Hyvin Niemellä asiat

Villesi

Teillä on kaikille jotakin. Ei niin, että kaikille on samaa hyvää, vaan jokaiselle on sitä hyvää mitä ilman ei tule toimeen. Sehän oli pres. Kennedy, joka sanoi, että "älkää kysykö mitä Niemi voi tarjota minulle...." Niin tämän te tiedättekin. On helppo olla onnellinen Niemessä.
Mitä hyvää sinulla on?

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkihyvin

      Hyvä kysymys! Minulla on mahtava työ, ihana koti ja perhe, terveyttä, luonto ympärillä ja tilaa hengittää. Rahaa sen verran, että saa ruokaa pöytään, ja kelin mukaiset vaatteet laittaa päälle. Oma elinympäristö on sellainen jossa viihdyn. Voiko muuta toivoa? Mitään en ole keneltäkään vailla, pärjään hyvin omillani.

      • AAALKO1

        Jaaha.Heko heko onnellinen.Työskenteletkö yksityisellä? Hyvä jos.Koska aaa ajaa kunnalliset paikat kateuksissaan alas.Ja myös yksityiset. Koska he ovat sellaisia joiden päätöksissä ei ole järkeä. Nauti kun voit .Harmi jos omistat oman kiinteistön, koska se jää täällä myymättä ja mahdollisen jälkikasvusi harmiksi .


      • Voisenäinkinolla

        Kyllä vain, voi sitä olla ihminen onnellinen! Ei sitä silloin tartte kotia myydä, ei se mikään harmi ole, jos on oma koti Pelkosenniemellä! Laskin juuri, että olen asunut kymmenellä paikkakunnalla eri puolilla Suomea, eikä se "ruoho ole ollut yhtään vihreämpää" missään! Omasta asenteestahan se on kiinni, miten viihtyy ja haluaa viihtyä! Minulla on ollut ihan hyvä täällä asua, kyläläiset ovat mukavia, olen saanut tarvittavat palvelut! Luonto on aivan korvaamaton, voimaannuttava! Ei ole tarvetta ollut mollata ketään, jutellutkin olen jopa Anun, Antin ja Annikankin kanssa, ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta on hyvä kuunnella, miksi he ovat asioista sitä mieltä kuin ovat, voi sanoa myös omat mielipiteensä, kuunnelluksikin olen mielestäni tullut! Eri ryhmissä on tullut myös juteltua, parannettua maailmaakin mukamas! Eihän kukaan jaksa tehdä luottamustöitäkään, jos koko ajan on "kansan hampaissa", oli syytä tai ei, ei kaikki huono voi olla yksin kolmen syytä. Voisimme joskus myös katsoa, olisivatko he myös saaneet jotain hyvääkin aikaan??Rauhaa, työrauhaa ja rakkauttakin ympärille hyvät ihmiset!!!!


    • Uskoitseesi

      Mikähän siinä on, että ei saisi sanoa mitään hyvää, ettei sen joku kumoaisi, positiivistä otsikkoa ei saisi olla! Meillä jokaisella on erilaiset asiat, jotka tekevät meidät onnelliseksi! Sekin olisi jo mukavaa, jos nämä negatiiviset henkilöt laittaisivat oman otsakkeen, jonka alle laittaisivat tämän harmi ja kateus ym. asiat! Antaisivat tämän positiivisen viestinnän olla positiivistä, senhän voi jokainen lukea ja ehkä se "herättäisi" myös miettimään asioita toisella mittarilla, mekin tyytyväiset voisimme lukea myös ne ei positiiviset viestit ja miettiä miksi he kokevat elämän ja olon tällaiseksi! "Elämä on kaunis ja hyvä elää sillä, jolla on aikaa ja tilaa unelmille...ja mielen vapaus..!"Irwin jo lauloi niin!

    • Mattiolioikeassa

      Matti Nykänen sanoi vastasi hienosti, kun häneltä kysyttiin, onko hän tyytyväinen elämäänsä: "Lähdetään nyt vaikka siitä että minulla on toimivat kädet ja jalat".

      Kiitos aloittaja ja pari muuta kirjoittajaa. Myös minulla on hyvä elää ja asua Niemessä. Itse olen paikkani saanut valita monesta vaihtoehdosta. Minulla on hienot ja luotettavat naapurit, vanha mutta lämmin koti, ruokaa pöytään (etenkin kun itse kalastan ja marjastan). Ihmissuhteita sen verran etten mökkihöperöksi ole vielä tullut. Vain itse voin pilata oman onnellisuuteni, ei sitä kukaan muu tee, vaikka tätä palstaa lukiessa vaikuttaa siltä, että joidenkin onni on joidenkin muiden taskussa. Ja Kilpiaapa marraskuussa - sitä ei voi olla rakastamatta.

    • Anonyymi

      Hei! Eiköhän olisi taas aika miettiä, mitä meillä on hyvää! Kevät tulee, aurinko paistaa, eikö pitäisi valon tuoda meille toivoa! Ei siihen tarvitse "vaaleanpunaisia silmälasejakaan" edes, kun vain katsot ympärillesi! Tehkäämme jokainen osamme, pieniäkin tekoja, mutta suurella sydämellä! Kiitä, kun on sen aihetta, ei voi olla vain ja ainoastaan kaikki negatiivistä, miksi tehdä ne toisten kokemat hyvätkin asiat huonoiksi! Joka paikassa on ne omat hyvät ja huonot puolensa, mutta me voimme vaikuttaa siihen miten meillä on! Se on yllättävää, kuinka ulkopuoliset näkevät niin paljon hyvää Pelkosenniemessä ja pelkosenniemiläisissä, olisiko meidän itsemmekin aika se nähdä ja tunnustaa!

      • Anonyymi

        Ihana kuulla välillä positiivistakin. Olen kanssasi samaa mieltä että meidän pitää nähdä se hyvä ja kaunis itsessämme eikä aina negatiivistä ja pahaa. Elämä on lahja ♥️


      • Anonyymi

        Tuntuipa mukavalta kuulla meidän K-Marketissa ihan vierailta ihmisiltä, kuinka he hämmästelivät, kuinka monipuoliset valikoimat on tällaisessa kyläkaupassa, tämä pitäisi meidän itsemmekin huomata! Niin todella on, ei ole tarvetta lähteä muille kylille kauppaan, jos on jotain erikoista, jota ei täältä löydy, kauppias kyllä tilaa senkin tarvittavan tavaran! Toivottavasti sanoivat myös kaupan väelle huomionsa!


    • Anonyymi

      No en menis kehumaan että niemessä mitään hyvää löytyy. Kurja paikka vaikka mistä kantilta koittaa katsoa.

      • Anonyymi

        Löydän täältä paljon hyvää ja kaunista. Ihmiset ovat enemmistönä hyviä ja positiivisia ( negatiivisten joukko onneksi niin pieni), luonto on kaunis, virkeää harrastus ja yhdistystoimintaa jne.
        Paljon hyvää löytyy


      • Anonyymi

        Mutta vaihtavat autoja muka näyttääkseen rikkautensa ja sitten kun laittaa omistaja haun tulos onkin rahoitusyhtiö.Ja haltija ajaa autolla.Tai sitten ei edes omissa nimissä akallakaan auto. Ei vissiin voi mitään omistaa. Voi voi surkeutta. Kuka semmoisesta iloitsee.


      • Anonyymi

        On sulla huolet :D
        Sinulle on ihan oikein että kärsit kyläläisten positiivisuudesta ja tuhlaat aikaasi siihen että päivät pitkät kyyläät auton rekkareita kenen nimissä ne on. Ymmärrän toki että itse ajat vanhalla rieskalla jonka sait muutamalla satasella naapurilta ja sehän se tympäisee. Kevät on pitkällä ja kesä on tulossa, paljon hyvää odotettavissa kun pääsee mm. taas maton pesuun rannalle.


      • Anonyymi

        Aika harvalla on nykyään mahdollisuutta ostaa 20000€ autoa käteisellä. Kyllä siihen rahoituslaitosta tarvitsee. On jokaisen oma asia millä ja miten omaisuutensa rahoittaa. Toki ymmärrän jos itse asut kylän rivarissa ja maksat asumisesta toiselle etkä maksa omaasi ja ajat vanhalla rämällä niin kyrsiihän se jos muut ostaa uusia autoja rahotuksella ja maksaa niitä itselleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sulla huolet :D
        Sinulle on ihan oikein että kärsit kyläläisten positiivisuudesta ja tuhlaat aikaasi siihen että päivät pitkät kyyläät auton rekkareita kenen nimissä ne on. Ymmärrän toki että itse ajat vanhalla rieskalla jonka sait muutamalla satasella naapurilta ja sehän se tympäisee. Kevät on pitkällä ja kesä on tulossa, paljon hyvää odotettavissa kun pääsee mm. taas maton pesuun rannalle.

        Mie mittään mattoja kuraveellä pese. Hyppään autoon ja ostan uudet.


    • Anonyymi

      Luulen että joka kylässä on omat ongelmakohtansa. On omasta asenteesta kiinni kuinka onnellinen tai onneton on. On myös omasta asenteesta kiinni kuinka paljon antaa näiden täälläkin suht masentuneiden ja perus pahojen ihmisten kommentit vaikuttaa. Heille ei voi toivoa muuta kuin pikaista paranemista pahoistaoloista ja jättää omaan arvoonsa. Nähdään mielummin ympärillämme kevät ja kauneus kuin kaamos ja katkeruus.

    • Anonyymi

      Miten taas sai todeta muualla käydessään. kuinka ihana oli palata kotiin! Tuttuun paikkaan ja tuttujen ihmisten luo! Kuuntelin kyläpaikassani heidän asuinpaikkansa ongelmia ja aina tulin kiitollisemmaksi, että minulla on koti Pelkosenniemellä! Jokaisen "marmattajan" pitäisi käydä katselemassa eloa ja oloa muualla, luulen että kotipaikan arvostus muuttuisi! Ei minulla ole mitään ylenmäärin, eikä mitään hienoa ja kallista ympärilläni! En ole kateellinen kellekkään, osaan iloita toisen onnesta ja onnistumisesta! Toivoisin vain, että saisin olla suht´koht´terveenä, samoin läheiseni! Toivoisin, että yhdessä me kyläläiset näkisimme todella ympärillämme tämän kevään puhkeamisen ja kauneuden! Olisimme ihminen ihmiselle!

      • Anonyymi

        Sosiaalijohtajan paikka on auki.Kävikö hänkin muualla eli täällä ja totesi ,että parasta on lähteä kotiin täältä.? Miksi ei viihtynytkään tällaisessa ihanassa paikassa? Kaunis valopilkku siltakin ja hyvät palvelut kylässä.Niin ja se luonto! En ymmärrä.


      • Anonyymi

        Elämää suurempi kysymys on kuka sammuttaa valot. Kehen voi tässä asiassa luottaa?


    • Anonyymi

      Sosiaalijohtajat pakenee työtä. Pitäis olla sihteeri ja sihteerillekin sihteeri että työt jakautuisivat ja saisi itse vain johtaa.
      Samaa kaavaa vetelee opettajat purnaavat ahtaita tiloja ja pakenevat työntekoa. Molemmat ammattikunnat on ylipalkattuja ja passattu nykymuotoisena sihteeri ja kouluavustaja käsikassara työntekotyylillä. Itse ei tehtäisi mitään vaan työt teetettäisiin kernaasti muille alamaisilleen.

      • Anonyymi

        Nyt vaikuttaisi, että olemme saaneet "pätäkän" vt. kunnanjohtajan kuntaan! Huomiona on jo, että alaisissakin on tapahtunut pientä aktiivisuutta! Jospa hän saisi työmoraalia nostettua kunnan vakituisissakin työntekijöissä! Sitä on perännyt veronmaksajat kovasti! Se olisi paras teko meille! Mallina hän itsekin on jo ollut, kohdannut meitä tavallisia kuntalaisia! Meillä on vakituisiakin työntekijöitä, joita ei edes ulkonäöltä kuntalaiset tunne, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut tulla esittäytymään!!Parhaitenhan opimme mallin mukaan, nyt ainakin on asenne kohdallaan, tuntuu ettei hän ajattele, että olen vain väliaikaisena kunnanjohtajana!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt vaikuttaisi, että olemme saaneet "pätäkän" vt. kunnanjohtajan kuntaan! Huomiona on jo, että alaisissakin on tapahtunut pientä aktiivisuutta! Jospa hän saisi työmoraalia nostettua kunnan vakituisissakin työntekijöissä! Sitä on perännyt veronmaksajat kovasti! Se olisi paras teko meille! Mallina hän itsekin on jo ollut, kohdannut meitä tavallisia kuntalaisia! Meillä on vakituisiakin työntekijöitä, joita ei edes ulkonäöltä kuntalaiset tunne, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut tulla esittäytymään!!Parhaitenhan opimme mallin mukaan, nyt ainakin on asenne kohdallaan, tuntuu ettei hän ajattele, että olen vain väliaikaisena kunnanjohtajana!

        Kyllä hänestäkin varmasti jotain huonoa löytyy, kun ruvetaan kaivelemaan. Tuskin voi noin hyvä olla että täkäläisille kelpaa!


    • Anonyymi

      Siinähän tuo testataan kun paikka tulee auki onko hakijoiden joukossa.

    • Anonyymi

      Paras uutinen aikoihin, että koulu asia alkaa edistymään, että sen paikka on kirkonkylällä, sinne se kuuluu! Nyt kun vielä päiväkotiasia tulisi "maaliin", ei ole lapsia minulla niiden käyttäjiksi, mutta suon ilololla sen, että Kuusirantaan tulisi toinen yksikkö pyhäläisten lapsille! Uskon kuitenkin päättäjiin, että laskelmat on tehty, että saamme lapsllle hyvät olosuhteet kasvamiselle tuleviksi aikuisiksi pelkosenniemiläisiksi! Tulevan koulun tiloihinhan tulee sitten kirkonkylän päivähoidolle uudet tilat! Nyt soisi päättäjienkin alkamaan hyvään yhteistyöhön, eikä hankaloittaa kylän kehitystä! Ei ollut kiva katsoa edellistä videointia valtuuston kokouksesta! Kuuluvuus oli huono ja sitten se, että tehtiin"ulosmarssi" kesken kokouksen, kyllä aikuisten ihmisten pitäisi muuhun kyetä? Olemmehan mallina lapsillemme! Kunnanjohtaja Päiville jaksamista työhösi, toivokaamme kokonaisuutena kyläläisten yhteistyökykyyn! Tehdään yhdessä kylästämme hyvä elää kaikille!

      • Anonyymi

        Pelkosenniemen arkussa on nyt naula .Niin "hyvin" ovat asiat menossa päin alamäkeä. Kiitos siitä näille muutamalle hurlumhei tyypille.
        Marsseja tulette vielä näkemään. Nimittäin perheiden marssin muualle,koska kunta joutuu nyt supistamaan palveluitaan. Useampi saa lähteä, koska töitä vaan ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkosenniemen arkussa on nyt naula .Niin "hyvin" ovat asiat menossa päin alamäkeä. Kiitos siitä näille muutamalle hurlumhei tyypille.
        Marsseja tulette vielä näkemään. Nimittäin perheiden marssin muualle,koska kunta joutuu nyt supistamaan palveluitaan. Useampi saa lähteä, koska töitä vaan ei ole.

        Tätä marssia muualle on puhuttu ja puhuttu, kyllästymiseen asti! Eikö niitä "naulojen lyöjiä" kiinnosta alkaa lyödä niitä nauloja uuden koulun rakennuksella? Ei niitä töitä tunnu olevan kaikille missään, lomautuksia ja yt neuvotteluja on pitkin ja poikin Suomea! Voisimmeko nyt antaa työrauhan ja katsoa tulevaan, jokin ratkaisuhan se piti tälle jahkaamiselle viimeinkin tulla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä marssia muualle on puhuttu ja puhuttu, kyllästymiseen asti! Eikö niitä "naulojen lyöjiä" kiinnosta alkaa lyödä niitä nauloja uuden koulun rakennuksella? Ei niitä töitä tunnu olevan kaikille missään, lomautuksia ja yt neuvotteluja on pitkin ja poikin Suomea! Voisimmeko nyt antaa työrauhan ja katsoa tulevaan, jokin ratkaisuhan se piti tälle jahkaamiselle viimeinkin tulla!

        Vaihtoehtoja olisi ollut muitakin mutta tämä ylimielinen enemmistö ei ottanut ajatukseenkaan niitä vaan päättivät tehdä näin hullun päätöksen .Menkööt naulaamaan itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihtoehtoja olisi ollut muitakin mutta tämä ylimielinen enemmistö ei ottanut ajatukseenkaan niitä vaan päättivät tehdä näin hullun päätöksen .Menkööt naulaamaan itse.

        😁 katkeruus on Ilomme, eläkäämme syvässä katkeruudessa onnellisina elämämme
        loppuun saakka!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😁 katkeruus on Ilomme, eläkäämme syvässä katkeruudessa onnellisina elämämme
        loppuun saakka!

        Ottakaa lääkärin määräämät lääkkeet säännöllisesti. Muuten ette pysy kunnossa.Kaikkia ei voida parantaa mutta etenemistä voidaan hidastaa ja oireita lievittää. Ja lähin aaa kerhotila on Kemijärvellä. Siellä on anonyymi esiintyminen,ei tarvitse julkisissa paikoissa sanoa sanaakaan, ihan niinkuin kun olette siihen hyvin tottuneet ja tahdotte keskustella haitarioven toisella puolella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottakaa lääkärin määräämät lääkkeet säännöllisesti. Muuten ette pysy kunnossa.Kaikkia ei voida parantaa mutta etenemistä voidaan hidastaa ja oireita lievittää. Ja lähin aaa kerhotila on Kemijärvellä. Siellä on anonyymi esiintyminen,ei tarvitse julkisissa paikoissa sanoa sanaakaan, ihan niinkuin kun olette siihen hyvin tottuneet ja tahdotte keskustella haitarioven toisella puolella.

        Kyllähän se pahalta tuntuu kun pitkään päätä hakkaa seinään ja lopulta luu jää käteen. Ei ihme jos katkeruus valtaa mielen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän se pahalta tuntuu kun pitkään päätä hakkaa seinään ja lopulta luu jää käteen. Ei ihme jos katkeruus valtaa mielen.

        He ovatkin paukauttaneet päät yhteen ja lujaa. Vievät kuntaa kohti umpikujaa.
        Kuului kumahdus ja kuului toinen, mistä saapui väläys moinen?
        Näin uutta kampusta suunnittelevat reippaaseen tahtiin,voih, lehmä luille lypsetään ja se joutaa lahtiin.
        Onko tulevaisuus nyt tarkkaan harkittu , he vastuun tästä ottaa ja kantaa ,koska heidät on valittu.
        Vaan kohta vaihtuu valtuusto ja heille jää kannettavaksi kuihtunut ,kaluttu luusto.
        Oi päättäjät ,minkä päätöksen te teitte.Olkoon nyt tyynynne hyvin ja yönne rauhaisa ,päivänne , tuleeko se olemaan valoisa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He ovatkin paukauttaneet päät yhteen ja lujaa. Vievät kuntaa kohti umpikujaa.
        Kuului kumahdus ja kuului toinen, mistä saapui väläys moinen?
        Näin uutta kampusta suunnittelevat reippaaseen tahtiin,voih, lehmä luille lypsetään ja se joutaa lahtiin.
        Onko tulevaisuus nyt tarkkaan harkittu , he vastuun tästä ottaa ja kantaa ,koska heidät on valittu.
        Vaan kohta vaihtuu valtuusto ja heille jää kannettavaksi kuihtunut ,kaluttu luusto.
        Oi päättäjät ,minkä päätöksen te teitte.Olkoon nyt tyynynne hyvin ja yönne rauhaisa ,päivänne , tuleeko se olemaan valoisa?

        Tulevaisuudesta ei tiedä kukaan, et sinä en minä. Tietäjiä täällä nuemessäkin tuntuu olevan paljon mutta yksikään heistä ei tiedä mikä on maailman tilanne 19 vuoden päästä. Vaikka maailman viisain insinööri tekisi laskelmat, hänkään ei lopulta tiedä mikä on tulevaisuus.

        Matkailuala varsinkin on erittäin herkkä maailmantilanteen vaihteluille, en laittaisi näin levottomana aikana kaikkia munia samaan koriin. Kukaan ei tiedä missä pamahtaa seuraavaksi ja kun isosti pamahtaa, jumissa ollaan joka tapauksessa. Oli velkaa tai ei.

        On turha murehtia missä asennossa kenenkin tyyny on, jos tämä pallo räjähtää yöllä sillä ei ole mitään merkitystä.

        Stressi on nykyään suurin sairauksien aiheuttaja, kannattaako hirveesti stressata asioita joihin ei voi vaikuttaa?

        Minä ainakin luotan heihin jotka päätöksiä tekevät, itse en jaksaisi näitä asioita päättää.. Elän elämääni luottavaisesti ja valoisasti eteenpäin katsoen, kyllä elämä kantaa! Aina on kantanut, tiukoissakin paikoissa.

        Mitä murehtimalla saavuttaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulevaisuudesta ei tiedä kukaan, et sinä en minä. Tietäjiä täällä nuemessäkin tuntuu olevan paljon mutta yksikään heistä ei tiedä mikä on maailman tilanne 19 vuoden päästä. Vaikka maailman viisain insinööri tekisi laskelmat, hänkään ei lopulta tiedä mikä on tulevaisuus.

        Matkailuala varsinkin on erittäin herkkä maailmantilanteen vaihteluille, en laittaisi näin levottomana aikana kaikkia munia samaan koriin. Kukaan ei tiedä missä pamahtaa seuraavaksi ja kun isosti pamahtaa, jumissa ollaan joka tapauksessa. Oli velkaa tai ei.

        On turha murehtia missä asennossa kenenkin tyyny on, jos tämä pallo räjähtää yöllä sillä ei ole mitään merkitystä.

        Stressi on nykyään suurin sairauksien aiheuttaja, kannattaako hirveesti stressata asioita joihin ei voi vaikuttaa?

        Minä ainakin luotan heihin jotka päätöksiä tekevät, itse en jaksaisi näitä asioita päättää.. Elän elämääni luottavaisesti ja valoisasti eteenpäin katsoen, kyllä elämä kantaa! Aina on kantanut, tiukoissakin paikoissa.

        Mitä murehtimalla saavuttaa?

        Sanonta, että eletään kuin pellossa pitää paikkansa näiden näiden päätösten takia.Sekä ei huolta huomisesta. Turha on tuollaisia pytinkejä rakentaa. Sen takia rapistuu rivitalot ja muut kunnan kiinteistöt. Asunnot on heikossa kunnossa ja haisevat, näin sanovat .Mistähän keksivät korjausrahat? Tottakai ne asiat jääkin sitten hoitamatta. Ei ihmisten ole väliä näköjään. Kodeissa ollaan 24/7.mutta koulussa ja harrastetiloissa vähemmän..Max 10 h .Voi älynväläys miten loisteliasta. Siitä vaan nyt markkinoimaan uutta koulua ja heikkoja asuntoja,olkaa hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulevaisuudesta ei tiedä kukaan, et sinä en minä. Tietäjiä täällä nuemessäkin tuntuu olevan paljon mutta yksikään heistä ei tiedä mikä on maailman tilanne 19 vuoden päästä. Vaikka maailman viisain insinööri tekisi laskelmat, hänkään ei lopulta tiedä mikä on tulevaisuus.

        Matkailuala varsinkin on erittäin herkkä maailmantilanteen vaihteluille, en laittaisi näin levottomana aikana kaikkia munia samaan koriin. Kukaan ei tiedä missä pamahtaa seuraavaksi ja kun isosti pamahtaa, jumissa ollaan joka tapauksessa. Oli velkaa tai ei.

        On turha murehtia missä asennossa kenenkin tyyny on, jos tämä pallo räjähtää yöllä sillä ei ole mitään merkitystä.

        Stressi on nykyään suurin sairauksien aiheuttaja, kannattaako hirveesti stressata asioita joihin ei voi vaikuttaa?

        Minä ainakin luotan heihin jotka päätöksiä tekevät, itse en jaksaisi näitä asioita päättää.. Elän elämääni luottavaisesti ja valoisasti eteenpäin katsoen, kyllä elämä kantaa! Aina on kantanut, tiukoissakin paikoissa.

        Mitä murehtimalla saavuttaa?

        Tulevaisuudesta ei todella meistä kukaan tiedä! Päätökset on tehtävä jonkun tai joidenkin, hyvä niin! On jahkattu jo tarpeeksi, ei sillä mitään saa aikaiseksi, nyt on hyvä, koulu kirkolle, lapsille tulevat hyvät hoitopaikat, Kuusiranta Pyhäjärven ja sen seudun lapsille ja kirkolle uuteen tulevaan monitoimirakennukseen päivähoito ja koulu ym. Nyt sitten toivoo, että niitä talkoolaisia löytyy, jotka ovat luvanneet näiden avuksi asioiden toteutumiseen! Jos nämä ratkaisut nyt kaventaisi sitä kuilua kyläläisten välillä, osaisimme katsoa kokonaisuutta, loppuisi se itsekkyys, arvostaisimme meitä kaikkia! Toivoisi myös, että päättäjät osaisivat jatkossa toimia yhdessä kylän ja kyläläisten hyväksi! Nyt olisi siihenkin hyvä mahdollisuus, asiat asioina, eikä annettaisi henkilökemioiden päätöksiin vaikuttaa! Alotetaan jo yhdessä "hyvä joulumieli keräys" teoillamme tänä kaamosaikana!


    • Anonyymi

      Minulle on opetettu; älä elä yli varojesi. Älä syö enemmän kuin tienaat. En ilkeäisi ottaa toisten maksettavaksi lainaa. Nämä ilkeää. Hyi.

      • Anonyymi

        Sanotaan että ihminen pystyy ymmärtämään lukuja niin paljon kuin on kuukausipalkka. Joillakin näyttää keskustelujen perusteella olevan pieni palkka ja joillakin suurempi. Päättäjien vähäinen koulutustaso näkyy selvästi päätöksenteossa. Rahalla ei näytä olevan suurtakaan merkitystä eikä sillä, että kunta ei selviä tuollaisesta velkamäärästä. Eikä koulua makseta myöskään julkisen sektorin lomautuksilla. Entäpä yrittäjät? Yrityksen perustaminen tapahtuu usein olosuhteiden pakosta. Leipä on hankittava jollakin tavalla ja yrittäminen on yksi tapa. Kyse on luonne-erosta. Kyllä yksi suomalainen kymmentä ryssää vastaa eli talvisodan hengessä ja suomalaisella sisulla. - ja sitten vielä, että en ole Pyhän yrittäjä.


    • Anonyymi

      Milloin talkoot, voisin tulla täältä kirkolta.

    • Anonyymi

      600 t alijäämää ja tähän kouluhanke 200 t lisää vuodessa. Kunta on konkurssissa.

      • Anonyymi

        Kunta EI voi tehdä konkurssia,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunta EI voi tehdä konkurssia,

        No sitähän minäkin sanoin. Ja sanoin, että nyt kannattaa sijoittaa tulevaisuuteen. Minä otan ison lainan ja rakennan oman talon keskelle kirkonkylää. Mahtaako olla se opettajien entinen rantatalo ti se tontti myytävänä? Teen siitä kylän hienoimman talon, jota jokainen kuntalainen voi käydä ihailemassa jotta köyhien ei tarvitse itse rakentaa. Olen nykyisin rikas mies, vaimo ja koira, mökki ja lapset (jotka pääsevät uuteen kouluun). Pyhällä laskettelisimme ja laskujen välisä ruokailisimme siellä olevissa ruokapaikoissa. Alkoholijuomia emme nauti, meille riittää puhdas luonto ja mielen rauha. Onko se totta mitä lehdissä lukee, että kantaväestö ei oikein tykkää möllärintuomista? Onnitteluni uuden viehättävän kunnanjohtajan valinnasta. Ei päättäjät voi kovinkaan tyhmiä olla, kun saivat tuollaisen osaajan ylipuhuttua kuntaa palvelemaan. Hän taitaa olla oikein vetonaula kunnassanne. Siis ihan oikeesti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No sitähän minäkin sanoin. Ja sanoin, että nyt kannattaa sijoittaa tulevaisuuteen. Minä otan ison lainan ja rakennan oman talon keskelle kirkonkylää. Mahtaako olla se opettajien entinen rantatalo ti se tontti myytävänä? Teen siitä kylän hienoimman talon, jota jokainen kuntalainen voi käydä ihailemassa jotta köyhien ei tarvitse itse rakentaa. Olen nykyisin rikas mies, vaimo ja koira, mökki ja lapset (jotka pääsevät uuteen kouluun). Pyhällä laskettelisimme ja laskujen välisä ruokailisimme siellä olevissa ruokapaikoissa. Alkoholijuomia emme nauti, meille riittää puhdas luonto ja mielen rauha. Onko se totta mitä lehdissä lukee, että kantaväestö ei oikein tykkää möllärintuomista? Onnitteluni uuden viehättävän kunnanjohtajan valinnasta. Ei päättäjät voi kovinkaan tyhmiä olla, kun saivat tuollaisen osaajan ylipuhuttua kuntaa palvelemaan. Hän taitaa olla oikein vetonaula kunnassanne. Siis ihan oikeesti!

        Rahalla sen saat.Samaa mieltä uudesta´ kuningattaresta`Toivotaan hänelle työrauhaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe