Ei huolta huomisesta

Pakokaasu

Tietääkö Pellolaiset, mitä laki sanoo autojen joutokäynnistä. kaksi minuuttia ja jos pakkasta yli 15 niin neljä minuuttia. Apteekin ja s marketin edustalla useampi auto saattaa tyhjäkäydä useita minuutteja. Valvontaa ei Pellossa ole lainkaan. Ilmaston muutos ei koske Pellolaisia.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ammattiratinpyörittäjä

      Vihreitten aikoja sitten läpiajamat aikarajat joissa ei ole joka tilanteessa järkeä. Kovalla pakkasella ikkunat huurtuvat ja estävät näkyvyyttä ulos jos joka välissä sammuttaa auton. Huurtuneista tai jäätyneistä ikkunoista sakottavat poliisit jos osuvat kohdalle. Kumpi on järkevämpää, minuuttisäännöt vai turvallisuus? On eri asia jos lauhalla ilmalla ja kesällä pitää auton pidempään käynnissä, se on turhaa polttoaineen tuhlausta.

    • Pahajuttu

      Se on totta olen nähnyt saman, olen itse astmaatikko ja hengitys tiet täytyy peittää, että pääsee kauppaan tai apteekkiin. Eikö pellolaiset kuuntele radioa ja katso tv:tä, kun koko ajan toitotetaan ilmaston muutoksesta ja päästöistä. Mitä meidän lasten lapsille jää, kun todelliset muutokset tulee eteen mitä ollaan tehty.

      • Vihreetä

        On aivan sama, mitä me Suomessa tehdään luonnon hyväksi, sillä ei ole mitään merkitystä. Maailman suurvaltiot (Japani, Kiina, Venäjä, Yhdysvallat jne lisäävät kaiken aikaa ilmaston saastumista, ja siinä ei ole mitään vaikutusta, mitä Suomessa tehdään. On kuin pieru Saharassa.


      • TYRMISTYNY
        Vihreetä kirjoitti:

        On aivan sama, mitä me Suomessa tehdään luonnon hyväksi, sillä ei ole mitään merkitystä. Maailman suurvaltiot (Japani, Kiina, Venäjä, Yhdysvallat jne lisäävät kaiken aikaa ilmaston saastumista, ja siinä ei ole mitään vaikutusta, mitä Suomessa tehdään. On kuin pieru Saharassa.

        Olet todella tyhmä,ehkä olet peräkammarin poika jolle juopottelu tärkein ja kaahailu. Sinulla ei ole vaimoa ja jälkekäisiä. Sinulle on kaikki saman tekevää, mutta joku päivä sinun elämä on pyyhitty pois. Mitä tänne jää niille ihanille pienille avuttomille ihmisille jotka eivät tiedä vielä mitä elämä tuo.


    • Ekoteko

      Pellohan on pahimpia saastuttajia maailmalla se on kuin kiinan kans samalla viivalla.Tosi on että valvonta on huonoa autojen tyhjäkäynti hommassa,se olis kunnia kunnalle jos ilma olisi puhdasta.Yksi mikä pitäisi tehä laittaa kunnon suodattimet lämpökeskuksen piippuun kun saaste laskeutuu 500m-2km säteelle,siksi syöpäriski on kasvanut kylän alueella.Varmaan siitä johtuu että on punaisia lumiläikkiä näkyy joskus lumen pinnalla.

      • Varovaisuutta

        4 metriä pitempi piippu niin laskeuma alue ei olisi kylällä vaan 5km päässä,ei asutus alueita lähellä.Kannattee ottaa huomioon jos haluatte elää kylällä.


    • Öljytynnyri

      Uuden tekniikan savukaasupesuri puhdistaa ja ottaa lto tekniikalla hukkalämmön talteen. Hyötysuhde paranee ja ei tarvitse pelätä päästöjä. Käytännössä kylän suurin saastuttaja on torppien lämmitys. Vanhat uunit ei polta tehokkaalla lämmöllä, niitä ei osattu aikanaan suunnitella oikein.
      Vaikka on kuiva puu, pakokaasujen polttoa ei saada niin tehokkaaksi kuin uusissa tulisijoissa.
      Oma lukunsa sitten nämä "säästäjät". Kaikki palavat muovit ja muut käryää tulisijoissa, tai siinä 200l takapihan tynnyrissä. Kertapoltolla kaikki vaaralliset yhdisteet naapurin tontille

    • Tiiseli

      Ilmasto muuttuu ittekseen vaikka ei olis yhtään kotturaa Suomessa. Aivopesu on menny perile.

    • kauheatyhjähuoli

      No jo on huolet, kun isompiakin huolia ja murheita tässä maassa! Ettekö ajattele niitä raiskattuja lapsia? Ette vaan käynnissä olevia autoja :( KYLMÄÄ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe