vko-lopun perhesurmasta

perusvirbe

Oliko se maahanmuuttajaperhe vai kantasuomalaisia ja jos oli suomalainen, niin oliko heidän pahoinvointinsa syy jossain maahanmuuttajassa?

96

5762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rollox

      Hassua että tuo lauantaina kadonnut Tanja Ahven-Posio oli vissiin näiden tuttava.

      • RovaHomomies

        niin on. Epäilen, että hän lähtenyt hiihtämään ja saanut sairaskohtauksen ja valitettavasti pelkään hänen siksi menehtyneen. Jumalan siunausta hänelle.


    • kantasuomalainen

      Rovakatu 10 kohdalla on muutamia hautakynttilöitä Kampaamon edessä. Bulevardi10. Liikkeen omistaja oli toinen näistä perhesurman henkilöistä. Oli ns kantasuomalainen

    • rantavitikka

      Kantasuomalaisia. Voi pahus sentään kun ei aloittaja päässyt jeesustelemaan tälläkään asialla

      • Törkeää

        Aloittajan mielenterveydestä voisi hieman keskustella .
        Käsittelee juorupalstalla tällaista aihetta , joka on läheisille vielä
        hyvin arka .


      • Anonyymi

        Kuinka tyhmä täytyy olla ihmisen joka ei ole tietoinen ulkomaalaisten raiskaus/väkivalta/henkirikos tilastoista. Vankilat jo aika täynnä näitä.


    • Kantis

      Kyllähän se on niin, että Tanja-Ahven Posiota ei enää elossa löydetä. Valitettavasti. Ja mistä sen tietää varmaksi, onko Tanja itse edes autoaan Lappi Areenan parkkipaikalle ajanut. Vai onko hän tehnyt treffit kyseiselle parkkipaikalle ja istunut esim. toiseen autoon sisälle ja tullut jotain riitaa ja kuski vienyt Tanjan mukanaan, täten kaikki henkilökohtaiset tavarat jääneet Tanjalta autoon. Mie veikkaan, että viime viikon perhetragedia liittyy Tanjaan jotenkin koska mies oli ihan hullu.

      • eimahdotonta

        Siis surmaaja mies oli hullu? Millä tavalla se ilmeni ennen surmia?


    • Koopee63

      Älkää käyttäkö ilmausta "hullu" missään mielenterveyteen liittyvässä yhteydessä. Se on ilmaisu, jota ihmiset käyttävät asioiden yhteydessä, joita eivät ymmärrä. Hullu on kuollut sana sisällöltään liian taajan käytön takia. Hullu on lisäksi stigmatisoliva leimasana. Keksikää parempia ilmaisuja.

      Mitä mies oli tehnyt, josta voi päätellä, että oli ehkä täyttä ymmärrystä vailla. Vai oliko syynä luulotauti, tuo kauhea sairaus. Luulotauti on kuitenkin väärä diagnoosi, jos luullut asiat ovatkin totta.
      Älkää vaan ryhtykö puhumaan narsistista, pliis. Se teoria on osoitettavissa vääräksi, koska se on mustavalkoisuuden kouluesimerkki.

      • Aasynja

        Kun näin tarkoiksi aletaan, niin lause "Hullu on lisäksi stigmatisoiva leimasana." sisältää toistoa. Koska stigmatisoiva = leimaava, lause menee selvällä suomella: "Hullu on lisäksi leimaava leimasana." Niin, näinhän se menee. ;)


    • SattuuJaTapahtuu

      Luulenpa ja pelkäänpä ettei Tanjaa elossa löydetä,hänet olisi jo löydetty Ounasvaaralta jos hän siellä olisi.
      Ja luulenpa,että Jätkänkynttiläsillalle pitäisi laittaa kamerat,ja on mahdollista,että etsitty löytyy ensi keväänä Valajaisen välppien puhdistustyön yhteydessä,kuten moni muukin kadonnut henkilö.
      Surullinen tapaus,voimia omaisille.

      • Aasynja

        Näin uskon miekin. Kyllä Tanja olisi jo löytynyt, jos auton ympäristö on haravoitu kolmen kilometrin säteeltä. Eihän Lappi Areenalta ole kuin kivenheitto Jätkänkynttilälle. En usko myöskään kenenkään ulkopuolisen liittyvän katoamiseen. Kyllähän ihminen joskus elämässään on niin sekaisin ja pimeässä, ettei pysty ajattelemaan muuta kuin katoamista.

        Todella surullista, mutta ei sille enää mitään voi. Toivottavasti jäljelle jäänyt mies jaksaa. Erityisesti, jos koko vyyhti tosiaan liittyisikin läheisesti myös häneen. Ellei, niin toivottavasti jaksaa sittenkin.


    • jann71

      Ei Tanja ole Ounasvaaralla, kyllä joku olisi jotain nähnyt varmasti..ja se että kännykkä autossa, outoa. Tämän jo pitäisi herättää poliisissa rikosepäilyn..

      • rollox

        Niih tuohan vissiin oli vissii töissä santasportilla että auto voi liittyä työasioihin. Se että miksi kännykkä on sielä on vähän omituista. Eikait kukaan lähde ulkoilemaankaan ilman sitä.
        Poliisin ois aiheellista selvittää kännykän liikkeet ennen sitä. Jos auto on ajettu jostain sinne


      • Urpå

        Ei ollu kyl santasportilla tai niillä mainkaan töissä.


    • iwkdkkskqk

      ei kai hänellä ollut depressio ja mennyt surmaamn itsensä hyppäämällä jäiseen veteen. sellainen olisi surullista.

      • RipArane

        Kyllä porukka olisi huomannut, jos joku hyppäisi sillalta, jossa on vilkas liikenne. Itse arvelen että Tanja on Ounasvaaran metsässä, paleltuneena kuoliaaksi. Itse kun olen sillä alueella vaeltanut kesällä niin tiedän kuinka sinne voi eksyä vahingossakin.


      • Aasynja
        RipArane kirjoitti:

        Kyllä porukka olisi huomannut, jos joku hyppäisi sillalta, jossa on vilkas liikenne. Itse arvelen että Tanja on Ounasvaaran metsässä, paleltuneena kuoliaaksi. Itse kun olen sillä alueella vaeltanut kesällä niin tiedän kuinka sinne voi eksyä vahingossakin.

        Kesällä niinkin sitä voi mennä pois poluilta, mutta vaikea kuvitella, että näin lumen aikaan Tanja olisi lähtenyt umpiselle. Jos olisi, ei sielä kovin pitkälle jaksa kulkea, ja mikä tärkeämpää umpisella kävelystä olisi jäänyt jälki. TLisäksi alueella on todella paljon ulkoilijoita niin suksin kuin lumikenginkin. Erikoista olisi, ettei kukaan olisi nähnyt mitään.

        Näin ollen en ihan usko, että Tanja olisi vahingossa joutunut hukkaan. Vai mitä ajattelette?


    • erikoisiapiirteitä

      Miten voi olla mahdollista ettei asuista ole mitään hajua ?
      Erikoista kun puoliso ei kommentoi mitenkään sitä minne nainen on mennyt.

      Tässä on hyvin outoja piirteitä ja vielä tuo yhteensattuma tuon pariskunnan tragedian kans.

    • Tuttuna

      Ilmankos Tanja on kadonnut. Kuolleella perheen äidillä ja kadonneen Tanjan aviomiehellä oli suhde. Ei ole ihme, että puoliso katoaa tälläisen shokin jälkeen. Ilmankos kadonneen Tanjan mieskin ollut hiljaa koko prosessin ajan.

      • merkitystä

        ehkä tuo pitää paikkansa? jos olivat pätttäneet yhdessä paljastaa suhteestaan aviopuolisoilleen ja lopputulemana sitten että perhesurma toisessa perheessä ja toisessa perheessä vaimo ottaa ritolat ja painuu tunnekuohun vallassa oinasvaaralla ja palelluttanut siellä itsensä kuoliaaksi? elämä on välillä aika kamala juttu ja tällainenkin pohdinta on kamalaa, mutta jos pohdiskeluni ei pidä paikkaansa, niin silloin tällä ei ole mitään merkitystä. tulevaisuudella on suuri merkitys eli
        toivottavasti kaikki kääntyy hyvin ja ihmiset eivät aina yrittäisi käyttää liikaa valtaa toisiinsa.


      • jesjesjee

        Tälläistä tämä sitten pahimmillaan on, kun aletaan leikkimään toisten tunteilla ja sivusuhteisiin ennen kuin erotaan. Siinä meni ukolta sitten kumpikin nainen.


      • En usko Tainalla ja Tanjan miehellä olleen suhdetta, ovat niin eri tyylisiä. Oiskohan Tanjalla ja Matilla ollut jotain...

        Tämän piti olla perhesurmaa koskeva ketju, mutta täällä keskustellaan vaan kadonneesta.


      • anonyymi_Usv

        Tai jospa naisilla oli suhde keskenään...kaikki on mahdollista.


    • toramonaija

      Kylläpä täällä taas satuillaan. Poliisi on tiedottanut etteui Tanjan katoamisella ja tällä perhesurmalla ole mitään tekemistä keskenään. Kaksi ihan eri tapausta. Poliisi on sentään tutkinut asiaa, täällä asiasta mitään tietämättömät levittelevät vain kuulemiaan huhuja. Ja jotkut hörhöt niihin vielä uskovatkin :S

      • toramonsetä

        Luuletko tosiaan että poliisi tietää kaiken? Ei täällä poliisit tutki asioita niinku tv-sarjoissa.
        Minä ainaki epäilen suuresti että poliisi sais mitään selvitettyä ominvoimin. Resursseja ei vaan ole ainakaan täällä lapissa


      • niimpniimp

        Poliisi ei kaikkien sivusuhteista mitään tiedä. Varsinkaan kun kolme kuollutta ei ole kertomassa.


      • Rovaniemenmaija

        Se on kyllä tosi, ettei poliisi tänä päivänä pysty panostamaan juuri mihinkään kun resurssipula vaivaa. Vähänkään pienemmät asiat hyllytetään mappiööhön, kun ei ole porukkaa niitä tutkimaan. Että se siitä poliisiin luottamisesta. Toramonaija se vasta sinisilmäinen onkin.


      • traktorimarssituki

        Eipä niin kun resurssirahat lykätään maanviljeliöille pani ukko tai halla niin valtio (me veronmaksajat) maksaa


    • Aniharvoin.näitä.sattuu

      "toramonaijalla" näyttää olevan sisäpiiritietoa asiasta, kun on varma ettei se ollut kolmio-
      draama, kuitenkin todennäköisyys ettei samanaikaisilla tapahtumilla ollut mitään yhteyttä
      keskenään, on pieni, paikkakunnan suht. pienenkoon huomioonottaen.

    • toramonaija

      Niin, jokainen voi itse päättää kumpi on uskottavampi lähde, poliisi, joka ei tutkimuksissaan ole löytänyt mitään yhteyttä näillä tapauksilla, vaiko anonyymi kommentoija, joka on vain kuullut huhun että Tanjan miehellä olisi ollut suhde murhattuun naiseen. Joku toinen on taas kuullut huhun että Tanjalla ja tällä murhaajalla olisi ollut salasuhde. Siitä vaan valitsemaan mieleisensä vaihtoehdon :D

      • Rovaniemenmaija

        Jokatapauksessa kolmiodraama, valikoi kumman tai minkä vaihtoehdon tahansa. Mutta moni unohtanut sen, ketkä tässä eniten kärsii ovat perhetragedian lapset jotka joutuvat pakosta elämään tämän asian kanssa lapsuutensa sekä aikuisiän.


    • kaikkeakanssa

      Murhatapaukset tutkitaan hyvin tarkkaan, eikä teletiedoista ole löytynyt mitään vihjeitä että murhattu, saatika murhaaja, olisivat olleet missään tekemisissä Tanjan, saatika hänen miehensä kanssa. Tällaiset asiat tutkitaan aina heti alkuunsa henkirikoksissa. Kymmeniä ihmisiä lähipiiristä on kuultu asian tiimoilta, eikä mitään viitteitä mistään kolmiodraamoista ole ilmaantunut. Joten ei tästä sellaista saa väkisin vääntämälläkään. Mutta jos joku tulee onnelliseksi draamojen kuvittelusta, niin siitä vain. Jospa miehillä olikin suhde keskenään?

      • Juuuuup

        Ajatella, sekin vielä. Tosi herkullinen kuvio. Siitä vaan juttua eteenpäin.


      • Spekularisti

        Mistä tiedät että on teletiedot tutkittu kun ei ole muuta kuin etsitty kadonnutta henkilöä pitkin vaaroja.


      • degerstroem

        Ota nyt hyvä ihminen huomioon, että perhesurma koostuu henkirikoksesta ja itsemurhasta, ja henkirikokset ei vielä toistaiseksi kuulu siihen massarikosten joukkoon jota ei tutkittaisi. Eikä henkirikoksen tutkintaa lopeteta siihen, jos tekijältä vaikuttava henkilö kuolee. Esitutkinta tehdään loppuun, mutta syyteharkintaan tapaus ei etene. Sen tutkintaan liittyen on kuultu lähipiiriä laajalti, ja selvitetty kehen on oltu yhteyksissä, miten ja milloin, jotta selviää tapahtumien kulku. Tutkimuksia on tehty kadonneen rouvan tapaukseenkin liittyen. Varmasti hänen tapauksessaan poliisi on hoksannut tutkia myös teletiedot sekä pankkitiedot ja valvontakamerat, vaikka ei toimistaan julkisesti tiliä lehdissä teekään. Tutkintamenetelmät ei kuulu niihin asioihin, joista poliisi tapaatiedottaa.


      • Htgfrers
        Juuuuup kirjoitti:

        Ajatella, sekin vielä. Tosi herkullinen kuvio. Siitä vaan juttua eteenpäin.

        Mutta jos on muka parempaa sukua,niin salataan itsemurhatkin,varsinkin jos niitä on tehty ennenkin.....


      • Mitähäh

        Mitä ylipäätään kuuluu kenenkään itsemurha kenellekään, joka voi olla vain perheen/läheisten tragedia. Ymmärränkö, että mielestäsi jokainen itsemurha tulisi olla julkista tietoa?


    • hoxx

      Asia ratkeaa kyllä välittömästi , kunhan Rovaniemen poliisi hoxaa lukea Suomi24 palstaa.

      • Napataan

        Ählyt kaapannut, pyytävät lunnaita, tieto on varmaa!


    • Arru64

      Raskas taakka lapsille kantaa.miten selviää

      • Vastuutontatuollainen

        Niin onkin. Näissä molemmissa tapauksissa. Surettaa heidän kohtalonsa.


    • Onsekummalihanpala

      Kaksi pariskuntaa joista on tullut yksi uusi pariskunta. Sen jälkeen alkoi tapahtua, liittyy kaikki tapakset toisiinsa. Tanjan mies on tehnyt hänellekkin jotain tai sitten itse itselleen.

      Nainen ja naisen elin sekoittaa monen miehen pään, nyt ja tulevaisuudessa.

      • colombo

        jotenki musta tuntuu että tanja on lähtenyt piiloon ku kuullut tuosta pariskunnan murhasta.
        Kokee syyllisyyttä tapahtuneesta? Tai sitte epäilee että joku muu ois nuo tehny.

        Spekulointi on kivaa. Siksi tv:n rikossarjatki on kiinnostavia


    • Juupuli

      Siis ketkä tässä on ollu pari? Menee jo yli ymmärryksen. Selventäkää ...

    • Herrojholmesss

      Onpa höpinöitä kerrakseen. Hävetkää.

    • Suruaika

      Puhelin voi unohtua autoon tai minne vaan vahingossa. Ja asianosaisten omaisten tuska ja suru on suuri. Kunnioitusta vähän heitä kohtaan!

      • spekularisti

        Kyllä, minäkin otan osaa suruun. tämä on koskettanut kovasti minunkin mieltä, vaikea edes kuvitella heidän tuskaa. voimia koko perheelle!


    • Ricoko

      Surku tulee lapsia.miten selvetä eteenpäin tästä. Rakastava äiti oli varmaan lapsille Taina.kaunis nainen.pahalta tuntuu.

    • Pattaja

      Poliisin tehtävistä vaikeimpia asioita, kadonnut henkilö edelleen löytymättä.

    • EmilianoZapata

      Minäkin sen tiedän,ja poliisikin sen tietää,näillä kahdella tapauksella EI OLE mitään tekemistä keskenään.
      Heittäkäähän höpötykset pois,ja yrittäkää edes olla ihmisiksi.

      • Colombo

        Jaaahasjaahas. Tämä oliki epäilyttävä postaus


      • Aup

        Niin, mikä tämä suhde höpinä on..mie olen aivan pihalla. Kuka, oikeasti tietää. Totuuden. Sitä ei varmasti kerrota. kellekkään. Pariskunta on kuollut. Tanja Ahven Posio kadoksissa. Kuka on enää kertomassa totuutta


    • näinsemeni

      Toisen miehellä ja toisen naisella oli suhde

    • Riksu-60

      Itse tiedän miltä tuntuu olla se "jäljelle jäävä" lapsi samanlaisen tragedian lapsuudessani kokeneena. Kunnioitusta ja ajatusta kommentteihin, koska näitä saattavat myös lähiomaiset lukea.

    • Voiteitäraukkoja

      Miten te kehtaatte spekuloida tämmöistä trakediaa,tällä sivustolla ?
      Hävetkää,kirjoittajat !!
      Minkälainen YP tällä sivustolla on,kun sallii tällaisen kirjoittelun ?
      Ajatelka niitä 4 lasta,jotka menettivät molemmat vanhempansa.
      YP poistakoon,koko ketjun,pikimmiten ..

      • Vhhyhvc

        Kirjoittelu tänne voi helpottaa ahdistuneita ihmisiä....eri juttu miten ilmaista ahdistusta...


    • Vhvhh

      Sosiaalinen media on luotu tuomaan omaa erikoisuuttaan mainostaville tilaisuus leuhkia, ja uteliaille tilaisuus urkkia ja muutenkin epätasapainoisille persoonille..........no onpahan heillekin jotain.

      • feic.to.feic

        "sosiaalista" toden totta....
        ja paskaa jaetaan kun ollaan netissä!
        ja totuutta vähiten tiedetään...?


    • åårooottima

      On kyllä täysin normaalia, että ihmiset ihmettelevät, aprikoivat, arvailevat, yrittävät ymmärtää ja ovat uteliaita tällaisissa tapauksissa. Ellei kukaan reakoisi olisi kyllä aika huolehsuttavaa. Tämän vuoksi on hyvä että faktat julkaistaan viranomaistaholta.

    • vammainenäiti

      vain petetyksi tullut tieyää, miltä tuntuu, kun toisella uusi kumppani. Olisi oikeastaan pitänyt tappaa silloin hänet, kun paljastui se tpinen nainen, mutta tapoin vain itseni. Siinäkin epäonnistuin. Erikoista, että moni ihailee minua. Ainoa joka ei asiaa tunnusta on ex mies, jonka mielestä olin syyllinen hänen hairahdukseensa. Mitä enemmän hän asiaa näyttää pohtivan, sen enemmän hän vihaa minua ja tekee kaikkensa näyttääkseen, kuinka huono ihminen olen. Sitähän minä olen ja en siksi ansaitse onnea.

      • Manager

        Oletan, että todellakin olet se, kuka kerrot olevasi; siis aika tavalla asianosainen!
        Vaikuttaa siltä, että tulit naineeksi varsinaisen narsistin. Mutta voimia Sinulle, on saatavilla paljon vertaistukea ja selviytymistarinoita siitä, miten tuollaisen "nyyhkynarsistin" ikeestä voi päästä irti!

        Narsisti on säälittävä "hupitutista" liian aikaisin vieroitettu kiukkupussi, joka ei ehtinyt edes aikuistua, kun jo tarttui "työelämässä itselleen liian suuriin haasteisiin". Ja siinä oravanpyörässä pärjätäkseen purkaa kaikki omat epäonnistumisensa puolisoonsa ja läheisiin työtovereihinsa.

        Sinun on nyt elettävä "suruaikasi" päivä kerrallaan, mutta olen varma että nouset ahdingostasi entistä säteilevämpänä ja elämänhaluisena. Tulet näkemään, että hän ei ollut Sinun arvoisesi!
        Löydät itsellesi vielä hienon miehen, joka on sinut oman itsensä kanssa ja joka osaa arvostaa muitakin, kuin vain itseään!

        Toivon Sinulle valoisaa ja rakkaudentäyteistä tulevaisuutta, usko vain, aika parantaa...


      • elämänkoulu

        Tänäpäivänä elämän pituisia suhteita on vain harvassa.Erotaan ja perustetaan uusi perhe ja entinen perhe jätetään taakse ilman tunnon tuskia,mutta ei sen eroamisen pitäisi olla niin vaikeaa että toinen pitää tappaa.Toistahan ei voi omistaa ja pakottaa jatkamaan suhdetta joka on jatkuvaa riitelyä.Joskus erosta voi aueta uusi hyvä elämä vaikka sillä hetkellä ei siltä tuntuisikaan.Pääasia että hoidetaan lasten asiat niin hyvin että he voivat tavata säännöllisesti molempia vanhempia.Jos vanhemmat osaavat hoitaa eron hyvin uskon että lapsetkaan eivät siitä kärsi.Kaksi tasapainoista aikuista eri osoitteessa on parempi kuin jatkuvasti tukkanuottasilla olevat samassa osoiteessa.


      • Selväse

        Jos olet juurikin se..niin tuemme sinua ja voit olla vapaana ihmisten suhteen ja se joka aloitti se myös maksaa......älä pelkää ,sillä tietyissä suvuissa totuudelle ei ole sijaa ja kuvittelevat olevansa muka parempia, vaikka ihmiset selän takana nauravat.


    • VoisiLoppua

      Lopettakaa jo tämä tyhjä höpötys !

      • HöpötyksessäTotuus

        Mikä höpötys?
        Voithan sie tieten lakata lukemastaki niitä


    • Railikki

      Antakaa hyvät ihmiset omaisille suruaika, eläkää omaa elämäänne.

      • 4468

        Aivan totta "Railikki".
        Tuo on kai sitä rovaniemeläistä pahansuopaisuutta .
        Kuolemakaan ei ole pyhä asia , jota pitäisi kunnioittaa.


    • Pattaja

      On loppunut aiheeton ja asioista tietämättömien aprikointi Ahven-Posioon liittyvän katoamisen suhteen. Hyvä niin,totuus valkenee tavalla tai toisella aikanaan.

      • LapinColombo

        Kyl. Totuus jos tiedetään pitkän aprikoinnin tuloksena. Totuus vaan ei tule virallisesti selvitettyä koska poliisia ei tämmöset kiinnosta eikä niillä ole resurssejakaan.


      • 1-0

        "Pattaja"
        Mutta sinä et lopettanut !


    • Poliisitutkii

      Poliisihan tutkii erinäisiä tutkintalinjoja.
      Se kertoo hyvin paljon.

      • tutkii

        Tutkiminen on poliisin työtä !


    • Arru64

      Tappoiko Matti Tainan ampumalla?

      • Taisi_tappaa

        Käsittääkseni kyllä. Ainakin sitten itsensä tappoi ampumalla.


      • Arru64

        poliisin tutkinnoissa on siis selvinnyt, että tapooi ensin Tainan ja vasta sitten itsensä?


      • varmaaTietoa

        Päinvastoin se olisi hankalampaa tietää Poliisi !


    • Arru64

      Toivottavasti Tanja löytyy, en usko että tapahtunut tapahtunut perhesurma liittyy katoamiseen.Uskon että Poliisi tietää, miten asia on.R.o.

    • Herlookki

      Jos se R ampuikin sen Matin,kun se tappoi Tainan ka sen jälkeen Tanjan,,,,no totta ne rikospoliisit kaikki vaihtoehdot käy läpi.

      • LapinColombo

        Joku tommonen kolmiodraama siinä on taustalla. Rikospoliisi tuskin käy mitään läpi ellei tule vihjeitä


      • Kjhggf

        Joskus kadonnut puoliso on löytunyt muurattuna uuniin. Haudattuna loma asunnolle. Poltettuna uunissa tai jopa nuotiossa. Kätkettynä maastoon,myöhempää tuhoamista varten tai peräkontista tai pakastimesta.....


      • Pipppi
        LapinColombo kirjoitti:

        Joku tommonen kolmiodraama siinä on taustalla. Rikospoliisi tuskin käy mitään läpi ellei tule vihjeitä

        Kyllä siinä on nyt päässyt käymään niin että väärä pippeli on ollut väärässä pimpsassa, hups. No pettämisellä on hintansa.


    • rovjaimies

      siis tappoiko se mies ensin itsensä ja vasta sitten sen vaimonsa eli mitä asiasta tiedetään.?? Siis ainakaan Seiskassa ei ole mitään sen enempää asiasta. ja toinen kysymys on, että kuka se Mika Gabriel on?

    • Palokkki

      Jos tapettu ,,,,,löytyy kyllä

    • Anonyymi

      Mitenkä Tainan ja Matin lapset ovat selvinneet? Karmeaa lapsille. Mikä johti perhesurmaan ?onko tullut tietoa?

    • Anonyymi

      Varmaan ollut tosi mustasukkainen tai sairas muuten

      • Anonyymi

        Varmaan kirjoitan tähän vielä jotain tosi typerää , vain saadakseni
        tyhmän aloituksen pysymään listoilla.

        "Mustasukkainen"


    • Anonyymi

      Eikö R ja T asuneet Kolpeneentiellä? Olikohan tämän aamun poliisioperaation kohteena heidän talo? Onkohan R hermostunut jollekin, joka on udellut/arvannut oikein tms. ja sitten...? Puhdasta spekua tämäkin.

      • Anonyymi

        Ei liittynyt heihin. Ei ollut sillä suunnalla. Varma tieto.


      • Anonyymi

        Jäämerentiellä oli aamulla puhalluskokeet liittyiköhän se jotenkin tähän ?


    • Anonyymi

      Haistaako se ruumiskoira jos tapettu ja kätketty maahan, kun urheiluopiston ja Lappi -areenan ympäristössä koko talven kaivettu niin helppo piilottaa sinne, ei jää uusia kaivuujälkiä.
      Kovasti meitä ulkopuolisiakin mietityttää outo, kummallinen katoaminen. Tämä tietysti poistetaan kun ei haluta tutkia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja!

    • Anonyymi

      Oli miten oli ja vaikka asia ei kosketa muita kuin lähipiiriä, asia puhuttaa paljon meitä muitakin. Usein kun käyn Lappi-Areenalla, urkalla tai sillä alueella niin ihmiset pohtii asiaa. Todella kummallinen katoaminen. Millähän perusteella poliisit uutisoi joka kerta kun jutusta julkaistaan tietoa, että ei epäillä rikosta?
      Toivottavasti löytyy koska tällaiset tapaukset mietityttää jopa vuosikymmeniä. Pohditaanhan yhä Merja Vaaran ja Antti Hanhivaarankin ihmeellisiä katoamisia vaiko molemmista pitkä aika. Omaisille hirveä taakka.

      • Anonyymi

        Antti Hanhivaarasta puheen ollen, ihmettelen, että ei ole vieläkään tutkittu henkirikoksena eikä kuulusteltu niitä monia "tyyppejä", joiden seurassa mies oli katoamisyönä. Tää on tällaista ja se on sellaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antti Hanhivaarasta puheen ollen, ihmettelen, että ei ole vieläkään tutkittu henkirikoksena eikä kuulusteltu niitä monia "tyyppejä", joiden seurassa mies oli katoamisyönä. Tää on tällaista ja se on sellaista.

        Kieltämättä fiilis on että murhaa on yritetty lakasta maton alle jopa virkamiestasolta. Onkohan siellä osallisena ollu poliisin poika tai itte poliisi


    • Anonyymi

      joko uhreja on löydetty tähänkään päivään mennessä?

    • Anonyymi

      Norjan ja Ruotsin välistä rajavalvontaa vahvistetaan

      Julkaistu 16.10.2019 18:52, 2011 lukukertaa
      Samalla kun Tanska on ottamassa käyttöön rajaliikenteen valvonnan Ruotsin vastaisella rajallaan, myös Norjan ja Ruotsin välistä rajavalvontaa vahvistetaan.

      Mallia naapureista!


      Äänestä

      Kommentoi

      Anonyymi
      Tänään 11:04
      UUSI

      Kolme pommi-iskua Tukholmassa – Kirkko iskun kohteena
      Julkaistu 17.10.2019 10:19, 109 lukukertaa

      Viimeyön aikana Tukholman aluetta ravisteli monta pommi-iskua toisena perään. Yksi kohteista oli Södertäljessa sijaitseva kirkko, jossa palokunta oli sammuttamassa tuleen sytytettyjä autoja parin kymmenen metrin päässä.

      Kello 01:04 saapui hälytys räjähdyksestä Vaxholmissa, jossa pommi oli räjähtänyt asuintalon edessä. Talo vahingoitui ja ikkunoita hajosi.

      Seuraaava hälytys tapahtui kello 02:19 kun pommi oli räjähtänyt kiinteistössä Nytorgsgatanilla Södermalmin alueella. Poliisin mukaan kaikki ikkunat olivat hajonneet ja rappukäytävä oli vahingoittunut vakavasti. Pommi oli tiettävästi hyvin voimakas.

      ”En ole koskaan kuullut niin kovaa pamaista elämäni aikana. Kaikki ikkunamme asunnossa aukesivat pommin takia,” sanoi silminnäkijä Aftonbladetille. Lehden mukaan räjähdys oli ollut niin voimakas, että koko vieressä ollut hotelli oli tärissyt ja pölyä oli noussut sisätiloissa.

      Kolmas pommi-iskun hälytys tuli 02:47 kun pommi räjähti St Afremin kirkolla Södertäljessä. Kun räjähdys tapahtui, palomiehet olivat paikalla sammuttamassa tuleen sytytettyjä autoja. Pommi oli räjähtänyt vain 20-30 metrin päässä palomiehistä. Kysessä oli kolmas kirkkoa vastaan suunnattu pommi-isku vuoden aikana.

      Mitä tekee Suomen sisäministeri?
      Joko rajatarkastukset on käytössä

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe