Havainnot eivät tue evoluutioteoriaa

Evoluutioteoria on hypoteettinen ajatusrakennelma, eli se on ihmisen kehittämä teoreettinen malli, joka yrittää selittää elämän monimuotoisuutta maapallolla. Tälle tasolle se jääkin, koska evoluutioteorialle ei löydy ainuttakaan tieteellistä todistetta eli havaintoihin perustuvaa esimerkkiä. Ohessa merkittävimpiä tosiasioita, jotka paljastavat evoluutioteorian heikkoudet.

1. Elottomasta luonnosta ei ole koskaan havaittu syntyvän elämää. Elämää on havaittu syntyvän vain elävästä. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset yrittävät uskoa, että elämä voisi itsestään kehittyä elottomasta luonnosta. Koska evoluutioteoria ei saa tähän kysymykseen tukea havainnoidusta maailmasta, tarkoittaa se, ettei evoluutioteorialle löydy tieteellisiä todisteita.

2. Satunnaiset mutaatiot eivät ole koskaan johtaneet kehitykseen. Tiede ei tunne ainuttakaan tapausta, jossa satunnaiset virheet olisivat johtaneet uusiin rakenteisiin tai toimintoihin jonkin eliön kohdalla. Jos uusia rakenteita tai toiminnallisuutta on havaittu, on se perustunut olemassaolevan biologisen informaation säätelyyn (aktivointiin) tai sen kopiointiin (polyploidien eliöiden hallitut geeniduplikaatiot). Geenin duplikaattia ei eliö ota käyttöön ilman tarkkaa epigeneettistä kontrollia.

3. Mikään eliöryhmä ei ole koskaan muuttunut toiseksi eliöryhmäksi. Koiraeläimet tuottavat vain koiraeläimiä, kissaeläimet kissaeläimiä jne. Jälkikasvu ei koskaan ole edeltäjiään kehittyneempi. Itseasiassa jälkikasvulla on heikompi geneettinen monimuotoisuus kuin edeltäjillään, koska mutaatiot johtavat geenivirheisiin ja informaatiokatoon. Mitä enemmän eliöryhmän sisällä tapahtuu muuntelua, sitä heikommaksi käy eliön geeniperimä. Ilmiön voi havaita myös rodunjalostuksessa esim. koirien tai kissojen kohdalla. Ns. lajiutuminen on vain epigeneettistä varioitumista eli muuntelua. Uusi laji ei ole koskaan edeltäjäänsä kehittyneempi. Päinvastoin. Hyvä esimerkki ovat ns. darwininsirkut, joiden muuntelun on tutkitusti todettu johtuvan epigeneettisistä mekanismeista. Geenimutaatioita on kuitenkin tapahtunut, mutta niillä ei ole ollut yhteyttä havaittuihin muutoksiin fenotyypissä. Geenimutaatiot ovat suurimmaksi osaksi geenivirheitä, jotka rappeuttavat eliön genomia. Mekanismit ovat jo pitkälti vakavasti otettavan tieteen tiedossa. Ns. copy number variation on viimeaikaisissa tutkimuksissa yhdistetty mm. lyhentyneisiin elinaikoihin. (Hakusanat: copy number variations lifespan).

4. Adaptoituminen ei ole evoluutiota. Adaptoituminen perustuu aina olemassaolevan informaation epigeneettiseen säätelyyn ja ohjaukseen. DNA ei sanele ominaisuuksia eikä DNA ole kohtalosi. Voimme itse vaikuttaa siihen, miten solumme hyödyntävät DNA:ta ja kuinka tehokkaasti vialliset DNA-jaksot vaimennetaan. Adaptoitumisessa epigeneettiset informaatioprofiilit kokevat modifikaatioita, mikä tutkitusti johtaa mutaatioihin DNA:ssa. Adaptoituminen siis nopeuttaa geneettistä rappeutumista.

Evoluutiolle ei siis ole tiedossa minkäänlaista mekanismia. Sen sijaan geneettisen rappeutumisen mekanismit ovat jo varsin hyvin tiedossa. Geneettistä rappeutumista todistavat mm. ihmisen genomin yli 628000 sairauksiin yhdistettyä geenivirhettä. Määrä kasvaa vuosittain kymmenillätuhansilla. Viiden vuoden kuluttua ihmisen genomin sairauksiin liitettyjen haitallisten geenivirheiden määrä on hyvin lähellä miljoonaa. Mutta tiede ei tunne hyödyllisiä geenivirheitä. Evoluutioteoria on ateistien rakentama hypoteettinen ajatuskyhäelmä, jolla pyritään sulkemaan Jumala, suunnittelija ja Luoja pois. Se on Jumalaa vastaan kapinoivan ihmisen kiero yritys johtaa ihmisiä harhaan. Älkää siis eksykö, ajattelevat ihmiset.

89

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaaOnVanha

      1. Luulisi vuosikausia evoluutioteoriaa kaataneen huippuasiantuntijan tietävän, ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan.

      Tuon aivopierun jälkeen lopetin lukemisen, koska tulossa olisi pelkkää kreationistista saarnaa. Olet taantunut pahasti siitä, kun vielä laitoit oikeita tutkimuksia satuilujesi liitteeksi. Nyt ne puuttuvat ja varmaan siksi, että joka ikinen kerta sinut saatiin kiinni tutkimustyulosten vääristelystä.

      1. Täydellisiä välmuotofossiilisarjoja on löydetty.
      2. Maan eliöstö on muuttunut useita kertoja maailmanhistorian aikana. Paleontologian todisteet ovat kiistattomat.
      3. Eliömaantiede osoittaa, että samantyyppisissä ekolokeroissa eri mantereilla on kehittynyt aivan omalaatuisensa eliöstö.
      4. Eristyneisiin ekosysteemeihin on kehittynyt endeemisiä lajeja.
      5. Meillä ja simpansseilla on täsmälleen samoja retrovirusten pätkiä täsmälleen samoissa kohdissa genomia. Minkä kaukaisempi sukulaisuus, sitä vähemmän retroviruspätkät täsmäävät.
      6. Kaikilla Hominidae heimon lajeilla on täsmälleen sama geenivirhe, joka estää muuten valmiin C-vitamiiniprosessin toimimisen. Millään muulla lajilla 4500 nisäkkäästä kyseistä virhettä ei ole.
      7. Kirahvin kurkunpäähermo kiertää n. 4 m aortan ympäri, kuten kaloilla kiduskaaren ympäri, josta aortta on maaeläimille kehittynyt.
      8. Afrikasta on löytynyt heidelbergin ihmisen ja sapiensin välimuotoja kun taas Euroopasta on löydetty neandertalin ja sapiensin välimuotoja.
      10. yksisoluinen levä on muuttunut aidosti monisoluiseksi labrassa, vaikka sinä muuta olet yrittänyt inttää. Se on jatkanut uudenlaista elinkiertoaan pysyen monisoluisena.

      Tässä vähän alkuun purtavaa.

      Maailma ei ole 6000 vuotta vanha. Ajattelevat ihmiset eivät usko satuihin.

      • ghjkkghk

        Tarkoitat huippuvalehtelijoita joihin sinä uskot. Ei ole kehittynyt mitään uusia lajeja. Ei ole mitään välimuotoja löytynyt. Kiusallisia evoluutioon uskovien huijauksia sitäkin enemmän.


      • Et esittänyt ainuttakaan tieteellistä HAVAINTOA evoluutioteorialle. Pelkkiä oletuksia. Kovin tyypillistä.


      • vanhus

        Ei tullut mitään todistettaettä solu olisi tyhjästä syntynyt, Solun jakautumi nen on tiettu asia ja siitähän tositeena sinä. Mutta sinun syntymiseksi tarvittiin ulkopuolelta solu joka jakautui. Näin se vain memee väittäkä mitä haluatte


      • //Millään muulla lajilla 4500 nisäkkäästä kyseistä virhettä ei ole.//

        Kyseinen GULO-jakso on vain 68 prosenttisesti samanlainen ihmisen ja simpanssin välillä. Gorillan kanssa on hieman korkeampi yhtenevyys, eli 73%

        Saman GULO-jaksossa olevan virheen takia C-vitamiinia eivät pysty syntetisoimaan mm. marsut ja jotkut lepakot.


      • //yksisoluinen levä on muuttunut aidosti monisoluiseksi labrassa, vaikka sinä muuta olet yrittänyt inttää. Se on jatkanut uudenlaista elinkiertoaan pysyen monisoluisena. //

        Tapahtumalla ei ole mitään tekemistä aidon monisoluisuuden kanssa, jossa solut ovat erilaistuneet omiin tehtäviinsä.

        Toistat samoja valheita vuodesta toiseen.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Et esittänyt ainuttakaan tieteellistä HAVAINTOA evoluutioteorialle. Pelkkiä oletuksia. Kovin tyypillistä.

        Minä tässä juuri laitoin sinulle kohdan kirjasta, jossa hyödyllisiä mutaatioita ihmisellä lueteltiin...Voihan sitä aina 'väittää' ettei niitä ole, kreationistisen denialismin hengessä. Eivät ne sillä katoa...


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Et esittänyt ainuttakaan tieteellistä HAVAINTOA evoluutioteorialle. Pelkkiä oletuksia. Kovin tyypillistä.

        argumenttisi kumottiin perinpohjaisesti heti alussa. taidat pitää siitä että paapatuksesi kumotaan välittömästi? Nautitko siitä että paljastut valehteliaksi?


      • ghjkkghk
        ravenlored kirjoitti:

        argumenttisi kumottiin perinpohjaisesti heti alussa. taidat pitää siitä että paapatuksesi kumotaan välittömästi? Nautitko siitä että paljastut valehteliaksi?

        Kerro miten elämä synnyttää itse itsensä meren pohjassa äläkä vikise?


      • MaaOnVanha
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Et esittänyt ainuttakaan tieteellistä HAVAINTOA evoluutioteorialle. Pelkkiä oletuksia. Kovin tyypillistä.

        Valaan siirtymäfossiilisto on kiistatta tieteellinen havainto ja samoin nykyihmisen ja edeltäjän välimuodot. Levien muutos monisoluisiksi todennettiin labrassa. Tutkijoiden mukaan kyseessä oli aito monisoluisuus ja kokonaan uudenlainen elinkierto. Kaikkien Hominidae heimon lajien sama geenivirhe on tieteellinen havainto, kuten myös kirahvin kaulahermo. Marsujen C-vitamiinin tuotantoon vaikuttava geenivirhe on eri kuin Hominidae heimon. Endeemiset lajit ja eliömaantiede perustuvat tieteellisiin havaintoihin.

        Väitteeni perustuivat sellaisiin tutkijoihin kuin Gould, Coyne, Stringer, Wilson, Wagner ym. Jostain kumman syystä heitä pidetään jonkin verran tieteellisesti ansioituneempina kuin 6000 vuotta vanhaan maailmaan uskovaa peruskoulunopettajaa.

        Ps. Viljelymaississa on vieläkin viisi geeniä, joita maissin villimuodossa ei ole. Ja joku väittää,ettei uutta informaatiota synny.


      • vanhus
        ghjkkghk kirjoitti:

        Tarkoitat huippuvalehtelijoita joihin sinä uskot. Ei ole kehittynyt mitään uusia lajeja. Ei ole mitään välimuotoja löytynyt. Kiusallisia evoluutioon uskovien huijauksia sitäkin enemmän.

        Nykyisen tietämyksen mukaan ihmisen ja apinoiden väliltä ei löydy sellaisia yhtäläisyyksiiä että ne olisivat samaa lajia


      • vanhus
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        //yksisoluinen levä on muuttunut aidosti monisoluiseksi labrassa, vaikka sinä muuta olet yrittänyt inttää. Se on jatkanut uudenlaista elinkiertoaan pysyen monisoluisena. //

        Tapahtumalla ei ole mitään tekemistä aidon monisoluisuuden kanssa, jossa solut ovat erilaistuneet omiin tehtäviinsä.

        Toistat samoja valheita vuodesta toiseen.

        Onhan sitä tutkittu voisiko kasvattaa vaikka raaja, mutta ei ole onnistuttu, Joitain pieni korjauksia on saatu aikaan kasvattamalla, mutta niistä soluista puuttuu muisti , vaikka ottaa sormen ei kasva uutta sormea


      • a.j.k
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Et esittänyt ainuttakaan tieteellistä HAVAINTOA evoluutioteorialle. Pelkkiä oletuksia. Kovin tyypillistä.

        ihmislajiin johtanut evoluutioprosessi. runsain määrin fossiilitodisteita eri ihmislajeista.

        luomistodiste= eeposmainen kirja mikä on monilta osin kooste vanhempien korkeakulttuurien mytologioista ja tarustoista.

        hieman ontuva vastakkainasettelu?


      • ghjkkghk kirjoitti:

        Kerro miten elämä synnyttää itse itsensä meren pohjassa äläkä vikise?

        en minä tiedä. Onko tämä se syy kutsua juutalaiszombie apuun täyttämään aukon? Voisiko tyhmempää argumenttia ollakkaan kuin gdi argumentti...


      • vanhus kirjoitti:

        Onhan sitä tutkittu voisiko kasvattaa vaikka raaja, mutta ei ole onnistuttu, Joitain pieni korjauksia on saatu aikaan kasvattamalla, mutta niistä soluista puuttuu muisti , vaikka ottaa sormen ei kasva uutta sormea

        Kyllä herätyskokouksissa on kasvanut raajoja. Erityisesti pimeimmässä Afrikassa on tällaista tapahtunut lukutaidottomille.


      • kohek
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Kyllä herätyskokouksissa on kasvanut raajoja. Erityisesti pimeimmässä Afrikassa on tällaista tapahtunut lukutaidottomille.

        Evoluution mukaan kenellekään ei ole kasvanut raajoja. Olemme siis raajattomia.


      • fhdfh

        Viilattuja 'välimuotoja' on löydetty, niitä sanotaan huijaukseksi.


    • JaSittenNäyttöä

      Löydät varmaan tieteellistä referenssiä väiteillesi. Kreationistien sivustoja, kuten omaa blogiasi, ei pidetä tieteellisinä.

      DNA ei sanele ominaisuuksia, mutta viljellyllä maissilla on yhä 5 geeniä, joita villimaissilla ei ole. Mikään epigenetiikka ei muuta villimaissia viljelymaissiksi. Kirjoitat uskonnollista roskaa.


      • https://www.sciencedaily.com/releases/2017/05/170531103322.htm

        Mm. puuvillasta voidaan jalostaa epigeneettisillä menetelmillä kestäviä ja toimivia lajikkeita. Menetelmä on ekologisesti kestävämpi kuin perinteinen jalostus tai geenimanipulointi, koska se minimoi genomin virheet. Jonkin verran niitä väkisin tulee, aivan kuten luonnossakin adaptoitumisen yhteydessä.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        https://www.sciencedaily.com/releases/2017/05/170531103322.htm

        Mm. puuvillasta voidaan jalostaa epigeneettisillä menetelmillä kestäviä ja toimivia lajikkeita. Menetelmä on ekologisesti kestävämpi kuin perinteinen jalostus tai geenimanipulointi, koska se minimoi genomin virheet. Jonkin verran niitä väkisin tulee, aivan kuten luonnossakin adaptoitumisen yhteydessä.

        ja tämä taas eroaa survival of fittest periaatteesta jollaintapaa, muuntelusta valitaan variaatiot joiden ominaisuudet ovat suotuisia, ja aikaamyöden lajia ei edes tunnista alkuperäisestä kuten maissin, riisin, banaanin, ja lukemattomien muiden kasvien kanssa on tapahtunut. Saman tapahtumaketjun voimme havaita vaikkapa ihmislajista viimeisen 5 miljoonan vuoden aikana kun tämä laji muodostui lajiksi joka nyttemmin tunnetaan yhtenä isoihin apinoihin kuuluvaksi kädelliseksi nisäkääksi...


      • MaaaOnVanha
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Kommenttisi osoittaa totaalisen ymmärtämättömyytesi siitä, miten solun mekanismit toimivat ja mihin muuntelu perustuu. Epigenetiikkaa käytetään kasvien jalostuksessa päivä päivältä enemmän ja aiheesta löytyy paljon tutkimustietoa.

        https://www.researchgate.net/publication/200159696_Epigenetic_mechanisms_in_plants_and_their_implications_in_plant_breeding

        Hakusanat: epigenetics in plant breeding

        Uskon tietäväni kasvijalostuksesta joltisenkin paljon sinua enemmän. Toki epigeneesi vaikuttaa, mutta ei mitään sellaista, johon genomi ei anna mahdollisuutta. Epigenetiikka toimii sekä kasvijalostuksessa, että evoluutiota eteenpäin vievänä voimana. Epigenetiikka ei mitenkään kyseenalaista evoluutiota, päin vastoin.


      • vanhus
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Kommenttisi osoittaa totaalisen ymmärtämättömyytesi siitä, miten solun mekanismit toimivat ja mihin muuntelu perustuu. Epigenetiikkaa käytetään kasvien jalostuksessa päivä päivältä enemmän ja aiheesta löytyy paljon tutkimustietoa.

        https://www.researchgate.net/publication/200159696_Epigenetic_mechanisms_in_plants_and_their_implications_in_plant_breeding

        Hakusanat: epigenetics in plant breeding

        Kasvikunta ja eläinkunta eroavat melkoisesti. Jos kartkasen sinun käden ei kasva uutta kättä, mutta katkasen vaikka kuusen latvan niin se kasvattaa oksasta uuden latvan. Minulla on näyttö Joku varasti joulukuusen ja jäi metsinen kanto, nyt siitä kannosta on kasvanut 15 metrinen kuusi ja jopa suora, pieri nystyrä on karkasukohdassa


    • Kun on ne fossiilit. Ne muuten ei ole mitään mutakakkuja.

      • fghfghfg

        Fossiilit todistavat vedenpaisumuksen.


    • ghjkkghk

      Wiki: 'Erittäin korkeaenergiaisen kemian on ajateltu tuottaneen itsereplikoituvan molekyylin noin 4 miljardia vuotta sitten'.
      'On ajateltu' tarkoittaa että uskotaan mitä mieli tekee uskoa.

      Wiki: 'Alkukopioituja on hypoteettinen itsereplikoituva molekyyli tai molekyylijoukko, josta elämän väitetään saaneen alkunsa...'
      Tosi hypoteettinen onkin koska siitä on kehittynyt oma uskontonsa.

      '...elämän väitetään...'
      Ja taas vain väitetään ilman mitään todisteita.

      • fgdfgfh

        Kreationismilla ei ole mitään todisteita, koska kreationismi ei ole totta.


    • Uyrfgh

      Havainnot eivät myöskään tue sitä, että on olemassa persoonallinen Jumala, joka tuomitsee ihmisiä kuolemanjälkeiseen helvettiin. Sen sijaan tutkimusta tehdään edelleen evoluution mekanismeista ja voidaan todeta, että sienet ovat sisaruksiamme.


      "Sponges are the sister group to all other extant animal lineages."

      https://www.sciencedaily.com/releases/2019/02/190207102602.htm

      • ghjkkghk

        Koko maailma ja elämä on todiste Jumalasta ja Jumalan luomistyöstä. Evoluutiosta ei ole mitään havaintoa.


      • Uyrfgh
        ghjkkghk kirjoitti:

        Koko maailma ja elämä on todiste Jumalasta ja Jumalan luomistyöstä. Evoluutiosta ei ole mitään havaintoa.

        Voidaan toki kutsua jumalaksi sitä voimaa, joka tämän kaiken on kasannut. Sen sijaan uskovien Jumala, jolle on annettu erilaisia luonteenpiirteitä, on ihmisaivojen tuotos.


      • ghjkkghk
        Uyrfgh kirjoitti:

        Voidaan toki kutsua jumalaksi sitä voimaa, joka tämän kaiken on kasannut. Sen sijaan uskovien Jumala, jolle on annettu erilaisia luonteenpiirteitä, on ihmisaivojen tuotos.

        Evoluutioteoria on ihmisaivojen tuotos mutta senkin takana on Jumalan vastustaja.


      • Ei.luotu.eikirj
        ghjkkghk kirjoitti:

        Evoluutioteoria on ihmisaivojen tuotos mutta senkin takana on Jumalan vastustaja.

        Miten voi vastustaa sellaista mitä ei ole olemassa? En minä ainakaan haaskaa aikaani vastustamalla olemattomia asioita.


      • dfhdghfgj
        ghjkkghk kirjoitti:

        Koko maailma ja elämä on todiste Jumalasta ja Jumalan luomistyöstä. Evoluutiosta ei ole mitään havaintoa.

        Koko maailman ja elämän tai minkään muunkaan todisteiden joukossa ei ole todisteita Jumalasta ja luomistyöstä. Evoluutiosta on pelkästään havaintoja.


      • Uyrfgh kirjoitti:

        Voidaan toki kutsua jumalaksi sitä voimaa, joka tämän kaiken on kasannut. Sen sijaan uskovien Jumala, jolle on annettu erilaisia luonteenpiirteitä, on ihmisaivojen tuotos.

        Jokainen uskova antaa Jumalalle omia luonteenpiirteitään, jotka ihmeellisellä tavalla löytyvät aina myös Raamatun lehdiltä.


      • sdsdffs
        Ei.luotu.eikirj kirjoitti:

        Miten voi vastustaa sellaista mitä ei ole olemassa? En minä ainakaan haaskaa aikaani vastustamalla olemattomia asioita.

        Ethän sinä vastusta olematonta vaan sinä uskot olemattomaan evoluutioon. Olet olemattoman paras kaveri.


    • tieteenharrastaja

      Aloitit ihan oikein:

      "..se on ihmisen kehittämä teoreettinen malli, joka yrittää selittää elämän monimuotoisuutta maapallolla."

      Sitten unohdit, mitä teoria selittää eikä vain yritä. Havaintoja elämän monimuotoisuudesta.

    • >se on ihmisen kehittämä teoreettinen malli

      Jaa. Onkos muidenkin elämänmuotojen kehittämiä teorioita sitten olemassa? Tai edes tunnettuja ajatuksia?

    • iuhdhksk

      Tässä hyvä artikkeli kvanttivaikutuksista elämän kehitykseen. Olethan huomioinut kaikki tekijät, kun lyttäät evoluution.


      https://www.psychologytoday.com/us/blog/theory-knowledge/201901/quantum-mechanics-and-you

    • Evonkaatoatusinatavarana

      Donkey Hot-palkinto on täten myönnetty Tomille.
      Ja vieläpä alkuvuodesta.
      Mihin kerkiääkään jos elää saa...

    • a.j.k

      evoluutio ei ole hypoteettinen ajatusrakennelma vaan se selittää lajiutumisen, lajien synnyn joka taas on luonnossa havaittava ilmiö.

      Hyvin samankaltainen tilanne kun yrittäisit kiistää painovoiman olemassaolon sillä verukkeella että painovoimankin olemuksessa on yksityiskohtia joiden mekanismeja ei vielä ymmärretä.

      • ghjkkghk

        Lajiutuminen tarkoittaa sitä että kukin laji pysyy samana lajina.


    • EvoluutiPelittää

      Taas pyyhittiin ROT:lla pöytää. Evoluutiosta on rynsaasti näyttöä ja evoluutiolle on aivan varmasti osoitettu toimiva mekanismi. Ei se uskonnollisella inkutuksella muuksi muutu.

      • ghjkkghk

        Evoluutiolla pyyhittiin taas pöytiä, evoluutiosta ei mitään todistetta mutta Jumalan luomasta maailmasta on paljon todisteita.


    • zab

      Paljon kuluu rahaa joutavaan evoluutiotutkimiseen koska evoluutiota ei tapahdu.

      • EvoluutioOnIlmeinen

        Tietenkin tapahtuu ja kuten MaaOnVanha totesi, todisteita on eri valtava määrä ja suurelta osin vielä toisistaan riippumattomia. Evoluutio on luonnossa tapahtuva prosessi, jonka luontoa tutkineet ovat havainneet jo ainakin Aristoteleen päivistä lähtien. Darwin mainitsee lajien synnyn ensimmäisessä luvussa yli 20 se aikaista luonnontutkijaa, jotka olivat kirjoituksissaan huomioineet evoluution.


      • kgjthernm
        EvoluutioOnIlmeinen kirjoitti:

        Tietenkin tapahtuu ja kuten MaaOnVanha totesi, todisteita on eri valtava määrä ja suurelta osin vielä toisistaan riippumattomia. Evoluutio on luonnossa tapahtuva prosessi, jonka luontoa tutkineet ovat havainneet jo ainakin Aristoteleen päivistä lähtien. Darwin mainitsee lajien synnyn ensimmäisessä luvussa yli 20 se aikaista luonnontutkijaa, jotka olivat kirjoituksissaan huomioineet evoluution.

        Tottakai maa on vanha, se on noin 6000 vuotta. Se on pelkkä mielikuvitusprosessi evoluution todistajien päässä. Muhametti ja hänen seuraajansa huomioi allahin eikä se todista allahin olemassaoloa.


      • TieteenTodistus
        kgjthernm kirjoitti:

        Tottakai maa on vanha, se on noin 6000 vuotta. Se on pelkkä mielikuvitusprosessi evoluution todistajien päässä. Muhametti ja hänen seuraajansa huomioi allahin eikä se todista allahin olemassaoloa.

        Maa on siis 6000 vuotta, mutta Lappajärven kraateri 77 miljoonaa vuotta, Alaskasta jään alta löydetyt kasvit 40 000 vuotta ja Suomen vanhin asutuskin lähes 11 000 vuotta. Näetkö mitään ristiriitaa?


      • ghjkkhjmn
        TieteenTodistus kirjoitti:

        Maa on siis 6000 vuotta, mutta Lappajärven kraateri 77 miljoonaa vuotta, Alaskasta jään alta löydetyt kasvit 40 000 vuotta ja Suomen vanhin asutuskin lähes 11 000 vuotta. Näetkö mitään ristiriitaa?

        Satuselityksiin ei kannata uskoa vaikka siinä olisi kuinka monta miljoonaa vuotta.


      • M-O-V
        ghjkkhjmn kirjoitti:

        Satuselityksiin ei kannata uskoa vaikka siinä olisi kuinka monta miljoonaa vuotta.

        En uskokaan kreationistien satuja, mutta toisistaan riippumattomilla tieteellisillä menetelmillä tehtyihin iänmäärityksiin uskon kyllä.

        On jotenkin säälittävää nähdä, kuinka kreationistien täytyy kerta toisensa jälkeen kieltää tieteelliset faktat. Maailmankuvanne on keskiaikaisen ihmisen maailmankuva, vaikka teitä' ympäröivät kaikkialla nykytieteen mahdollistamat innovaatiot. Sama fysiikka, joka mahdollistaa tietokoneesi toiminnan, on perusteena useimmissa iänmäärityksissä. Fysiikan teorioiden toimivuudesta on massiivinen näyttö, mutta sekin teidän on pakko kiistää.


      • fddfgdf
        M-O-V kirjoitti:

        En uskokaan kreationistien satuja, mutta toisistaan riippumattomilla tieteellisillä menetelmillä tehtyihin iänmäärityksiin uskon kyllä.

        On jotenkin säälittävää nähdä, kuinka kreationistien täytyy kerta toisensa jälkeen kieltää tieteelliset faktat. Maailmankuvanne on keskiaikaisen ihmisen maailmankuva, vaikka teitä' ympäröivät kaikkialla nykytieteen mahdollistamat innovaatiot. Sama fysiikka, joka mahdollistaa tietokoneesi toiminnan, on perusteena useimmissa iänmäärityksissä. Fysiikan teorioiden toimivuudesta on massiivinen näyttö, mutta sekin teidän on pakko kiistää.

        Sellaista käsitettä kuin tieteellinen fakta käyttää yleensä vain huijarit. Fakta on vain fakta.


    • Höpö, höpö..
      . "Elottomasta luonnosta ei ole koskaan havaittu syntyvän elämää. Elämää on havaittu syntyvän vain elävästä. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset yrittävät uskoa, että elämä voisi itsestään kehittyä elottomasta luonnosta. Koska evoluutioteoria ei saa tähän kysymykseen tukea havainnoidusta maailmasta, tarkoittaa se, ettei evoluutioteorialle löydy tieteellisiä todisteita."

      Koska jumalan luomisesta ihmeen kautta ei ole ainuttakaan todistetta ja yecn aikaskaala on vängetty väkisin raamatun muutaman värssyn pohjalta, kreationismi painii edelleen naurettavan pseudotieteen sarjassa, se ei ole koskaan pystynyt haastamaan luonnontieteitä luonnon mekanismien kuvailemisessa.

      • jdsfskhk

        Ei Jumala luonut minkään ihmeen kautta luonut vaan Sanansa Voimalla. Siitä on maailma ja elämä todisteena. Kiellätkö maailman ja elämän olemassaolon?

        Evoluution todistajat tarvitsee avukseen aina tuon tiede-epäjumalansa, se on heidän auktoriteettinsä. Sitähän korjataan jatkuvasti kun se ei koskaan ole oikeassa.


      • jdsfskhk kirjoitti:

        Ei Jumala luonut minkään ihmeen kautta luonut vaan Sanansa Voimalla. Siitä on maailma ja elämä todisteena. Kiellätkö maailman ja elämän olemassaolon?

        Evoluution todistajat tarvitsee avukseen aina tuon tiede-epäjumalansa, se on heidän auktoriteettinsä. Sitähän korjataan jatkuvasti kun se ei koskaan ole oikeassa.

        Aii-van teräksistä järkeilyä: Koska on olemassa elämä ja maailma, se todistaa että kristinuskon jumala on luonut molemmat Sanallaan. Toivottavasti et koskaan joudu todistamaan mitään oikeudessa... 😃

        Jos meillä yhtäkkiä ei olisikaan tiedettä, joka ”ei koskaan ole oikeassa”, kuolisit todennäköisesti viimeistään muutamassa kuukaudessa ellet jopa päivissä nälkään, kylmään, tauteihin tai väkivaltaan vähän kuntotasostasi riippuen. Ymmärrän toki että menehtymisesi syy-yhteyksien ymmärtäminen ilman konkretiaa on sinulle ylivoimaisen vaikeaa.


      • Hyvä pointti tuokin. Aalto ja muut kreationistit kyllä jaksavat itkeä ettei elämän synnylle elottomasta ole ole tieteellisiä todisteita, mutta heitä ei lainkaan häiritse sellainen ettei elämän synnylle elottomasta heidän jumalansa taikomana ole tieteellistä todistetta, eikä sellaista myöskäään ole tulossa, ellei kosminen juutalaiszombi päätä tulla sellaista valvotuissa olosuhteissa tekemään, ja sitten toistamaan temppunsa muutaman sata kertaa.

        Kaksoistandardit, pah. Mitäs niistä. Tarkoitus pyhittää keinot.

        Ja mitäs siitä ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan lainkaan. Kyllä se sinne saadaan kuulumaan, kun tarpeeksi monesti valehdellaan. Natsien hyväksi havaitsema strategia, jota kreationistit tälläkin palstalla surutta hyödyntävät.

        Tomi Aalto tietää ihan varmasti ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan. Hänelle on se kerrotttu vuosien aikana monta monituista kertaa. Ei ole sattumaa että Aalto on jättänyt korjaukset huomiotta. Hän on tarkoituksellinen valehtelija, aivan kuten Joseph Goebbels: tietää valehtelevansa, mutta valehtelee silti, koska tarkoitus pyhittää keinot.

        Toivottavasti Tomin oppilaiden vanhemmat tietävät kuinka harhainen valehtelija heidän lapsillaan on.


      • bg-ope kirjoitti:

        Hyvä pointti tuokin. Aalto ja muut kreationistit kyllä jaksavat itkeä ettei elämän synnylle elottomasta ole ole tieteellisiä todisteita, mutta heitä ei lainkaan häiritse sellainen ettei elämän synnylle elottomasta heidän jumalansa taikomana ole tieteellistä todistetta, eikä sellaista myöskäään ole tulossa, ellei kosminen juutalaiszombi päätä tulla sellaista valvotuissa olosuhteissa tekemään, ja sitten toistamaan temppunsa muutaman sata kertaa.

        Kaksoistandardit, pah. Mitäs niistä. Tarkoitus pyhittää keinot.

        Ja mitäs siitä ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan lainkaan. Kyllä se sinne saadaan kuulumaan, kun tarpeeksi monesti valehdellaan. Natsien hyväksi havaitsema strategia, jota kreationistit tälläkin palstalla surutta hyödyntävät.

        Tomi Aalto tietää ihan varmasti ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan. Hänelle on se kerrotttu vuosien aikana monta monituista kertaa. Ei ole sattumaa että Aalto on jättänyt korjaukset huomiotta. Hän on tarkoituksellinen valehtelija, aivan kuten Joseph Goebbels: tietää valehtelevansa, mutta valehtelee silti, koska tarkoitus pyhittää keinot.

        Toivottavasti Tomin oppilaiden vanhemmat tietävät kuinka harhainen valehtelija heidän lapsillaan on.

        ...opettajana.


      • sfsffs
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Aii-van teräksistä järkeilyä: Koska on olemassa elämä ja maailma, se todistaa että kristinuskon jumala on luonut molemmat Sanallaan. Toivottavasti et koskaan joudu todistamaan mitään oikeudessa... 😃

        Jos meillä yhtäkkiä ei olisikaan tiedettä, joka ”ei koskaan ole oikeassa”, kuolisit todennäköisesti viimeistään muutamassa kuukaudessa ellet jopa päivissä nälkään, kylmään, tauteihin tai väkivaltaan vähän kuntotasostasi riippuen. Ymmärrän toki että menehtymisesi syy-yhteyksien ymmärtäminen ilman konkretiaa on sinulle ylivoimaisen vaikeaa.

        Evoluutio ei ole tiedettä vaan huuhaauskoa.
        Kyllä se ruoka kasvaa maassa ilman huijausevoluutiouskoa. En siis kuolisi nälkään.
        Osaan rakentaa taloja, en siis palellu.
        Taudit tulee ja taudit menee, en kuolisi tauteihin.

        Jokainen joutuu lopulta tuomiolle. Ne, jotka ei usko Jeesukseen niin niillä ei ole puolustajaa eli Pyhää Henkeä.

        Mutta mieti sitä vasta sitten.


      • sfsffs kirjoitti:

        Evoluutio ei ole tiedettä vaan huuhaauskoa.
        Kyllä se ruoka kasvaa maassa ilman huijausevoluutiouskoa. En siis kuolisi nälkään.
        Osaan rakentaa taloja, en siis palellu.
        Taudit tulee ja taudit menee, en kuolisi tauteihin.

        Jokainen joutuu lopulta tuomiolle. Ne, jotka ei usko Jeesukseen niin niillä ei ole puolustajaa eli Pyhää Henkeä.

        Mutta mieti sitä vasta sitten.

        Hehheh. Mitenkähän saisit pitää ruokasi, kun tuhannet aseistetut nälkäiset siitä kanssasi kilpailisivat. Millä lämmittäisit talosi, kun samoista puunpaloista (ja taloista) kilpailisivat ne samat tuhannet eikä sähköä enää olisi.

        Kyllä sinä kuolisit lähes varmasti ja pian, mutta olisipa sulla sentään se Pyhä henki sinua itseään vastaan puolustamassa kun kaikki muu on mennyttä.


      • dfgdggd
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Hehheh. Mitenkähän saisit pitää ruokasi, kun tuhannet aseistetut nälkäiset siitä kanssasi kilpailisivat. Millä lämmittäisit talosi, kun samoista puunpaloista (ja taloista) kilpailisivat ne samat tuhannet eikä sähköä enää olisi.

        Kyllä sinä kuolisit lähes varmasti ja pian, mutta olisipa sulla sentään se Pyhä henki sinua itseään vastaan puolustamassa kun kaikki muu on mennyttä.

        Ei näytä täällä olevan sellaista taistelua. Ehkä siellä peräörvelössä sitten on. Mutta siellähän asuukin pelkkiä evokkeja.


      • qwqweq
        bg-ope kirjoitti:

        Hyvä pointti tuokin. Aalto ja muut kreationistit kyllä jaksavat itkeä ettei elämän synnylle elottomasta ole ole tieteellisiä todisteita, mutta heitä ei lainkaan häiritse sellainen ettei elämän synnylle elottomasta heidän jumalansa taikomana ole tieteellistä todistetta, eikä sellaista myöskäään ole tulossa, ellei kosminen juutalaiszombi päätä tulla sellaista valvotuissa olosuhteissa tekemään, ja sitten toistamaan temppunsa muutaman sata kertaa.

        Kaksoistandardit, pah. Mitäs niistä. Tarkoitus pyhittää keinot.

        Ja mitäs siitä ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan lainkaan. Kyllä se sinne saadaan kuulumaan, kun tarpeeksi monesti valehdellaan. Natsien hyväksi havaitsema strategia, jota kreationistit tälläkin palstalla surutta hyödyntävät.

        Tomi Aalto tietää ihan varmasti ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan. Hänelle on se kerrotttu vuosien aikana monta monituista kertaa. Ei ole sattumaa että Aalto on jättänyt korjaukset huomiotta. Hän on tarkoituksellinen valehtelija, aivan kuten Joseph Goebbels: tietää valehtelevansa, mutta valehtelee silti, koska tarkoitus pyhittää keinot.

        Toivottavasti Tomin oppilaiden vanhemmat tietävät kuinka harhainen valehtelija heidän lapsillaan on.

        Evoluutioon ei kuuu mikään.


      • qweqeq
        bg-ope kirjoitti:

        Hyvä pointti tuokin. Aalto ja muut kreationistit kyllä jaksavat itkeä ettei elämän synnylle elottomasta ole ole tieteellisiä todisteita, mutta heitä ei lainkaan häiritse sellainen ettei elämän synnylle elottomasta heidän jumalansa taikomana ole tieteellistä todistetta, eikä sellaista myöskäään ole tulossa, ellei kosminen juutalaiszombi päätä tulla sellaista valvotuissa olosuhteissa tekemään, ja sitten toistamaan temppunsa muutaman sata kertaa.

        Kaksoistandardit, pah. Mitäs niistä. Tarkoitus pyhittää keinot.

        Ja mitäs siitä ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan lainkaan. Kyllä se sinne saadaan kuulumaan, kun tarpeeksi monesti valehdellaan. Natsien hyväksi havaitsema strategia, jota kreationistit tälläkin palstalla surutta hyödyntävät.

        Tomi Aalto tietää ihan varmasti ettei abiogeneesi kuulu evoluutioteoriaan. Hänelle on se kerrotttu vuosien aikana monta monituista kertaa. Ei ole sattumaa että Aalto on jättänyt korjaukset huomiotta. Hän on tarkoituksellinen valehtelija, aivan kuten Joseph Goebbels: tietää valehtelevansa, mutta valehtelee silti, koska tarkoitus pyhittää keinot.

        Toivottavasti Tomin oppilaiden vanhemmat tietävät kuinka harhainen valehtelija heidän lapsillaan on.

        "Natsien hyväksi havaitsema strategia..."

        Natsit käyttivät evoluutiouskonnollista eli epärehellistä strategiaa.


    • vanhus

      Kysymys mistä tuli Adam ja Eeva josta lasketaan nykyihmisen alku, Olihan ihmisiä koska heidän lapset haki puolisonsa vieraalta maalta tämän raamattukin todistaa, Tuli jokin uusi ihmisrotu kun Adamkin eli yli 900 vuotiaaksi Nämä risteymät elivät vain toistasataa vuotta, Kuka jalosti tai loi nykyihmisen

      • jhkhkhjkh

        Muistan uskisaikanani kuulleen selityksen, joka sopii varmaan teistiseen evoluutioon. Sen mukaan Atami ja Eeva otettiin jo pitkälle kehittyneen ihmislajin keskeltä ja Jumala "puhalsi heihin henkensä" eli sai aikaan tietoisuuden ja älykkyyden kehityshypyn. Se selittäisi Kainin vaimon, kun hän Abelin tapettuaan lähti Eedenistä.

        Raamatun kertomusten ensimmäisten ihmisten valtavaa ikää on selitetty sillä, että ajanlasku perustui kuun vaiheisiin. Lähi-idän alueella vuodenaikojen vaihtelut eivät ole kovin selvät, mutta kuun vaiheiden mukaan lasketut ajast-aikaan iät täsmäisivät melko hyvin. Biblia Aatamista: "Ja eli sitten kahdeksansataa ajastaikaa js siitti poikia ja tyttäriä. Tämä vastasi n. 67 vuotta.

        Alkukieltä en osaa, enkä tiedä onko tuolla ajastaikaa selityksellä painoarvoa.


      • tieteenharrastaja
        jhkhkhjkh kirjoitti:

        Muistan uskisaikanani kuulleen selityksen, joka sopii varmaan teistiseen evoluutioon. Sen mukaan Atami ja Eeva otettiin jo pitkälle kehittyneen ihmislajin keskeltä ja Jumala "puhalsi heihin henkensä" eli sai aikaan tietoisuuden ja älykkyyden kehityshypyn. Se selittäisi Kainin vaimon, kun hän Abelin tapettuaan lähti Eedenistä.

        Raamatun kertomusten ensimmäisten ihmisten valtavaa ikää on selitetty sillä, että ajanlasku perustui kuun vaiheisiin. Lähi-idän alueella vuodenaikojen vaihtelut eivät ole kovin selvät, mutta kuun vaiheiden mukaan lasketut ajast-aikaan iät täsmäisivät melko hyvin. Biblia Aatamista: "Ja eli sitten kahdeksansataa ajastaikaa js siitti poikia ja tyttäriä. Tämä vastasi n. 67 vuotta.

        Alkukieltä en osaa, enkä tiedä onko tuolla ajastaikaa selityksellä painoarvoa.

        Eipä taida olla:

        "Alkukieltä en osaa, enkä tiedä onko tuolla ajastaikaa selityksellä painoarvoa."

        Ja vaikka olisikin, se ei pelasta luomiskertomuksen kirjaimellista tulkintaa. Nykyihmisen älykkyyshyppy alkoi lähes 100´000 vuotta sitten, jolta ajalta ei ole tiedossa yhtään nimettyä ihmistä, puhumattakaan heidän sukupuistaan. Eikä myöskään yhtään heidän antamaansa paikannimeä.

        Symboleja Aadam, Eeva ja Eden voivat olla, eivät oikein muuta.


      • jhkhjjkhjkhk
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Eipä taida olla:

        "Alkukieltä en osaa, enkä tiedä onko tuolla ajastaikaa selityksellä painoarvoa."

        Ja vaikka olisikin, se ei pelasta luomiskertomuksen kirjaimellista tulkintaa. Nykyihmisen älykkyyshyppy alkoi lähes 100´000 vuotta sitten, jolta ajalta ei ole tiedossa yhtään nimettyä ihmistä, puhumattakaan heidän sukupuistaan. Eikä myöskään yhtään heidän antamaansa paikannimeä.

        Symboleja Aadam, Eeva ja Eden voivat olla, eivät oikein muuta.

        Jos Adam ja eeva otettiin tuon tulkinnan mukaan jo pitkälle kehittyneen ihmissuvun joukosta, niin eihän siinä enää olla lähelläkään kirjaimellista tulkintaa. Tosin Jerikossa on ollut pysyvää asutusta jo 11 000 vuotta, joten jos he edustivat sitä ihmissukua, josta Aadam ja Eeva erotettiin, niin älyllinen harppaus oli varmasti jo tapahtunut.


      • skhfkhdh
        jhkhjjkhjkhk kirjoitti:

        Jos Adam ja eeva otettiin tuon tulkinnan mukaan jo pitkälle kehittyneen ihmissuvun joukosta, niin eihän siinä enää olla lähelläkään kirjaimellista tulkintaa. Tosin Jerikossa on ollut pysyvää asutusta jo 11 000 vuotta, joten jos he edustivat sitä ihmissukua, josta Aadam ja Eeva erotettiin, niin älyllinen harppaus oli varmasti jo tapahtunut.

        Jerikossa ei ole ollut mitään asutusta 11 000 vuotta, silloin ei ollut edes maailmaa.


      • tieteenharrastaja
        skhfkhdh kirjoitti:

        Jerikossa ei ole ollut mitään asutusta 11 000 vuotta, silloin ei ollut edes maailmaa.

        Jumalan ilmoitus luomakunnassa todistaa toisin.


      • VäärinArvattu
        skhfkhdh kirjoitti:

        Jerikossa ei ole ollut mitään asutusta 11 000 vuotta, silloin ei ollut edes maailmaa.

        Maailmankaikkeuden ikä on 13, 82 miljardia vuotta.


      • tieteenharrastaja
        VäärinArvattu kirjoitti:

        Maailmankaikkeuden ikä on 13, 82 miljardia vuotta.

        Tähdet ja planeetat ovat silti pääosin selvästi nuorempia, maapallomme runsaan 4 miljardin vuoden ikäinen.


      • dfggdg
        tieteenharrastaja kirjoitti:

        Jumalan ilmoitus luomakunnassa todistaa toisin.

        Ei ilmoita.


      • Luucifer
        dfggdg kirjoitti:

        Ei ilmoita.

        Kyllä ilmoittaa. Älä valehtele.


      • ssdff
        Luucifer kirjoitti:

        Kyllä ilmoittaa. Älä valehtele.

        Älä trollaa.


    • "Evoluutioteoria on hypoteettinen ajatusrakennelma, eli se on ihmisen kehittämä teoreettinen malli, joka yrittää selittää elämän monimuotoisuutta maapallolla. Tälle tasolle se jääkin, koska evoluutioteorialle ei löydy ainuttakaan tieteellistä todistetta eli havaintoihin perustuvaa esimerkkiä. Ohessa merkittävimpiä tosiasioita, jotka paljastavat evoluutioteorian heikkoudet.

      1. Elottomasta luonnosta ei ole koskaan havaittu syntyvän elämää. "

      Luokanopettaja siinä todistaa väkevästi, ettei tiedä mitä on vastustamassa.

      Suurin piirtein yhtä "järkevä" argumentti olisi väittää että Raamattu ei ole totta, koska Buddhan patsaita ei ole koskaan saatu muuttumaan eläviksi.

      Tarkoitus pyhittää keinot, sano kreationisti.

      • dfgdggg

        Turhaa mesoamista koska elämän itsestään syntymistä ei tunne kukaan.


      • lkjkljkljlj
        dfgdggg kirjoitti:

        Turhaa mesoamista koska elämän itsestään syntymistä ei tunne kukaan.

        Kaikki tarvittavat osaprosessit tunnetaan. Ainutkaan ei vaadi yliluonnollisenentiteetin asiaan puuttumista.


      • dfhdfhfdh
        lkjkljkljlj kirjoitti:

        Kaikki tarvittavat osaprosessit tunnetaan. Ainutkaan ei vaadi yliluonnollisenentiteetin asiaan puuttumista.

        Ette tunne, teillä on vain tunteellista uskoa evoluutiovalheeseen.


    • KuulehanNyt

      "... , eli se on ihmisen kehittämä teoreettinen malli ..."

      Se tietotekniikkalaite, jolla kirjoitat tänne palstalle sekä kaikki internetin palvelimet plus tätä S24:n keskustelupalstaa ajava palvelinkone ovat ihmisen kehittämiä ja perustuvat ihmisen formuloimiin teknisiin, informaatioteoreettisiin y.m. malleihin.

    • VapahtajaOletSinä

      Raamatusta löytyvät havainnot eivät tosiaan tue evoluutioteoriaa tai mitään muutakaan todelliseen maailmaan liittyvää.
      Onko vika siis maailmassa vai raamatussa, sopii sitä fundiksenkin miettiä. Raamattu kuvaa hyvin oman aikansa tietämystä. Mutta ei siihen ole pakko ollut jämähtää

      • dssdgg

        Ei ihminen voi itseään vapahtaa. Vankilasta karkaaminen on eri asia.


      • ExHihu
        dssdgg kirjoitti:

        Ei ihminen voi itseään vapahtaa. Vankilasta karkaaminen on eri asia.

        Voi. Vapautin itseni uskonnon kahleista.


      • dfgdgg
        ExHihu kirjoitti:

        Voi. Vapautin itseni uskonnon kahleista.

        Hyvä kun pääsit evoluutiouskonnosta eroon.


    • Raamattu_voi

      olla aikalaisten kuvaus suunnattoman paljon kehittyneemmän teknologian vierailusta alkeellisen tason ihmiskunnan keskellä.

      Jos vaikka MediHeli laskeutuisi 2000 vuotta sitten eläneeseen yhteisöön ja elvyttäisi sydänkohtauksen saaneen moderneilla välineillään ja sitten lentäisi pois, niin minkälaisen kuvauksen luulisitte tapahtumaa seuranneiden nuijamiesten jättävän jälkeensä ?

      Edes termejä ja sanastoa tapahtuneelle ei olisi vielä keksitty.

      • dfghddh

        Taivaan lintu laskeutui alas paljojen vetten kohinalla ja tuuli pieksi heinikkoa ja kuului jylisevä ääni ja tuli valkopukuiset ilmojen haltijat jotka sanoivat sairaalle: parane ja sairas parani.


      • asdasdad
        dfghddh kirjoitti:

        Taivaan lintu laskeutui alas paljojen vetten kohinalla ja tuuli pieksi heinikkoa ja kuului jylisevä ääni ja tuli valkopukuiset ilmojen haltijat jotka sanoivat sairaalle: parane ja sairas parani.

        Kerrot siis evokkien sotka suoralinnusta.


    • fghdfdh

      Mikään havainto missään ei tue evoluutiota.

      • Enemmän_evoluutiota

        kuin paimenten kansantaruja.

        Luominen: SWOOSH - ja kas - siinäpä ihminen ?
        Mutta mistäs se käärme tuli ?

        Ja kuka meni sen Paholaisen luomaan? Oliko viisas teko, kysyn vaan ?


      • sdfsdffs
        Enemmän_evoluutiota kirjoitti:

        kuin paimenten kansantaruja.

        Luominen: SWOOSH - ja kas - siinäpä ihminen ?
        Mutta mistäs se käärme tuli ?

        Ja kuka meni sen Paholaisen luomaan? Oliko viisas teko, kysyn vaan ?

        Ateisti tunnustaa että hänellä ei ole vastauksia ja siksi hän kyselee.


      • fddfgdfg
        Enemmän_evoluutiota kirjoitti:

        kuin paimenten kansantaruja.

        Luominen: SWOOSH - ja kas - siinäpä ihminen ?
        Mutta mistäs se käärme tuli ?

        Ja kuka meni sen Paholaisen luomaan? Oliko viisas teko, kysyn vaan ?

        Kuka pani sinut pahan ja valheen valitsemaan? Jos valitsee jotain niin se on oma valinta.


    • dfgdfgdf

      Mikään havainto missään ei tue evoluutiota ja siksi evokkien pitää turvautua huijaukseen.

    • dfgdgdfd

      Ateisti ei tiedä mistä informaatio tuli maailmaan ja yrittää siksi keksiä satuselityksiä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      302
      3407
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      238
      1860
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      92
      1355
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1313
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1133
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      956
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      884
    Aihe