luomisen mekanismi

Huhhei, kertokaapa kreationismin kannattajat nyt, mikä on teidän mielestänne perusmuoto, kuinka monta niitä likipitäen oli ja miten niiden muuntelu (evoluutiolla tai ilman) toimii? Siis alunperin, kun niistä alkulajeista sukeutui miljoonia.
Antakaa myös arvionne, oliko kyseessä ihme, luonnontieteellinen prosessi vai molempia yhtä aikaa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Clauss

      Tämä on aihe mikä minua rehellisesti kiinnostaisi. Esimerkiksi jos Nooan tulva oli noin 4500 vuotta sitten niin mitkä peruslajit olivat laivalla. Tämän pitäisi olla helppo kun aikajana on noin lyhyt.

    • hehheh-hehheh

      On löydetty tuhansia maan kaltaisia ehdokkaita elämän mahdollistajiksi. Mutta niiden aurinkojen stabiiliuden puute ei sallisi evoluutiota. Ei olla vielä löydetty sellaista aurinkokuntaa jossa olisi yhtä vakaat olosuhteet kuin maapallollamme on ollut nämä muutaman tuhannen ajan kun ihminen on täällä tallustellut.
      Vedenpaisumus ei meitä haittaa. Ihmisen typeryys kylläkin. Ja suurin haitta on niiden ihmisten typeryys jotka maailmaamme johtaa. Länsimaiden johtajat ovat olleet koko historian ajan verenhimoisimmat.Evoluution kukkasiako? Katin viikset.
      Luomisen mekanismi on vain luojan tiedossa. Tietokoneestakin ummikonkin on helpompi löytää mekanismi kuin luomisesta. Tietokoneen voi kehittää mutta valmiin laitteen löytäjän on perin vaikeaa lähteä tyhjältään etsimään sen periaatetta jos hän ei pääse alkupäästä asiaan käsiksi.

      • iowahan

        No siinä olet oikeassa (jos ymmärsin oikein? Ehkä en) että meidän pitäisi keskittymään ottamaan kantaa nykyisiin akuutteihin ongelmiin maailmassa, eikä vedenpaisumukseen..Aiheita jossa vaaditaan kannanottoja riittää..
        Voihan luomisestakin silti diskuteerata.


      • Se tietokoneen alku on tietysti rele, tms., jolla voidaan esittää kaksi eri tilaa, "ykkönen" ja "nolla".


    • novoimahotoin

      Luulo ei ole tietämistä edes sinulla. Kysymyksesi osoittaa typeryytesi.

    • Kreationisminihmeitä

      Kreationisti uskoo raamatun olevan totuus ja jumalan luoneen kaiken. Hän käy taistelua tämän todellisuuden kanssa kun se ei täsmää oikean todellisuuden kanssa. Pääkopanhan täytyy sauhuta kun koko ajan pitää vain uskotella itselle olevansa oikeassa. Todisteita etsii ja yrittää luoda mistä tahansa kuten kirjoitusmerkeistä kun mitään todellista ei vaan löydy.

      Miten ihminen jolla ei ole itsetietoisuutta (kyvyttömyys kyseenalaistaa omat uskomukset) myöntää itselle olevan väärässä kun koko elämältä menisi pohja? Ei mitenkään. Eihän sitä erota enää mikä on totta ja valheita joten hän pyrkii keksimään omalla tietoisuuden tasolla asioita joilla todistaa itselleen olevan oikeassa. Tähän käy varsin hyvin evoluution kumoaminen. Eihän sitä enää tajua onko omat jutut totta vai ei niin kauan kuin itselleen pystyy uskotteleen että luominen on totta.

      Kaiken ongelmallisinta on se ettei raamattu anna mitään muuta tietoa kuin yleisiä lauseita. Niinpä kuulemme koko kreationismin olemassaolon ajan muutamia lauseita ja mitä älyttömimpiä yrityksiä kumota tieteen tuomaa ymmärrystä maailmastamme.

    • "Huhhei, kertokaapa kreationismin kannattajat nyt, mikä on teidän mielestänne perusmuoto, kuinka monta niitä likipitäen oli ja miten niiden muuntelu (evoluutiolla tai ilman) toimii? Siis alunperin, kun niistä alkulajeista sukeutui miljoonia."

      Perusmuoto on se, josta kaikki sen sukulaiset ovat lajinsisäisen muuntelun kautta syntyneet.
      Raamattu ei ole luonnontieteen kirja ja siksi se ei kerro kaikkia yksityiskohtia, joita ihmisen ei ole tarpeellista tietääkään. Siksi se ei kerro, mitkä olivat perusmuodot tai kuinka paljon niitä oli. Se on ihmisen pelastuksen ja iankaikkisen elämän näkökulmasta täysin tarpeeton tieto. Jumalan antaman viisauden avulla voimme kuitenkin luontoa tutkimalla tietää perusmuodoista ja muuntelusta.

      Oikea kysymys ei siten ole se, kuinka paljon perusmuotoja on ollut, vaan se, kuinka voin tulla uskoon, saada syntini anteeksi ja iankaikkisen elämän. Vasta sen jälkeen kun ihminen on tullut uskoon, tulevat muut Raamattua koskevat kysymykset.

      • Jffbdjdj

        No jos se ei ole luonnontieteen kirja niin miksi ihmeessä sitten teet siitä semmoisen tarjoamalla harva se päivä objektiivisia tieteellisiä todisteita kuinka kaikki viittaa raamatun luomiseen?


      • No Mark5 on ainakin johdonmukainen oman uskonsa suhteen...Meitä joita tiede ihan puhtaassa muodossa(kin) kiinnostaa, haluaisimme kovasti kuulla vähän tarkemmin näistä jutuista joista tiedustelin, koska kreationismi on olevinaan tiede.


      • >>Vasta sen jälkeen kun ihminen on tullut uskoon, tulevat muut Raamattua koskevat kysymykset. <<

        Ja ilmeisesti sen jälkeen onkin kiellettyä esittää Raamattua koskevia, kiusallisiakin, kysymyksiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      322
      3393
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      212
      2827
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2514
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2029
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2025
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1696
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1672
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1578
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1286
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1231
    Aihe