Agains Hate

yuiolkjhbnmmnghjkjhgf

Näin pääsi käymään Suomessa. Ensin vaiennettiin ylen tv ohjelmat, ei saanut puhua Terrafamesta kun pääministerin lapset olivat siinä sotkussa osakkaana. Toimittajat irtisanoutuivat ja esimieskin katsoi viisaammaksi lähteä. Sitten vietiin lehdistöltä sananvapaus, ei saanut enää demokraattisessa maassa lausua kaikkia mielipiteitä julkisesti. Eikä siinä vielä kaikki, oikeusministeriö on perustanut Agains Hate kampanjan, selko kielellä sanottuna, käräytä vihapuheen puhujat. Nyt ei enää toreilla voi ääneen keskustella jos satut olemaan eri mieltä tietystä asiasta. Olemme siirtyneet vanhan Neuvostoliiton aikaan, jonka aikana urkkijat kuuntelivat olkapäillä, ja käräyttivät kansalaisia. Tuleeko seuraavaksi kuuntelulaitteet asuntoihin, että saadaan Sipilän nollatoleranssi kokonaan käyttöön?

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5g liittymä ja nettiyhteydet kodinkoneisiinkin eli on....ihan nurkan takana jo tämä "kehitys"

      • catman1

        Pahinta 5G:ssä on sen vaatimat lukemattomat linkkitornit, joiden "säteilyn" on jo todettu aiheuttavan lähellä asuville vakavia terveyshaittoja. Usassa ja etenkin Ausseissa on jo yleistä, ettäkun jengi huomaa uuden 5G-linkin, niin sille tapahtuu "ikäviä".:-)))))))


    • yuijhgfghjjhgfdfghjhgfgh

      Suuntaus on selvääkin selvempi. Vielä voitaisiin maksaa käräyttäjille pieni bonus palkkio, poikisi mahdollisimman paljon ilmoituksia. Mutta miten ehtii virkavalta, kun muutenkin osa rikoksista jää hoitamatta kun syyttäjä ei enää ehdi. Käräjäoikeus ruuhkautunut jostain kummana syystä.

    • kehitys.kehittyy

      Tyypillistä on, että kantelua aina alussa vastustetaan, kunnes se lopulta hyväksytään, kun on mennyt läpi käsitys, että on kantelu on aiheellista. Vanhemmat ihmiset muistavat, että opettaja rankaisi kantelusta, jos vaikka kanteli että kiusataan. Nyt päinvastoin kehotetaan aina kertomaan, eikös olekin merkittävä parannus! Ennen oli mahdotonta kannella rattijuoposta, mutta nyt sekin asia on itsestään selvä. Pian käsitetään ettei vihapuhe tuota mitään hyvää, siirrytään asialliseen keskusteluun.
      Eli jotkut asiat sentään muuttuvat paremmiksi. Mutta ei itsestään.

    • tyuikjhgvbnjhgfuytrtyut

      Tästä on hyvä esimerkki entisestä Neuvosliitosta, jopa omat lapset käräyttivät vanhempiaan. Jokainen arvaa mitä siitä seurasi? Mielestäni maamme on demokraattinen valtio ja siihen kuuluu myös mielipide ja sananvapaus. Täytyy myös muistaa että vihapuhe ja rasismi toimii myös toisin päin, sitä käytetään provosoiden myös vastapuolelta. Mutta tämän asian sanktiosta ei puhuta mitään.

    • Kun totuus muuttuu vihapuheeksi, niin se etsii uuden forumin tullakseen kuuluksi.

    • SuurSauna

      Aivan sama, haetaan megafoni jotta kaikki kuulevat varmasti. Siinähän kyttäävät. Paree natsiherrojen alkaa kaivamaan sitä bunkkeria.

    • Uusvaihtotalous

      Rajaus ja leikkaus on uusi syrjäytys ja hylkäys.

    • Hypyä

      "Vihapuhe." Piti oikein etsiä tuota sanaa, enkä löytäny Suomen lainsäädännöista moista sanahirviötä?
      https://www.finlex.fi/fi/
      Löytääkö joku muu?
      Kuinka vihapuhuja tuomitaan, jos laissa siitä ei ole edes mainintaa?

      • fasistejaovat

        aika usein juuri maanviljelijät ovat vihapuhujia


    • uijhgbnjhgffiuytrtyuiy

      Käytännössä kaikki negatiivinen sanominen turvapaikanhakijoihin liittyvissä sanomisissa katsotaan rasistiseksi. Ainoastaan myönteiset ja kannatusta herättävät kommentit hyväksytään. Ikävä kyllä tästä sanahirviöstä on tullut myös ase, kun ei asiat suju toivotulla tavalla.

      • ni..mi...m

        Liioittelua.


    • Madame-

      vihapuhe on orwellilainen uustermi, jolla pyritään rajoittamaan toisinajattelijoiden sananvapautta .

    • kemiläinenekonomi

      " vihapuhe on orwellilainen uustermi, jolla pyritään rajoittamaan toisinajattelijoiden sananvapautta ."
      - Jos tarkkoja ollaan, Orwellin kirjoissa ei ollut tästä mainintaa että kyllä se on ihan sinun oma keksintösi.

      Ei kukaan ole kieltänyt olemaan eri mieltä tai rajoittanut kannanottoja. Joka muuta väittää, haluaa marttyyriksi.

      Sisältö vihapuheessa on selvä: kehotetaan joko suoraan tai välillisesti agressioihin jotain määriteltyä kohdetta vastaan ja jota toistetaan jatkuvasti eri foorumeilla.

      Kaikkein pahimpia sananvapauden rajoittajia ovat nämä tahot jotka määrittelevät sananvapautta oman mielensä mukaisesti kuten tässäkin ketjussa on tehty. Toivottavasti sivistys voittaa tämänkaltaiset provokaatiot.

    • Ulostekopyhyydestä

      Se on kuin käytöskukkanen, joka kukkii, muttei tuota hedelmää.

    • Kansanp

      Suomessa eliitti ja päättäjät tekevät täysin omavaltaisia päätöksiä nimetessään toimintaansa kritisoivaa vihapuhujaksi. Vihapuhetta ei ole lakitekstissä mitenkään määritelty. Kun joku, varsinkin ministeri huomaa että on joutunut silmätikuksi tekojensa takia, on asian julkaiseminen hänen mielestään määriteltävä vihapuheeksi. Jopa poliisistakin erotettiin parin sadan konstaapelin tiimi metsästämään vihapuhetta. Poliisille olisi tästä ryhmästä apua oikeiden rikosten selvittämiseen ja unohdettava turha vihapuheenmetsästys. Median ja kansalaisten vaientaminen tulee täysin lopettaa. Kuitenkin suomessa on sananvapaus, mikään ei saa mennä sananvapauden edelle. Mediankin on pystyttävä arvostelemaan päättäjien tekemiä päätöksiä. Pitää myös tuoda esille miten nykyinen hallitus salaa jopa eduskunnalta tekemisensä. Suomen kansallisomaisuuden yhtiöittäminen ja myyminen on lopetettava sekä jonkun tutkivan toimittajan on uskallettava paljastaa yleiseen tietoon väärinkäytökset. Pitää muistaa suomen kansaa kun äänestää.

    • yuikjhvbnkjhgiuytyuiu

      Kiitos erittäin hyvästä ja asiallisesta kirjoituksesta kirjoittaja, Kansanp. Olen koko ajan ihmetellyt miten kansa hyväksyy meillä kaiken, jopa sananvapauteen liittyvän oikeuden, pois ottamisen. Suomi mainostaa olevan demokraattinen maa, onko se sitä, jos jatkuvasti asetetaan oman kansalaisille rajoituksia. Poliittinen henkilöstö antaa ohjeita mitä saa sanoa, ja mitä ei.

    • yuiokjhgvbnmkjhggghj

      "Ei kukaan ole kieltänyt olemaan eri mieltä tai rajoittanut kannanottoja. Joka muuta väittää, haluaa marttyyriksi." osalainaus


      Ylläoleva kirjoittaja on selvästi ajasta jäljessä. Lehdistöä yksistään jo rajoitetaan tietyistä kannanotoista varsinkin jos kirjoitus pitää sisällään eriäviä mielipiteitä tiettyyn kansanryhmään. Katso tv-mainos Agains Hate käy myös oikeusministeriöin sivuilla lukemassa asiasta lisää.

    • yuikjhbnmkjhgguiuytrtyui

      Miten toimitaan tässä käräytys ilmiannossa, jos on vastassa sana vastaan sana? Kumman puolelle oikeus kallistuu? Miten poliisien aika tulee riittämään kun nyt on jo tilanne, että osa tehtävistä hyllytetään.

      • Hypyä

        Ei mitenkään. "Vihapuhe." Piti oikein etsiä tuota sanaa, enkä löytäny Suomen lainsäädännöista moista sanahirviötä?"
        https://www.finlex.fi/fi/.
        Se siitä.


    • yuiolkjhgvbnkjhgiuytyui

      Ilmeisesti poliittinen taho on itse keksinyt tämän vihapuhe ilmiön. Ja arvata saattaa kuka on tämän rasismi nimen keksinyt. Minä koen että suoranaista rasismia jättää vanhukset heitteille hyvinvointi yhteiskunnassa. Jokainen meistä vanhenee ja tarvitsee hyvää hoitoa.

    • tyuikjhgvbnkjhgiuyttyui

      Liika on aina liikaa. Tässä asiassa on nyt menty äärimmäisyyteen. Johtuu varmaan osin Oulussa syntyneestä ikävästä tilanteesta. Ihmiset jotka joutuvat kokemaan oman lapsen puolesta pelkoa, ja on ehkä kokenut myös tragedian joka saa tunteet kuohumaan, on myös ymmärrettävää. Valitettavaa että se koskee myös syyttömiä ihmisiä. Suuttuessa ihminen ei aina tunnekohun keskellä voi hallita täysin tunteitaan. Kun ihmisiä autetaan kaikin tavoin, on vaikea ymmärtää, että kiitos siitä on lapsiin kohdistuva rikos. Agains Hate ei tuo konkreettista apua tilanteeseen, vaikka sillä pyritään sulkemaan suut suppuun.

    • Hehhehh

      Siinä videolla, taisi olla sen näyttelijän paras roolisuoritus!

      • Suuruonan

      • Sananvapaus
        Suuruonan kirjoitti:

        Peukutuksista näkee mitä mieltä kansa moisesta sananrajoittamisesta on.
        https://www.youtube.com/watch?v=IOJcI_Qt2HA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1uhOBQvNnd9UT3E81jHNmiOk5nFUQBJJUTz0TM1YcYLMuhmsxEFTQsjAE
        Varmaan häpeissään kohta poistavat koko videon? ??

        Kommentointi poistettu, tuliko vääriä mielipiteitä?


      • hermannihumanisti

      • Hypyä

      • Againt

        Siinä kun täällä kitistään sananvapauden puutteesta kannattaisi tutustua tilanteeseen vaikkapa vain naapurimaassa. Melkoisen vapaasti täällä Suomessa saa kaikenlaista paskaa suoltaa ihan mistä tahansa ja ja missä mediassa vain ennen kuin joku ”virallinen taho” ottaa asiakseen tarttua siihen; jos silloinkaan. Ja se muuten on ”against” på svenska.


    • yuiolkjhgfghjjhgfghjklk

      "Ei ollu vihapuheen ilmianto sivut nämä, ei. "osalainaus


      Lue ajatuksen kanssa ja katso vielä tv-mainos, niin ehkä ymmärrät, tämä on juuri sitä, joka liittyy ilmiantoon puolin ja toisin.

      • Hypyä

        Etsi Suomen laista pykälä, tai asetus jossa vihapuhe mainitaan. Kun löydät, niin viitsisikö vinkata tännekkin?


    • yuiokjhgghjkkjhbvbn

      ”against” på svenska. "

      Sorry nou Sverige!

      På English.

    • japiste

      Vihapuheet kristittyjä kohtaan on loputtava jokaisessa puheessa.

    • tyuikjhgvbnkjhgffgituyt

      Minusta kristittyjen nimittely täyttää kyllä loukkaavan puolen, mutta näistä ei kukaan vaadi nollatoleranssia. Tuliko nyt vääräuskoisuus vastaan, vai mistä johtuu? Aina on myös vastakkain asettelua.

    • wnpousawehjkloiyt

      Meno on kuin entisessä Neuvostoliitossa vai onko Pohjois-Korea lähempänä.

      • Tähänontultu

        Oppi otettu DDR:n Stasista..


      • Onkohan

        Ehkä pohjois-karjala on parempi sananvapaus?


      • Onkohan
        Onkohan kirjoitti:

        Ehkä pohjois-karjala on parempi sananvapaus?

        Oho, tuli näppäimistö virhe, ehkä pohjois-koreassa on parempi sananvapaus!


    • tyujhgvbnbcewertyu

      Niin onhan näitä oppi-isiä ollut monessakin eri maassa. Ehkä on tullut liikaa poskisuudelmia mama Merkelin kanssa, häntä kun saa kiittää koko Eurooppa tästä vallitsevasta tilanteesta.

    • rtyujhgfvbnkjhgyuioiuyt

      Ehkä Häkkänen voisi julkisesti kertoa lisää tästä vihapuheesta, vaikka selkokielellä TV-ykkösellä. Sipilä sitten jatkaa kertomusta nollatoleranssilla lisää. Orpo sitten lisää vielä, yhteisen hyvän ja hyvinvoinnin puolesta. Soini sitten kertoo pappien pahoista teoista, tällä kertaa kohteena nunnat, ei lapset. Tässä viikon uutiset.

    • Dnskkdkfkfå

      Miten tämä persujen vinkuminen liittyy Kemiin?

    • tyujhgvbnhgfgjhgfiuytyu

      Oikeusministeriön tiedotteet koskevat myös Kemin kaupunkia, ihan vaan tiedoksi.

    • tyuikjhgvbnkjhgfgtrewer

      Kyllä moni ymmärtää ilman mainosta ja urkkijat olalla kampanjaa, mikä on sopivaa ja missä raja kulkee. Se että toreilla laitetaan suut suppuun, ei takaa sitä mitä puhutaan pirteissä.

      • Onaikoihineletty

        Siellä pirteissä kun puhutaan, niin joku seurueesta alkaa epäillä että "onkohan Tuo niitä ohranoita."


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      170
      3400
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2822
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2692
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2157
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1997
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1617
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1595
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1538
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1409
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1301
    Aihe