3 vuotta vanha rypsiöljy

Olen käyttänyt samaa kylmäpuristettua rypsäriä 3 vuotta kun sitä niin harvoin tarvitsen, huomasin vasta tänään että parasta ennen 2/2016 !! Eipä käynyt missään vaiheessa edes mielessä että öljy menisi pilalle. No, pöpöt kuolevat pannulla, heh...
Ilmoita

Öljyt ja muut vähähappoiset elintarvikkeet alkavat tuottamaan botuliinia tarpeeksi pitkään seisottuaan ja se tuhoutuu vasta 120 asteessa tunnin ajan. Riski on pieni mutta ei olematon joten terveytensä kanssa ei kannata leikkiä
2 VASTAUSTA:
Kas kun ei lihansyöjäbakteereja tai aivoameeboja :DD
hyvätnaurut kirjoitti:
Kas kun ei lihansyöjäbakteereja tai aivoameeboja :DD
Niitä sitten löytyy huonosti valmistetusta lihasta.
+Lisää kommentti
Sitten kun tulee vähänkin hajua,kannattaa heittää menemään.. Sitä voi myös vähän maistaa, se kun ei maistu oikein millekään tuoreena..
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

3 vuotta vanha rypsiöljy

Olen käyttänyt samaa kylmäpuristettua rypsäriä 3 vuotta kun sitä niin harvoin tarvitsen, huomasin vasta tänään että parasta ennen 2/2016 !! Eipä käynyt missään vaiheessa edes mielessä että öljy menisi pilalle. No, pöpöt kuolevat pannulla, heh...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta