ROKILLA RAHAT LOPUSSA

TOTUUSESIIN

Eikö Rokin junnuilta perittävät rahat riitä enään paikkaamaan Edustuksen kassavajetta?
Tähän on taas tultu kun eletään yli varojen..... Opetelkaa jo rakentamaan / arvostamaan muitakin lappilaisia seuroja.... Yhteistyöllä ja tasapuolisesti toisia seuroja arvostamalla on mahdollisuus myös Rokikin nostaa Lapin Ykköseksi muutenkin kuin Lapin Kansan maksetuilla kolumnisteillä.

39

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Markoih

      Minä en ainakaan lähde mukaan RoKi:n osakeantiin!!

      Ennemmin käytän rahat RoPS:in kausariin, ne sentään pelaa pääsarjassa europeleissä.

      • rollox

        Tuon takia RoKi:sta ikinä ei tulekkaan mitään.
        Vaikka luulis jääkiekon näillä leveysasteilla olevan suositumpaa


    • Kjjjhhhh

      Rovaniemelle pitäisi rakentaa 2-3 jäähallia lisää.

    • MAINEJAKUNNIA

      Meidän Junnu tulee vaihtamaan toiseen paikalliseen seuraan..... hullun myllyä tuo rokin vouhotus junioreissa pelata korkeammalla sarjatasolla mihin todellisuudessa rahkeet riittää. Nuorilla jo ennen peliä motivaatio lopussa...veikkaillaan vaan kuinka paljon tulee pataan tai kuka tekee hienoimman taklauksen.... tästähän se vastustajan kunnioittaminen lähtee... ihan jääkiekkoliiton ohjeistuksen mukaanko??? Valmentajat menettäneet halunsa ,jopa yllytttävät vastustajan parhaiden taklaamiseen...

    • Junnuhoki

      Onneksi Rovaniemellä on toinenkin vaihtoehto, vaikka sitä on yritetty kammeta nurin!

      Alkaa onneksi ihmisillä silmät aukeamaan Roki:n touhuista.

      Jääkiekko on Rovaniemellä lapsille harrastus, jonka vanhemmat osaavat pilata omilla NHL unelmillaan.

      • eirobotti

        Katsoppas sen toisen kilpailijan kokoonpanoja. Jokaisessa joukkueessa peluutetaan yli-ikäisiä pelaajia. Aika tosissaan sielläkin mennään. Kuulemma jokaiselle juniorille luvattu sopimus Jyppiin :)


      • Sitätätäjatuota

        Panttereilla on suhteet Jyppiin kyllä👍.

        Kuitenkin viimekauden jälkeen Rokistakin siirtyi parhaita poikia kärppiin, jyppiin ja tapparaan👍.

        Onko tuossa jyppi kuviossa jotain, niin ihmeellistä? Sehän on vain mahdollisuus👍


    • Pitkälinja

      Pantterit hoitaa mielestäni junioriasiat oikealla tavalla.

      • eiole

        Kyllä. Nyt Kittilässä tai Sodankylässä ei ole enää tarpeeksi pelaajia omaan porukkaan. Luvattiin taivaat ja maat. Monta Rovaniemeläistä junioria pelaa Panttereiden joukkueissa?


      • Pitkälinjalle

        @Pitkälinja: mikä on mielestäsi oikea tapa millä Pantterit hoitaa junioriasiat, jos vertaa esim. toiseen paikalliseen?


    • Niinminämielenipahoitin

      Hohhoijaa taas mitä kukkahattutätejä. Pysy prkl pois rokin touhuista jos ahdistaa.

    • Lätkäfani

      Osallistuin antiin. ROKI nousee liigaan 10v. sisällä.

    • Exjunnu

      Rokin aika oli ja meni. Kiitos seurasta.

    • Realistimo

      Roki mestis häviää joka ottelunsa. Ensi kaudella tulee pelaajakato. Kukaan ei halua jatkaa joukkueessa jossa ei ole kehittymisen eikä menestyksen mahdollisuutta. Lappi liiga sopii Rokille.

    • Kiekkoajoo

      Junnujen rahoista ei kylläkään menen euroakaan edustuksen kuluihin, ottaisit asioista selvää ennen kuin täällä huutelet.

    • JAPAKO

      Höpö höpö Pappa betalar ja poju ykkösketjuun, vaikka ei luistimilla pystyssä pysyis….
      Siinä sulle Rokin P-nuoleskelija.... Tunnusta sinäkin tosi asiat ja älä turhaan mieltäsi paranna mielihyväharjoitteillasi.

    • Hohhoijakkaa

      Paljonko Pantterit laittaa junnuille tarkoitettua kaupungin jääaikatukea ”edustuksen” toiminnan pyörittämiseen? Taas tämmöinen tyhmä trolliketju.

    • AreenaB

      Rokin naiset hyvässä pelivireessä !

    • Poistakaajutti

      Tosi on junnut on Rovaniemen kiekko ry ssä. Edustuksen taustalla on Roki hockey oy. Joilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Asioista kannattaa ottaa selvää ennen kuin höpisee.

    • maakuntaedustus

      Mitenkä pantterit liittyy tähän ketjuun, ei kait pieni pantterit seura voi olla Rokin kompastuskivi vai onko? Ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa panttereista vaikka lapseni siellä pelasikin aikoinaan, nyt pelataan Rokissa, joka ei nyt ihan suurien lupausten ja puheiden mukaan anna mitään erikoista.
      Panttereissa kyllä sai enemmän käydä turnauksissa ja nykyisten ei saa mennä' edustamaan panttereita edes turnauksiin....ihme hommaa siis , pelithän ne juuri kehittää, voi olla joskus, että Rokissakin olisi lappilaislähtöisiä pelaajia kentällä! Nykyisten taitaa olla lappilaislähtöisten pelaajien edustus aika heikkoa?

    • P92left

      Kun on laaja junioreille tarjottu harrastusmahdollisuus seuran nimestä riippumatta niin pitkällä aikavälillä se luo menestyksen mahdollisuutta kaikille. Miten se huomioidaan nyt, siitä pitää keskustella seurojen kesken avoimesti.

    • Edustustili

      Kyllä junnuilta kerättävistä rahoista menee tietty osa edustuksen käyttöön. Näin se vaan on joka seurassa. Vai maksavatko edustuksen pelaajat / huoltajat kuukausimaksuja junnujen tapaan seuralle? Otappa itse vielä kerran selvää.

      • Edustustilitön

        Ei. Ry ei maksa Oy:lle vastikkeetta mitään. Hae jostain Oy:n tilinpäätös ja katso millä vastikkeella Ry on maksanut Oy:lle.


      • junjun

        Tietämätön täällä taas kommentoi, junnujoukkueet elää omilla budjeteilla ja tileillä eikä edustuksen suuntaan liikutella rahaa.


    • Kustannukset

      Eikös näille edustuspelaajille pidä maksaa palkkaa? Tuskin he itse maksavat kausimaksuja, entä mailat ja muut? Kuka ne maksaa?

    • ROPAKESOPOS

      Näyttäisivät nyt mallia ja oikeaa yhteen hiileen puhaltamista lappilaiset seurat ja ihan sama millä nimellä mennään, mutta lähtökohtaisesti rakennettaisiin joukkueet junioriluokkiin siten, että sieltä vähintään löytyy se 3 kenttää pelaajia. Vain ja ainoastaan yhteen hiileen puhaltamisella saadaan lappilaiskiekkoilua vietyä eteenpäin.... Luulen että tässä aiheessa on isot saappaat juuri seurojen päättävillä jäsenillä ,ei muuta kuin peilin eteen ja hattu kouraan siitä se lähtee.

    • Näinsemennöö

      Isät valmentaa ja omat pojat pelaa 😂😂.

    • Junnujajunnuja

      Taitaa Rokin junnuista loppua kohta pellaajat. Sen verta siellä koti päin veetään😂.

      • Faktaa..ko

        Onko faktatietoa? Meillä ollaan mietitty seuranvaihtoa?


    • lokilokli

      Kyllä se vaan valitettavan totta on Rokissa, että valmentajan poijat pellaa ja muut vikisee...


      Ei kylläkään ihmetytä jos seuravaihtoja tulossa

      • Faktaakolle

        Kyllä sitä kannattaa alkaa Oulun suuntaa tähyilemään.


    • Takkiintulitaas

      Kyllä ne loppuu rahat ja sponsorit kun mestis joukkue rypee peli peliltä. Niin, ja kyllästyy se yleisökin.

    • Talousnerot

      Ihan mielenkiinnosta kyselen, että mikähän tämän ketjun tarkoitus oikein on? Halutaanko, että urheilutoimintaa pyörittävä Oy lopettaa toimintansa ja samalla lakkautettaisiin Ry:nä toimiva junioriorganisaatio? Miten Roki Oy:n toiminnassa näkyy muiden lappilaisten seurojen epäarvostus? (kts. ketjun aloitus). Eihän Oy:n velvollisuus ole elättää koko maakunnan jääurheilua. Jos joku kokee epäarvostusta tai rakennuspalikoiden puutetta jääkiekon osalta, voisi apua löytyä vaikkapa jääkiekkoliitolta. Tämä siis olettamus ketjun aloitukseen, koska tietääkseni alueella ei ole yhtään muuta Oy:tä, joka pyörittää jääkiekkoseuraa.. Korjatkaa ihmeessä, jos asia on toisin. Mielestäni homma menee koko ajan oikeaan suuntaan ja toiminta on ammattimaisempaa. Katsojamittareilla Roki on Mestiksen kärkipäässä ja ottelutapahtumiin on panostettu.

      Oma lapsi pelaa Ry:n puolella (eri organisaatiossa, huom), ja jos hän joskus haluaa lopettaa tai vaihtaa seuraa, on se hänen oma päätöksensä. Tietääkseni minä en rahoita Oy:n toimintaa muuten kuin ottelulipun muodossa eli junnupuolta on turha sotkea tähän. Antaa poikien pelata missä ikinä pelaavatkaan.

    • kylläisiosaa

      Talousnerolle tiedoksi.... miten jääkiekkolittoa voi pyytää apuun kun jääkiekkoliittoa edustavat henkilöt on Rokin organisaatiossa tiiviisti mukana,... Aukaise hyvä ihminen silmät.

      Mielestäni homma menee koko ajan oikeaan suuntaan ja toiminta on ammattimaisempaa -> Missä on lappilaislähtöiset pelaajat, oman seuran kasvatit, montako niitä pelaa.... Jos oikein ymmärrän ne on kaikki niin huonoja, ettei voi pelata Rokissa?

      • Talousnerot

        No minäpä aukaisen. Voitko vastata miten tämä epäarvostus näkyy konkretiassa? Nuo "liiton miehet seuran töissä" on enemmän foliohattu osastoa ilman esimerkkiä. Alunperinhän tämän ketjun topikki oli Roki Oy enkä nyt jotenkin löydä tästä tarinasta punaista lankaa, koska ei kai oy:ssä ole yhtään "liiton miestä/naista" töissä.

        "Homma menee oikeaan suuntaan" on ilmaisu futuurissa eli tarkoitin, että junioripolkua pyritään ymmärtääkseni rakentamaan siten, että oman kylän/Lapin poikien olisi mahdollista pelata joskus kiekkoa Mestis-tasolla Rovaniemellä. Tässä on tainnut mennä Mestis- ja juniorikiekko aika lahjakkaasti sekaisin.


    • Hokiavain

      Kyllähän RY saa katsoa peiliin ja syyttää vaan itseään siittä, että juniorit ei pärjää.

      Roki Hockey on vuosien saatossa petrannut toimintaa merkittävästi👍. Valitettavasti se ei ole RoKi Hockey:n syy, että junioripolku ei tuota heille pelaajia rosteriin.

      Toivottavasti 5-10 vuoden päästä Mestis-RoKi olisi jo lähes omavarainen.

    • LeftP92

      Valmennus uusiksi unohtamatta mentaalivalmennusta. Siinä punainen lanka. Ei tuolla junnaamalla nousta eikä nouse hyviä pelaaajia. Jopa lahjakkaiden juniorien kehitys pysyy samalla tasolla vuodesta vuoteen.

    • Junnukiekkoako

      Isät valmentaa ja omat pojat pelaa eniten, vaikka ei luistimilla pysyisi pystyssä! Näin se menee!

      • Tanjam

        Isät pois valmennuksesta jos ei osata katsoa kaikkia poikia samalta viivalta! Voiko isävalmentaja olla niin höhlä ettei muka huomaa, että kyllä kaikki tajuaa sen kuviot.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1804
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1602
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1518
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      19
      1399
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe