On mennyt kyllä

Ounasjoenmies

yksitoikkoseksi Yle Rovaniemi. Aamu mennee samojen asioitten toistossa ja musiikki on sitä sammaa. Iltapäivälä on joku pojankloppi jolla on niin hoppu ettei saa puhheesta selvää. Tullee ikävä aikoja ko ohjelmassa oli maakunnan asioita laajasti ja kuuli Souvareita. Ja Lintu Pekan koiliskonttori.
En ole aukassu ennää ratiota, ei sitä kehtaa kuunela. Pilala on mutta met maksama.

64

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruikkalainen

      "Pilala on mutta met maksama."

      - Minäkin maksan vaikken juuri kuuntele. Silti en valita, osuus on niin mitätön ja joku kuulee.

      - Mitä itse asiaan tulee eli laatuun, niin radiouutisointi on kyllä pahasti rikki. Kautta päivän tulee samoja uutisia, Yle on ainoa kanava joka panostaa uutisiin. Ikävä kyllä ne ovat sitä saman toistoa, aamulla kun aukaisee radion niin illala pyörii samat aiheet. Televisiouutiset toistavat saman asian, ja vielä netistäkin pääsee lukemaan.

    • Tylsää

      Maailmassa on päivän mittaan paljon erillaisia tapahtumia .
      Sitä ei kyllä millään uskoisi , kun kuuntelee Yleisradiota .

    • Hihihiii

      Hihhihhii, lähetä viesti studioon, hihhihii, ihana talvi, hihihiii. Perttu kertoo kohta tuoreimmat uutiset, lähetä whatsappia studioon, hihihii.

    • Kriittinenkuuntelija

      Alueuutiset klo. 6.30 voi kuunnella ja sen jälkeen alueuutiset klo. 16.30
      Muuten sen voi pitää suljettuna mielenrauhan säilyttämiseksi. Säästä puhumista ei viitsi kuunnella koko aikaa eikä varsinkaan sen savolaispojan urheilumaiskutusta eikä suvakkitätejä.

      Anivarhain jos on miellyttävä juontaja niin voi pitää radiota auki aamukuuteen saakka.

      Klo. 10-13 on yleensä typerää juontajaparin tekohauskaa mukapirteältä kuulostavaa jaaritusta ja samaa soittolistaa jatkuvalla syötöllä telexyöarttuwiskaolaviuusimaijavilkku...

      Klo. 13-14 välilläkään ei juuri viitsi vaivautua aukaisemaan radiota kun Ylen suosikkipoikamaunuksela lässyttää jotain.
      Illalla voi tulla joku teema jota voi kuunnella mutta siihenkin on ympätty soittolistan kappaleita, telexyöarttuwiskaolaviuusimaijavilkku...

      Kadonneen levyn metsästäjät sekä luonto-ohjelmat saavat radion pysymään auki sekä muutamat hillityt, miellyttävä ääniset juontajat, Maija, Petri ja muutama muu.
      Sitä vastoin entistennuorten-lässytys ottaa jo päähän, samoin "soittolista", samojen jo viikolla runsaasti pakkosoitettujen kappaleitten pakkosoittoa.

      Kyllä oli ennen radion asiat paremmin, nimenomaan alueradion.
      Uutisia ja vähän syvempiäkin juttuja yli laajan Lapin maan.
      Iltapäivästä on yleensä äänessä puujalkavitsimestarit, voi voi, mitäs siihenkin nyt sanoisi.

    • Törkeäää

      Ja nyt UUTTA musikkia Lauri Tähkältä....soita vatsap numeroon .... Hihhiiii... Ja sitten UUTTA musiikkia Jannikalta.....uutiset lukee...brexit brexit brexit... Itä Lapissa ohutta yläpilveä ....sitten UUTTA musiikkia Ikean kuvasto.... UUTTA musiikkia Uusivirralta......pakkasta Rovaniemellä 17 ......UUTTA musiikkia Arttu Wiskarilta....... Soita Rovamiemen vatsappiin.....ja sitten UUTTA musiikkia Yö yhtyeeltä...ja ilmasto lämpenee....ja sitten UUTTA musiikkia Lauri Tähkältä....ja UUTTA musiikkia Jannikalta... soita vat sappiin...ja seuraava kappale UUTTA musiikkia Teleks ja Ikean kuvasto......soita vatsappiin....

      Tätä on Radio Suomen Rovaniemen toimituksen kyllästyttävä anti JOKA PÄiVÄ !!!!! Sitä pakkosyöttää Juha Sallan johtama Yle Rovaniemi. Ei mitään järkeä enää koko touhussa! Ei mitään, kelvotonta !

    • Ratiopääle

      Onkhaan Savusalo hykertämässä taas aamula?

    • Verikuupakkanen

      Tämä aamu meni siinä että Sirkku hoki pakkasesta ja kyseli välillä Juhalta näkkyykö kuu, väliiin rämpytystä ja taas pakkasta ja Juha näkkyykö kuu. ...kuuntelet Radio Suomen Lapin aamua.....rämpytystä.... Noon son. Yksitoikkosta. Pakkasta soon yhä.

    • Soljonen

      Onneksi meillä kuuluu Kajaus ja Pooki.

    • Pitäkäätunkkina

      Hyä juttu, tuo Lapin Radio on loppunsa eellä. Pooki on mullaki päällä. Tuota Radio Suomea ei tarttis olla ollenkaan. Sammaa joka päivä iankaikkisesti. Amen.

    • Kukasoli

      Jyrki tässä, jyrki juontaa, jyrki sitä ja tätä, jyrki taas täällä, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki tässä, jyrki juontaa, jyrki sitä ja tätä, jyrki taas täällä, jyrki taas täällä, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, tässä, jyrki juontaa, jyrki sitä ja tätä, jyrki taas täällä, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki, jyrki tässä, jyrki juontaa, jyrki sitä ja tätä, jyrki taas täällä.

    • Sisuradio

      Minä olen löytänyt nettiradiosta Sisu radion.
      Tosi hyvää erilaista musiikkia ja miellyttävät juontajat!
      Suosittelen kyllä!

    • Simo.Tervola

      Pooki se vasta junttiradio on.

    • Sikahyvänetti

      Sisu radion löytää helposti goglaamalla.
      Voi lukea nettiä ja samalla radio taustalla.
      Siinäpä sitä oppii samalla kieliä.
      Näppärää.

    • yleloiset---

      eivät ole vastuussa kenellekään mistöön sen lisäksi niitä saatana elätetään veroilla... ja verot ovat pakkoveroja niitä ei pysty laistamaan millään, perkele.-..

      saisivat paskaloiset suksia hevonvitunhelvettiin, saatanan siat

    • Pyörienpäällä

      Yle on suojatyöpaikka kansalaisten elättämille tyhjäntoimittajille, lätisijöille ja teinirynkytystä pakkosyöttäville musiikkipäälliköille. Aamulla tulee hihii Savusalo ja 4 tuntia puhutaan pakkasesta. Jyrki korostaa itteään iltapävän
      Lopettakaa koko kanava, selvää säästöä ja hermo lepää.

      • meidän-ratkaisu

        emme ole kuunnelleet yleä 15 vuoteen ja olemme tyytyväisiä asiaan.

        Ainoa paska on se että joudumme elättämään tuota yleä, vaikka emme ole kuunnelleet sitä ainakaan 15 vuoteen.


      • Mummeli57
        meidän-ratkaisu kirjoitti:

        emme ole kuunnelleet yleä 15 vuoteen ja olemme tyytyväisiä asiaan.

        Ainoa paska on se että joudumme elättämään tuota yleä, vaikka emme ole kuunnelleet sitä ainakaan 15 vuoteen.

        Kuuntelen nettiradioita, on mistä valita. Tuo Yle on jäänyt jälkeen kaikesta muusta kehityksestä. Tuosta sonnasta vielä pitää maksaa pakkoveroa. Ei mitään järkeä.
        Kohta Jyrki aloittaa sössötyksensä iltapäivällä ja sitten soi taas Lauri Tähkä ja muut huutajat.
        Miksei maakuntaradio saa toimia itsenäisesti musiikin suhteen? Emme me täällä pohjoisessa halua kuulla kehäkolmosen HalooHelsinkiä. Vanhempi väki on jättäyt Yle Rovaniemen kuuntelun koska sitä huutoa ja kiljuntaa ei voi kuunnella enää.


    • Samaaroskaa

      Sirkku tässä hii...mustikoita puurossa.....syötkö sinä Juha....UUTTA musiikkia...Muotkatakassa 7 pakkasta...Lapin aamussa soi....UUDEMPAA musiikkia....kuuntelet Lapin aamua.....tämä kappale on....Muotkatakassa vain 7 astetta pakkasta...tämä kappale on..... Ja tänä aamuna on mitattu Muotkatakassa vain 7 astetta pakkasta......tämä kappale on ....,.Sirkku tässä .....Lapin aamussa...... Muotkatakassa on vain..,.jne....dambidamm dambidamm..dambidamm...dambidammm..dambidammm...
      Kyllästyttävä Sirkku ja Pasilasta syötetyt tähkät ja hovatat....

    • Kimjongbum

      Tähkä, Wiskari, Vilkkumaa, Nomi, Teräsniska, Suurlähettiläät . Samat taas joka perhanan aamu ja päivä ja päälle vielä yö. Radio Suomi on pohjois Korean tasolla jossa ei formaatteja muutella.

    • jaihanaajaihanaaja

      oisko huomen aamulla puhetta pakkasvatsapista ja soitettais vilkkumaateleksiäyötätähkäuusivirtsaa?

    • Manofthesnusland

      Ihan hyvä sitä on kuunela. Älkää tyhjää hourakko

    • SammuttakaaYle

      Sirkku lapin aamussa...pakkasta on kaijakoojukkapoikarenonordineppunormaalilauritähkävesterinenyö....pakkasta muotkatakassa....soita watsappiin .....on vissiin jossaki pakkastaki...hihii....pakkasta...huh varoitetaan ihmisiä...kaijakooo...

    • MieLapista

      Kyllä se Radio Pooki on iskelmien ykkönen. Ei tartte kuulla Radio Suomen samaa paskaa. Pooki, netistä joka päivä. Kiitos !

    • Jyrkiälätyrki

      ....Jyrki ja Anni...heko heko..nyt soi rokkenroll...iltapäiväää.,.liikennevalo vaihtuu keltaisella....pakkasta on...lässynlässyn...Mattijohanneskoivun kappale....tässä Jyrki ja Anni...watsappinumeroon viestejä....rokkenroll....pakkasta on siellä ja täällä ...lälläläää...

    • lähetävatsappeja

      Nyt pitäisi olla tekemässä juttua Lapin hoivakodeista whatsappien ja pakkasilmojen päivittelyn sijaan.
      Vaan eikö mitä, "haastatellaan" lentokenttiä joissa tavallinen lappilainen vierailee ehkä kerran elämässä jos sitäkään.

    • Ilahtunut

      Iltapäivällä asiaa korjattiin. Täytyy sanoa että Tapio Räihä on paras Yle Rovaniemen toimittaja. Mies on vakuuttava ja tietää mitä ja miten asioida ruoditaan.
      Vähemmän rämpytystä ja lisää asiaa. Se Jyrkin mainostama uusi musiikki on kelvotonta kuultavaa. Otahan Tapio homma hanskaan, sinua on kaivattu.

    • Äijätosissaan

      Se on taas biisiJyrki hokemassa. Olisi vaan pysynyt Tampereella, ei täällä kaivata rokkitoimittajia. Souvareita täällä kaivataan. Se on kyllästyttävää kuunnella joka päivä tuota biiseistä hokevia keltanokkia.

    • Manofthesnusland

      Sirkulahan on niin seksy ääni. Kyllä sitä on mukava kuunnella! Kunnon MILHVI❤️

      • Hihihiihii

        Hiihihiihiii, lähetä vatsappia, hiihiihiii!


    • Onseilmojapidellyt

      Ja hihihiihihii, lähetä pakkasta, paljonko teillä on whatsappia, lähetä pakkaskuva tai puheviesti... SäkuljetatmuaPalavaa ettäIkeankuvastoMeidänmaaSuomenmuotoisenpilvenalla

    • Tosiroskaa

      Minä kuuntelen Radio Pookia, Suomen ainoa kotimaisia iskelmiä soittava kanava. Yle Rovaniemi on aivan kelvoton, samat aiheet ja samat rämpytykset. Aamulla Sirkku hihii ja iltapäivällä biisiJyrki,tässä Jyrki.
      Radio Suomen saa lopettaa ja siltä osin saada elokuussa Yleveron palautukset

    • Tosisoon

      Radio Suomi on surkea nykyään.

    • myyyy

      no niin on mutta onneksi on vielä kuulo vielä hyvä että kuulen pienemmälläkin.

      • Myyypois

        Kuuletko jkarjalaistaikeankuvsstoalauritähkäämaijavilkkua tämän tästä?
        Ja vielä parit finnhitsit 80-luvulta, kirkaakoivuniemiä?


    • Hulluhelsinkiätullee

      Soon poka soitettu justiinsa samoja töhniä koko vuen. Anni sielä kuuluttaa että nyt tullee palavaa vettä ja happoratio, hallohelsinki, jkarjalanen, neljäruusua ja nortiini hokkee veitsenterälä veitsenterälä
      Oos tuo muka lappi launtaina. Soon mutta ratio suomela ei ole ennää ko samat paskat laulamassa.
      Mene sieki Anni lenkile ja sammuta mikrovooni.

    • JussiSsS

      Ylen toimittajalta odotan aina huoliteltua puhekieltä. Ei puhuta päälekkäin, sanotaan sanat loppuun, ei slangeja. Puheilmaisu on numero yksi!

    • JussiSsS

      Ja tulisi puhua esitettävistä kappaleista ja sävelmistä. Ei mistään biiseistä. Kelvoton sana.

    • Saarenranta

      Äläs nyt. Jyrki selittää kappaleen historiankin. Kuka teki ja sävelsi ja millä listalla se on ollut. Puuttuu enää laulajan kengän ja paidankauluksen numero. Asiallisuus puuttuu, ollaan niinkuin urheiluselostaja. Hirveä kiire ettei saa puheesta selvää. Yle Rovaniemen toimitus on popradiotoimittajien hallussa. Vahinko, sitä ei viitsi kuunnella. Kanava on tosi kyllästyttävä.

    • Karvalakki56

      Mihin soon kaonu kunnolinen musiikki. Ko aukaset ration koska vain nii aina sielä huutaa sama volisija. Tuomosen ration saapii lopettaa. Sitä ei kuuntele pirukhaan. Soon mukamas Lapin ratio.

    • soittolistaa

      aina sinä aina sinä aina sinä, ressukka bedford hoki sitä jonku aikaa niin reino norttiini jankutti sen jälkheen veittenterällää veittenterällää veittenterällää jii karjalalainen toistelisen jälkheen sä kuljetat mua sä kuljetat mua sä kuljetat mua, siinäpä lapin ration tärkeimmät, ja niin sitä vatsappia.

    • Pelkkääpaskaa

      Joo, ja huomenna jos avaat Radio Suomen niin se olit aina sinä, se olit aina sinä, veitsenterällä oooooo veitsenterällä, ikeankuvastooooo, palavaavettä, mitä madonna tekis..suomen muotoisen pilven alla,

      Ylihuomenna jos avaat Radio Suomen niin seolitainasinäoooooo, veitsenterälläooooooo, ikeankuvastooooo, mitämadonnatekis....laurahoitaa,laurahoitaa..LAURA HOITAA ö!!!!
      Watsappia studioon....ikean kuvastoooo oooooo!

      Liljankukkaaaaa, veitsenterällä oooooooooooooooooooo!
      Lappi lauantaina. Anni tässä ja seuraava kappale on veitsenterälläoooooooooo, seolitainasinäooooooo, Anni tässä,, palavaa paskaa ooooooooo Tämä on Radio Suomen Lappi Lauantaina.....ooooooo....!!!!!

    • Hohhoijaaa

      Se olit aina sinä, se olit aina sinä, se olit aina sinä!!! Sirkku tässä.

    • Lappilauantaina

      Anni soittaa aamulla taas tähkää ja se olit aina sinä...

    • EISouvareitaEIEiEi

      Ihme kätinää !!!

    • Rollosta

      Sirkku hihii uutta musiikkia Lauri Tähkältä Palavaa vettä...vatsappia...Laura hoitaa.,.veitsenterällä ooooooo....veitsenterällä....ooooooo...ikean kuvastoooo...oooooo..joka päivä...ikean kuvastoo...veitsenterällä..ooooo..vatsapissa on viesti...oooo

    • Semievain

      Saattaapi Sirkku soittaa aamula taas sitä veittenterälä. Soon vissiin aina sama nauha mitä net soittava joka päivä. Se kulluu puhki ko sitä aikansa jauhattaa.

    • Säkuljetatmua

      Se tekee hyvää, ikean kuvastooo, se tekee hyvää, veitsenterällääää, se tekee höpöö. se olit aina sinä, se olit aina sinä, se olit aina sinä, se olit aina sinä, veitsenterälläää, se tekee höpöö.

    • Kyllästynny

      Soon Lapin ratio aivan kelvoton. Hoethaan piisistä ja soitethaan sammaa rämpytystä aamusta ilthaan. Eikös siihen saaha mithään järjestystä.

    • seonkyllämenny

      Huumeukko toisteli veittenterällä veittenterällä veittenterällä ja kuuskymppinen ikiteini perhään kolmattakymmentä kertaa se olit aina sinä se olit aina se olit aina sinä.

    • Tosikyllästynyt

      Radio Suomella ei ole mitään järkeä musiikissa, jos sitä yleensä voi kutsua musiikiksi. Samoja huutajia soitetaan kuukaudesta toiseen, aina vaan samaa sontaa.
      Sitten kun Yle Rovaniemessä on Jyrkin tapainen sössöttäjä ja kaverinaan tyhjännauraja Mia niin radio pysyy kiinni? Ärsyttävä, yksipuolinen ja paikalla jauhava Radio Suomi. Miten ihmeessä nuo suojatyöpaikan loiset saataisiin pois jotta saisi verorahoille edes jotakin vastinetta?
      Ketä lienee tulee seuraavaan Ylen hallintoneuvostoon? Nyt siellä ovat täysin kuurot pullaa kokouksessa mössöttävät kansanedustajat jotka eivät ota kantaa mihinkään. Kuittaavat kokouspalkkiot meidän verorahoista!

    • Anonyymi

      Kyllä oli Pookissa Törmillä hieno aamu maanantaina. Kunnioitti Reijo Taipaleen hienoa elämäntyötä soittamalla neljä hänen tangoaan peräkkäin ja kertomalla väliin omakohtaisia? muistoja Reiskasta. Suosittelen muillekin Lapin radioon kyllästyneitä vaihtamaan Pookille. Löytyy meillä lapppilaisilla netistä. Raddiopooki.fi

    • Anonyymi

      Kuuntelen netistä Pookia koska en asu kuuluvuusalueella. Paras kanava. Aamulla taas Savusalo hokee kappale, kappale ja sitten soitetaan samoja huutajia mitä on soitettu jo monta kuukautta.
      Kyllästyttävä ja tyhjänpäiväinen radio Suomi.

    • Anonyymi

      Radio Kaamanen soitteli taas Vesalaa. Toimipiste Kaamasessa.

      • Anonyymi

        Jos ei yönaikaan ole tapahtunut mitään erityistä, niin on aamulla
        kerrattava edellispäivän uutisia.
        Surnu-Pekan juttuja olis lysti kuulla, ja musiikiksi Humu-Pekka jenkka
        ja schottiisi.


    • Anonyymi

      Aamulla " kappale Sirkku" kuuluttaa kappaleen nimen ja sitten tulee Jannikaa tai Nordinia. Kappaleita tulee, kappaleita, niitä tulee seuraava kappale jne..hihi.

    • Anonyymi

      YleLappi Rovaniemi iltapäivä ohjelma todella surkeaa ... aivan luokaton !

    • Anonyymi

      Ainahan pitää keksiä jotain valitettavaa, joillakin se on elämän suola.

    • Anonyymi

      On kyllä syytä valittaakin kun rahoitamme tuollaista roskaa. Aamulla se taas alkaa.

    • Anonyymi

      Ylex ja Radio Suomi soittavat samaa musiikkia. Säästösyistä voidaan toinen lopettaa. Mksi pitää olla kaksi kanavaa jotka soittavat samaa musiikkia. Se lopetettava on Radio Suomi.

    • Anonyymi

      Lapparissa 62v mummeli sanoi muuttavansa YLe Lapin alueohjelmat nuorille. Ei Lapissa ole enää nuoria. Ne vähät eivät koske radioon. Niillä on luurit korvissa ja spotify soi.

    • Anonyymi

      Ei jumalauta. Miten yhdelle Suomi24 palstalle mahtuu aikakauteensa jämähtäneitä eläkeläisiä. Nyt pitää pikkasen virittää sitä pääkoppaa. Tämä TEIDÄN valtakausi alkaa olla ohi, ja valta alkaa vaihtua. Ei YLEn aluetoimitusten pääkohderyhmänä ole eläkeläiset, vaan sen on mukauduttava kuuntelijoiden mukaan. Jos Souvarit ja muut kiinnostaa, kannattaa suunnata sinne Pookille.

      Nykyajan monipuolisuus lähetyksissä voi hyvinkin tulla yhteistyöstä kuulijoiden kanssa. Se voi tarkoittaa sitä Whatsappia, mutta se toimii! Ei kannata hermostua, jos sitä ei osaa käyttää. Kysäise neuvoa vaikka alueesi nuorilta. Nykyaikana on niin monia eri tapoja löytää tietoa, ettei radio ole enää asioiden kertomista kuulijalle, vaan enemmänkin mukana elämistä ja tunteen jakamista.

      Moni tämänkin palstan kirjoittelija iskeytyy varmaan siihen 46-60 ikähaarukkaan, tai sitten niihin alle 40 -vuotiaisiin wannabe-kylänvanhuksiin. Täytyy muistaa, ettei radion kohderyhmä muutu teidän vanhetessa, vaan se pysyy ja varmasti siirtyy jatkuvasti kohti nuorempaa sukupolvea, sillä nykyajan nuoret aikuiset haluavat entistä enemmän olla mukana alueensa vaikuttamisessa. Jotta niitä nuoria aikuisia saadaan sinne radion ääreen elämään yhdessä, tarvitaan mahdollisuus kommunikoida (Whatsapp), syy pysyä mukana (soittolistan päivittäminen) ja eläytyä.

      Olen pahoillani, mutta maailma muuttuu, ja myös pian eläkeikään saapuvien on muututtava sen mukana.

    • Anonyymi

      Olen pahoillani, ne vanhemmat ihmiset maksavat Yle veroa mutta heille tarjotaan Ellipsin huutoa ja Lonkeron väristä taivasta. Radio Suomen musiikki on samaa kuraa jota ei kuuntele edes nuoret.
      Nyt Yle Rovaniemi sai uuden ohjelmapäällikön Hämeestä. 62 vuotias nainen odottelee eläkepäiviään. YT neuvottelujen jälkeen Yle siirsi " ylijäämää" tänne pohjoiseen sotkemaan meidän perinteitä ja kulttuuria.
      Olisi vaan pysynyt siellä etelässä, ei kaivata lisää sotkijoita pohjoisen aidolle kulttuurille.
      Souvarit soimaan ja kansa tyytyväiseksi. Teinihumppa jumputus on pelkkää kuraa korville.

    • Anonyymi

      Oootteko kuunnelleet tänä aamuna. nyt se on mennyt ihan höpöksi. Ei kyllä tuota jaksa kuunnella. Riman alitus. Ei nuin huonoa ole ollut koskaan.

    • Anonyymi

      Tosi soon. Sirkku hokkee kappale kappale kappale ja sitte huutaa sama ämmä niinku henki menossa. Tietekki se saattaa mennäkki ku on kolera-altaassa.
      Se etelästä tänne rahjattu päälikkö on ylijäämätavaraa Yle Hämeessä ja lykätty oothaan eläkettä Laphiin.
      Radio Suomi pittää lopettaa, ei siinä ole mithään kuuneltavaa. Yle vero pois, miksi sitäki on pakko maksaa kun ei ole mithään vastiketta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe