kepulaista tekopyhyyttä

jahvetti-moelanen

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aapelisuomalainen

      Nyt kun media vihdoin ja viimein nostaa kissan pöydälle ovat kaikki valmiita lupaamaan, että hoitajamitoitusta nostetaan. Paitsi kokoomus. Keskustakin empii. Ministeri Saarikon mukaan hoivan pitää perustua luottamukseen. Oi voi. Se luottamus on mennyt jo aikoja sitten.
      Näitä vanhustenhoidon epäkohtia on nyt ansiokkaasti listattu Iltasanomien toimesta ja hyvä niin. Muistisairaille vanhuksille laitetaan vaippa, koska ei ehditä käyttämään vessassa. He myös makaavat märissä vaipoissaan tuntikausia, viriketoimintaa ei ole, ulos ei pääse, ruokailuvälit ovat liian pitkiä, lääkehoito on vähän sinnepäin, heitä teljetään huoneisiinsa, sidotaan tuoliin, ei ehditä suihkuttaa, sijaisia ei palkata jne. Viriketoiminta on radion kuuntelua tai tv:n katselua. Hoitajat uupuvat ja masentuvat.
      Tämä on syvästi nöyryyttävää ja ihmisarvon vastaista hoivaa. Meillä on peiliin katsomisen paikka. Häpeäpaaluun ja jalkapuuhun joutaisivat kaikki päättäjät jotka ovat silmänsä ummistaneet tältä.
      Hoitajamitoituksen nostaminen ja valvonnan lisääminen ovat toimenpiteitä joilla suurin osa näistä ongelmista voidaan ratkaista. Hoitajamitoitus pitää ehdottomasti kirjata lakiin ja kunnille antaa lisää rahaa siihen valtionosuuksia korottamalla. Jokaisen hoivakodin ilmoitustaululle lappu josta näkee kuinka monta hoitajaa pitää olla aamu-, ilta ja yövuorossa. Siitä ne voi kuka tahansa ja koska tahansa tarkistaa ja laskea hoitajat. Hoitajia ei myöskään saa velvoittaa siivoukseen, ruuanlaittoon eikä pyykkien pesemiseen. Kaikki niihin käytetty aika on poissa hoitotyöstä ja niihin tehtäviin on olemassa ihan omat ammattilaisensa.
      Nyt on oikeasti tekojen aika. Ei anneta tämän kohun unohtua.

      • vanhus

        Ei tuo epäkohta korjaannu hoitajamitoituksella vaan työmäärä mitoituksella josta työohjeet. Kyllä hoitajatkin osaa istua, saanhan saman palkan


    • Hirvittää
    • willevaan

      kepulaisten johtamaia hoivakodin omistajia ei kiinosta vaikka vanhuksia kuolee..otetaan uusia vanhuksia tilalle ja pisnes jatkuu..hallitusta ei kiinosta vaikka vanhukset kuolee,koska niillä ei ole enään mitään annettavaa suomelle,ne joutaa pois..maailman paras maa..ja paskat.

    • olliae

      Kepu juuri tämän takana.
      os maine saa kolauksen niin miksi pitää valittaa. Sitä saa mitä tilaa.
      "Attendon mukaan alan maine sai nyt kolauksen: ”Ei helpota rekrytointia eikä kannusta hakeutumaan alalle”

    • käkähähä

      Sosialistit tätä pahoinvointivaltiota on rakentaneet. Ei ole kunnalliskoteja ja lastenkoteja ne oli vielä koteja ja hyviä töpaikkoja.

    • vammaisetonihmisiä

      NYT KesKUSTA hädissään antaa ulost(usta)tuloja mm.
      KAIKKOSEN suulla , siitä kuinka vanhushuoltoon pitää saada lakeja ja sanktioita !!!???
      Hallitus Sipilän johdolla on saanut tämän kaiken mädännäisyyden aikaan !!!
      Samoin on vammaisten palvelujen puolella.

      • vasusuvakit

        Edellishalitus jossa olivat Sdp ja Vasuväsyt mukana laativat näihin väärinkäytöksiin mahdollistavan LAIN . Nyt ne ovat hiljaa kuin kusi sukassa vain nämä heitä myötäilevät PALSTARÄKSYT yrittää saada mustan valkoiseksi mutta siinä paskasakissa on luotettu toiston voimaan. Onhan kummastakin puolueesta kansanedustajia omistajina näissä puljuissa todellisia RIISTOKAPITALISTEJA elikkä samanlaisia sutkeja kuin kaikki muutkin


    • taukkiaporukkaa

      Ja ihmiset äänestää keskustaa...homma jatkuu vaan

      • näinson

        Nimimerkki näyttää koskevan sinua


      • tähhäh

        Suomi kuntoon tässähän on tulos jos on kuntoonlaittoa tämäkin. Tulos ja ulos.
        Älä äänestä KooKeePeetä vaikka sinisiksi muuttuivat samat arvot . Kuollaan sitä meilläkin.


      • vasusuvakit
        tähhäh kirjoitti:

        Suomi kuntoon tässähän on tulos jos on kuntoonlaittoa tämäkin. Tulos ja ulos.
        Älä äänestä KooKeePeetä vaikka sinisiksi muuttuivat samat arvot . Kuollaan sitä meilläkin.

        Eikä sossuja eikä vassuja edellishallituskaudella olit karsimassa kunnilta rahoitusta vanhusten hoidosta nyt vatipäät huutavat naama punaisena ja syyttelevät muita . Sehän on sitä entistä kommunistista perua hehän ei tee koskaan virheitä


    • IlpoKa

      Oulussa jälleen kerran kaksi tyttöä raiskattu.
      Jos päättäjät eivät kykene pitämään huolta tämän maan lasten turvallisuudesta, heidät pitää vaihtaa!
      Potkut eduskunnasta ja huonoihin päätöksiin osallistuneille, kuraa jauhaville virkamiehille myös potkut. Emme tarvitse tyhjää jauhavia päättäjiä. Oikeat ihmiset, oikeissa paikoissa ja oikeat päätökset palauttavat turvallisuuden tähänkin maahan. Tällä tarkoitan tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa ja politiikkaa, jossa turvallisuus on etusijalle. Lisäksi rangaistuksia tulee koventaa merkittävästi, jotta ne toimivat rikollisille pelotteena.

      • näinson

        Sulla tuli väärälle palstalle persu uuvateilla on oma palsta näitä asioita varten


    • JarkkoVeikko

      Monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu ja holtiton maahanmuutto täytyy lopettaa. Suomalaiset on alennettu omassa maassaan monikultturisuuspoliitikkojen käynnistämän tuhoisan yhteiskuntakokeen koe-eläimiksi. Olisikohan kansan aika puhaltaa peli poikki ja ottaa jälleen isännän rooli omassa talossaan.
      Milloin näiden päättäjien sipilän johdolla silmät avautuu? Ei näköjään milloinkaan. Nyt yritetään tukkia suut niiltä jotka uskaltavat sanoa ääneen mitä täällä suomessa tapahtuu ja miten tästä on tultava loppu. Missä on sananvapaus jollei täällä saa sanoa omia mielipiteitään perkele.

    • siismitä
      • vasusuvakit

        Sdp ja Vasuväsyt oli muuten hallituksessa kun vanhuksia piinaava laki laadittiin ja KUNNILTA karsittiin valtion rahoitusta rankalla kädellä. Kumpikin kopla on kuin kusi sukassa olisihan se valtava mekkala jos sen olisi jotkut muut tehneet. Sellaisia riisto porvareita ne nämäkin sutkit on


    • miksiväyrynen

      Jo vuonna 2015
      - Keskustan sisällä on liberaalien porukka, joka on häikäilemätön ja ammattitaitoinen vallan eliittijoukko. Heitä on 20-30 Helsingin kammareissa. He elävät vallasta. Vuonna 2015 tämä liberaalijoukkue sai rajattoman vallan pääministeri Juha Sipilän johdolla, Korhonen kirjoittaa.

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015102520550294

    • horiskot

      Oppositio jarruttaa kaikin keinoin lakien etenemistä. Ovat ottaneet avukseen ulkopuo-
      liset "asiantuntijat", jotta varmasti kuluu aikaa. Lapintien ja Kiurun naamat ovat kuin sian
      vittuja, varmaan elämänsä suurimmat nautinnon yli orkkujen.

      • vasusuvakit

        Lakihan olisi ollut voimassa jo aikapäiviä jos ei olisi ollut näitä kahta komusuvakkia


    • Onhan se niin jos on vakuutuskuoressa pörriäisten optioita ja osakkeita, niin niille on taattava mahdollisimman nopeat ja korkeat kasvut.
      Sitä ei missään tapauksessa aikaan saada inhimillisellä, ihmioikeuksien mukaisella eettisellä ja moraalilla vaan on karsittava, leikattava, kikytettävä, aktivoitava ja kun ei mikään riitä niin lopulta ryhdyttävä suoranaiseen hyökkäykseen.
      Kun omatunto ei tunne muuta kuin yhä ahneemman ja rajattomamman kasvun, niin tokihan se muilta osin siivottava, että tuo ahneus mahtuu kasvamaan ja lisääntymään vailla muita häiriötekijöitä.

      • KäytyOn

        "Onhan se niin jos .."

        Niinhän se on, että kun käy Tornion terveyskeskuksessa, niin vakuuttuu, että jotain on tehtävä. Nykyisellään terveyskeskus ei toimi, hukkaan menee siihen käytetyt varat.

        Kuinka tuommoisia laitoksia yleensä voi olla olemassa?


      • KäytyOn kirjoitti:

        "Onhan se niin jos .."

        Niinhän se on, että kun käy Tornion terveyskeskuksessa, niin vakuuttuu, että jotain on tehtävä. Nykyisellään terveyskeskus ei toimi, hukkaan menee siihen käytetyt varat.

        Kuinka tuommoisia laitoksia yleensä voi olla olemassa?

        Tornion kuten muidenkin kunnallisten terveyskeskusten toimintaa on jo kauan sopeutettu tulevan soten toimintojen mukaisiksi ja siitä voi hyvin jo päätellä sen, mihin tuolla sotella tähdätään, rikastuttamaan entisestään kv-pääomasijoittajia.
        Jos näitä nykyisiä palveluita olisi lähdetty kehittämään, olisivat veronmaksajien eurot tulleet yhteiskunnan käyttöön ja kiertoon, mutta nyt nekin ulkoistetaan jonnekin ulottumattomiin ja siitä ei synny mitään muuta kuin kierre, joka heikentää palveluita, lisää veroja ja asiakasmaksuja ja valtion/kuntien velkaantumista.
        Että siinäpä ne säästöt, joita sippilä esikuntineen jaksaa jatkuvasti painottaa, uskoo ken tahtoo kun kerran uskotellaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1699
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1584
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1298
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1217
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe