Löin naistani, miten sovitan asian?

Hhhooijaa

Olin todella kovaa kipeänä, kuumetta yli 40 astetta. Nainen alkoi komennella minua, ja huutaa ja v*ttuilla yhdestä asiasta, ja sanoin hänelle monesti, että nyt en pysty tätä paremmin suorittamaan sillä olen niin kovasti kipeä. Nainen jatkoi kuitenkin päänaukomista, eikä lopettanut, vaikka sanoin hänelle itkien useita kertoja, että lopeta nyt, olen niin huonossa kunnossa, että en nyt jaksa. Päänaukominen kuitenkin jatkui lopettamispyynnöistä huolimatta kauan, ja minulla sitten paloi sen sietokyky, ja löin naista nyrkillä poskeen. Sitten hiljeni. Tiedän tehneeni väärin, ja kadun sitä, ja tiedän, että olen teostani vastuussa. Miten hyvitän tämän naiselle ja sovin asian? Nainen ei ota omasta v*ttuilustaan mitään vastuuta, eikä myönnä sitä, että provosoi minua tahallaan aukomalla päätä siitä, että olin yhden asian suorittamisessa todella hidas kuumeen vuoksi, enkä parempaan pystynyt. Naisen käytös oli todella ilkeää. Hän ei auttanut minua yhtään, vaikka pyysin fiksusti, vaan aukoi vain päätään.

36

1105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parempikurimpi

      Ehkä vaimo otti opiksi kun ei jaksa niin ei jaksa. Anteeksi pyyntö ja helliminen🙄 ja jos seuraava kerta vielä poistu naapuriin.

    • eroon

      Aloituksesi kertoo välttämättömyydestä tapauksen toistumisen ehkäisemiseksi. On heti erottava.

    • pieleenmeni

      Tyhmä nainen voi olla sellainen. Surkea tilanne.
      Itse varmaan jättäisin ja pyytäisin anteeksi omaa osaani.
      Parisuhde ei oikein voi jatkua jos siihen tuli väkivalta mukaan.
      Harmi kun monet naiset ei tajua lopettaa ajoissa. Et ole ainoa.

    • tarkitnynaan

      Teit ihan oikein, jos akka haluaa saada avokämmenestä pientä sielunhoitoa puhetorveensa, niin anna mennä. Itse toimin aikoinani samanlailla, kun akka ei pitänyt leipäläpeään kiinni vaikka usein kehotin, niin muutamia kertoja siinä joutui vähän opettamaan kuka on isäntä. toki muija sit kyllä häipyi mutta loppuhan samalla ainakin suunpieksentä.

    • man.got.to.do

      Nyt en ymmärrä. Aloituksesi perusteella sinä et ole tehnyt mitään väärää vaan naisesi on agressiivinen ja väkivaltainen. En näe, missä teit väärin. Tuskin myöskään löit lujaa, koska muuten olisit varmasti kertonut naisen nyt vaienneen toistaiseksi. Sen sijaan kuulostaa siltä, että hän jatkaa vituiluaan, nyt vain vaihteeksi syyllistämisellä.

      Eli... et pärjää hänelle tappelussa ja hän kehittää aina jostain sellaisen, vaikka tyhjästä. Vaikka olisi mielestäsi kaupungin paras perse, niin sinun pitää kysyä itseltäsi onko se oikeasti sen arvoinen? (Vastaus: ei ole, koska täyspäiset naiset ovat joka tapauksessa parempia vuoteessa)

      Niin ja: näitä naisia ei pidä lyödä nyrkillä vaan kämmenselällä. Nyrkillä häviät koska menetit kontrollin. Jos on vaikeutta hyväksyä tosiasiaa, niin voit miettiä mitä tekisit fyysisesti kiinnikäyvälle miehelle. Mitä voisit tehdä, siis. Voi olla, että on pakko vetää nyrkillä. Huutava nainen on samaa sarjaa, eikä todellakaan edusta naisten parhaimmistoa. Eikä keskiarvoa.

      • Anonyymi

        "Huutava nainen ei edusta naisten parhaimmistoa..."
        Eikä hakkaava mies miesten parhaimmistoa, vai mitä?

        Olisit edes yrittänyt analysoida tasapuolisesti!

        Ap, pitäisikö teidän erota? Saattaa nimittäin olla niin että naisen tapa purkaa mieltään on juuri tuo, ja hän ei ehkä pääse tavasta eroon. Voi olla ettei enää nalkuta ja huuda, jos keskustelette asiasta.
        Sinun ongelmasi on ehkä myös se, että ratkot ongelmia lyömällä vastaisuudessakin.

        Oikeutatko lyömisen sillä että nainen huusi? Korostat kauheasti että olit itse "fiksu" mutta hän vain aukoi päätään....
        Paras juttu olisi että keskustelisitte ja tarkistaisitte omaa käytöstänne.


      • Anonyymi

        "Oikeutatko lyömisen sillä että nainen huusi? "

        ?
        Totta kai se on oikeutettua. Jotenkinhan toisen hyökkäys pitää lopettaa. Vai olisiko miehen mielestäsi pitänyt etsiä jostain ilmastointiteippiä tai gag-ball!?

        Piti varmaan läimäyttää tai antaa selkään jo aiemmin, mutta nämä feministinpaskat käyvät ihmisten kimppuun juuri silloin, kun olet heikoilla.


    • Avovesi

      Henkisesti vajaa mies jos lyö naista. Hae apua väkivaltaiseen taipumukseesi.

      • PataanVaan

        Mulla rupes seisoon.


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Kerran lyö aina lyö. Jos olisin sun vaimo ni bye bye. Ei muttia ei enää mitään.


    • häivyennemmin

      Ei ole terve mies, kun lyö naista tai uhkailee, sanoisin raukka.

    • Voimia-jaksamiseen

      Taidat olla pitkän kierteen alussa, nainen on kuin tammahevonen, ei anna koskaan anteeksi. Suosittelen eroa, kun vaikuttaa tuo akkasi tyhmältäkin.

    • KukaTietääHäh

      Lyö kerran, lyö toisenkin kerran. Tyhmä on nainen jos vielä samankaton alla asuu.

    • mietivähän

      Hyi mikä tyyppi olet!
      Tosi inho tyyppi kutsuu rakastettuaan "naiseksi".

      Tottakai vaimollasi/asuintoverillasi oli syy kertoa miksi.
      Siis leikit marttyyria?

      Kasva aikuiseksi, empaattiseksi, fiksuksi MIEHEKSI.
      Oikea MIES ei lyö milloinkaan naista, lasta eikä ketään muutakaan.

      • Anonyymi

        Splat!


    • nyrkiton

      Sinä ja kertomasi nainen ette ole lainkaan sopivat ihmiset pariksi.
      Koko välittomästi tavarasi ja muuta omaan asuntoosi.

      Kertomallasi käytoksellänne te tulette vioittamaan toisianne niin psykkisesti kuin fyysisestikin kunnes jompikumpi antaa viimeisen iskun tai viimeisen sanan.

      Poistu heti. Nyt suht hyvän sään aikana. Aivan itsesi takia.
      Keskustele ihmisen kanssa jolla on vaitiolovelvollisuus ( esim. minkätahaansa kuppikunnan johtaja tai sielunpaimen) ja kysy kuinka voit estää nyrkkiesi huitomisen kun joku sinua ärsyttää.
      Tuohon ON konsti. opettele itsehillintää. Vie kehosi pois paikalta ennenkuin alat heilutella nyrkkejäsi.
      Tai ainakin etsi kunnon vastustaja jonka kanssa voit nyrkkeillä samalla tasolla!

    • Väkivaltaa on kahdenlaista: Henkistä sekä fyysistä...Siellä toinen löi henkisesti ja toinen fyysisesti...Kumpi sitten on lopulta pahempaa ja tuomittavampaa?

    • Anonyymi

      Löin naistani kertoo jo kaiken.Luulet omistavasi naisen

    • Anonyymi

      Osta joku kallis lahja ja kerro kuinka rakastat .Sitten vielä
      kysyt tulisiko hän rantaloma matkalle ja
      varaat 2T vaate shoppailuun ,niin luulisin että hän huomaa ,että olet tosissasi.

    • Anonyymi

      Ei mies lyö naista vaan lähtee pois. Törkeitä väkivaltaset ukot, lyövät heikompaa ja mitäs sitten kun saa syytteen naisen vammauttamisesta, on ikuinen konna sen jälkeen.

      • Anonyymi

        Samalla logiikalla kaksimetrinen tatuoitu korsto, joka hakkaa pienempiä miehiä on neiti, mutta tosiasiassa naisten silmissä ihana ja juhlittu sankari. Eiköhän olisi aika tarkistaa sinunkin asennettasi?

        Minusta miesten hakkaaminen on ihan yhtä typerää kuin naistenkin. Suomessa on varsin tavallista, että mies, josta muut miehet eivät jostain syystä pidä, hakataan miesporukalla huonoon kuntoon tai ainakin yritetään sitä. Ja tämä hakattu ei ole millään tavalla syyllinen siihen, että joutuu vainotuksi. Silti kyseenalaistan väitteen, että naisilla on oikeus saada tehdä mitä vaan, nimitellä miten vaan jne. jos MIES on jotenkin epäonnistunut. Miksi "heikomman oikeus" pätee naisiin, vaan ei miehiin?

        Miksi muuten kukaan ei hermostu, kun ulkomaalainen raiskaa ja hakkaa, mutta kun valkohipiäinen mies sen tekee niin jo on joukkolynkkaus käynnissä??


    • Anonyymi

      Kuumeisena se onkin
      parasta,naisella on oikeus haluta ja se vaatii miestä vastata haluun.Tuo asia on kyllä sovittavissa ,mutta sinä mies olet
      väärällä asenteella liikkeessä.

    • Anonyymi

      Noilla tiedoin nainen on kirkaasti ainut syyllinen osapuoli. Tosin vain noilla tiedoin. Tehdääs pieni analyysi.

      Jotta huutaminen tehoaa, sen pitää herättää fyysisen väkivallan uhkaa, eli pelkoa. Sama kuin mies kävisi toisen miehen rinnuksiin kiinni ja runttailisi tätä seinään ... sen aikaa kun huutaminenkin kestää. Pitää aiheuttaa FFRF-tilanne. Eli taistele vastaan-pakene-passiivinen vastarinta-alistu.

      Ja koska se on yleinen valtakamppailun ase, huutaminen on aina vain "management by vittu pillu väliliha", tarkoituksena saada toinen tottelemaan. Vaikka istumaan, viemään roskapussi, antamaan persettä tai heittämään voltti.

      Nainen kävi sairaan ihmisen kimppuun, jatkoi lopettamispyynnöistä huolimatta, eikä kadu tekojaan ollenkaan. No eipä tietenkään.

      Naisen henkinen väkivalta oli epäilemättä kestänyt jo kuukausia, koska mies viimein puolustautui kovimmalla miehisellä aseellaan, eli suljetulla nyrkillä.

      Eli olihan tuo aika ymmärrettävää. Mutta kun nämä ovat aina feministejä, eivätkä mitenkään erikoisen reiluja ja oikeudenmukaisia naisia, niin siitä nyrkistä kannattaisi pidättäytyä ja valita repertuaarista mitä tahansa muuta. Vaikka se open hand, jolla saa halvemmalla selville, mikä nainen on ja kannattaako sen kanssa jatkaa.

      Jossain netissä tuli eteen nainen, joka oli AP:n naisen henkisen väkivallan lisäksi käyttänyt säännöllisesti myös fyysistä väkivaltaa. Tilitti hakanneensa aviomiestään jo toistakymmentä vuotta. Kehui miestään miten ymmärtäväinen ja anteeksiantavainen tämä oli.

      Täytyy myöntää että minä en ymmärrä näitä suhteita. Vaikka nainen muuten olisi vaikka miten hyvä, niin ei se itselleni korvaisi tuollaista elämää. Mutta kukin tavallaan.

    • Anonyymi

      huh huh millasia parisuhteita voikin olla.Muija huutaa ja ukko lyö.Mies,joka lyö,että saa muijansa hiljaseksi on henkisesti heikko.Voit kiittää onneasi,että et ole minun mieheni,koska olisin vetänyt sua turpaan takas kunnolla.Sun kannattaa oikeesti etsiä itsellesi ylikiltti villakoira.Tosin sekään ei tule voimaan kanssasi hyvin.

    • Anonyymi

      Sinä olet pelkuri; lyöt naisesi! Ei ole rikos mesoa ja komentaa eikä huutaa. Lyöminen on rikos!

    • Anonyymi

      Miksi kukaan haluaisi olla suhteessa ihmisen kanssa, joka ei osaa ottaa toista huomioon/on empatiakyvytön?

    • Anonyymi

      Ei ole olemassa sellaista syytä miksi pitää lyödä. Provosoiko toinen tai ei. Et voi millään hyvittää asiaa väkivallan kohteelle. Etkä saa tehtyä tekemättömäksi. Väkivallassa on nollatoleranssi.

      • Anonyymi

        Henkisessä väkivallassa todellakin pitäisi olla nollatoleranssi. Aloituksen mies sieti sitä ihan liian pitkään, ennen kuin löi. Hyvä oli saada vahvistus.

        Näitä feministejä selittelemässä toistensa tekoja ja uhriutumassa riittää. Kuten joku sanoi, nalkuttamiseen auttaa ainoastaan fyysiset keinot. Kunhan nyrkkiä ei käytä, niin kaikki menee hyvin.


      • Anonyymi

        Itseasiassa yksi on. Tämä se ei ole ja (HUOM tämä vähän menee aiheesta pois mutta) Yleensä aina 99,9% tilanteesta pääsee pois käyttämättä väkivaltaa, mutta on olemassa yksi tilanne missä se on ainoa vaihtoehto, ja se on tilanne jossa kyseessä on oma henki, ja mitä tuolla meinaan on se että kyseinen henkilö on päälläsi ja lyömässä/ampumassa sinua aseella, eikä pakokeinoa yksinkertaisesti ole, silloin on oikeus lyödä. Omaa henkeä ei silti tarvitse antaa tommosen takia.

        Tästä olisi kyllä päässyt ottamalla eron ja lähtemällä pois muualle.


    • Anonyymi

      Niin, mitenkähän tuolla oikeudessakin ratkaistaisiin tapaus, jossa joku vaikka baarissa vetää jotakin turpaan ja turpaan vetäjä toteais, että siinä se toinen tyyppi ärsytti ja haastoi sanallisesti riitaa. Luulenpa, että tuomio siitä napsahtais. Mutta onhan se tietty eri asia rakkaudesta hakata

    • Anonyymi

      Hei Hhhoijaa, yhäko katselet tuota kiusaavaa naista kodissasi? Vai oletko jo tervehtynyt tarpeeksi ja saanut lamppusi syttymään niin että olet älynnyt jättää moisen jäkättäjä molyapinan?

    • Anonyymi

      Hyvität ottamalla eron.

      • Anonyymi

        Näistä väkivaltaisista ei pääse eroon, pelottelevat puolison, ettei hän uskalla lähteä kuin salaa. Sairaita ovat ja parasta on erota, he ei muutu kuin vähäksi aikaa, et uhri palaa takaisin, kunnes sama peli toistuu vielä pahempana.


    • Anonyymi

      Oletteko päässeet sopuun? Eroamalla tai muuten.

    • Anonyymi

      Vaikka nainen olenkin sanon hyi helvetti mikä akka miehellä oli. Ei ihme että napsahti lopussa. Voin kuvitella suusta vaahtoavan silmämunat pyörivän eukon mälättämässä ja huutamassa päälle vaikka vessaan menisi. Se oli kyllä nainen joka kaiken aloitti, henkisellä väkivallalla ja kiusaamisella.

      • Anonyymi

        Naisella oli syy aloittaa varmaan, mies käytti väkivaltaa.


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe