim. Li ei ole ikinä saanut valmiiksi lopputyötäänkään, kun on naama punaisena haalinut lisää työttömiä Suomeen.

        hahaaahaaaa suomessa on niin paljon "pienjohtamistavoitteenomaavia" joutavanpäiväisiä limanuljaskoita "yt- neuvottomien" "johtotasollasuoriutujien" varsinkin valtion ja kuntien anteeksi kaupunkien niinsanottuja lehmänkauppoja jatkuvasti vannoutuneesti suorittavia veronkiertäjiä ja


      • kyllästynyt.näihin

        Nasiman isä toimii siis moskeija-aktiivina? No ei ihme, että halusi tyttärestään ap.pormestarin. Rahanlähteiden vartija. Kukahan demaritollo se heitti tämän nasiman nimen kehiin, demareiden sisälläkin heräsi epäilys, mutta kun tahtipuikkoa heilutti turha halosen aviomies, meni ylioppilas heittämällä sisään. Mutta demareissahan kaikki on mahdollista, miksei ylioppilas Suomen pääkaupungin pormestarina jos kerta kieitaidoton poppamies lautamiehenä tai käyrätorvensoittaja kuten Tampereella. Voi herran jumala tätä Suomen tilaa ja demarit, nyt v...ttu oikeesti.
        Juicekin sen tosiaan aikanaan sanoi, että kun allah saapuu kaupunkiin se ensin soluttautuu demareihin ja vihreisiin.


    • AsiaPuhetta

      Kommunismi on kuin islam, totaalinen täyttymys koetaan vasta silloin, kun kaikki ovat kommunisteja. Islamissa rauhan tila saavutetaan vasta silloin, kun koko maailma on kääntynyt, tai kuten islamin imaamit sanovat, palannut islamiin.

      Kommunismia ja islamia yhdistävät monet asiat. Kummankin toteutuminen täydessä mitassa vaatii kaikkien kansalaisten katseen olevan samaan suuntaan. Vakaasti päämäärää kohti pyrkineet ideologiat ovat tuottaneet edistäjiensä toimesta jättimäiset ruumiskasat kaikkialle, minne ne ovat onnistuneet saamaan riittävästi jalansijaa.

      Vain heikkoälyinen voi nykyään kannattaa kommunismia.

      • HäpeävätPuoluettaan

        Siksi juuri ihmetyttääkin, että miksi Vasemmisto saa vielä pitää puoluettaan Suomessa, kun kyseessä on tuollainen anarkistinen ääriliike, joka tähtää vallankumoukseen, jotta Suomesta tulisi kommunistinen puolue, eivät edes kehtaa käyttää oikeaa nimeään puolueestaan.


      • LahjotutToimittajat333
        HäpeävätPuoluettaan kirjoitti:

        Siksi juuri ihmetyttääkin, että miksi Vasemmisto saa vielä pitää puoluettaan Suomessa, kun kyseessä on tuollainen anarkistinen ääriliike, joka tähtää vallankumoukseen, jotta Suomesta tulisi kommunistinen puolue, eivät edes kehtaa käyttää oikeaa nimeään puolueestaan.

        Anarkiassa keskushallitus haudataan jolloin kansa ottaa komennon.


      • Myös molempiin on kuulunut väkivalta ja kaikenkainen alistaminen, ei eivät eroa natsismista kuin nimiensä puolesta.


    • JokoIstuu

      Emman pappa.
      Tämä on Wikissä eli ihan julkista tietoa
      Länsi-Uudenmaan poliisin tutkinnan valmistuttua heinäkuun puolivälissä 2013 vyyhdessä yksi pääepäiltyjä on Kari, joka on ollut keskeisessä asemassa sekä Kultalammessa että sen rakennuttajayhtiössä Idea-Prossa. Kultalammen rakennushankkeen rahoja käytettiin runsaat neljä miljoonaa euroa Yhdysvalloissa epäonnistuneisiin sijoituksiin.[7] Helsingin käräjäoikeus hylkäsi syytteet,[8] mutta kesällä 2017 Helsingin hovioikeus tuomitsi Karin viideksi vuodeksi vankeuteen ja tämä tuomio säilyi myös Korkeimmassa oikeudessa[9][10]

    • MiksiTähänEiPuututaHeti

      Tuo jihad-kulttuurin tuominen Suomeen saa kyllä nyt loppua! Kohta täällä on samanlaista kuin Ranskassa ja Hollannissa, missä on todella paljon järjestäytynyttä jihad-porukkaa - miksi tästä ei ole kukaan huolissaan, koska kyseessä on todellinen ääriliike!

      • salettaja

        Niimpä ja yksi vihreä pöhkö yrittää tyrmätä Niinistön puheen, menis vaan Turkkiin ählyttämään, varmaan toikin on koko sukunsa tänne elätiksi hommannu.


      • NoloaOllaVihreäOskunTaki
        salettaja kirjoitti:

        Niimpä ja yksi vihreä pöhkö yrittää tyrmätä Niinistön puheen, menis vaan Turkkiin ählyttämään, varmaan toikin on koko sukunsa tänne elätiksi hommannu.

        Oskun puheenvuorojen jälkeen ei kukaan enää äänestä vihreitä!


      • Hullujapiisaa

        Ei jälkeen eikä muuten ennenkään. Piste.


      • EmmaKin

        NI, jotkut pässit on sitä valitettavasti äänestäneet, kun kerran on sinne päässyt!


    • Kitikiti

      Niinistön ei kannata välittää vihreiden kitinöistä. Se porukka on täynnä ammattimaisia tahallaan väärinymmärtäjiä. Oikein hävettää että tuollainen öyhöttäjäporukka on päästetty eduskuntaan. Mikään ei ole koskaan hyvä mutta omassa toiminnassa ei tietenkään ole mitään valittamista. Terveisiä vaan Toivolalle...

      • cpkain

        ''...on päästetty eduskuntaan. ''

        Ei ole päästetty, ovat vaaleilla valittu. Oikein herättää myötähäpeää joidenkin tietämättömyys....


      • HävettääVihreät
        cpkain kirjoitti:

        ''...on päästetty eduskuntaan. ''

        Ei ole päästetty, ovat vaaleilla valittu. Oikein herättää myötähäpeää joidenkin tietämättömyys....

        Ja se olikin iso virhe. että pääsivät!


    • Ononinon

      Kuka aloittajan mielestä on ideologisten työttömien ja muun roskaväen pressa.

    • ryllynheikä

      Kumma kun valkoinen ihminen on kollektiivisesta vastuussa (lompakollaan) jostain satoja vuosia sitten tehdyistä asioista Afrikassa ja Usassa, mutta kun maahanmuuttajilta kysellään yhteisöllisyyden ja toisista huolehtimisen vastuusta, niin joku turkista suomeen emigroitunut alppien ötzi alkaa ulista. Tämä kollektiivisen vastuun mielisairaus on mennyt jopa niin pitkälle, että ååboo akademii tietyn tahon rahoituksella ja toimeksiannosta etsi suomesta 1600-luvulla toimineen sokeritehtaan, joka kenties oli käyttänyt orjaplantaasin sokeria tuotantoonsa. Ehkä. Miettikääpä tätä.

    • Joulupukkiz

      Ja nyt Iltalehden toimittelija on puolestaan pahoittanut mielensä samasta jutusta. Mikä näiden vihervasemmistolaisten geeneissä on vääristynyt etteivät ymmärrä päivänselviä asioita?

      • Arabitaustaiset ovat harrastaneet orjakauppa jo ainakin 1400-luvulta asti.


    • Tervemenoa

      Nämä mielensäpahoittajat viher-kommarit ovat naurettavia. Jos ei elo Suomessa kelpaa, voivat palata takaisin kotimaahansa.

      • Näin on, mutta täällä pysyvät kuin täi tervassa. Vuoden pakolaisnaisiksi aikoinaan valitut Saido ja Nasima. Mistä löydetään seuraava "huijarinaikkonen".


    • KelleFyrkatMenee

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      404
      12985
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2562
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2544
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      141
      2170
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2057
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2018
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1957
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1515
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1450
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      60
      1449
    Aihe